واضح آرشیو وب فارسی:ایرنا:
مدیر عامل اتحادیه تولیدکنندگان فرآورده های گوشتی کشور: گوشت های وارداتی آلوده نیست/ توزیع سبد کالا توسط تعاونی ها انجام شود تهران - ایرنا - مدیر عامل شرکت تعاونی تولید کنندگان فرآورده های گوشتی سراسر کشور با تاکید بر اینکه، گوشت های وارداتی آلوده نیستند گفت: تمامی مراحل واردات گوشت از کشور مبداء تا مقصد توسط کارشناسان بهداشتی سازمان دامپزشکی ایران مورد نظارت مستمر قرار دارد و هیچ نوع گوشت آلودهای وارد کشور نمی شود.
به گزارش خبرنگار اقتصادی ایرنا، محمد موسوی روز سه شنبه در نشستی خبری افزود: گوشت های وارداتی طبق ضوابط استاندارد و با در نظر گرفتن نحوه تولید دام، کشتار، سن دام و وضعیت بهداشتی کشتارگاه ها و کارخانه های بسته بندی کشور مبداء خریداری و وارد کشور می شود و هیچ جای نگرانی برای مصرف آن وجود ندارد.
وی با بیان این که، حدود 10 درصد گوشت مورد نیاز کشور از برزیل، هندوستان و استرالیا وارد می شود که از لحاظ بهداشتی سالم هستند گفت: تنها یک تا 1.5 درصد از فراورده های گوشتی از لحاظ کیفیت با استانداردهای جهانی فاصله دارد و آن هم به میزان مصرف سویا و گوشت بستگی دارد.
موسوی در خصوص تامین مواد اولیه و ماشین آلات صنایع فرآورده های گوشتی افزود: در گذشته تمامی مواد اولیه و ماشین آلات صنایع فرآورده های گوشتی از خارج تامین و وارد کشور می شد، اما خوشبختانه امروز 90 درصد محصولات این بخش در داخل کشور تولید و تامین می شود.
وی افزود: واردات گوشت در سال 90 ، 200 هزار تن، سال 91، 160 هزار تن و سال 92، حدود 120 هزار تن بوده است که این ارقام کاهش واردات طی این سالها را نشان می دهد.
وی با تاکید بر اینکه صنایع فرآورده های گوشتی به 200 هزار تن گوشت نیاز دارند گفت: سرانه مصرف فراورده های گوشتی ایران سالانه پنج کیلوگرم است، در حالی که سرانه مصرف فراورده های گوشتی ترکیه 22 کیلوگرم می باشد.
** تصمیم گیری واگذاری توزیع سبد کالا توسط تعاونی ها در وزارت کار
مدیر عامل شرکت تعاونی تولیدکنندگان فرآورده های گوشتی کشور گفت: جلسه تصمیم گیری برای توزیع سبد کالا توسط تعاونی ها اول اسفند ماه سال جاری در وزارت کار، تعاون و رفاه اجتماعی تشکیل می شود و در صورت تصویب تعاونی های مصرف کل کشور توزیع سبد کالا را انجام خواهند داد.
وی با بیان اینکه تعاونی ها در طول هشت سال جنگ تحمیلی اقدامات ارزنده ای برای رساندن مواد غذایی به مردم داشتند اظهار داشت: اتحادیه های تعاونی های تولیدکنندگان و مصرف کنندگان کشور ظرفیت مطلوبی در کشور دارند که می توانند توزیع سبد کالایی مرحله دوم را بدون عیب و نقص بر عهده بگیرند.
** دانشگاه علمی کاربردی صنعت فرآورده های گوشتی راه اندازی شد
موسوی تصریح کرد: مجوز دانشگاه علمی کاربردی صنعت فرآورده های گوشتی از وزارت آموزش عالی دریافت شده و علاقمندان این صنعت می توانند در مقاطع کاردانی و کارشناسی در زمینه های سلامت و بهداشت گوشت، تولید محصولات پروتئینی علم بیاموزند.
اقتصام(3)9186**1594
انتهای پیام /*
: ارتباط با سردبير
[email protected]
29/11/1392
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: ایرنا]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 57]