تور لحظه آخری
امروز : جمعه ، 8 تیر 1403    احادیث و روایات:  امام علی (ع):اگر باطل با حق درنياميزد، بر حقيقت جويان پوشيده نمى مانَد و اگر حق با باطل آميخته ...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

اتاق فرار

خرید ووچر پرفکت مانی

تریدینگ ویو

کاشت ابرو

لمینت دندان

ونداد کولر

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

دانلود سریال سووشون

دانلود فیلم

ناب مووی

رسانه حرف تو - مقایسه و اشتراک تجربه خرید

سرور اختصاصی ایران

تور دبی

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

پیچ و مهره

طراحی کاتالوگ فوری

دانلود کتاب صوتی

تعمیرات مک بوک

Future Innovate Tech

آموزشگاه آرایشگری مردانه شفیع رسالت

پی جو مشاغل برتر شیراز

قیمت فرش

آموزش کیک پزی در تهران

لوله بازکنی تهران

ویترین طلا

کاشت پای مصنوعی

مورگیج

میز جلو مبلی

سود سوز آور

پراپ رابین سود

هتل 5 ستاره شیراز

آراد برندینگ

رنگ استخری

سایبان ماشین

قالیشویی در تهران

مبل استیل

بهترین وکیل تهران

مبلمان اداری

شرکت حسابداری

نظرسنجی انتخابات 1403

استعداد تحلیلی

کی شاپ

خرید دانه قهوه

دانلود رمان

وکیل کرج

آمپول بیوتین بپانتین

پرس برک

بهترین پکیج کنکور

خرید تیشرت مردانه

خرید نشادر

خرید یخچال خارجی

وکیل تبریز

اجاره سند

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1802513280




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

2230 نفر روحانی از دانشگاه علوم اسلامی رضوی دانش آموخته شده اند


واضح آرشیو وب فارسی:ایرنا:

2230 نفر روحانی از دانشگاه علوم اسلامی رضوی دانش آموخته شده اند مشهد – ایرنا – رییس دانشگاه علوم اسلامی رضوی گفت: از سال 73 و آغاز فعالیت رسمی این دانشگاه تاکنون دو هزار و 230 نفر روحانی در سه مقطع تحصیلی کارشناسی، کارشناسی ارشد و دکتری از این دانشگاه دانش آموخته شدند.


به گزارش ایرنا، حجت الاسلام ˈمحمد باقر فرزانهˈ روز چهارشنبه در نشست مطبوعاتی با خبرنگاران در محل این دانشگاه، اظهار داشت: مهمترین هدف راه اندازی دانشگاه علوم اسلامی رضوی، تربیت استاد و پژوهشگر برای تامین نیازهای حوزه های علمیه سراسر کشور می باشد.
وی بیان کرد: دانشگاه علوم اسلامی رضوی در واقع مرکز آموزشی با ویژگی های حوزه علمیه می باشد که دانش آموختگان آن افزون بر گذراندن دروس دانشگاهی، مطالب مربوط به دروس سطوح مختلف حوزه علمیه را نیز می آموزند.
وی گفت: موسس این دانشگاه تولیت آستان قدس رضوی است و مخارج دانشگاه از طریق بودجه آستان تامین می شود اما در مقابل هیچ شهریه ای از دانشجویان بابت تحصیل در این دانشگاه دریافت نمی گردد.
او اظهار داشت: دانشگاه علوم اسلامی رضوی در سال 1363 افتتاح شد و با یک بازنگری کلی در برنامه های آموزشی کار خود را به طور رسمی از سال 1373 آغاز کرد لذا مدرکی که از سوی این دانشگاه به دانشجویان ارایه می شود در داخل و خارج از کشور معتبر است.
امام جمعه موقت مشهد با بیان اینکه در چند دانشگاه در کشور انحصار امضای دانشنامه و تایید آن در اختیار رییس مرکز آموزشی است، افزود: دانشگاه علوم اسلامی از جمله دانشگاه هایی در کشور است که تایید دانشنامه از سوی رییس دانشگاه انجام می گیرد.
حجت الاسلام فرزانه با بیان اینکه گزینش دانشجو در این دانشگاه ویژه است، اظهار داشت: دانشگاه علوم اسلامی رضوی از وزارت علوم، تحقیقات و فناوری مجوز برگزاری کنکور مستقل برای پذیریش دانشجو در سال را گرفته است که این آزمون سالی یکبار زیر نظر سازمان سنجش آموزش کشور در اردیبهشت ماه برگزار می شود.
وی با بیان اینکه پذیرش دانشجو در این دانشگاه طی سه مرحله انجام می گیرد، افزود: در آزمون کف نمره اولیه شرکت کنندگان بالاتر از نمره سازمان سنجش است و پس از آن با مجوز شورای گسترش آموزش عالی وزارت علوم، در مرحله نخست به میزان سه برابر نیاز دانشگاه، دانشجو پذیرفته می شود.
وی ادامه داد: پس از پذیرش اولیه دانشجویان، آنان در یک مصاحبه علمی با دو نفر از استادان این دانشگاه شرکت می کنند و در صورت کسب امتیاز لازم وارد مرحله بعدی می شوند.
وی گفت: در مرحله سوم، در تحقیقات میدانی که از موقعیت خانوادگی، اجتماعی و سیاسی دانشجویان به عمل می آید در صورت داشتن همه شرایط لازم و علاقه نسبت به قرار گرفتن در کسوت روحانی یا طلبه مجوز تحصیل در این دانشگاه را دریافت می کنند.
او اظهار داشت: اکنون 961 دانشجوی مرد که 573 نفر از آنان طلبه و 388 نفر از آنان دیپلمه هستند، در 27 رشته در سه مقطع کارشناسی، کارشناسی ارشد و دکتری در دانشگاه علوم اسلامی رضوی مشغول تحصیل هستند.
وی بیان کرد: شمار واحدهای درسی در دانشگاه علوم اسلامی رضوی در هر سه مقطع از دانشگاه های دیگر کشور بیشتر است زیرا در این دانشگاه دروس حوزوی در کنار سایر دروس به طور کامل تدریس می شود و دانش آموختگان این دانشگاه روحانی هستند.
او افزود: در دانشگاه علوم اسلامی رضوی رشته های معتبر سایر دانشگاه ها نظیر حقوق، حقوق خصوصی، جرم شناسی، فقه و مبانی حقوق، قرآن و حدیث، فلسفه و کلام اسلامی، اقتصاد نیز وجود دارد، همچنین دانشجویان مقطع دکتری این دانشگاه، دو واحد درسی ˈخارج از اصولˈ و ˈخارج از فقهˈ را نمی گذارنند.
رییس دانشگاه علوم اسلامی رضوی گفت: اعضای هیات علمی و اساتید این دانشگاه باید در کنار داشتن تخصص در واحدی که آن را تدریس می کنند، دروس حوزوی را به طور کامل گذرانده و بر مطالب آنها مسلط باشند.
فرزانه افزود: طی بررسی های به عمل آمده از پرونده های دانش آموختگان این دانشگاه، عمده آنان بعد از فراغت از تحصیل در حوزه های علمیه و مراکز آموزش عالی به عنوان استاد و در قوه قضاییه به عنوان قاضی مشغول فعالیت شده اند.
وی بیان کرد: در بررسی هایی که تاکنون از پرونده های فارغ التحصیلان انجام گرفته از دو هزار و 230 دانش آموخته دانشگاه علوم اسلامی رضوی 308 نفر به عنوان استاد رسمی حوزه علمیه مشغول تدریس هستند.
او افزود: تاکنون دانشگاه علوم اسلامی رضوی در مقطع کارشناسی ارشد و دکتری 333 دانش آموخته داشته که این افراد موفق شدند 333 پایان نامه در 333 موضوع ارایه دهند که از این تعداد 121 پایان نامه در موضوع قرآن و حدیث به دلیل اهمیت موضوع و محتوای غنی آن به صورت کتاب و باقی آنها در مجلات علمی – پژوهشی به چاپ رسیده است.
وی گفت: در طول فعالیت دانشگاه علوم اسلامی رضوی 121 دانشجوی خارجی از 9 کشور دنیا از جمله چین، قاره آفریقا، بوسنی و هرزگوین، افغانستان و سوریه از این مرکز دانش آموخته شدند یا مشغول تحصیل هستند که در میان آنان تنها تعدادی از دانشجویان سوری و افغان موفق به گذراندن دوره کارشناسی ارشد این دانشگاه یا در حال تحصیل در این مقطع هستند.
وی با بیان اینکه در بین دانشجویان این دانشگاه، 961 نفر دارای استعداد برتر هستند، افزود: از سه سال قبل تاکنون طرحی با هدف خروج قطعی استادان سطح عالی حوزه و تربیت فقیه در این مرکز اجرا شده و در این راستا در مرحله نخست 250 نفر از دانشجویان نخبه در قالب 83 گروه سه یا پنج نفره روزانه از کلاس های درسی ویژه زیر نظر استادان فقه و اصول بهره می گیرند.
رییس دانشگاه علوم اسلامی رضوی با اشاره به فعالیتهای مشترک این دانشگاه با حوزه های علمیه، گفت: این مرکز 86 نفر از استادان خود را برای تدریس واحد تفسیر علوم قرآنی و حدیث به ستاد تفسیر حوزه علمیه مشهد تقدیم کرده است.
وی یک کانال ارتباطی دانشگاه علوم اسلامی رضوی با حوزه های علمیه را چاپ مقالات استادان حوزه های علمیه در هشت مجله این دانشگاه عنوان کرد و افزود: چهار مجله از این مجلات رتبه علمی- پژوهشی و یک مجله رتبه علمی – ترویجی اخذ کرده است.
وی از برگزاری گردهمایی یک روزه اساتید رسمی حوزه های علمیه سراسر کشور در دانشگاه علوم اسلامی رضوی خبر داد و گفت: در این گردهمایی 308 نفر از فارغ التحصیلان این دانشگاه که استاد رسمی حوزه های علمیه سراسر کشور هستند، شرکت می کنند.
وی افزود: این گردهمایی امشب با سخنرانی تولیت آستان قدس رضوی در اماکن متبرکه حرم مطهر رضوی آغاز می شود و فردا صبح با سخنرانی حجت الاسلام ˈشیخ جواد مرویˈ و برگزاری سه کمیسیون تخصصی ادامه یافته و با ارایه گزارش کار مدیران کمیسیون ها در بعد از ظهر پایان می گیرد.
رییس دانشگاه علوم اسلامی رضوی راه اندازی واحد خواهران این دانشگاه به لحاظ تامین مکان و مخارج بلامانع دانست و گفت: در شرایط فعلی استادان زن مورد قبول برای تدریس در اختیار نداریم، از سوی دیگر تحمل 15 تا 16 سال تحصیل در سه مقطع این دانشگاه برای بانوان سنگین است.
7489/659
انتهای پیام /*
: ارتباط با سردبير


[email protected]




23/11/1392





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: ایرنا]
[مشاهده در: www.irna.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 36]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


فرهنگ و هنر

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن