تور لحظه آخری
امروز : جمعه ، 9 آذر 1403    احادیث و روایات:  امام موسی کاظم (ع):بهترین عبادت بعد از شناختن خداوند،‌ انتظار فرج و گشایش است.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

لوله بازکنی تهران

آراد برندینگ

خرید یخچال خارجی

موسسه خیریه

واردات از چین

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

زانوبند زاپیامکس

روغن بهران بردبار ۳۲۰

قیمت سرور اچ پی

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

قیمت سرور dl380 g10

تعمیرات پکیج کرج

لیست قیمت گوشی شیائومی

خرید فالوور

بهترین وکیل کرج

بهترین وکیل تهران

خرید اکانت تریدینگ ویو

خرید از چین

خرید از چین

تجهیزات کافی شاپ

محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

دوربین سیمکارتی چرخشی

همکاری آی نو و گزینه دو

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

الک آزمایشگاهی

الک آزمایشگاهی

خرید سرور مجازی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

لوله و اتصالات آذین

قرص گلوریا

نمایندگی دوو در کرج

خرید نهال سیب

وکیل ایرانی در استانبول

وکیل ایرانی در استانبول

وکیل ایرانی در استانبول

رفع تاری و تشخیص پلاک

پرگابالین

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1835258085




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

جای کاریکاتور در رسانه‌‌ است نه دیوار گالری‌/ بی‌دفاعی کارتونیست‌های مطبوعات


واضح آرشیو وب فارسی:مهر:


فرهنگ و هنر > موسیقی و هنرهای تجسمی داور بخش کاریکاتور تجسمی فجر:
جای کاریکاتور در رسانه‌‌ است نه دیوار گالری‌/ بی‌دفاعی کارتونیست‌های مطبوعات
کاریکاتوریست پیشکسوت مطبوعات و داور بخش کاریکاتور ششمین جشنواره هنرهای تجسمی از اینکه کاریکاتور از مطبوعات به داخل گالری‌ها آمده است، گلایه کرد.



جواد علیزاده، پیشکسوت کاریکاتور ایران و سردبیر مجله «طنز و کاریکاتور» در گفتگو با خبرنگار مهر در مورد وضعیت کاریکاتور در ایران گفت: من داور بخش کاریکاتور ششمین جشنواره هنرهای تجسمی فجر هستم و باید بگویم که کارهای جوانان کاریکاتوریست ما بسیار عالی است، اما نکته مهم اینجاست که جای کاریکاتور در گالری‌‌ها نیست. کاریکاتور هنری است که باید در مطبوعات باشد و در رسانه‌ها بدرخشد و به نمایش درآید و نه فقط بر دیوار گالری‌ها. برنده جایزه عالی کاریکاتور سیاسی سازمان ملل بیان کرد: متاسفانه کاریکاتورهای ما بیش از حد جشنواره‌ای شده‌اند در صورتی‌که رسالت اصلی كاریكاتور حضور در مطبوعات و انتقاد از شرایط و موضوعات روز اجتماعی است. وی در پاسخ به اینکه چرا کارتونیست‌های ما به سمت جشنواره‌ها حرکت می‌کنند، گفت: اگر به دید اقتصادی به مساله کاریکاتورهای مطبوعاتی نگاه کنیم می‌بینیم که واقعا مشکلات زیادی بر سر کارتونیست‌های ما وجود دارد و دستمزدهای خوبی هم پرداخت نمی‌شود. انجمنی هم برای دفاع از حقوق این گروه از كارتونیست‌ها وجود ندارد پس کاریکاتوریست‌های ما به سمت جشنواره‎ها حرکت می‌کنند. علیزاده با انتقاد از وضعیت کاریکاتورهای مطبوعاتی ایران خاطرنشان کرد: متاسفانه هرچقدر در حوزه كارتون جشنواره‌ای رشد چشمگیری داشته‌ایم، در حوزه كاریکاتور مطبوعاتی رو به جلو حركت نكرده‌ایم. این در حالی است که کاریکاتوریست مطبوعاتی بخش عمده‌ای از مشكلات جامعه را با زبان طنز بیان می‌كند و توجه به آن به نفع جامعه است. وی در بخش دیگری از این گفتگو در مورد مجله «طنز و کاریکاتور» که سردبیری آن را برعهده دارد، توضیح داد: مجله طنز و کاریکاتور از دی‌ماه امسال وارد 30 سالگی خود شد. این مجله از سال 1369 تاکنون منتشر شده و به نوعی قدیمی‌تری مجله طنز و کاریکاتور ایران است. وی به مشکلات این مجله اشاره کرد و گفت: فعالیت‌های این نشریه که در حوزه خصوصی چاپ می‌شود با مشکلاتی زیادی روبرو است. ما با نوسانات قیمت کاغذ روبرو هستیم که برای چاپ هر شماره آن با مشکلات زیادی دست و پنجه نرم می‌کنیم. علیزاده در پایان سخنان خود گفت: 10 سال پیش بن کاغذ به ما می‌دادند و با این بن‌ها می‌توانستیم کاغذ مورد نیاز مجله را تامین کنیم که متاسفانه آن را قطع کرده‌اند. امیدوارم با توجه به اینکه شعار من نیز مانند دولت یازدهم اعتدال و میانه‌روی بوده و هست، کمی به فکر ما باشند. جواد علیزاده کارتونیست و کاریکاتوریست ایرانی، متولد ۱۳۳۱ در اردبیل است. او دارای مدرک کارشناسی زبان انگلیسی از مدرسه عالی ترجمه است و از سال ۱۳۶۹ تاکنون مدیرمسئول، صاحب امتیاز و سردبیر مجله طنز و کاریکاتور بوده است. وی کشیدن کاریکاتور را از سال ۱۳۵۰ در مجله کاریکاتور به مدیریت مرحوم محسن دولو ملقب به پدر کاریکاتور ایران شروع کرد و تا سال ۱۳۵۷ در آنجا فعالیت می‌کرد. در ایام انقلاب، کاریکاتوریست سیاسی روزنامه کیهان بود. تاکنون صد‌ها اثر از وی در مطبوعات ایران و جهان منتشر شده است و بسیاری از کاریکاتوریست‌های سرشناس ایرانی با دیدن آثار وی به کاریکاتور علاقمند شده‌اند. جواد علیزاده هنوز هم از فعال‌ترین کاریکاتوریست‌های مطبوعاتی ایران است. وی بیش از 30 جایزه بین‌المللی معتبر را دریافت کرده است و نمایشگاه‌های گروهی و انفرادی متعددی را در خارج از کشور برگزار کرده است.


۱۳۹۲/۱۱/۳۰ - ۱۱:۲۸





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: مهر]
[مشاهده در: www.mehrnews.com]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 29]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


فرهنگ و هنر

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن