تور لحظه آخری
امروز : جمعه ، 2 آذر 1403    احادیث و روایات:  پیامبر اکرم (ص):پروردگارم هفت چيز را به من سفارش فرمود: اخلاص در نهان و آشكار، گذشت از كسى كه ب...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

لوله بازکنی تهران

آراد برندینگ

خرید یخچال خارجی

موسسه خیریه

واردات از چین

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

زانوبند زاپیامکس

روغن بهران بردبار ۳۲۰

قیمت سرور اچ پی

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

قیمت سرور dl380 g10

تعمیرات پکیج کرج

لیست قیمت گوشی شیائومی

خرید فالوور

بهترین وکیل کرج

بهترین وکیل تهران

خرید اکانت تریدینگ ویو

خرید از چین

خرید از چین

تجهیزات کافی شاپ

نگهداری از سالمند شبانه روزی در منزل

بی متال زیمنس

ساختمان پزشکان

ویزای چک

محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

دوربین سیمکارتی چرخشی

همکاری آی نو و گزینه دو

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

الک آزمایشگاهی

الک آزمایشگاهی

خرید سرور مجازی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

لوله و اتصالات آذین

قرص گلوریا

نمایندگی دوو در کرج

خرید نهال سیب

وکیل ایرانی در استانبول

وکیل ایرانی در استانبول

وکیل ایرانی در استانبول

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1832442478




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

«Tarof nadarim»، این مصاحبه جعلی است!


واضح آرشیو وب فارسی:تابناک: «Tarof nadarim»، این مصاحبه جعلی است!
در متن پاسخ گوردون آمده است: «این ایمیل هوارد نیست و جعلی است (اشاره به ایمیل [email protected]). هرکسی که از چنین ایمیلی استفاده کرده و می گوید که با گوردون مصاحبه کرده، اشتباه کرده است. هوارد چنین مصاحبه ای را با مجله ... نداشته است. توضیح بیشتری وجود ندارد.»
کد خبر: ۳۸۰۰۱۷
تاریخ انتشار: ۲۹ بهمن ۱۳۹۲ - ۱۷:۲۶ - 18 February 2014



فیلم: نوای کمانچه کیهان کلهر و باقلامای اردال ارزنجان را بشنوید
دستیار هاوارد گوردون در نوشته‌ای کوتاه که از طریق «ایمیل رسمی» گوردون ارسال شده، گفت و گویی که اخیراً به نقل از او در یکی از مجلات داخلی منتشر شده، به کل تکذیب کرد؛ گفت‌وگویی که به واسطه همسو بودن با دیدگاه‌های عده‌ای، مبنای حجم عظیمی از تحلیل‌ها شده بود و در آینده نیز مبنا قرار می‌گرفت و به همین دلیل، راستی آزمایی اش محل توجه قرار گرفت و در نهایت جعلی از آب درآمد.به گزارش «تابناک»، چندی پیش گفت و گویی با هاوارد گوردون تهیه کننده سریال های 24 و «میهن / HOMELAND» و از عوامل تولید «آرگو / Argo» با یک نشریه داخلی منتشر شد که جنجال‌های فراوانی را در پی داشت. جنجال‌ها نه به خاظر انجام گفت و گوی گوردون با یک نشریه داخلی -بسیاری از چهره های بین المللی با نشریات فارسی زبان گفت و گو داشته‌اند- بلکه به واسطه اظهارنظرهای عجیب این تهیه کننده بود؛ اظهارنظرهایی که اگر بخشی از آن را به روزنامه های با تیراژ میلیونی آمریکا نظیر نیویورک تایمز می‌گفت، تیتر یک این رسانه‌ها می‌شد اما ترجیح داده بود تا در یک رسانه فارسی زبان دستش را رو کند!از حمایت اوباما از تولید این مجموعه های تلویزیونی با بسیج کردن سی آی ای و پنتاگون گرفته تا پیش بینی شان برای رئیس جمهور شدن حسن روحانی و البته پیش بینی بلند مدت شان برای رئیس جمهور شدن ظریف و ده ها مورد دیگر که برخی از آنها اساساً اشتباه بود.

از اشتباهات فاحش این گفت و گو که دستمایه نقد این گفت و گو در رسانه های داخلی و خارجی شد، اظهارنظر گودرون بوده که گفته است: «...رئیس‎جمهور اوباما شخصا دستور دادند سیا و پنتاگون، من و الکسی را برای ساخت سریال میهن حمایت کنند... سریال میهن ریشه در سریال «اسرای جنگ» محصول اسرائیل دارد. سریال اسرای جنگ در اسرائیل خیلی پرطرفدار بود و اوباما بعد از سفری به اسرائیل، پیشنهاد کرد که نمونه آمریکایی این سریال می‎تواند ایده خوبی باشد.» و در این در حالی که نخستین سفر اوباما به عنوان رئیس جمهور امریکا به اسرائیل در سال 2013 بود و پخش سریال میهن از سال 2011 آغاز شده بود!

البته این اظهارنظر در قیاس با بسیاری دیگر از اظهارنظرهای درج شده در این مصاحبه، چندان عجیب نیست. برخی از این اظهارنظرها از این قرار بود:
«بابت ساخت سریال 24 و میهن آقای رئیس‎جمهور(اوباما) بار‎ها به‎صورت‎‎های مختلفی از من و الکسی تشکر کرد. حتی ساخت و حمایت میهن را خود ایشان پیشنهاد دادند... کارگردانی که از ایران آمد و اسکار گرفت (اصغر فرهادی) هم همین جمله را گفت (ما ملت صلح دوستی هستیم) اما هیچ آمریکایی عاقلی آن را باور نمی‎کند. همه ما به حماقتش خندیدیم. چون مشخص بود سال بعد فیلم جرج کلونی (آرگو) جایزه اسکار را می‎گیرد...

...من برای نوشتن فیلمنامه این سریال خیلی فارسی یاد گرفتم. به قول شما ایرانی‎‎ها «Tarof nadarim». اصولا در ذات ما آمریکایی‎هاست که هیچ‎کس را بیهوده تشویق نکنیم. اگر به توهم توطئه متهم نشوم می‎گویم در مورد جایزه اسکار، افرادی در ایران با برخی تهیه‎کنندگان مذاکره کرده بودند. جالب اینجاست تیم سازنده آرگو به ایران آمده بود و مدیران سینمایی ایران در دولت گذشته بیشترین تعامل را برای ساخت فیلم آرگو داشتند......در عوض از تیم سازنده آرگو (که برای بازسازی لوکیشن‎‎ها آمده بودند) قول گرفتند که به فیلم «جدایی» در اسکار رای بدهند، خیلی احمقانه بود. تیمی که به ایران آمده بود آماده می‎شد که فیلمی به‎زعم شما علیه ایران بسازد. آن وقت مدیران شما در فکر گرفتن چند رای بیشتر برای اسکار بودند. ضمن اینکه در سال 2011 کمپانی سازنده آرگو قبل از برگزاری اسکار با حمایت کاخ سفید، مهمانی خاصی را ترتیب داده بود که در آکادمی فیلم جدایی برنده شود تا این جایزه برای ایرانی‎‎ها اشتیاق‎برانگیز باشد و سال بعد جایزه گرفتن آرگو پیام‎‎های سیاسی مرتبط را منتقل کند. اگر من جای مدیران شما بودم دیگر فیلمی به اسکار نمی‎دادم. من فیلم «گذشته» فرهادی را دیده‎ام. از جدایی بهتر است. اما چرا برگزیده نشد؟......ما در آمریکا تحرکات فرهنگی شما را کاملا زیر نظر داریم. حتی فیلمسازان شما دیگر قدرت ندارند فیلمی مثل «دیپلمات» (داریوش فرهنگ) و «روز شیطان» (بهروز افخمی) تولید کنند. ما خیلی تلاش کردیم آثاری شبیه این دو فیلم که تولید ایران است، در حوزه خاورمیانه اکران نشوند!... به‎نظر من تهیه‎کنندگی سینما، اصولا هنری سیاسی است. در بعضی مواقع یک ملت را به تصویر می‎کشیم و در برخی مواقع دیگر خواسته‎‎های دولتمردان را. پس با اتکا به دو خروجی مهم سینما، این صنعت هنری، سیاسی و مدرن است. این عده قلیل فیلمسازان ایرانی که خیلی برایشان احترام قائل هستم، فیلم‎‎های تحقیر‎آمیزی درباره ملت خود ساخته‎اند.
...مثلا فیلم معروف «طبیعت بی‎جان» (سهراب شهید ثالث) متعلق به همان فیلمساز کمونیستی که در آلمان بود و در دوره جوانی وقتی برای درمان سرطان اینجا آمده بود در کلاس‎هایش شرکت کردم. این طیف از فیلمسازانی که آثارشان شبیه سینمای دهه 70 و 80 کشور‎های کمونیستی است، سبب تحقیر ملت‎‎های خودشان می‎شوند. من که مواضعم نسبت به دولت و مردم ایران روشن است. اما فیلم‎‎های کیارستمی به یک شوخی روشنفکری شبیهند و نمی‎توانند علاقه‎مندان هنر سینما را راضی نگه دارند. شما وقتی قدرت متمرکز در حوزه تولید سینمایی ندارید و دلخوش به جشنواره‎‎هایی مثل کن و برلین هستید که به حقیر نشان دادن ملت خودتان می‎انجامد، عملا سینمای خود را به بیراهه برده‎اید!...... یکی از فرض‎‎های مهمی که در سریال 24 داشتیم این بود که از میان اصلاح‎طلبان ایرانی اگر قرار است کسی به قدرت برسد با حداقل پیش‎فرض‎‎هایی که در سریال 24 مطرح می‎شود یک درصد احتمال دادیم که حسن روحانی در ایران به قدرت برسد و برای همین اصرار داشتیم در فصل هشتم سریال 24 نام رئیس‎جمهور ایران حسن باشد. شخصی در ایران از تندرو‎های نزدیک به حکومت است که سریال‎‎های ما را تحلیل و ارزیابی می‎کند و از افراد سپاه پاسداران به‎شمار می‎رود. از تحلیل‎‎های او برای نگارش سریال میهن خیلی استفاده کردیم (حسن عباسی)...!
... ریاست‎جمهوری یک زن در ایالات متحده را پیش‎بینی کردیم و همچنان خانم کلینتون احتمال دارد نامزد کسب مقام ریاست‎جمهوری باشد. همان‎طور که ظریف در ایران سودای ریاست‎جمهوری دارد. من آمریکایی متوجه خنده‎‎های ظریف به‎ جان کری می‎شوم که چه معنا‎هایی می‎توانند داشته باشند. ما یک آلبوم از لبخند‎ها و ری‎اکشن‎‎های ظریف نسبت به ‎جان کری تهیه کرده‎ایم!...»این گفت و گو با اظهارات عجیبی که بخش‌های جالب ترش را خواندید و، مانیفست عده‌ای شد تا بگویند: «دیدید گفتیم!» و حال برای تحلیل‌هایشان می‌توانستند به گفت و گو با یک تهیه کننده شناخته شده آمریکایی استناد کنند که در خوداظهاری عجیبی تمام محرمانه های دنیای کاری اش نظیر دیدارهایش با اوباما، حمایت سی آی ای و پنتاگون، حضورش در ایران، لابی ایران (شمقدری) با او برای اسکار گرفتن فرهادی، نازل بودن سینمای شهید ثالث و کیارستمی و... و بی ارزش بودن جوایز جشنواره ها را علنی نموده و البته از ترس آمریکایی ها از یک چهره مالیخولایی سخن به میان آورده است!ادبیات به کار رفته در این گفت وگو، گمانه تخیلی بودنش را بیش از پیش تقویت کرد اما قاعده کلی آن است که اصل را بر صحت گفت و گو گذاشت، مگر آنکه خلافش ثابت شود. 20 ژانویه و چند روز پس از انتشار این گفت و گوی نامتعارف، گوردون وارد عمل شد و در توئیتر بدون اشاره به نام نشریه خاص مصاحبه اخیر منتسب به خود را تکذیب کرد. او نوشته است: «مصاحبه اخیر که به من نسبت داده شده جعلی است. من هیچ‌وقت با این نشریه گفت‌و‌گو نکرده‌ام.» اما ابهام این توئیت و عدم پاسخگویی به پرسش های مطرح شده که نام نشریه را پرسیده بودند، باعث شد بر صحت این ادعا توسط گیرنده اش تاکید شود.پس از این اظهارنظرها، مصاحبه کننده ایرانی بر صحت مصاحبه اش تاکید کرد و ضمن ابهام آمیز خواندن پاسخ گردن، مدعی شد: «درخواست مصاحبه را به آدرس [email protected] ارسال کردم. يک روز بعد، از همين آدرس پاسخي دريافت کردم که مي گفت درخواست ما به اطلاع آقاي گوردون رسيده است. اما از آنجا که اين ايميل مختص رسيدگي به امور مربوط به خوانندگان کتاب گوردون است، ما بايد منتظر مي‎مانديم تا در صورت تمايل به انجام گفت‎وگو، او با ايميل شخصي‎ خود با ما ارتباط برقرار کند. ابتدا با [email protected] آدرسي بود که از طريق آن اولين پاسخ مستقيم گوردون، حاوي شروط ابتدايي براي انجام گفت‎وگو با يک رسانه ايراني و البته شخص من ـ که مدعي بود نامم را در رسانه‎‎هاي ايراني جستجو کرده و از مواضعم آگاه است ـ به دستم رسيد... »نکته جالب آنکه ایمیل گوردن با آدرس [email protected] مبنی بر اینکه برای مصاحبه با ایمیل [email protected] تماس گرفته شود منتشر نشده و تنها تصویری از ایمیلی با آدرس [email protected] منتشر شده که نشان می دهد یک فایل ورد ضمیمه اش است و جالب تر اینکه ظاهراً گوردن در جریان نیست که املای صحیح کلمه producer که produser  است، هرچند شغلش باشد!
حال اما با همان ایمیلی اصلی هاوارد گوردون که در سایتش به عنوان یکی از دو ایمیل رسمی‌اش ذکر شده ([email protected])، ایمیلی به دست «تابناک» رسیده که از اساس این گفت و گو را تکذیب می‌کند. ایمیلی که جاش کابررا دستیار هاوارد گوردن با ایمیل گوردن ارسال کرده و به نظر می رسد دیگر شکی مبنی بر جعلی بودن این مصاحبه باقی نمی گذارد. امیر بشری که این مکاتبه را انجام داد و سپس نتیجه نهایی را به همراه ایمیل های رد و بدل شده برای «تابناک» ارسال کرده، در نخستین مکاتبه اش در 25 ژانویه خطاب به ایمیل گودرون نوشته بود:
«سلام
آقای گوردون من یک روزنامه نگار هستم و می خواهم ماجرای واقعی مصاحبه شما با مجله... را پیگیری کنم. آیا شما تایید می کنید که مصاحبه ای درباره اصغر فرهادی با مجله... داشتید. یکی از مهم ترین قسمت های مصاحبه تان که در مجله... منتشر شده، این است: «اوباما به سی آی ای و پنتاگون دستور داده که از فیلم هوملند حمایت کنند. به همین خاطر ما می توانیم سی آی ای را برای چنین کاری سرزنش کنیم... کارگردانی از ایران آمده و اسکار گرفته (اصغر فرهادی) گفت: ما مردم صلح دوستی هستیم اما یک آمریکایی عاقل این را باور نمی کند. ما به حماقت او خندیدیم چرا که برایمان معلوم بود که سال بعد آرگو جایزه اسکار را می برد.» در بخشی دیگر از مصاحبه شما گفته اید: «تیم آرگو زمانی که برای بازسازی صحنه به ایران رفتند، قول دادند فیلم را اصغر فرهادی وتو (اشتباه در ایمیل ارسالی برای اشاره به لفظ حمایت) کنند...» این برای ما مهم است که شما این مصاحبه را تایید می کنید یا نه؟»

بشری سپس در ایمیل دیگری که به همین ایمیل نوشته بود، یک روز بعد در 26 ژانویه نوشته بود: «سلام آقای گوردون، مجله ... مدعی است ایمیلی که با شما تماس گرفته، همین ایمیل است. شما چنین ایمیلی با چنین یوزری دارد یا این ایمیل، ایمیل جعلی است؟ چرا شما از این به جای این استفاده کردید؟»
دقیقاً دو روز بعد و در 28 ژانویه، از ایمیل رسمی هاوارد گوردون ایمیل به همان نشانی [email protected] ایمیلی دریافت می‌شود که این گفت و گو را تکذیب می کند. در ذیل ایمیل نام دستیار گوردون آمد. در متن پاسخ گوردون آمده است: «این ایمیل هوارد نیست و جعلی است (اشاره به ایمیل [email protected]). هرکسی که از چنین ایمیلی استفاده کرده و می گوید که با گوردون مصاحبه کرده، اشتباه کرده است. هوارد چنین مصاحبه ای را با مجله ... نداشته است. توضیح بیشتری وجود ندارد.»«تابناک» این ایمیل که حول و حوش جشنواره دریافت کرد تا پایان جشنواره حفظ نمود تا در میان اخبار مهم ترین رویداد سینمایی از دست نرود. در این زمینه شاید توضیح دیگری لازم نباشد و در این زمینه تنها سکوت کرد! به هر حال اخلاق رسانه‌ای حکم می کند تنها توصیه کرد در پی رفع اثر چنین مصاحبه جعلی بود که برخی به عنوان وحی منزل مورد توجهش قرار داده اند و مستند بسیاری از تحلیل‌هایی شده که حال مشخص می‌شوند بر هیچ استوار است.












این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: تابناک]
[مشاهده در: www.tabnak.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 42]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


فرهنگ و هنر

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن