تور لحظه آخری
امروز : چهارشنبه ، 13 تیر 1403    احادیث و روایات:  پیامبر اکرم (ص):انسان، در روز قيامت، قدم از قدم برنمى‏دارد، مگر آن كه از چهار چيز پرسيده مى‏شود...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

اتاق فرار

خرید ووچر پرفکت مانی

تریدینگ ویو

کاشت ابرو

لمینت دندان

ونداد کولر

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

دانلود سریال سووشون

دانلود فیلم

ناب مووی

رسانه حرف تو - مقایسه و اشتراک تجربه خرید

سرور اختصاصی ایران

تور دبی

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

پیچ و مهره

طراحی کاتالوگ فوری

دانلود کتاب صوتی

تعمیرات مک بوک

Future Innovate Tech

آموزشگاه آرایشگری مردانه شفیع رسالت

پی جو مشاغل برتر شیراز

قیمت فرش

آموزش کیک پزی در تهران

لوله بازکنی تهران

میز جلو مبلی

هتل 5 ستاره شیراز

آراد برندینگ

رنگ استخری

سایبان ماشین

قالیشویی در تهران

مبل استیل

بهترین وکیل تهران

شرکت حسابداری

نظرسنجی انتخابات 1403

استعداد تحلیلی

کی شاپ

خرید دانه قهوه

دانلود رمان

وکیل کرج

آمپول بیوتین بپانتین

پرس برک

بهترین پکیج کنکور

خرید تیشرت مردانه

خرید نشادر

خرید یخچال خارجی

وکیل تبریز

اجاره سند

وام لوازم خانگی

نتایج انتخابات ریاست جمهوری

خرید سی پی ارزان

خرید ابزار دقیق

بهترین جراح بینی خانم

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1804047392




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

شناسایی زودرس و درمان دارویی به موقع از راه های ریشه کنی جذام است


واضح آرشیو وب فارسی:ایرنا:

شناسایی زودرس و درمان دارویی به موقع از راه های ریشه کنی جذام است قزوین - ایرنا - پزشک هماهنگ کننده سل و جذام دانشگاه علوم پزشکی قزوین گفت: شناسایی زودرس و درمان دارویی به موقع بیماران جذامی قبل از ایجاد معلولیت یا سرایت به سایر افراد از راههای ریشه کن کردن این بیماری است.


دکتر ˈسعید جعفریˈ روز چهارشنبه در گفت وگو با خبرنگار ایرنا افزود: جذام بیماری عفونی مزمن است که توسط میکروب میله ای شکل به نام مایکوباکتریوم لپرا ایجاد می شود و هر چند اغلب، پوست، اعصاب محیطی، مخاط دستگاه تنفس فوقانی و چشم ها گرفتار می شود اما احتمال سرایت به اعضای دیگر بدن نیز وجود دارد.
وی اضافه کرد: لزومی ندارد از جذام (خوره) هراس داشته باشیم چون این بیماری ضمن آنکه به راحتی قابل درمان است، قبل از سال 2000 میلادی در کشور ایران بطور کامل حذف شده است.
جعفری ادامه داد: این بیماری دوره نهفتگی طولانی دارد و می تواند چند سال به طول انجامد ولی در اکثر موارد سه تا پنج سال برای درمان لازم است.
وی، با بیان اینکه جذام از شخص درمان نشده به شخص دیگر از طریق دستگاه تنفسی یا پوست منتقل می شود، اظهار کرد: البته چون نیاز به دوره تماس طولانی هست فقط نسبت کمی از افرادی که با فرد مبتلا در تماس بوده اند مبتلا می شوند و در واقع 90 درصد افراد به این بیماری مبتلا نمی شوند.
جعفری، علائم بیماری جذام را بصورت ضایعه یا ضایعات پوستی کم رنگ یا قرمز رنگ، همراه با از دست دادن حس در ناحیه ضایعه ذکر کرد و افزود: بدلیل این آسیب بویژه در قسمت های انتهایی دست و پاها، فرد مبتلا درد و آسیب دیدگی حاصل از بیماری را احساس نمی کند و ضایعات حاصله ممکن است تبدیل به زخم شده و بتدریج ضایعات دائمی همراه با تغییر شکل و معلولیت ایجاد کند.
وی خاطرنشان کرد: تشخیص این بیماری بطور معمول بر اساس علائم و نشانه های بالینی و در تعداد کمی از موارد از طریق آزمایش یا بررسی های دیگر انجام می شود.
پزشک هماهنگ کننده سل و جذام دانشگاه علوم پزشکی قزوین، با اشاره به اینکه روش درمان چند دارویی به خوبی توسط بیماران تحمل و پذیرفته می شود و به سرعت بیماران را درمان و انتقال بیماری آنان را متوقف می کند، افزود: با این کار، حذف جذام ممکن می شود ولی بیمار برای معالجه کامل باید بصورت مرتب داروهای خود را در دوره درمانی شش تا 18 ماه مصرف کند.
جعفری با بیان اینکه با درمان مؤثر امکان پیشگیری، از شکل افتادگی اندام ها و معلولیت فراهم شده است، اضافه کرد: سرعت در بهبود در صورتی امکان پذیر است که درمان تا حد امکان سریع آغاز شود.
مدیر شبکه بهداشت و درمان شهرستان البرز افزود: پیام درمان پذیری کامل این بیماری به طور وسیعی گسترش یافته است و باعث شده تا وحشت عمومی از جذام و تفکر جداسازی مبتلایان آن کاهش یابد.
به گفته وی به خاطر افزایش آگاهی جامعه درباره بیماری تعداد افرادی که خودشان برای تشخیص و معالجه به مراکز بهداشتی درمانی مراجعه می کنند در حال افزایش است و این در حالی است که در سالیان گذشته بیماران مبتلا، از جامعه رانده می شدند و در آسایشگاه های جذامیان نگهداری می شدند.
جعفری، با اشاره به اینکه هم اکنون موارد کم بیماری فقط به چند استان از جمله اردبیل، آذربایجان غربی، خراسان، قزوین، گیلان و زنجان محدود شده است افزود: نگاه جامعه به افراد دچار معلولیت بر اثر این بیماری باید تغییر کند تا آنان نیز بتوانند مانند هر فرد دیگری به زندگی خود ادامه دهند.
پزشک هماهنگ کننده سل و جذام دانشگاه علوم پزشکی قزوین خاطرنشان کرد: ریشه کنی این بیماری از طریق ادغام کامل مبارزه با جذام در شبکه های بهداشتی درمانی کشور، درگیر کردن جامعه در کشف زود هنگام موارد و درمان به موقع آنان امکان پذیر می باشد.
7388/616
انتهای پیام /*
: ارتباط با سردبير


[email protected]




30/11/1392





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: ایرنا]
[مشاهده در: www.irna.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 36]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


پزشکی و سلامت

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن