تور لحظه آخری
امروز : یکشنبه ، 4 شهریور 1403    احادیث و روایات:  امام علی (ع):با اخلاق نيكو، گفتار نرم مى‏شود.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

تریدینگ ویو

کاشت ابرو

لمینت دندان

لیست قیمت گوشی شیائومی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

رسانه حرف تو - مقایسه و اشتراک تجربه خرید

تور دبی

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

طراحی کاتالوگ فوری

تعمیرات مک بوک

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

قیمت فرش

آموزش کیک پزی در تهران

لوله بازکنی تهران

میز جلو مبلی

آراد برندینگ

سایبان ماشین

بهترین وکیل تهران

دانلود رمان

وکیل کرج

خرید تیشرت مردانه

خرید یخچال خارجی

وام لوازم خانگی

نتایج انتخابات ریاست جمهوری

خرید ابزار دقیق

خرید ریبون

موسسه خیریه

خرید سی پی کالاف

واردات از چین

سلامتی راحت به دست نمی آید

حرف آخر

دستگاه تصفیه آب صنعتی

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

کپسول پرگابالین

خوب موزیک

کرکره برقی تبریز

خرید نهال سیب سبز

قیمت پنجره دوجداره

سایت ایمالز

بازسازی ساختمان

طراحی سایت تهران سایت

دیوار سبز

irspeedy

درج اگهی ویژه

ماشین سازان

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1812449137




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

وقتی ردپای افسردگی آرام‌آرام به سراغ کودک می‌آید


واضح آرشیو وب فارسی:باشگاه خبرنگاران:
وقتی ردپای افسردگی آرام‌آرام به سراغ کودک می‌آید
امروزه یکی از اختلال‌های دوران کودکی، اضطراب و افسردگی است که اگر به موقع و سریع، تشخیص داده شود، قابل درمان است.


خیراله صادقی روانشناس درباره عوامل افسردگی کودکان در گفتگو با خبرنگار اجتماعی باشگاه خبرنگاران، گفت: ترس و تشویش، شیوع اضطراب در کودکان را پایه‌ریزی می‌کند و در صورتی‌ که این ترس‌ها، بیمارگونه نباشد، به صورت طبیعی خود را نشان می‌دهد؛ خجالتی و گوشه‌گیر بودن، جزو شایع‌ترین اضطراب‌های اجتماعی کودکان است که می‌تواند زندگی آنان را مختل کند.
 
این روانشناس درباره نقش خانواده در ایجاد افسردگی در کودکان گفت: نقش خانواده به عنوان عاملی در ایجاد اختلال اضطراب کودکان، همیشه مورد توجه قرار گرفته است.

انتقال اضطراب از پدر و مادر به کودک، بر اثر مشاهده و الگوسازی رفتارها صورت می‌گیرد همچنین عوامل خانوادگی و زیستی، بیش از عوامل دیگر در بروز افسردگی نقش دارند.
 
وی در ادامه تصریح کرد: روانشناسان معتقدند سوابق خانوادگی و وراثت، در افسردگی نقش تعیین کننده‌ای دارد چرا که شروع افسردگی زودرس در کودکان، بیش‌تر تحت تأثیر عوامل خانوادگی و وراثت است؛ با وجود این، از هم گسیختگی خانوادگی، ارتباط تنگاتنگی با افسردگی کودکان دارد؛ همچنین از هم گسیختگی خانوادگی را می‌توانیم در رفتار سرد و بی‌روح و منفی روابط متقابل کودک و پدر و مادر به وضوح ببینیم.
 
صادقی درباره اضطراب‌های اجتماعی در کودکان خاطرنشان کرد: امروزه اضطراب‌های اجتماعی کودکان، بیش‌تر از قبل مورد بحث و تحقیق قرار گرفته چرا که عمل فرار کودک از اجتماع، مردم، دوستان، مجالس و میهمانی‌های مختلف است؛ کودک همیشه با اضطراب‌های اجتماعی، بدنی، فکری و رفتاری از سوی این عوامل مواجه می‌شود. که خود باعث تسریع افسردگی در روحیه کودک خواهد شد.
 
وی در خصوص اینکه کدام یک از کودکان به افسردگی مبتلا می‌شود گفت: کودکان در طول دوره‌ی زندگی‌شان، ممکن است افسردگی را تجربه کنند که این اختلال با افزایش سن، و همچنین در دختران، بیش‌تر از پسران دیده می‌شود.
 
این روانشناس درباره نشانه‌‌های افسردگی در کودکان اذعان داشت: نشانه‌های افسردگی در سه بخش مورد بحث و تحقیق قرار می‌گیرد که بعدها بزرگسالی ممکن است دامن کودک را بگیرد عبارت‌اند از: نشانه‌های عاطفی شامل نامیدی؛ خشم؛ درماندگی؛ نوسانات خلقی؛ احساس گناه و غمگین بودن است؛ نشانه‌های رفتاری از دیگر نشانه‌های مهم افسردگی در کودکان است که شامل: بدون علت گریه کردن؛ کناره‌گیری از دوستان؛ به سرعت خشمگین شدن و کاهش انگیزه و در آخر نشانه‌های تخریب گرایانه در این میان شروع می‌شود که عبارت‌اند از: خود را مورد ملامت و سرزنش قرار دادن؛ احساس بازنده بودن؛ امیدوار نبودن در آینده و بلاتکلیفی است.
 
صادقی درباره راه‌حل‌های مؤثر در جهت حل این مسئله اظهار داشت: کودکان می‌توانند برای مقابله با اضطراب و ناکامی، از روش‌های دفاعی مانند کناره‌گیری، انکار کردن، سرکوبی و فرافکنی استفاده کنند. کودک یاد گرفته همیشه از موقعیت‌ها و شرایط ناراحت کننده و محرک‌های آزار دهنده، کناره‌گیری کند تا در آرامش باشد برگردد؛ همچنین یکی از مهم‌ترین راه‌حل‌ مؤثر دیگر والدین درمانی ایست؛ زیرا والدین درمانی بهترین راه برای خارج کردن کودک از شرایط استرس‌زا است؛ همچنین والدین باید بدانند که کودک را تحت فشار قرار ندهند چرا که این گونه فشارها برای سرآمد و بهترین بودن در دروس؛ بی‌اعتنایی کودک کامل نسبت به دیگر فعالیت‌های فوق برنامه مورد علاقه‌اش شده و موجب می‌شود تا بر افسردگی آن بیفزاید.
 
وی در ادامه تصریح کرد: یکی دیگر از راه‌حل‌های مؤثر در کاهش افسردگی در کودکان ورزش درمانی است؛ تحقیقات حاکی از آن است که اگر کودکان یا نوجوانان، مرتباً ورزش کنند و وضعیت جسمی خود را در حالت طبیعی و خوب نگه دارند، نسبت به زمانی که از نظر جسمی وضعیت خوبی نداشته‌اند، کمتر مضطرب و افسرده خواهند بود.



تاریخ انتشار: ۲۸ بهمن ۱۳۹۲ - ۰۹:۴۹





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: باشگاه خبرنگاران]
[مشاهده در: www.yjc.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 38]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


اجتماع و خانواده

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن