تور لحظه آخری
امروز : دوشنبه ، 5 آذر 1403    احادیث و روایات:  پیامبر اکرم (ص):اى مردم همانا نمازگزار هنگام نماز با پروردگار بزرگ و بلند مرتبه اش مناجات مى كند، ...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

لوله بازکنی تهران

آراد برندینگ

خرید یخچال خارجی

موسسه خیریه

واردات از چین

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

زانوبند زاپیامکس

روغن بهران بردبار ۳۲۰

قیمت سرور اچ پی

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

قیمت سرور dl380 g10

تعمیرات پکیج کرج

لیست قیمت گوشی شیائومی

خرید فالوور

بهترین وکیل کرج

بهترین وکیل تهران

خرید اکانت تریدینگ ویو

خرید از چین

خرید از چین

تجهیزات کافی شاپ

ویزای چک

محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

دوربین سیمکارتی چرخشی

همکاری آی نو و گزینه دو

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

الک آزمایشگاهی

الک آزمایشگاهی

خرید سرور مجازی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

لوله و اتصالات آذین

قرص گلوریا

نمایندگی دوو در کرج

خرید نهال سیب

وکیل ایرانی در استانبول

وکیل ایرانی در استانبول

وکیل ایرانی در استانبول

رفع تاری و تشخیص پلاک

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1833970755




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

150 هزار نفر در کشور طی سال دچار سوختگی می شوند


واضح آرشیو وب فارسی:ایرنا:

150 هزار نفر در کشور طی سال دچار سوختگی می شوند تهران - ایرنا - رییس مرکز تحقیقات سوختگی دانشگاه علوم پزشکی ضمن تاکید بر ضرورت تشکیل کارگروه ملی پیشگیری از سوختگی در نهاد ریاست جمهوری افزود: سالانه 150 هزار نفر در کشور دچار سوختگی شده که سه هزار نفر از آنان، جان خود را از دست می دهند.


به گزارش خبرنگار اجتماعی ایرنا، «محمدجواد فاطمی» روز دوشنبه در نشست خبری سومین همایش ملی سوختگی افزود: اغلب افرادی که از سوختگی جان سالم بدر می برند نیز دچار معلولیت می شوند.
وی با اشاره به هزینه 10 میلیارد تومانی درمان کودکان دچار سوختگی در مدرسه شین آباد، ادامه داد: چرا قبل از این اتفاق نباید این اعتبار صرف استانداردسازی سرویس های گرمایشی مدارس شود.
رییس مرکز تحقیقات سوختگی دانشگاه علوم پزشکی ایران تصریح کرد، 150 هزار مدرسه در کشور دارای سیستم های گرمایشی غیراستاندارد هستند و همچنان برخی مدارس دارای بخاری های قطره ای هستند و چرا وزارت صنعت اجازه تولید اینگونه بخاری ها را می دهد.
وی ضمن هشدار به مسوولان آموزش و پرورش، افزود: قبل از آنکه کودکان کشور دچار سوختگی شوند، باید مدرسه ها را استاندارد ساخت.
فاطمی با تاکید براینکه در سوختگی، پیشگیری حرف اول را می زند، ادامه داد: بیماران ما به دلیل دریافت درمان های ناقص یا جان خود را از دست می دهند یا به عنوان یک معلول جسمی و روانی در جامعه رها می شوند.
رییس مرکز تحقیقات سوختگی دانشگاه علوم پزشکی ایران تصریح کرد، سوختگی مساله حل نشده کشور و بحرانی است که هیچکس به فکر آن نیست.
فاطمی با اشاره به سال های از دست رفته عمر سوختگی، خاطرنشان کرد: سوختگی بیش از بیماری هایی مانند دیابت، ام.اس و فشارخون به اجتماع صدمه می زند اما هیچ توجهی به پیشگیری، درمان و بازتوانی در حوزه سوختگی نمی شود.
وی با اشاره به حادثه آتش سوزی خیابان جمهوری گفت: چرا ساختمان آتش گرفته در این خیابان نباید پله ها و راه خروج اضطراری داشته باشد تا مردم از ارتفاع پرت نشوند یا اینکه در حادثه آتش سوزی شب گذشته سعادت آباد چرا ساختمان ها نباید سنسور حساس به دود داشته باشند و افراد به دلیل دودگرفتگی جان خود را از دست بدهند.
رییس مرکز تحقیقات سوختگی دانشگاه علوم پزشکی ایران افزود: سال گذشته در بیمارستان مطهری، 200 مورد برق گرفتگی داشتیم که یک یا چند اندام 65 درصد آنان قطع شد، اما باز هم اصول پیشگیری برق گرفتگی در کارگران ساختمانی نادیده گرفته می شود.
فاطمی با بیان اینکه همه بیمارستان های سوختگی کشور بدهکار هستند، گفت: این بخش جاذبه ای برای بخش خصوصی ندارد؛ بیماران سوختگی بدبو بوده و جان خود را از دست می دهند یا از نظر عاطفی اطرافیان را دچار مشکل می کنند و هیچ امتیازی نیز برای شاغلان مراکز سوختگی درنظر گرفته نمی شود.
وی تصریح کرد، شاغلان مراکز سوختگی از درآمد خود راضی نیستند و نتیجه آن درمان ناکافی بیماران است؛ پس از درمان نیز وضعیت بیماران(به عنوان مثال برای انجام جراحی های ترمیمی) پیگیری نمی شود و آنان در جامعه رها می شوند.
رییس مرکز تحقیقات سوختگی دانشگاه علوم پزشکی ایران با اشاره به هزینه های گران لباس و پماد بیماران، گفت: به علت درمان و پیگیری های ناقص، بیماران سوختگی مشکلات جسمی و روانی پیدا می کنند و خانواده ها از هم می پاشد؛ همسران افراد دچار سوختگی، آنان را ترک می کنند.
فاطمی افزود: حتی بیمارانی داریم که به دلیل ظاهرشان، فرزندان حاضر به دیدن آنان نیستند؛ خودکشی در افراد دارای سوختگی های شدید خیلی زیاد است و باید فکری به حال آنان شود.
وی از مسوولان شهرداری نیز خواست قوانینی وضع کنند که قبل از انجام پروژه های ساختمانی، سیم ها روکش دار شوند و هزینه آن نیز حداکثر 500 هزار تومان خواهد بود.
رییس مرکز تحقیقات سوختگی دانشگاه علوم پزشکی ایران همچنین از وزارتخانه های نفت، صنعت، آموزش و پرورش، نیرو و نظام مهندسی نیز خواست در امر پیشگیری از سوختگی با وزارت بهداشت همکاری کنند.
فاطمی تصریح کرد، باید کارگروه ملی پیشگیری از سوختگی در نهاد ریاست جمهوری تشکیل شود.
وی ادامه داد: هنگامی که کارشناسان سوختگی کشورهای دیگر می فهمند که ما فقط در این بیمارستان 120 تخت سوختگی داریم تعجب می کنند و خطاب به ما می گویند در کشور شما چه خبر است؟
رییس مرکز تحقیقات سوختگی دانشگاه علوم پزشکی ایران افزود: به علت رعایت اصول پیشگیری در کشورهای توسعه یافته، فقط مراکز کوچکی یا بیمارستان های نظامی مجهز به بخش سوختگی هستند.
فاطمی گفت: داشتن یک بیمارستان تک تخصصی سوختگی اشتباه است زیرا بیمار دچار سوختگی به دلیل استرس می تواند دچار خونریزی گوارش شود، بنابراین بخش های سوختگی باید در بیمارستان های جنرال (عمومی) نیز راه اندازی شود.
وی تصریح کرد، در کشور حتی بیماران دارای 30 درصد سوختگی نیز گاهی جان خود را از دست می دهند و خود من بیماری داشتم که با 14 درصد سوختگی جان خود را از دست داد، پس ساختارهای ما دچار اشکال جدی است و یک نفر باید پیدا شود و بودجه مناسب به این بخش اختصاص دهد.
رییس مرکز تحقیقات سوختگی دانشگاه علوم پزشکی ایران گفت: چرا باید بیمار دچار سوختگی ما از کردستان به تهران منتقل شود؛ اختصاص نیرو و توزیع تخت ها در حوزه سوختگی باید در کشور عادلانه باشد.
فاطمی افزود: سوختگی مانند سرطانی است که هیچگاه درمان نمی شود؛ گاهی بیماران دچار سوختگی را می بینیم و می گوییم کاش او نیز مرده بود؛ برخی بیماران دچار سوختگی حتمی نمی توانند حوائج و بهداشت فردی خود را انجام دهند.
وی از عملکرد رسانه ها در آموزش پیشگیری از سوختگی انتقاد کرد و گفت: رسانه ها وظیفه خود را در این زمینه به خوبی انجام نمی دهند؛ آموزش نیاز به استمرار دارد. صدا وسیما سریال هایی می سازد که مخاطب ندارد اما برنامه آموزشی برای همه مردم تهیه نمی کند.
رییس مرکز تحقیقات سوختگی دانشگاه علوم پزشکی ایران با بیان اینکه هیچ کشوری مانند ایران این همه موارد سوختگی ندارد، تصریح کرد، تا زمانیکه سوختگی دغدغه مسوولان نباشد این وضعیت ادامه دارد و ناله های دست اندرکاران حوزه سوختگی به جایی نمی رسد.
فاطمی افزود: از هر دو بیمار دچار سوختگی 95 درصد در کشورهای توسعه یافته، یک نفر زنده می ماند درحالیکه این شاخص در کشور ما بگونه ای است که در خوشبینانه ترین حالت از هر دو بیمار دچار سوختگی 60 درصد، یکی زنده می ماند.
سومین همایش ملی سوختگی هشتم و نهم اسفند ماه در سالن همایش های رازی تهران برگزار می شود.
اجتمام(3) ** 9185 ** 1071
انتهای پیام /*
: ارتباط با سردبير


[email protected]




28/11/1392





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: ایرنا]
[مشاهده در: www.irna.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 96]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


پزشکی و سلامت

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن