تور لحظه آخری
امروز : یکشنبه ، 10 تیر 1403    احادیث و روایات:  پیامبر اکرم (ص):مؤمن به ميل و رغبت خانواده اش غذا مى خورد ولى منافق ميل و رغبت خود را به خانواده ا...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

اتاق فرار

خرید ووچر پرفکت مانی

تریدینگ ویو

کاشت ابرو

لمینت دندان

ونداد کولر

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

دانلود سریال سووشون

دانلود فیلم

ناب مووی

رسانه حرف تو - مقایسه و اشتراک تجربه خرید

سرور اختصاصی ایران

تور دبی

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

پیچ و مهره

طراحی کاتالوگ فوری

دانلود کتاب صوتی

تعمیرات مک بوک

Future Innovate Tech

آموزشگاه آرایشگری مردانه شفیع رسالت

پی جو مشاغل برتر شیراز

قیمت فرش

آموزش کیک پزی در تهران

لوله بازکنی تهران

کاشت پای مصنوعی

میز جلو مبلی

پراپ رابین سود

هتل 5 ستاره شیراز

آراد برندینگ

رنگ استخری

سایبان ماشین

قالیشویی در تهران

مبل استیل

بهترین وکیل تهران

شرکت حسابداری

نظرسنجی انتخابات 1403

استعداد تحلیلی

کی شاپ

خرید دانه قهوه

دانلود رمان

وکیل کرج

آمپول بیوتین بپانتین

پرس برک

بهترین پکیج کنکور

خرید تیشرت مردانه

خرید نشادر

خرید یخچال خارجی

وکیل تبریز

اجاره سند

وام لوازم خانگی

نتایج انتخابات ریاست جمهوری

خرید سی پی ارزان

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1802884494




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

شناسنامه ملت ایران درحال سوختن است


واضح آرشیو وب فارسی:تابناک: شناسنامه ملت ایران درحال سوختن است
وی با بیان این‌که تاریخ با میراث گره زده شده است و باید در حفظ این ارث بزرگ کوشا باشیم، اظهار کرد: میراث فرهنگی شناسنامه‌ی یک ملت است و متاسفانه بخشی از شناسنامه در حوزه‌ی میراث فرهنگی به دلیل نداشتن اعتبارات لازم برای مرمت در حال سوختن است.
کد خبر: ۳۸۰۶۱۶
تاریخ انتشار: ۰۱ اسفند ۱۳۹۲ - ۱۸:۲۲ - 20 February 2014




معاون حقوقی و امور مجلس سازمان میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری با بیان این‌که مازندران به عنوان بزرگترین قطب گردشگری کشور، تنها در تابلو و تیتر شناخته شده است، گفت: باوجود سفرهایی که سالانه به استان مازندران انجام می شود، افراد تنها به عنوان مسافر وارد این استان می‌شوند و نه گردشگر که در این‌باره باید زیرساخت‌ها در حوزه فرهنگی تقویت شود تا بتوانیم گردشگر به معنای واقعی در استان داشته باشیم.

به گزارش ایسنا، اسدالله درویش‌امیری در مراسم تودیع و معارفه مدیرکل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری مازندران با بیان این‌که مقام معظم رهبری سیاست‌های کلی اقتصاد مقاومتی را ابلاغ کرده و به موضوع اشتغال اشاره داشتند، یادآور شد: میراث فرهنگی تنه‌ی درخت فرهنگی نظام جمهوری اسلامی است و بقیه‌ی بخش‌های حوزه فرهنگی شاخه‌ی درخت فرهنگی محسوب می‌شوند.

ما از تمدنی بسیار بالا و قدیمی برخوردار هستیم، سراسر تاریخ ما نیز در حوزه‌ی میراث فرهنگی خلاصه شده است که مازندران هم از این میراث بی‌نصیب نیست.

وی ادامه داد: دو هزار و 500 اثر در مازندران شناسایی شده که از این تعداد 694 اثر تاریخی به ثبت رسیده، 111 اثر تاریخی مرمت شده و مابقی با توجه به شرایط اقلیمی استان مورد هجوم شرایط آب و هوایی قرار گرفته است.

درویش‌امیری گفت: متاسفانه در کشور برای حفظ احیا و مرمت میراث فرهنگی سالانه تنها 10 درصد اعتبارات به این بخش مهم اختصاص داده می‌شود.

وی با بیان این‌که تاریخ با میراث گره زده شده است و باید در حفظ این ارث بزرگ کوشا باشیم، اظهار کرد: میراث فرهنگی شناسنامه‌ی یک ملت است و متاسفانه بخشی از شناسنامه در حوزه‌ی میراث فرهنگی به دلیل نداشتن اعتبارات لازم برای مرمت در حال سوختن است.

درویش‌امیری اظهار کرد: گردشگری یک صنعت اشتغال‌زا و زودبازده است و این نگاه، رسالت ما را در دولت تدبیر و امید سنگین‌تر از گذشته می‌کند.

وی ادامه داد: با توجه به این‌که سه سازمان با یکدیگر ادغام شدند، باید هر سه در کنار یکدیگر و در یک مسیر در حرکت باشند تا بتوان به اهداف مورد نظر دست یابند و تا زمانی که هر سه مسیر خود را طی نکنند، ادغام به معنای واقعی صورت نخواهد گرفت.

درویش‌امیری همچنین با بیان این‌که در تدوین بودجه 93 مجلس نگاه ویژه‌ای به حوزه گردشگری شده است، گفت: در بهره‌مندی از اعتبارات صندوق توسعه ملی، نام گردشگری در لایحه‌ی دولت قرار نداشته و نتوانستیم در کمیته‌ی تلفیق نام صنعت گردشگری را در کنار صنعت و معدن قرار دهیم؛ اما مجلس نام این دو صنعت را در کنار یکدیگر قرار داده است.

معاون حقوقی و امور مجلس سازمان میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری یادآور شد: دولت در تامین اعتبارات سازمان میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری بودجه‌ی عمرانی را 36 درصد و بودجه‌ی جاری را به بیش از 50 درصد افزایش داده است.

درویش‌امیری با بیان این‌که صنایع دستی معرف فرهنگ و تاریخ و تمدن ما به دنیا است و در سه دهه گذشته، این صنعت مظلوم واقع شده است، گفت: در حال حاضر صنایع دستی در برخی از رشته‌ها تنها منحصر به افراد مسنی شده‌اند که بعد از آن‌ها دفتر این صنعت هم بسته می‌شود.

وی اضافه کرد: بیمه پیشکسوتان صنایع دستی بین سنین 15 تا 50 سال در قانون وجود دارد که متاسفانه امسال تامین اعتبار نشده و سهم بیمه آن‌ها پرداخت نشده است و به دنبال این هستیم علاوه‌بر بیمه پیشکسوتان 50 سال به بالا را هم تحقق دهیم.

معاون حقوقی و امور مجلس سازمان میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری افزود: بیمه کارفرمایان صنایع دستی نیز در دستور کار قرار دارد که بزودی انجام می‌شود.

درویش‌امیری همچنین درباره‌ی گردشگران خارجی اظهار کرد: در گذشته تصور بر این بوده که ورود گردشگران خارجی سبب بی‌بند و باری و ایجاد بداخلاقی در کشور می‌شود؛ اما ملت ما با دارا بودن تمدن غنی ایرانی اسلامی و با دارا بودن چارچوب اخلاقی و پایبند بودن به ضوابط و قوانین کشور خود را حفظ خواهند کرد.

وی ادامه داد: گردشگران خارجی هم بر این باورند که هتل‌های کشور ما دارای ضوابط و مقرراتی هستند که در دیگر کشورها آن ضوابط وجود ندارد و آن‌ها ایران را برای استفاده از طبیعت زیبا، میراث فرهنگی، بهره‌مندی از گردشگری سلامت و درمان، دریا، کوه و کویر انتخاب می‌کنند.












این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: تابناک]
[مشاهده در: www.tabnak.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 106]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


فرهنگ و هنر

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن