تور لحظه آخری
امروز : دوشنبه ، 29 بهمن 1403    احادیث و روایات:  پیامبر اکرم (ص):هر كس به خدا و روزقيامت ايمان دارد،بايد ميهمانش راگرامى دارد.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

اجاره سند در شیراز

armanekasbokar

armanetejarat

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

بانک کتاب

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

تعمیرات پکیج کرج

خرید از چین

خرید از چین

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

دوره آموزش باریستا

مهاجرت به آلمان

تشریفات روناک

نوار اخطار زرد رنگ

ثبت شرکت فوری

خودارزیابی چیست

فروشگاه مخازن پلی اتیلن

کاشت ابرو طبیعی

پارتیشن شیشه ای اداری

رزرو هتل خارجی

تولید کننده تخت زیبایی

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

چاکرا

استند تسلیت

پی ال سی زیمنس

دکتر علی پرند فوق تخصص جراحی پلاستیک

تعمیر سرووموتور

تحصیل پزشکی در چین

مجله سلامت و پزشکی

تریلی چادری

ایونا

تعمیرگاه هیوندای

اوزمپیک چیست

قیمت ورق سیاه

چاپ جزوه ارزان قیمت

کشتی تفریحی کیش

تور نوروز خارجی

خرید اسکرابر صنعتی

طراحی سایت فروشگاهی فروشگاه آنلاین راه‌اندازی کسب‌وکار آنلاین طراحی فروشگاه اینترنتی وب‌سایت

کاشت ابرو با خواب طبیعی

هدایای تبلیغاتی

زومکشت

فرش آشپزخانه

خرید عسل

قرص بلک اسلیم پلاس

کاشت تخصصی ابرو در مشهد

صندوق سهامی

تزریق ژل

خرید زعفران مرغوب

تحصیل آنلاین آمریکا

سوالات آیین نامه

سمپاشی سوسک فاضلاب

مبل کلاسیک

بهترین دکتر پروتز سینه در تهران

صندلی گیمینگ

کفش ایمنی و کار

دفترچه تبلیغاتی

خرید سی پی

قالیشویی کرج

سررسید 1404

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1860301743




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

رییس اتاق ایران: راهکارهای تسهیل واردات کامیون های با عمر زیر 3 سال بررسی شد


واضح آرشیو وب فارسی:ایرنا:

رییس اتاق ایران: راهکارهای تسهیل واردات کامیون های با عمر زیر 3 سال بررسی شد تهران - ایرنا - رییس اتاق بازرگانی، صنایع، معادن و کشاورزی ایران از بررسی راهکارهای تسهیل واردات کامیون های با عمر زیر سه سال به منظور نوسازی ناوگان حمل و نقل باری کشور در شورای گفت و گوی دولت و بخش خصوصی خبر داد.


به گزارش خبرنگار ایرنا، غلامحسین شافعی شامگاه دوشنبه در حاشیه نشست شورای گفت و گوی دولت و بخش خصوصی در جمع خبرنگاران افزود: در قانون پیش بینی شده بود که شرکت های حمل و نقل می توانند برای نوسازی ناوگان خود کامیون های دست دوم با عمر زیر سه سال وارد کشور کنند، اما به دلیل مشکلاتی، هنوز زمینه های اجرایی این قانون عملی نشده است.
وی با بیان این که، آیین نامه هایی که برای این قانون تدوین شده بود، ظاهرا اصل کار را زیر سووال برده است گفت: به دلیل وجود این آیین نامه ها بخش حمل و نقل عمومی کشور تا کنون نتوانسته از این قانون استفاده کند.
شافعی تاکید کرد: در نشست امروز شورای گفت و گوی دولت و بخش خصوصی، مقرر شد با تشکیل کار گروهی متشکل از کمیسیون حمل و نقل اتاق ایران، سازمان محیط زیست و وزارتخانه های امور اقتصادی و دارایی، راه و شهر سازی و صنعت و معدن و تجارت تشکیل شود تا این آیین نامه اصلاح شود.
وی گفت: قرار است پس از اصلاح آیین نامه توسط این کار گروه موضوع در اختیار وزارت امور اقتصادی و دارایی قرار گیرد تا زمینه های واردات این کامیون ها به کشور فراهم شود.
شافعی با اشاره به فرمان اخیر مقام معظم رهبری مبنی بر تحقق اقتصاد مقاومتی در کشور تاکید کرد: یکی از فرمان های مقام معظم رهبری در ابلاغیه اخیر تقویت ترانزیت در کشور است و امیدواریم با تسهیل نوسازی ناوگان حمل و نقل باری زمینه های اجرایی شدن این ابلاغیه در این بخش فراهم شود.
وی افزود: در نشست امروز همچنین ابلاغیه مقام معظم رهبری در خصوص اقتصاد مقاومتی مطرح و تاکید شد که شورای گفت و گوی دولت و بخش خصوصی محل مناسبی برای اتصال سه اتاق ایران، اتاق تعاون، اتاق اصناف و قوای سه گانه است تا زمینه های عملی اقتصاد مقاومتی در کشور فراهم شود.
شافعی گفت: شورای گفت و گوی دولت و بخش خصوصی آمادگی کامل دارد در یک تعامل سازنده با قوای سه گانه برای تعیین راهکارهای عملی شدن اقتصاد مقاومتی اقدامات لازم را انجام دهد.
وی تاکید کرد: در نشست امروز همچنین مقرر شد دولت در تغییرات شرکت های تعاونی و مجامع این شرکت ها هیچ گونه دخالتی نداشته باشد و با طرح آن در کمیسیون اقتصادی دولت این تقاضای بخش تعاون کشور مورد تایید قرار گیرد.
اقتصام(3)**1108**1540**1594
انتهای پیام /*
: ارتباط با سردبير


[email protected]




05/12/1392





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: ایرنا]
[مشاهده در: www.irna.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 160]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


اقتصادی

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن