تور لحظه آخری
امروز : شنبه ، 9 تیر 1403    احادیث و روایات:  پیامبر اکرم (ص):رسول اكرم صلى الله عليه و آله گروهى را كه كشت و كار نمى كردند، ديدند و فرمودند: شم...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

اتاق فرار

خرید ووچر پرفکت مانی

تریدینگ ویو

کاشت ابرو

لمینت دندان

ونداد کولر

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

دانلود سریال سووشون

دانلود فیلم

ناب مووی

رسانه حرف تو - مقایسه و اشتراک تجربه خرید

سرور اختصاصی ایران

تور دبی

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

پیچ و مهره

طراحی کاتالوگ فوری

دانلود کتاب صوتی

تعمیرات مک بوک

Future Innovate Tech

آموزشگاه آرایشگری مردانه شفیع رسالت

پی جو مشاغل برتر شیراز

قیمت فرش

آموزش کیک پزی در تهران

لوله بازکنی تهران

کاشت پای مصنوعی

میز جلو مبلی

سود سوز آور

پراپ رابین سود

هتل 5 ستاره شیراز

آراد برندینگ

رنگ استخری

سایبان ماشین

قالیشویی در تهران

مبل استیل

بهترین وکیل تهران

مبلمان اداری

شرکت حسابداری

نظرسنجی انتخابات 1403

استعداد تحلیلی

کی شاپ

خرید دانه قهوه

دانلود رمان

وکیل کرج

آمپول بیوتین بپانتین

پرس برک

بهترین پکیج کنکور

خرید تیشرت مردانه

خرید نشادر

خرید یخچال خارجی

وکیل تبریز

اجاره سند

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1802730326




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

راهکار بیولوژیکی برای رفع مشکل نابودی درختان بلوط زاگرس وجود ندارد


واضح آرشیو وب فارسی:ایرنا:

راهکار بیولوژیکی برای رفع مشکل نابودی درختان بلوط زاگرس وجود ندارد خرم آباد - ایرنا - مدیر طرح ملی حفاظت از تنوع زیستی زاگرس مرکزی گفت: درحال حاضر راهکار عملی و اجرایی بیولوژیکی برای کنترل و مهار بحران زوال درختان بلوط در حوزه زاگرس وجود ندارد و باید درختان بیمار را برای مهار این معضل، قطع کرد.


به گزارش خبرنگار ایرنا ،ˈشیرین ابوالقاسمیˈ روز پنجشنبه در همایش علمی مخاطرات محیط زیست زاگرس در خرم آباد، افزود: در خصوص مبارزه با این بحران، اقداماتی در دولت قبلی انجام شده که در شرایط فعلی توجه به گسترش این مشکل در حوزه زاگرس، راه حل کنترلی بیولوژیکی برای رفع این بحران وجود ندارد.
وی با بیان اینکه حشرات مخرب همواره در جنگل ها و درختان بلوط وجود دارند، اظهار کرد: البته این حشرات درختان ضعیف را مورد حمله قرار می دهند و در حال حاضر برای مبارزه با این معضل نیازمند عزم و اراده ای جمعی و ملی در راستای حفظ پایه های سالم و پاکسازی محیط زیست از وجود درختان بیمار دراین حوزه هستیم.
وی همچنین با اشاره به اجرای طرح ملی حفاظت از تنوع زیستی زاگرس، گفت: این طرح در محدوده رویش زاگرس و زاگرس مرکزی از جمله استان های لرستان و خوزستان اجرایی می شود.
مدیر طرح ملی حفاظت از تنوع زیستی زاگرس مرکزی اظهار داشت: این طرح با انجام یک پروژه علمی و دقیق مطالعاتی اجرا خواهد شد و اکنون این طرح با مشارکت سازمان محیط زیست ، میراث فرهنگی و گردشگری، وزارت امور خارجه و یک شریک اجرایی تا سال 20016 تمدید شده است.
وی گفت: به همین منظور ایجاد تفکر جمعی و همسو نگری در بدنه دولت او پیشگیری از موازی کاری در روند اجرای این طرح با کسب موفقیت بسیار مهم و ضروری است.
به گفته وی، در راستای اجرای این طرح، هم اکنون وزارت نیرو در سر شاخه های کارون فعالیت کاری خود را آغاز کرده که این طرح با پیشرفت مطلوبی درحال اجراست.
به گزارش ایرنا، رییس علمی همایش مخاطرات محیط زیست زاگرس نیز درادامه گفت: این همایش ملی در سه محور محیط طبیعی، محیط انسانی و مدیریت راهکارهای علمی برگزار می شود.
ˈفرزاد ویسان لوˈ افزود: متاسفانه از مجموع 10 میلیون هکتار منابع طبیعی منطقه زاگرس، درحال حاضر حدود پنج میلیون هکتار آن به شکل های مختلف از بین رفته و یا درحال نابودی است.
وی اظهار داشت: این میزان تخریب به دلایل مختلف روی داده و تخریب های درون جنگلی، عوامل انسانی و غیر انسانی و آلودگی های صنعتی و غیرصنعتی، بستر لازم برای رشد درختان بلوط را نامساعد کرده است.
وی تصریح کرد : تخریب جنگل های بلوط منحصر به سالهای اخیر نیست و سابقه ای طولانی دارد که برهمین اساس نمی توان این مشکل را ظرف یک دوره زمانی دو یا سه ساله حل کرد.
وی افزود : در این دوره زمانی تنها به راهکارها و درمان پرداخته خواهد شد و درمان قطعی و کامل جنگل های بلوط منطقه در حال حاضر کار بسیار مشکلی است.
وی اظهار داشت: دامپروری در جنگل و کوبیدگی خاک جنگل توسط دام ها، سرشاخه زنی درختان توسط دامدارها، آتش سوزی، تبدیل اراضی جنگلی به اراضی کشاورزی، اجرای پروژه های عمرانی بدون مشاوره از محیط زیست از عوامل اصلی نابودی درختان بلوط در زاگرس است.
7274/1625/681
انتهای پیام /*
: ارتباط با سردبير


[email protected]




01/12/1392





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: ایرنا]
[مشاهده در: www.irna.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 34]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


اقتصادی

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن