واضح آرشیو وب فارسی:ایرنا:
برگزیدگان جشنواره ادبی دانش آموزان مدارس امام رضا (ع) معرفی شدند چناران - ایرنا - اولین جشنواره ادبی دانش آموزان مدارس امام رضا (ع) استان خراسان رضوی روز چهارشنبه در چناران برگزار شد.

به گزارش ایرنا، این جشنواره در پنج بخش نمایشنامه، داستان، پژوهش، شعر و متن ادبی با موضوعات تجلی امام رضا (ع) در ادبیات، تاثیر کلام فردوسی در ادبیات عامه، جوانی و شور و نشاط در کلام شاعران، جایگاه تعلیم و تربیت در کلام شاعران، تشابه بیان حماسی در شعر اخوان و فردوسی و موضوع آزاد در شعر و داستان برگزار شد.
دبیر جشنواره ادبی میقات الرضا (ع) هدف از این جشنواره را ارتقای آگاهیهای ادبی، شناسایی استعدادهای ادبی ، معرفی و تبیین رشته های علوم انسانی ، آشنایی با مفاخر ادبی و فرهنگ رضوی برای دانش آموزان مدارس وابسته به بنیاد فرهنگی رضوی عنوان کرد.
حمید امیری اسفندقه افزود: 75 اثر از دانش آموزان پایه های اول و دوم شش دبیرستان پسرانه وابسته به بنیاد رضوی از چناران و مشهد به دبیرخانه ارسال شده بود که از میان آنها هیات داوران 14 اثر را به عنوان برتر و شایسته تقدیر شناختند.
وی اظهار کرد: بر اساس نظر هیات داوران نمایشنامه آدم برفی رضا توبک ، داستان گنج نانو حسین نوا و پژوهش تشابه بیان حماسی در شعر فردوسی و اخوان اثر مرتضی کریمی زاده اصفهانی هر سه از مجتمع آموزشی چناران برتر شناخته شدند.
وی گفت: در بخش شعر محمد جوانمرد ، رضا وکیلی ، سجاد رجبی و متن ادبی بهنام شیخ و داستان گذشته سیاه محمد قادری از چناران شایسته تقدیر اعلام شد.
وی خاطرنشان کرد: هیات داوران از آثار حمید آرام جو از دبیرستان امام رضا (ع) واحد 9 مشهد، حسین هرزندی از واحد 11 چناران ، مبین حسین پور عرب از واحد 9 مشهد و رضا بنی نجار از مدرسه شاهد امام علی (ع) چناران ، ابوالفضل جوان از مدرسه شاهد امام علی (ع) چناران و محمد حسین طالب خواه از واحد 9 مشهد قدردانی کرد.
در این مراسم حسین عباس زاده امامی به عنوان سخنران علمی با موضوع موسیقی حروف در شاهنامه فردوسی سخنرانی کرد و جعفر محمدی از معلمان شاعر سروده خویش با موضوع حضرت امام رضا (ع) را قرائت کرد./2
7504 /664
انتهای پیام /*
: ارتباط با سردبير

[email protected]
30/11/1392
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: ایرنا]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 168]