واضح آرشیو وب فارسی:باشگاه خبرنگاران: رییس اتحادیه تولید کنندگان فرآوردههای گوشتی:
شایعات مربوط به آلوده بودن "گوشتهای" وارداتی را رد مي كنم
موسوی گفت:واردات گوشت موردنیاز صنعت فرآوردههای گوشتی با نظارت بسیار دقیق از سوی مبادی واردات و نیز سازمان دامپزشکی کشور و وزارت بهداشت، به کشور وارد میشود.
به گزارش خبرنگار اقتصادی باشگاه خبرنگاران، سید محمد موسوی مدیرعامل اتحادیه تعاونیهای تولید و خدماتی فرآوردههای گوشتی پیش از ظهر امروز در جمع خبرنگاران گفت: به منظور ارتباط بیشتر میان صنعت فرآوردههای گوشتی با دانشگاه، مجوز تأسیس مرکز جامع علمی کاربردی از دانشگاه تهران برای تربیت نیروی متخصص اخذ شد.
وی افزود: این مرکز از بهمنماه سال 92 به جذب دانشجو برای رشتههای کاردانی صنعت تولید فرآوردههای گوشتی پرداختهاند.
وی با اشاره به اینکه از طریق سنجش و امتحان ورودی، دانشجو به این مرکز جذب میشود اظهار داشت: از آنجایی که مصرف انواع فرآوردههای گوشتی در بین اقشار مختلف مردم به ویژه قشر متوسط رایج است؛ به همین منظور برای توسعه تولید محصولات سلامت محور اقدام به تأسیس مرکز جامع علمی کاربردی تربیت نیروی متخصص کردهایم.
رییس اتحادیه تولید کنندگان فرآوردههای گوشتی با اشاره به برخی مشکلاتی که در چند سال گذشته برای تولید محصولات گوشتی در کشور پدید آمده اظهار داشت: در گذشته در بدنه تولید، دلالها و رانت خواران تولید در معرض نابودی قرار گرفت و هم اکنون با تغییر رویکرد وزارت صنعت معدن و تجارت دست واسطهها تا حدودی از تولید کوتاه شده و مشکلاتی نظیر سرگردانی و کاغذ بازی مثل ایران کد لغو شده و کارت بازرگانی که در دولت قبلی 1 ساله صادر میشد هم اینک با پیگیریهای دولت یازدهم قرار است 5 ساله صادر شود.
وی ادامه داد: دولت یازدهم ارز را تک نرخی کرده و به این ترتیب رانت خواران دیگر نمیتوانند با ارز ارزان کالا وارد کشور کرده و با قیمت ارز آزاد آن را به مردم بفروشند.
موسوی با اشاره به اینکه در تولید فرآوردههای گوشتی نیاز به واردات گوشت قابل مصرف در این صنعت است اظهار داشت: هم اکنون 20 درصد از گوشت مورد مصرف فرآوردههای گوشتی از کشورهای برزیل،هندوستان و پاکستان وارد میشود.
وی برخی شایعات مربوط به آلوده بودن گوشتهای وارداتی را رد کرد و گفت: واردات گوشت موردنیاز صنعت فرآوردههای گوشتی با نظارت بسیار دقیق از سوی مبادی واردات و نیز سازمان دامپزشکی کشور و وزارت بهداشت، به کشور وارد میشود.
رییس اتحادیه تولید کنندگان فرآوردههای گوشتی با اشاره به اینکه میزان مصرف این فرآوردهها در کشور ما 5.5 الی 6 کیلو میباشد اظهار داشت: این در حالی است که فرآوردههای گوشتی در سراسر جهان یکی از وعدههای غذایی مهم میباشد و مثلاً در کشورهای اطراف ما نظیر ترکیه رقم مصرف 22 کیلو برای هر نفر است.
وی یکی از دلایل پایین بودن میزان مصرف فرآوردههای گوشتی در کشور را بالا بودن قیمت ها اعلام کرد و گفت: باید سعی کنیم با پایین آوردن قیمتهای تولید فرآوردههای گوشتی زمینهی در دسترس قرار دادن این غذا را برای اقشار مختلف جامعه فراهم کنیم.
موسوی برای بهبود هر چه بیشتر وضعیت تولید غذا در کشور خواستار تأسیس سازمان مستقل غذا شد.
تاریخ انتشار: ۲۹ بهمن ۱۳۹۲ - ۱۴:۵۱
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: باشگاه خبرنگاران]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 29]