واضح آرشیو وب فارسی:ایرنا:
اسلام بیش از هر حکومت و مکتبی بر تولید و رشد علمی تاکید دارد زنجان - ایرنا - معاون پارلمانی وزیر علوم، تحقیقات و فناوری گفت: دین مبین اسلام بیش از هر حکومت و مکتبی بر تولید و رشد علمی تاکید دارد.
به گزارش ایرنا، سعداله نصیری قیداری روز چهارشنبه در مراسم تجلیل از نخبگان دانشگاه پیام نور زنجان، افزود: بر خلاف نگرش غرب که می پندارد نمی توان علم و مذهب را در یک جا جمع کرد، جمهوری اسلامی ثابت کرده است که نگرش دینی بیش از هر حکومتی موکد توسعه و رشد علمی است.
وی یادآورشد: امروز در جمهوری اسلامی رهبر معظم انقلاب بیش از هر رییس جمهور و وزیری بر رشد و توسعه علمی تاکید دارد.
نصیری قیداری اظهار کرد: پیش از پیروزی انقلاب اسلامی، ایران هیچ نقش و سهمی در تولید علمی جهان نداشت و امروز در ردیف برترین کشورهای تولید کننده مقالات علمی جهان قرار گرفته است.
معاون پارلمانی وزیر علوم، تحقیقات و فناوری گفت: ملت بزرگی که دارای پیشنیه ای ارزشمند در تولید علم و فناوری و تمدنی با شکوه و فرهنگی درخشان بود، نتوانست حکومتی را که شایسته اش نبود، تحمل کند و برخواست و هویت حقیقی خود را به رخ جهانیان کشاند.
وی خاطر نشان کرد: سود و منافع مادی و معنوی هر شخصی که در حوزه علم قدم گذاشت به حتم تامین شده است.
نصیری قیداری بر لزوم تجاری سازی مقالات تولید شده در کشور تاکید کرد و خواستار تداوم تولید مقالات و رشد علمی ایران اسلامی شد.
معاون پارلمانی وزیر علوم، تحقیقات و فناوری با بیان اینکه امروز منافع مقالات تولید و منتشر شده در برترین مقالات علمی جهان عاید دیگر کشورها می شود، بر لزوم هدایت منافع این تولیدات و تبدیل ایده ها به فناوری در داخل کشور تاکید کرد.
وی دهه نخست پیروزی انقلاب اسلامی را دوره مبارزه با توطئه ها و جنگ بود، مقابله با این دسیسه ها را موجب گرفتن فرصت پیشتازی در عرصه علم و دانش خواند.
نصیری قیداری با بیان اینکه در صورتی که در این دهه جنگ و توطئه ای در کار نبود، به یقین ملت ایران با سرعت قابل توجهی قله های علم و دانش را فتح کرده بود، سرعت پیشتازی کشور در سالهای نخست پیروزی انقلاب اسلامی را بسیار بالا عنوان کرد.
معاون پارلمانی وزیر علوم، تحقیقات و فناوری گفت: دهه دوم انقلاب دوره راه اندازی زیرساخت های مورد نیاز توسعه کمی کشور بود.
وی تاکید کرد: در دهه سوم دوره تربیت دانشجویان و فارغ التحصیلات تحصیلات تکمیلی کشور شروع شد و دانشمندانی همچون شهید دکتر علی محمدی شهید عرصه فناوری هسته ای کشور تربیت یافت.
نصیری قیداری دهه کنونی را دوره تبدیل ایده به فناوری و تجاری سازی دانش خواند و از حضور بیش از چهار میلیون و 210 هزار دانشجو در کشور خبر داد.
معاون پارلمانی وزیر علوم، تحقیقات و فناوری گفت: بر اساس برنامه ریزی های انجام شده در برنامه پنجم توسعه باید تا پایان این برنامه بیش از20هزار شرکت دانش بنیان راه اندازی شود.
وی ادامه داد: در کنار تبدیل دانش به فناوری و تجاری سازی نباید تولید مقالات علمی را فراموش کرد و باید با تمام قدرت این عرصه را ادامه داد.
نصیری قیداری وظیفه کنونی دانشگاهیان و بدنه علمی کشور را در کنار تولید کمی، هدایت یافته های علمی به سوی سازندگی بیش از پیش کشور خواند و بر لزوم رشد اقتصادی همپای عرصه علمی کشور تاکید کرد.
7319/522
انتهای پیام /*
: ارتباط با سردبير
[email protected]
23/11/1392
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: ایرنا]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 30]