تور لحظه آخری
امروز : سه شنبه ، 15 آبان 1403    احادیث و روایات:  پیامبر اکرم (ص):بهترين اعمال، خداشناسى است، زيرا با وجود علم و معرفت، عمل، كم يا زياد تو را سود مى...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

لوله بازکنی تهران

آراد برندینگ

موسسه خیریه

واردات از چین

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

قیمت پنجره دوجداره

بازسازی ساختمان

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

زانوبند زاپیامکس

روغن بهران بردبار ۳۲۰

قیمت سرور اچ پی

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

قیمت سرور dl380 g10

تعمیرات پکیج کرج

لیست قیمت گوشی شیائومی

خرید فالوور

پوستر آنلاین

بهترین وکیل کرج

بهترین وکیل تهران

اوزمپیک چیست

خرید اکانت تریدینگ ویو

خرید از چین

خرید از چین

تجهیزات کافی شاپ

نگهداری از سالمند شبانه روزی در منزل

بی متال زیمنس

ساختمان پزشکان

ویزای چک

محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

دوربین سیمکارتی چرخشی

همکاری آی نو و گزینه دو

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1826299806




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

معاون وزیر: هدایت علم به سمت تولید ثروت تاکید مهم رهبری است


واضح آرشیو وب فارسی:ایرنا:

معاون وزیر: هدایت علم به سمت تولید ثروت تاکید مهم رهبری است مراغه - ایرنا - معاون امور حقوقی و مجلس وزارت علوم، تحقیقات و فناوری گفت: هدایت علم و دانش به سمت تولید ثروت و کاربردی کردن آن از مهمترین تاکیدهای رهبر معظم انقلاب اسلامی است.


به گزارش ایرنا، سعدالله نصیری روز چهارشنبه در بازدید از مرکز تحقیقات نجوم و اختر فیزیک مراغه افزود: هم اکنون زمینه های تولید علم در کشور با توجه به تاکیدهای رهبری و ترسیم چشم انداز بیست ساله کشور فراهم شده و محققان و استادان دانشگاه ها باید علوم را در مسیر تولید ثروت و سعادت جامعه هدایت کنند.
وی اظهار کرد: با توجه به پیشینه علمی کشور از جمله تاسیس مراکز علمی مانند رصدخانه مراغه که رشد و تعالی کشور را به ارمغان آورده بود، توسعه مراکز علمی موجب شکوفایی استعدادهای مردم می شود.
معاون امور حقوقی و مجلس وزارت علوم، تحقیقات و فناوری ادامه داد: هم اکنون این وزارتخانه با همکاری تمام نهادهای علمی و اجرایی، تولید و نشر علم و تربیت نیروهای متخصص علمی و کاری را جزو اولویت های خود قرار داده است.
نصیری با اشاره به اینکه با تبدیل ایده های علمی به ثروت، چرخه های علمی کامل می شود، خاطرنشان کرد: در کنار سوق دادن علم به ثروت، تولید علم در تمام زمینه ها باید به صورت جدی ادامه یابد تا آیندگان با استفاده از دستاوردهای امروزی ما، در زمان خود از آنها استفاده کنند.
نماینده مردم مراغه و عجبشیر در مجلس شورای اسلامی نیز در این آیین گفت: پیشرفت علمی هر کشور در سایه تولید علم محقق می شود و این امر بدون تحقیق و پژوهش میسر نشده و تحقیق و پژوهش بنیادی نیز نیازمند صرف هزینه های کلان است.
مهدی دواتگری کشف علوم جدید را مرهون صرف هزینه و انجام تحقیقات علمی برای مطالعه و پژوهش دانست و افزود: اکنون با پیشرفت علم و گسترش تکنولوژی، دست یافتن به دریچه های نوین علمی نیازمند صرف منابع مالی کلانی است که این امر بدون حمایت مالی ارگان های ذیربط میسر نخواهد شد.
وی با اشاره به اینکه مرکز تحقیقات نجوم و اختر فیزیک مراغه، قطب مهم تولید علم در حوزه نجوم در منطقه است، اظهار کرد: برای رسیدن این مرکز به اهداف اصلی خود و احیای رصدخانه مراغه، باید وزارت علوم مجوز تاسیس پژوهشکده نجوم را در کنار این مرکز تحقیقاتی صادر کند.
نماینده مردم مراغه و عجبشیر در مجلس شورای اسلامی همچنین خواستار تسریع در بررسی مجوز تاسیس پژوهشکده فسیل و دیرینه شناسی این شهرستان شد و ادامه داد: وجود منطقه فسیلی مراغه و انجام طرح های علمی و تحقیقی در این منطقه از مهمترین دلایل درخواست صدور تاسیس این مرکز پژوهشی در این شهرستان است.
رییس مرکز تحقیقات نجوم و اختر فیزیک مراغه نیز در این آیین گفت: رصدخانه مراغه در زمان فعالیت خود نه تنها بزرگترین و مجهزترین رصدخانه به شمار می رفت بلکه با فعالیت در قالب یک مجموعه علمی و تحقیقاتی در زمینه های دیگر علوم زمان، مرکزی منحصر به فرد و سرآمد نیز محسوب می شد.
علی عجبشیری زاده افزود: به پشتوانه این میراث علمی، مرکز تحقیقات نجوم و اختر فیزیک مراغه در سال ٨٢ تاسیس شده و تاکنون محققانی از کشور و پژوهشگاه دانش های بنیادی، موسسه پژوهشی ایزمیران روسیه، رصدخانه کوت دازور فرانسه، رصدخانه بویراکان ارمنستان و دانشگاه باکو در قالب قراردادهای پژوهشی در اجرای پروژه با این مرکز همکاری دارند.
وی اظهار کرد: تاکنون در این مرکز بیش از 450 طرح پژوهشی پیشنهاد شده، تصویب شده و 326 مقاله ISI و هفت مقاله علمی- پژوهشی در مجله های معتبر علمی کشور چاپ شده است.
عجبشیری زاده ارایه 42 مقاله در کنفرانس های علمی بین المللی، ارایه 32 مقاله در همایش های علمی ملی، برگزاری همایش بین المللی بزرگداشت هشتصدمین سالگرد تولد خواجه نصیرالدین طوسی، برگزاری همایش بین المللی اختر فیزیک به مناسبت سال جهانی نجوم را از اقدام های این مرکز اعلام کرد.
7483/590/587/245
انتهای پیام /*
: ارتباط با سردبير


[email protected]




30/11/1392





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: ایرنا]
[مشاهده در: www.irna.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 43]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


اجتماع و خانواده

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن