تبلیغات
تبلیغات متنی
محبوبترینها
بارشهای سیلآسا در راه است! آیا خانه شما آماده است؟
بارشهای سیلآسا در راه است! آیا خانه شما آماده است؟
قیمت انواع دستگاه تصفیه آب خانگی در ایران
نمایش جنگ دینامیت شو در تهران [از بیوگرافی میلاد صالح پور تا خرید بلیط]
9 روش جرم گیری ماشین لباسشویی سامسونگ برای از بین بردن بوی بد
ساندویچ پانل: بهترین گزینه برای ساخت و ساز سریع
خرید بیمه، استعلام و مقایسه انواع بیمه درمان ✅?
پروازهای مشهد به دبی چه زمانی ارزان میشوند؟
تجربه غذاهای فرانسوی در قلب پاریس بهترین رستورانها و کافهها
دلایل زنگ زدن فلزات و روش های جلوگیری از آن
خرید بلیط چارتر هواپیمایی ماهان _ ماهان گشت
صفحه اول
آرشیو مطالب
ورود/عضویت
هواشناسی
قیمت طلا سکه و ارز
قیمت خودرو
مطالب در سایت شما
تبادل لینک
ارتباط با ما
مطالب سایت سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون
مطالب سایت سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون
آمار وبسایت
تعداد کل بازدیدها :
1835591109
جمعی از کارشناسان و متخصصان:مخاطرات زمین شناسی را جدی بگیریم
واضح آرشیو وب فارسی:ایرنا:
جمعی از کارشناسان و متخصصان:مخاطرات زمین شناسی را جدی بگیریم ساری-ایرنا- استادان دانشگاه ،کارشناسان و متخصصان علوم زمین شناسی ،جزیره ای عمل کردن ،کامل نبودن بانک اطلاعاتی زمین شناسی،کمبود نیروی متخصص ،هدفمند نبودن مطالعات زمین شناسی و بی توجهی به نتایج مطالعات را از مشکلات مهم مخاطرات زمین شناسی در کشور عنوان کردند.
به گزارش خبرنگار ایرنا ،آنان که در نشست هم اندیشی گردهمایی علوم زمین و توسعه پایدار مازندران در محل سالن دانشگاه آزاد اسلامی واحد ساری سخن می گفتند ،افزودند: اعضای شورای مدیریت بحران بایدمخاطرات زمین شناسی را مورد توجه جدی تری قرار دهند.
متخصصان علوم زمین تاکید کردند : برای مدیریت پیشگیری و مقابله با سوانح و حوادث طبیعی باید با رویکرد سیستمی پیش رفت.
آنان گفتند : درحالی که کشورهای پیشرفته در مقوله مخاطرات زمین،به مدیریت ریسک رسیدند، ،اما در کشور ما هنوز به مدیریت خطر نرسیده ایم.
مشاور کارگروه زلزله و لغزش لایه های زمین در این نشست به اهمیت قوانین محدودیت تغییر کاربری اشاره کرد و گفت: قانون محدودیت تغییر کاربری اراضی شیبدار در کشور وجود ندارد.
ˈ رضا میرصانعیˈ به ناقص بودن بانک اطلاعات زمین شناسی کشور اشاره کرد و بیان داشت: به رغم انجام مطالعات در بخش زمین لغزشی ، اما بانک اطلاعات دراین بخش معیوب است.
وی ادامه داد: مطالعات و تحقیقات در مقوله زمین لغزش ها باید هدفمندتر باشد.
مشاورکارگروه زلزله و لغزش لایه های زمین با اشاره به طرح جامع زمین شناسی لغزشی گفت : برای تکمیل این طرح نیاز به بانک اطلاعات کاملی تری است.
وی افزود : آموزش برای کارشناسان مدیریت بحران نیز ضروری است و برنامه آموزشی باید طوری باشد که از وزیر تا کارمندان درباره آموزش های مدیریت بحران حساسیت داشته باشند.
این کارشناس ارشد زمین شناسی خواستار حساسیت بیشتر در تغییر کاربری زمین های شیب دار در کشور شد.
مدیر کل زمین شناسی دریایی سازمان زمین شناسی و اکتشافات معدنی کشور هم به وجود پنج هزار کیلومتر خط ساحلی و 150 هزارکیلومتر مربع دریای سرزمینی اشاره کرد و گفت : توجه به مخاطرات زمینی شناسی دریایی اندک است.
ˈ خلیل بها فیروزی ˈ کمبود اعتبار و نیروی متخصص را از دلایل اصلی این مشکلات عنوان و اضافه کرد : در مطالعات زمین شناسی دریایی نسبت به دیگر کشورهای پیشرفته بسیار عقب هستیم.
وی گفت : مخاطرات دریایی را باید جدی بگیریم زیرا در غیر این صورت غافلگیر شدن از سونامی دریایی دور از انتظار نیست.
مدیرکل دفتر بررسی مخاطرات سازمان زمین شناسی کشور نیز با تاکید بر لزوم آشنایی مردم با مخاطرات ناشی از حوادث طبیعی مربوط به زمین ، خواستار توجه به مخاطراتی نظیر زلزله، سیلاب و آتش فشان و افزایش دانش زمین شناسی عمومی شد.
ˈ محمد جواد بلورچیˈ به شرایط زمین شناسی ایران و قرار گرفتن در فاز کوهزایی آلپ هیمالیا اشاره کرد و افزود : وجود دو گسل اصلی شمال البرز و خزر در استان های شمالی هم از دیدگاه فعالیت های زمین ساختی و مخاطرات زمین شناختی و فعالیت های اکتشافی حائز اهمیت است.
وی از برخی بی توجهی ها به زمین و علوم زمین در بین شهروندان و مسوولان انتقاد کرد و ادامه داد: در همه موارد باید با خطرات ناشی بی توجهی به اقلیم و زمین آشنا باشیم و بدانیم که تغییرات اقلیمی باعث طوفان های سهمگین، زمین لغزش های متعدد ،آتشفشان و سیلاب می شود که تهدیدی جدی علیه زندگی انسانی است .
بلورچی با بیان اینکه علوم زمین شناسی با زندگی مردم جهان عجین شده است، بیان داشت: ما هنوز در زمینه آموزش و آگاهی بخشی عمومی مربوط به مقوله زمین شناسی کار چندانی انجام نداده ایم .
ˈ ˈمهرزاد قنبرزاده ˈ رییس مرکز زمین شناسی و اکتشافات معدنی کاسپین خاوری در این نشست به وجود زمین لغزشی ، سیل و بحران های مختلف دیگر از جمله پیشروی آب دریای خزر در مازندران اشاره کرد و اظهار داشت : لزوم اهمیت شناخت از وضعیت علوم زمین در اجرای طرح های توسعه ای و پایدار استان های شمالی مورد تاکید است.
وی گفت : وجود دو گسل اصلی شمال البرز و خزر در استان های شمالی هم از دیدگاه فعالیت های زمین ساختی و مخاطرات زمین شناختی و فعالیت های اکتشافی بسیار مهم است.
قنبر زاده به ویژگی خاص استان مازندران اشاره کرد و افزود : رشته کوه البرز دارای هر سه ساختار سنگ شناختی ، سنگ آذرین ، رسوبی و دگرگونی است که این مساله منشا شناسایی ظرفیت یابی معدنی است.
وی ادامه داد : بر این اساس سازمان زمین شناسی حوزه اکتشافی چالوس -گرگان را به عنوان یکی از حوزه های اصلی کشور تعریف کرده است.
رییس مرکز زمین شناسی و اکتشافات معدنی کاسپین خاوری با اشاره به پدیده های مختلف جغرافیایی که منشا ایجاد آنها فرایندهای مختلف زمین شناسی است ، گفت : چشمه باداب سورت ، یخچال علم کوه ، دریاچه ولشت ، شورمست ، آبشارهای مختلف ، قله زیبای دماوند، به عنوان مرتفع ترین نقطه ارتفاعی کشور و دریای زیبای مازندران و تالاب میانکاله از دیدگاه های مختلف زمین شناسی و ژئو توریستی حائز اهمیت است.
ˈعطا الله قبادیان ˈ استاد علوم زمین و علوم کشاورزی و عضو هیات علمی دانشگاه وین از شمال ایران به عنوان کمربند سبز فلات ایران یاد کرد و گفت: این منطقه تنها جایی است که با حدود 900میلیمتر بارندگی سالانه بالاترین نزولات جوی کشوررا دارد.
وی با بیان اینکه نیمی از فلات ایران کمتر از 100میلیمتر نزولات جوی دارد ، ادامه داد: امروز مازندران از هر طرف تحت فشار قرار گرفته تا این که به ویرانه تبدیل شده و جنگل ها ، اراضی کشاورزی و رودخانه های مازندران از بین رفته است.
وی با بیان اینکه رودخانه های آلوده کشورهای حاشیه خزر ، این دریا را از بین برده است، بیان داشت: خزر به دلیل عدم قدرت پالایش روز به روز در حال نابودی است.
او به افزایش جمعیت و نظام شهر سازی درمازندران اشاره کرد و گفت: شهرداران مازندران برای کسب درآمد با کارتل های عظیم ساخت وساز پیوند خورده اند.
قبادیان تصریح کرد: فعالیت های غیر علمی در مازندران باید متوقف و اداره کل محیط زیست مازندران باید با جدیت وارد شود.
وی پیشنهاد کرد: پنج درصد درآمد های نفتی را برای حفظ محیط زیست طبیعی شمال هزینه کنید تا فلات ایران نجات بیابد.
قبادیان گفت : ایران یک تکه سبز شمال ،سرزمین خشک و بی بارانی است که دولتمردان و همه مردم باید از این خطه در حال از بین رفتن ،دفاع کنند.
وی افزود : توسعه پایدار در مازندران دروغ محض است زیرا طبیعت قانونمندی خاص خودش را دارد و اگر جامعه قانونمند نداشته باشیم ، طبیعت از بین می رود و توسعه پایدار شعاری بیش نیست.
گردهمایی علوم زمین و توسعه پایدار با هدف بررسی مخاطرات زمین شناختی و ایجاد هماهنگی و تعامل بیشتر محیط زیست و منابع طبیعی با فعالیت های زمین شناسی ، اکتشافی و معدنی روز گذشته در ساری آغاز شد.
در این گردهمایی دو روزه 53مقاله در زمینه علوم زمین و معدنی مازندران به صورت سخنرانی و 50 مقاله به صورت پوستر ارایه می شود.
این گردهمایی امروز به کارش پایان می دهد.ک/4
2585/1654/506
انتهای پیام /*
: ارتباط با سردبير
[email protected]
29/11/1392
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: ایرنا]
[مشاهده در: www.irna.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 31]
صفحات پیشنهادی
مخاطرات زمین شناسی را جدی بگیریم
کارشناسان و متخصصان تاکید کردند مخاطرات زمین شناسی را جدی بگیریم ساری-ایرنا- استادان دانشگاه کارشناسان و متخصصان علوم زمین شناسی جزیره ای عمل کردن کامل نبودن بانک اطلاعاتی زمین شناسی کمبود نیروی متخصص هدفمند نبودن مطالعات زمینی شناسی و بی توجهی به نتایج مطالعات را از مشکلاتبا حضور کارشناسان 5 کشور در گیلان نخستین کنگره بینالمللی تخصصی علوم زمینشناسی آغاز شد
با حضور کارشناسان 5 کشور در گیلاننخستین کنگره بینالمللی تخصصی علوم زمینشناسی آغاز شدنخستین کنگره بینالمللی تخصصی علوم زمینشناسی با حضور کارشناسان پنج کشور دنیا در گیلان آغاز شد دبیر نخستین کنگره بینالمللی تخصصی علوم زمینشناسی لحظاتی پیش در حاشیه آغاز این کنگره در گفتوگوهشدار معاون عمرانی استاندار آذربایجانشرقی مخاطرات گسل 90 کیلومتری تبریز را جدی بگیریم
هشدار معاون عمرانی استاندار آذربایجانشرقی مخاطرات گسل 90 کیلومتری تبریز را جدی بگیریم معاون عمرانی استاندار آذربایجانشرقی با اشاره به مخاطرات گسل 90 کیلومتری شمال تبریز گفت مرور تاریخ زلزله در آذربایجان نشان میدهد اگر از این زمین لرزهها درس نگیریم و این حوادث را فراموش کنیمفارس از حاشیه همایش زمینشناسی کشور در گزارش میدهد از دغدغه کارشناسان زمینشناسی تا ترک سالن همایش توسط مسئول
فارس از حاشیه همایش زمینشناسی کشور در گزارش میدهداز دغدغه کارشناسان زمینشناسی تا ترک سالن همایش توسط مسئولانسی و دومین همایش زمینشناسی کشور که با هدف بیان مخاطرات و فرصتهای زمینشناسی کشور به مسئولان و کارشناسان مازندران برگزار شد مورد استقبال مسئولان استانی واقع نشد به گزرئیس مرکز زمینشناسی شمال باختر ارومیه مطرح کرد عدم توجه مسئولان بر هشدارهای جدی خشکی دریاچه ارومیه
رئیس مرکز زمینشناسی شمال باختر ارومیه مطرح کردعدم توجه مسئولان بر هشدارهای جدی خشکی دریاچه ارومیهرئیس مرکز زمینشناسی و اکتشافات معدنی شمال باختر ارومیه گفت مسئولان دورههای گذشته بر هشدارهای جدی سازمان زمینشناسی راجع به خشکی دریاچه ارومیه اهمیت نمیدادند به گزارش خبرگزاری فاافت آبهای زیرزمینی را جدی بگیریم
افت آبهای زیرزمینی را جدی بگیریمتاریخ انتشار سه شنبه ۲۲ بهمن ۱۳۹۲ ساعت ۱۶ ۳۹ معاون آب خاک و صنایع جهاد کشاورزی گفت افزایش تعداد چاههای غیر مجاز طی چند سال گذشته افت شدید منابع آبهای زیر زمینی را به همراه داشته است سید رحیم سجادی در گفتوگو با ایسنا اظهار کردالحیات: پیشنهادهای جدید تهران در زمینه توسعه سانتریفیوژها و اورانیوم با غنای بالا در به نتیجه رسیدن مذاکرات کا
الحیات پیشنهادهای جدید تهران در زمینه توسعه سانتریفیوژها و اورانیوم با غنای بالا در به نتیجه رسیدن مذاکرات کارشناسان تاثیرگذار بود سخنان رئیس سازمان انرژی اتمی در خصوص غنی سازی و گفتوگوی تلفنی روحانی-پوتین و دعوت ظریف از اشتون برای سفر به تهران از جمله اخبار رسانههای خارجی درنخستین کنگره تخصصی علوم زمین در مشهد برگزار میشود/ تقدیر از متخصصان زمینشناسی
استانها شرق خراسان رضوی روشن روان خبر داد نخستین کنگره تخصصی علوم زمین در مشهد برگزار میشود تقدیر از متخصصان زمینشناسی مشهد – خبرگزاری مهر دبیر اجرایی کنگره تخصصی علوم زمینشناسی گفت نخستین کنگره بینالمللی تخصصی علوم زمین در مشهد برگزار می شود به گزارش خبرنگار مهر جممدیرکل امور دریایی سازمان زمینشناسی: مخاطرات دریایی استانهای ساحلی کشور شناسایی شود
مدیرکل امور دریایی سازمان زمینشناسی مخاطرات دریایی استانهای ساحلی کشور شناسایی شودمدیرکل امور دریایی سازمان زمینشناسی گفت مخاطرات دریایی استانهای ساحلی کشور شناسایی شود به گزارش خبرگزاری فارس از شهرستان ساری خلیل بهار فیروزی صبح امروز در نشست هم اندیشی سی و دومین گردهماییصدور کارت جدید برای داوطلبان آزمون کارشناسی ارشد
صدور کارت جدید برای داوطلبان آزمون کارشناسی ارشد سخنگوی سازمان سنجش آموزش کشور گفت برای داوطلبان آزمون کارشناسی ارشد ناپیوسته سال۱۳۹۳مجدداً کارت ورود به جلسه آزمون صادر می شود دکتر حسین توکلی در گفت وگو با واحد مرکزی خبر با اشاره به تعویق این آزمون به علت شرایط نامساعد جوی افزوطرح جدید بورس چه تعداد از مردم را زمین خواهد زد؟
طرح جدید بورس چه تعداد از مردم را زمین خواهد زد تهران - ایرنا - اکنون بازار سرمایه امنیت ندارد و هر که در آن دخالت می کند دولت در جایی که کسر می آورد شروع به فشار آوردن بر شرکت های بورسی می کند تا جبران کسری کند و نیز بر درآمد مهم پتروشیمی و نظام توزیع نظارت درستی ندارد بنابامروز صورت گرفت آغاز نخستین کنگره زمینشناسی با موضوع غارشناسی در همدان
امروز صورت گرفتآغاز نخستین کنگره زمینشناسی با موضوع غارشناسی در همدانسی و دومین گردهمایی و نخستین کنگره بینالمللی تخصصی علوم زمین با موضوع غارشناسی در دانشگاه بوعلی سینا آغاز به کار کرد به گزارش خبرگزاری فارس از همدان پیش از ظهر امروز سی و دومین گردهمایی و نخستین کنگره بینالصنعت نفت وعلم زمین شناسی در کشور به بلوغ جهانی رسیده است
به رغم تحمیل تحریم ها بر کشور صنعت نفت وعلم زمین شناسی در کشور به بلوغ جهانی رسیده است اهواز- ایرنا- معاون مدیر امور فنی زمین شناسی شرکت ملی مناطق نفت خیز جنوب گفت با وجود تحریم هایی که بر کشور تحمیل شده درعلم زمین شناسی وصنعت نفت به یک بلوغ جهانی رسیده ایم فرخ ناصری کریم وننماینده مردم ملایر: شهردار جدید باید ضعفهای گذشته را آسیبشناسی کند
شنبه ۱۹ بهمن ۱۳۹۲ - ۱۰ ۳۶ نماینده مردم ملایر در مجلس شورای اسلامی گفت نخستین گامی که اعضاء شورای شهر برای انتخاب شهردار جدید برمیدارند تعیین و مشخص کردن اهداف و شاخصههاست احمد آریایینژاد در گفتوگو با خبرنگار خبرگزاری دانشجویان ایران ایسنا - منطقه همدان اظهار کرد شهردار536 مقاله در رویکرد زمین شناسی بنیادی به کنگره بین المللی تخصصی علوم زمین ارسال شد
536 مقاله در رویکرد زمین شناسی بنیادی به کنگره بین المللی تخصصی علوم زمین ارسال شد مشهد - ایرنا - 536 مقاله در رویکرد زمین شناسی بنیادی به سی دومین گردهمایی و نخستین کنگره بین المللی تخصصی علوم زمین کشور ارسال شده است دبیر اجرایی همایش رویکرد زمین شناسی بنیادی روز شنبه در جمعدبیر علمی کنگره تخصصی علوم زمینشناسی مطرح کرد استفاده از علم زمینشناسی برای بهرهمندی از ظرفیت معادن
دبیر علمی کنگره تخصصی علوم زمینشناسی مطرح کرداستفاده از علم زمینشناسی برای بهرهمندی از ظرفیت معادندبیر علمی کنگره تخصصی علوم زمینشناسی گفت باید از علم زمینشناسی برای بهرهمندی از ظرفیت معادن استفاده کرد به گزارش خبرگزاری فارس از مشهد جعفر طاهری ظهر امروز در نشست خبری نخسحفاظت از منابع آب های زیرزمینی جدی گرفته شود / قوای سه گانه بحث آب را مسئله خود بدانند
حفاظت از منابع آب های زیرزمینی جدی گرفته شود قوای سه گانه بحث آب را مسئله خود بدانند تهران - ایرنا - معاون وزیر نیرو در امور آب و آبفا با بیان آنکه اگر می خواهیم موضوعاتی همچون دریاچه ارومیه تکرار نشود باید حفاظت از منابع زیرزمینی جدی تر گرفته شود گفت برای این منظور قوای سه-
اجتماع و خانواده
پربازدیدترینها