تبلیغات
تبلیغات متنی
محبوبترینها
قیمت انواع دستگاه تصفیه آب خانگی در ایران
نمایش جنگ دینامیت شو در تهران [از بیوگرافی میلاد صالح پور تا خرید بلیط]
9 روش جرم گیری ماشین لباسشویی سامسونگ برای از بین بردن بوی بد
ساندویچ پانل: بهترین گزینه برای ساخت و ساز سریع
خرید بیمه، استعلام و مقایسه انواع بیمه درمان ✅?
پروازهای مشهد به دبی چه زمانی ارزان میشوند؟
تجربه غذاهای فرانسوی در قلب پاریس بهترین رستورانها و کافهها
دلایل زنگ زدن فلزات و روش های جلوگیری از آن
خرید بلیط چارتر هواپیمایی ماهان _ ماهان گشت
سیگنال در ترید چیست؟ بررسی انواع سیگنال در ترید
بهترین هدیه تولد برای متولدین زمستان: هدیههای کاربردی برای روزهای سرد
صفحه اول
آرشیو مطالب
ورود/عضویت
هواشناسی
قیمت طلا سکه و ارز
قیمت خودرو
مطالب در سایت شما
تبادل لینک
ارتباط با ما
مطالب سایت سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون
مطالب سایت سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون
آمار وبسایت
تعداد کل بازدیدها :
1834057834
مهمانان خارجی جشنواره فیلم فجر چه کسانی هستند/از فیلمبردار «آخرین امپراتور» تا آهنگساز «شکسپیر عاشق»
واضح آرشیو وب فارسی:نامه نیوز:
مهمانان خارجی جشنواره فیلم فجر چه کسانی هستند/از فیلمبردار «آخرین امپراتور» تا آهنگساز «شکسپیر عاشق»
ویتوریو استورارو، استیون واربک، بروس برسفورد و گوران پاسکالیهویچ برخی از مهمانهای سی و دومین دوره جشنواره فیلم فجر هستند.
به گزارش نامه نیوز، امسال در جشنواره فیلم فجر تعداد زیادی از سینماگران از سراسر نقاط به تهران میآیند تا علاوه بر تماشای آخرین محصولات سینمای ایران، کارگاههای تخصصی برگزار کنند و با سینمای ایران از نزدیک آشنا شوند.
شاید امسال یکی از بهترین سالهای جشنواره فیلم فجر از نظر حضور مهمانهای سرشناس خارجی باشد، مهمانهایی که در جریان اصلی فیلمسازی مشغول به کار هستند و هر کدام در رشته خود وزنهای محسوب میشوند.
شاید امسال با حضور ویتوریو استورارو، استیون واربک، بروس برسفورد، سیلویا اینگمارسون، گوران پاسکالیهویچ و تعداد زیادی دیگر از سینماگران جهان در جشنواره فیلم فجر، راه برای حضور بزرگان فعلی سینما در دورههای بعدی جشنواره باز شود.
در سالهای دور حضور افرادی چون میکلآنجلو آنتونیونی و الیزابت تیلور در ایران خبرساز بود و در سالهای نسبتا دور هم آمدن فرانچسکو رزی یا جاناتان رزنبام برای دوستداران سینما خوشایند بود. حضور گرم مهمانان خارجی در سی و دومین دوره جشنواره فیلم فجر این نوید را میدهد که اگر برنامهریزیها سریعتر آغاز شود آمدن چهرههای مطرحی مثل میشائیل هانکه یا امیر کوستاریتسا در ایران خیلی دور از دسترس نیست. آمدن مهمانهای خارجی جدا از اهمیت آموزشی که با برگزاری کارگاههای مختلف به همراه دارد، به این جشنواره را در سراسر دنیا جا و مقامی درخور میدهد و حتی میتوان انتظار داشت به مرور فیلمهایی از بزرگان سینما برای اولین بار در جشنواره فیلم فجر روی پرده بروند. آنچه در ادامه میخوانید معرفی چهرههای اصلی غیرایرانی حاضر در جشنواره فیلم فجر هستند: فیلمبردار «آخرین امپراتور» و «سرخها»
همکاری ویتوریو استورارو با سینمای ایران پس از همراه شدن با فیلم «محمد (ص)» مجید مجیدی شروع شد. او اخیرا اعلام کرده از این همکاری بسیار رضایت داشته و دلیل اصلی حضورش در این فیلم علاقه به شخص پیامبر اسلام بوده.
استورارو متولد سال 1940 است. پدر ویتوریو اپراتور سینما بود و به توصیه او، ویتوریو از سن 11 سالگی به تحصیل فیلمبرداری پرداخت و در 18 سالگی وارد مدرسه ملی فیلم ایتالیا شد. او سالها به عنوان اپراتور دوربین مشغول به کار بود (یکی از این فیلمها «پیش از انقلاب» برناردو برتولوچی است) تا اینکه سال 1968 با فیلم «جوانی، جوانی» مدیرفیلمبرداری شد. استورارو را بسیاری به عنوان فیلمبردار برناردو برتولوچی میشناسند، تصاویر حیرتانگیزی که این فیلمبردار در آثار برتولوچی خلق کرده تا مدتها در ذهن دوستداران سینما باقی مانده است. او و برتولوچی در فیلمهای «استراتژی عنکبوت»، «دنبالهرو»، «آخرین تانگو در پاریس»، «1900»، «ماه» و «آسمان سرپناه» با هم همکاری کردند. علاوه بر این استورارو با چند کارگردان مطرح سینما نیز همکاری طولانی مدت داشته است. او با وارن بیتی و کارلوس سائورا نیز در چند فیلم همکاری داشت. یکی از نقاط عطف کارنامه استورارو فیلمبرداری «اینک آخرالزمان» ساخته فرانسیس فورد کوپولاست که اولین اسکار استورارو را برایش به همراه داشت. هنر اصلی استورارو کار با نور و نورپردازی طبیعی است. او در کتابهای مختلفی که نوشته درباره اهمیت نور و همچنین استفاده از سایه برای خلق فضای موردنظر کارگردان به تفصیل نوشته است. این فیلمبردار برنده سه جایزه اسکار برای فیلمهای «اینک آخرالزمان»، «سرخها» و «آخرین امپراتور» است. «تانگو» کارلوس سائورا، «از صمیم قلب» کوپولا، «ایشتار» وارن بیتی، «لیدیهاوک» ریچارد دانر، «جنگیر» لنی هارلین، «دومینیون» پل شریدر، «دیک تریسی» وارن بیتی از جمله فیلمهایی هستند که استورارو مدیر فیلمبرداری آنها بوده است. تدوینگر «سونات پاییزی» و «فانی و الکساندر»
سیلویا ماریا اینگمارسون متولد 10 مه 1949 در واس، وارملندس یان، سوئد است. او کار تدوین را از 1968 آغاز کرد و علاوه بر همکاری با اینگمار برگمان با دیگر کارگردانهای بزرگ سینمای سوئد از جمله بو وایدربرگ در فیلم «مردی روی بام» همکاری داشته است. اینگمارسون طی بیست و پنج سال همکاری با اینگمار برگمان سینماگر برجسته سوئد و جهان، برخی از شاهکارهای جهانی این سینماگر همچون «فانی و الکساندر»، «سونات پاییزی»، «پس از تمرین»، «چهره کارین»، «مادام دوساد»، «Backanterna»، «آخرین نفس»، «در حضور دلقک»، «بیوفا» و «ساراباند» را تدوین کرده است. سیلویا اینگمارسون تدوین فیلمهای مستند و درامهای تلویزیونی را نیز در کارنامه دارد و از سال 2000 در رشته تولید محصولات رسانهای و از 2011 در رشته سینما در دانشگاه دالارنا به تدریس مشغول است. از دیگر فیلمهایی که اینگمارسون تدوین کرده میتوان به «انقلاب مُربا» ساخته ارلاند یوزفسون، «سالی و آزادی» ساخته گونل لیندبلوم، «مونتهنگرو» ساخته دوشان ماکاوِیف، «هرمان» و «خفه شو و گوش بده!» هر دو ساخته اریک گوستاوسون نام برد. آهنگساز «شکسپیر عاشق»
استیون واربک متولد 1953، آهنگساز بریتانیایی است که برای «شکسپیر عاشق» برنده اسکار شد. واربک در دانشگاه بریستول درس خوانده و ابتداب ه عنوان بازیگر وارد سینما شد. او در نواختن آکاردئون مهارت دارد. او نامزد چهار جایزه بفتاست و موسیقی فیلمهای مطرحی مثل «خانم براون» ساخته جان مدن، «بیلی الیوت» ساخته استیون دالدری، «قلمپرها» ساخته چارلی کافمن، «ماندولین کاپیتان کورلی» ساخته جان مدن، «شارلوت گری» ساخته جیلیان اندرسون، «برهان» ساخته جان مدن، «مرد دیگر» ساخته ریچارد آیر و فیلم «پلیس» ساخته مایون لوبسکو را نوشته و ساخته است. کارگردان «رانندگی برای خانم دیزی»
بروس برسفورد، کارگردان و فیلمنامهنویس استرالیایی که امسال سریال کوتاه «بانی و کلاید» را روی آنتن داشت یکی از چهرههای سرشناس سینماست. این کارگردان 73 ساله بیش از 30 فیلم بلند کارگردانی کرده است و برای «بخششهای محبتآمیز» نامزد اسکار بهترین کارگردانی و برای «Breaker Morant» نامزد اسکار بهترین فیلمنامه شده است. معروفترین فیلم برسفورد «رانندگی برای خانم دیزی» است که به شکلی عجیب برنده اسکار بهترین فیلم شد اما برسفورد برای این فیلم حتی نامزد اسکار بهترین کارگردان هم نشد. در سالهای اخیر فعالیت برسفورد در سینما کمرنگ شده و فیلمهای «خرقه سیاه»، «سقوط خاموش» و «آخرین رقصنده مائو» مهمترین آثار متاخر او هستند؛ او برای «سقوط خاموش» نامزد خرس طلای جشنواره فیلم برلین بود. «بخششهای محبتآمیز» (1983)، «جنایتهای دل» (1986)، «عروس باد» (2001) و «ایولین» (2002) از فیلمهای مطرح او هستند. کارگردان «بشکه باروت»
گوران پاسکالیهویچ یکی از استعدادهای سینمای صربستان است. او متولد 1947 است و تاکنون 30 فیلم مستند و 16 فیلم داستانی کارگردانی کرده و با فیلم «بشکه باروت» شهرت جهانی دارد. فیلمهای این کارگردان در جشنوارههای کن، برلین، ونیز، تورنتو و سن سباستین به نمایش درآمدهاند. او سال 1998 با ساختن «بشکه باروت» ( یا «کاباره بالکان») در جشنواره فیلم ونیز برنده جایزه فیپرشی شد. سال 2001 نشریه ورایتی او را یکی از پنج کارگردان برتر دنیا معرفی کرد و در سال 2008 موزه هنرهای معاصر نیویورک در برنامهای ویژه آثار او را به نمایش گذاشت. در سال 2010 نیز موسسه فیلم بریتانیا برنامه مرور آثار او را برپا کرد. پاسکالیهویچ در آثارش به دشواریهای زندگی در منطق بالکان و مشکلات مردم این منطقه میپردازد و از نظر سبک کارگردانی بسیار نوآور است. آخرین فیلم او «وقتی روز برآید» نام دارد. «سگی که عاشق قطارها بود»، «عصر معجزات»، «کسی دیگر در آمریکا»، «هری چطور یک درخت شد»، «رویای شب نیمهزمستان» و «ماهعسلها» از دیگر فیلمهای او هستند. دیگر مهمانهای فجر
به گزارش خبرآنلاین، جدا از چهرههایی که نامشان برده شد چند سینماگر معروف دیگر نیز در جشنواره فیلم فجر حضور دارند؛ سردان گلوبویچ (مدرس کارگردانی در دانشکده هنرهای دراماتیک بلگراد وکارگردان فیلم «حلقهها» که نماینده صربستان در اسکار بود)، جولین رومن پولسلر (مدرس علوم رسانه در دانشگاه وین و کارگردان فیلم «دیوار» که نماینده اتریش در اسکار بود)، فیسال سویسال (کارگردان فیلم «تقاطع» و مترجم اشعار سهراب سپهری و فدریکوگارسیالورکا)، رئیس چلیک (فیلمساز ترکیهای و کارگردان فیلم «شب سکوت»)، مومن اسمیهی (کارگردان مراکشی ) و مانی رتنام (فیلمساز، فیلم نامهنویس و تهیهکننده هندی) این چهرهها هستند.
1392/11/13
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: نامه نیوز]
[مشاهده در: www.namehnews.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 110]
صفحات پیشنهادی
اختتامیه بخش بینالملل جشنواره فیلم فجر تقدیر مجیدی از فیلمبردار ایتالیایی فیلم «محمد»/درخواست ایوبی
اختتامیه بخش بینالملل جشنواره فیلم فجرتقدیر مجیدی از فیلمبردار ایتالیایی فیلم محمد درخواست ایوبی از سمیرغگرفتگان برای خواندن منطقالطیرمجید مجیدی کارگردان فیلم محمد ص گفت صحبت کردن در جایی که ویتوریو مدی فیلمبرداری فیلمم حضور دارد خیلی سخت است نه به خاطر افتخاراتش بلکه به خفسقوفجور مهمانان خارجی جشنواره فیلم فجر!
فسقوفجور مهمانان خارجی جشنواره فیلم فجر فسق و فجور مهمانان خارجی در دوردور کردن با خودرو لوکس اجنبی پرستی در جشنواره فیلم فجر دوستان خبرنگار ناراحت شدهاند که چرا با مهمانان سرشناس اینطوری رفتار میشود در حالی که در همه جشنوارههای دنیا مهمانان ویژه را با خودوری لوکس طننقد فیلمهای جشنواره فجر میرکریمی و دیروزی درخشان تر از «امروز»
نقد فیلمهای جشنواره فجرمیرکریمی و دیروزی درخشان تر از امروزامروز آخرین تولیدِ میرکریمی داستانِ ساده کند و ارزان قیمتی است که به نیمه نرسیده پایانِ آن قابل حدس زدن است خبرگزاری فارس ـ سینما بدون شک از زمانی که میرکریمی دوربین در دست گرفت و نخستین فیلمهای خود را ساخت امیدی تنقد فیلمهای جشنواره فجر «خانهای کنار ابرها» و استخراج گنج جنگ از درون خانهها
نقد فیلمهای جشنواره فجرخانهای کنار ابرها و استخراج گنج جنگ از درون خانههاخانهای کنار ابرها از ملت قهرمان سخن میگوید و این پرداخت میتواند الگوهای سبک زندگی ایرانی ـ اسلامی را از سنتهای گذشته نیکوی ما در دهه 60 استخراج کرده و گنج جنگ را برای مصرف امروز ما به ارمغان آورد خبرجشنواره هنرهای تجسمی فجر در گام ششم/6 جایگاه پژوهش در فیلمهای مستند هنرهای تجسمی/ پژوهش نقطه قوت مستند «
جشنواره هنرهای تجسمی فجر در گام ششم 6جایگاه پژوهش در فیلمهای مستند هنرهای تجسمی پژوهش نقطه قوت مستند هندسه کوچمجتبی محمدی که با فیلم هندسه کوچ در بخش مسابقه فیلمهای مستند جشنواره هنرهای تجسمی فجر حضور دارد نقطه قوت مستند خود را تکیه بر پژوهش میداند مجتبی محمدی هنرمند مستندسانشست فیلم «تمشک» در جشنواره فجر: سالور: پایان «تمشک» امیدوارانه است/«تمشک» حاصل
نشست فیلم تمشک در جشنواره فجر سالور پایان تمشک امیدوارانه است تمشک حاصل تجربه 5 فیلم من استسامان سالور گفت تمشک ویژگی های نو و جسورانه و جذاب و شخصیت های به جا و غافلگیری خوب و پایان امیدوار داشت که برای همین آن را تولید کردم به گزارش خبرنگار فرهنگی فارس نشست فیلم تمشک ساختهاهدای لوح سروته به میهمان خارجی جشنواره فیلم فجر
اهدای لوح سروته به میهمان خارجی جشنواره فیلم فجردر سی و دومین جشنواره بین المل اشتباهات شبه طنزی هم پیش آمد که بعضی از آنها از دید عکاسها و خبرنگاران دور نماند نمونه آن هم اهدای لوح سروته در بخش بین الملل جشنواره بود به گزارش خبرنگار سینمایی فارس سی و دومین جشنواره فیلم فجر از ا«شیار143»،«خط ویژه»،«همه چیز برای فروش»،«اشباح» و «خانه پدری»
شیار143 خط ویژه همه چیز برای فروش اشباح و خانه پدریهدایت فیلم پخش 5 فیلم جشنواره فجر را به عهده گرفت تلاش برای اکران نوروزی خط ویژه و آتیش بازیموسسه تولید و پخش هدایت فیلم مسئولیت پخش 5 فیلم سینمایی جشنواره فجر را برای اکران سال 93 به عهده گرفت به گزارش خبرنگار سینمایی فارس قرمشروح نهمین برنامه «سودای سیمرغ» در شب نهم جشنواره افخمی: خواستم فیلمی بسازم که هیچ جشنواره خارجی ای
مشروح نهمین برنامه سودای سیمرغ در شب نهم جشنوارهافخمی خواستم فیلمی بسازم که هیچ جشنواره خارجی ای آن را نپذیرد شهیدی فر خانه پدری خیانت به تاریخ و مردم ایران استافخمی در برنامه رادیویی سودای سیمرغ گفت امروز نوع فیلمی که ساخته می شود بیشتر برای وزارت خارجه ویترین دیپلماتیک و جش«رضاداد» دبیر جشنواره فیلم فجر سال آینده شد
رضاداد دبیر جشنواره فیلم فجر سال آینده شدعلیرضا رضاداد از سوی رئیس سازمان سینمایی به عنوان دبیر جشنواره فیلم سال آینده معرفی شد به گزارش خبرنگار سینمایی فارس در مراسم اختتامیه جشنواره فیلم فجر حجت الله ایوبی از علیرضا رضاداد با اهدای تالوی نفیس تجلیل کرد بنا بر این گزارش دتشویق عادل فردوسیپور در جشنواره فیلم فجر / فیلم عطاران پای مجری «90 »را به برج میلاد باز کرد
تشویق عادل فردوسیپور در جشنواره فیلم فجر فیلم عطاران پای مجری 90 را به برج میلاد باز کرد فرهنگ > سینما - عادل فردوسیپور مجری برنامه تلویزیونی نود شامگاه جمعه به کاخ جشنواره فیلم فجر آمد و به تماشای فیلم رد کارپت به کارگردانی رضا عطاران نشست به گزارش خبرگزارفالگوشهای جشنواره فیلم فجر / دلیل اصلی آمدن فیلمبردار برنده اسکار به ایران چیست؟
فالگوشهای جشنواره فیلم فجر دلیل اصلی آمدن فیلمبردار برنده اسکار به ایران چیست ویتوریو استورارو فیلمبردار برنده سه جایزه اسکار در سی و دومین دوره جشنواره فیلم فجر حضور دارد به گزارش نامه نیوز استورارو که با پروژه محمد ص ساخته مجید مجیدی با سینمای ایران همکاری کردهنقد فیلم های جشنواره فجر «مهمان داریم»؛ روایت تلخی های امروز، راه حلی در دیروز و انتظار مردی بزرگ در
نقد فیلم های جشنواره فجرمهمان داریم روایت تلخی های امروز راه حلی در دیروز و انتظار مردی بزرگ در فردامهمان داریم چون فیلم های امروز سینمای ایران شکم بیمار را نمی شکافد که تنها و تنها چرکی را ببینیم بلکه راه حل را به بیننده نیز نشان می دهد خبرگزاری فارس ـ سجاد اسلامیان خانه ایانتقاد صریح حاتمیکیا از مدیران جشنواره فیلم فجر / دفاع تمام قد کارگردان «چ» از هنر یک فیلمساز جوان
انتقاد صریح حاتمیکیا از مدیران جشنواره فیلم فجر دفاع تمام قد کارگردان چ از هنر یک فیلمساز جوان فرهنگ > سینما - ابراهیم حاتمی کیا در نشست پرسش و پاسخ فیلم شیار 143 مسئولان سابق سینما و دست اندرکاران فعلی جشنواره فجر را مورد عتاب قرار داد و درعین حال گفت که دولتبهترین فیلمهای جشنواره فجر معرفی شدند / «چ» از «رستاخیز» جا ماند
بهترین فیلمهای جشنواره فجر معرفی شدند چ از رستاخیز جا ماند فرهنگ > سینما - هیات داوران جشنواره فیلم فجر در بخش بهترین فیلم دو سیمرغ را به تهیهکنندگان اهدا کرد به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین سیدجمال ساداتیان به عنوان تهیهکننده برای فیلم «آذر شهدخت«قصهها» رخشان بنیاعتماد در صدر آرای مردمی جشنواره فیلم فجر
قصهها رخشان بنیاعتماد در صدر آرای مردمی جشنواره فیلم فجر فرهنگ > سینما - ایسنا نوشت فیلم «قصهها» ساخته رخشان بنیاعتماد تا پنجمین روز برگزاری سی و دومین جشنواره فیلم فجر در جایگاه نخست آرای مردمی قرار گرفت ستاد انتخاب فیلم برگزیده تماشاگر«چ» بهترین فیلم جشنواره سی و دوم فیلم فجر / نتیجه نظر سنجی خبرآنلاین
چ بهترین فیلم جشنواره سی و دوم فیلم فجر نتیجه نظر سنجی خبرآنلاین فرهنگ > سینما - کاربران خبرآنلاین معتقدند که فیلم چ ساخته ابراهیم حاتمیکیا برنده سیمرغ بلورین بخش بهترین فیلم جشنواره سی و دوم فجر خواهد شد به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین در نظر سنجی خبرآنلاین از-
فرهنگ و هنر
پربازدیدترینها