تور لحظه آخری
امروز : جمعه ، 9 آذر 1403    احادیث و روایات:  امام علی (ع):دانش، نابود كننده نادانى است.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

لوله بازکنی تهران

آراد برندینگ

خرید یخچال خارجی

موسسه خیریه

واردات از چین

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

زانوبند زاپیامکس

روغن بهران بردبار ۳۲۰

قیمت سرور اچ پی

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

قیمت سرور dl380 g10

تعمیرات پکیج کرج

لیست قیمت گوشی شیائومی

خرید فالوور

بهترین وکیل کرج

بهترین وکیل تهران

خرید اکانت تریدینگ ویو

خرید از چین

خرید از چین

تجهیزات کافی شاپ

محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

دوربین سیمکارتی چرخشی

همکاری آی نو و گزینه دو

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

الک آزمایشگاهی

الک آزمایشگاهی

خرید سرور مجازی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

لوله و اتصالات آذین

قرص گلوریا

نمایندگی دوو در کرج

خرید نهال سیب

وکیل ایرانی در استانبول

وکیل ایرانی در استانبول

وکیل ایرانی در استانبول

رفع تاری و تشخیص پلاک

پرگابالین

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1835558416




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

عوامل و راه‌های درمان افسردگی


واضح آرشیو وب فارسی:پایگاه خبری آفتاب: عوامل و راه‌های درمان افسردگی
یک مشاور و مددکار اجتماعی، معاونت نیروی انتظامی کردستان، با اشاره به اینکه افسردگی یکی بیماری است که نیازمند درمان است، گفت: شش درصد افراد جامعه مبتلا به افسردگی هستند.
آفتاب: شراره قوامی در گفت و گو با ایسنا، با اشاره به اینکه در بعضی از موقعیتهای باریک زندگی تنها واکنش سالم بشر، افسردگی است، اظهار کرد: احتمال اینکه هر فرد در طول عمر خود به افسردگی، دچار شود، به طور متوسط 15 درصد است که در این بین سهم خانم‌ها دو برابر آقایان است.

وی افزود: یکی از رایج ترین بیماری های نوع بشر که موجب مراجعه به پزشک می‌شود، افسردگی است که شش درصد از افراد به آن مبتلا هستند.

این مشاور، تصریح کرد: به طور کلی زمانی از افسردگی به عنوان یک بیماری یاد می‌ شود که موجب افت قابل ملاحظه‌ای در عملکرد شغلی، تحصیلی، اجتماعی یا خانوادگی انسان شود و یا آرامش درونی او را به طور بارزی برهم بزند.

وی بیان کرد: در زمان ابتلا به افسردگی فرد دچار غم و اندوه نسبتاً طولانی شده و با حالت گیج و کسل به نظر می رسد، تمایل شدیدی به تنهایی داشته و به تبع تمرکز حواس ندارد، همچنین اختلال در خواب بروز خواهد کرد و اصولاً ناامید است.

قوامی با ذکر این نکته که افسردگی با غمگینی متفاوت است، گفت: غمگینی یعنی ناخشنودی یا نارضایتی موقعی که کارها بر وفق مراد نیست، اما افسردگی حالتی است که بر کیفیت خلق شخص تأثیر عمیق گذاشته و نحوه ادراک او را از خوی و از محیطش دگرگون می‌کند.

این مددکار اجتماعی با تأکید بر اینکه افسردگی معمولاً با اختلال در تعادل شیمیایی مغز پیش می‌آید، عنوان کرد: گاهی اوقات به دلیل یک ناراحتی جسمی، همانند کم کاری تیروئید‌ یا استعداد ارثی زمینه های ابتلا به افسردگی تشدید می شود.

وی با بیان اینکه زخم‌های روانی نیز مانند زخم های جسمی برای ترمیم شدن نیاز به فرصت دارند، گفت: کاهش یا از بین رفتن احساس خوشحالی، اختلالات خواب، از دست دادن اعتماد به نفس و ناتوانی در درک واقعی وضعیت خود، نداشتن انرژی، خستگی، مردم گریزی، کاهش میل و قوای جنسی، بی اشتهایی و کاهش وزن، ترس، زود رنجی و ناراحتی جسمی بدون علت معلوم و عدم تمرکز مهم‌ترین علائم بروز افسردگی در یک شخص است.

قوامی با ذکر این نکته که شدت حملات افسردگی به سه درجه افسردگی ساده، حاد و بهت زده تقسیم بندی می‌شود، ادامه داد: این سه حالت از یکدیگر جدا نبوده، بلکه تا حدی در یکدیگر نیز ادغام می‌شوند.

وی اولین درجه افسردگی را نوع ساده آن دانست و تصریح کرد: در این حالت فرد تا حدی غمگین و مضطرب است و نسبت به مسائل زندگی بی‌علاقگی و بی تفاوتی مشهود، از خود نشان می‌دهد.

این مشاور، حالات بارز افسردگی نوع حاد را نیز استیصال، به بن بست رسیدن در زندگی، غم سنگین، احساس درماندگی و بیچارگی بسیار شدید دانست.

قوامی با بیان اینکه افسردگی بهت زده آخرین مرتبه افسردگی است، ادامه داد: این حالت شدیدترین درجه افسردگی است و فقط در تعداد کمی از افراد دیده می شود و در صورت عدم درمان آن، فرد مدت‌ها بی حرکت و بدون هیچ گونه واکنشی خواهد ماند.

این مقام علمی با تأکید بر اینکه علائم به طور مشخص در ظاهر، خلق، علائق و افکار فرد رخ می‌دهد، اظهار کرد: ظاهراً حرکات تکلمی کند است که ممکن است با بی‌قراری و ناتوانی برای احساس آرامش همراه باشد.

وی با اشاره به اینکه، خلق پایین از غمگینی عادی متفاوت است، افزود: در این حالت، بیمار گاهی احساس می‌کند که ابر سیاهی بر تمام فعالیت‌های ذهنی او سایه افکنده است.

قوامی فقدان علاقه و لذت را منجر به پرهیز از فعالیت‌های اجتماعی اعلام و بیان کرد: با بروز تفکر بدبینانه فرد در ارتباط با زمان حال، خود را شکست خورده در همه چیز می‌داند و در ارتباط با زمان گذشته خود ملامتگر و در ارتباط با آینده همیشه منتظر بدترین شرایط خواهد بود.

این مقام علمی با اشاره به اینکه درمان افسردگی باید در اسرع وقت صورت پذیرد، خاطرنشان کرد: استفاده از درمان های دارویی ضد افسردگی و روان درمانی در کنار تعدیل شرایط اجتماعی و اقتصادی به نحو مناسب می‌تواند به بهبود شرایط فرد منجر شود.

قوامی در پایان با تأکید بر اینکه برای بهبود افسردگی باید سعی کرد همیشه مشغول بود، یادآور شد: فرد باید تلاش کند تا خونسردی به همراه روی خوش را تمرین کند و با لذت بردن از زیبایی‌های طبیعت بپذیرید که افسردگی نیز نوعی بیماری است و حال خاص خود را دارد، همچنین از همه مهم‌تر در مصرف دارو به پزشک خود اعتماد کنند و بدون مشورت با پزشکان مصرف آن را قطع نکنند.




تاریخ انتشار: ۰۳ اسفند ۱۳۹۲ - ۱۵:۴۴





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: پایگاه خبری آفتاب]
[مشاهده در: www.aftabnews.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 89]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


پزشکی و سلامت

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن