محبوبترینها
قیمت انواع دستگاه تصفیه آب خانگی در ایران
نمایش جنگ دینامیت شو در تهران [از بیوگرافی میلاد صالح پور تا خرید بلیط]
9 روش جرم گیری ماشین لباسشویی سامسونگ برای از بین بردن بوی بد
ساندویچ پانل: بهترین گزینه برای ساخت و ساز سریع
خرید بیمه، استعلام و مقایسه انواع بیمه درمان ✅?
پروازهای مشهد به دبی چه زمانی ارزان میشوند؟
تجربه غذاهای فرانسوی در قلب پاریس بهترین رستورانها و کافهها
دلایل زنگ زدن فلزات و روش های جلوگیری از آن
خرید بلیط چارتر هواپیمایی ماهان _ ماهان گشت
سیگنال در ترید چیست؟ بررسی انواع سیگنال در ترید
بهترین هدیه تولد برای متولدین زمستان: هدیههای کاربردی برای روزهای سرد
صفحه اول
آرشیو مطالب
ورود/عضویت
هواشناسی
قیمت طلا سکه و ارز
قیمت خودرو
مطالب در سایت شما
تبادل لینک
ارتباط با ما
مطالب سایت سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون
مطالب سایت سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون
آمار وبسایت
تعداد کل بازدیدها :
1832300516
روند سیاست خارجی آلمان پس از انتخابات پارلمانی در 22 سپتامبر 2013
واضح آرشیو وب فارسی:ایرنا:
روند سیاست خارجی آلمان پس از انتخابات پارلمانی در 22 سپتامبر 2013 تهران-ایرنا-مرکز پژوهش های مجلس شورای اسلامی گزارشی در مورد روند سیاست خارجی آلمان پس از انتخابات پارلمانی در 22 سپتامبر 2013منتشر کرد.
به گزارش روز دوشنبه ایرنا از مرکز پژوهش های مجلس شورای اسلامی در این گزارش آمده است: همان طوری که پیش بینی می شد، انتخابات پارلمانی آلمان به پیروزی احزاب حاکم دمکرات و سوسیال مسیحی و تثبیت صدراعظمی آنجلا مرکل منجر شد.
این گزارش می افزاید: براساس یافته های حاصل از نظرسنجی های انجام شده در شعب اخذ رأی هجدهمین انتخابات پارلمانی آلمان، اتحاد احزاب دمکرات مسیحی و سوسیال مسیحی 5/42 درصد آرا و حزب سوسیال دمکرات به عنوان جدی ترین رقیب مرکل، 7/25 درصد آرا را کسب کردند.
در ادامه این گزارش بیان شده است: درواقع این یکی از ضعیف ترین نتایج حزب سوسیال دمکرات در سال های اخیر محسوب می شود. حزب دمکرات آزاد، متحد پیشین مرکل 8/4 درصد آرا را به دست آورد و بدین ترتیب نمی تواند در بوندس تاگ (مجلس آلمان) حضور داشته باشد چون برای حضور در پارلمان این کشور یک حزب باید حداقل 5 درصد آرا را به دست بیاورد.
این گزارش می افزاید: حزب دمکرات آزاد برای اولین بار در تاریخ آلمان پس از جنگ هیچ کرسی را کسب نکرده است. حزب ضد یورویی آلمان نیز 7/4 درصد آرا را کسب کرد و البته با کسب نتیجه نسبتاً خوبی از راهیابی به پارلمان آلمان بازماند. دیگر احزاب شرکت کننده در انتخابات 22 سپتامبر، سبزها و حزب چپ ها بودند که هریک از آنها بیش از 8 درصد آرا را به دست آوردند.
در ادامه این گزارش خاطر نشان شده است: بدین ترتیب، مرکل برای تشکیل دولت باید به ائتلاف با یکی از این سه حزب پیروز مبادرت ورزد و اصلی ترین گزینه در این میان حزب سوسیال دمکرات است. مرکل سابقه ائتلاف با این حزب را دارد چون در اولین دوره صدراعظمی خود نیز با همین حزب ائتلاف کرده بود. با تداوم قدرت مرکل، سؤالات و ملاحظاتی ناظر بر دورنمای روندها و الگوهای رفتاری آلمان در حوزه های مختلف است که نه تنها توجه جامعه آلمان بلکه توجه جامعه اروپایی را به خود جلب کرده است.
این گزارش بیان می کند: یکی از پرسش های مهمی که در این رویداد سیاسی مهم در آلمان مطرح می شود به شرایط خاص اقتصادی در اروپا مربوط است مبنی بر اینکه نارضایتی مردم آلمان از بسته های کمک مالی اروپا تا چه اندازه می تواند سیاست آلمان و اروپا را تحت الشعاع قرار دهد. در همین راستا، یکی از موضوعات بسیار مهم در مناظره ها میان آنجلا مرکل صدراعظم آلمان و اشتاین بروک رقیب وی از حزب سوسیال دمکرات، علاوه بر مسائل مربوط به سیاست داخلی، برنامه های نجات مالی برای کشورهای بحران زده همچون یونان و اسپانیا بوده است.
این گزارش می افزاید: همچنین چشم انداز سیاست خارجی آلمان موضوعی است که توجه ناظران را به خود جلب کرده، گرچه در مقابل مسائل داخلی از اولویت کمتری برخوردار بوده است. مهمترین روندهای سیاست خارجی آلمان پس از انتخابات 22 سپتامبر 2013 در این نوشتار مورد تجزیه و تحلیل قرار می گیرد.
در ادامه این گزارش در مورد سیاست همگرایی منطقه ای و بحران زدایی مالی در منطقه یورو بیان شده است: اولین موضوع در حوزه سیاست خارجی آلمان مسئله همگرایی در منطقه یورو و اتخاذ سیاست هایی در جهت تسریع روند بحران زدایی اقتصادی در این قلمرو است.
این گزارش می افزاید: بسیاری از تحلیلگران معتقدند که نتایج انتخابات آلمان به همگرایی بیشتر در منطقه یورو منجر نخواهد شد، چراکه موانعی وجود دارد که توانایی آلمان را برای اقدام بلندمدت پس از انتخابات 22 سپتامبر در منطقه یورو محدود می کند. این موضوع خود را در زمینه بانکداری و اتحادیه مالی نشان خواهد داد. مهمترین این عوامل عبارتند از:
الف) محدودیت های سیاسی،
ب) محدودیت های قانون اساسی،
ج) محدودیت های اقتصادی.
این گزارش می افزاید: در تبیین این سه محور، می توان نخست به مسئله حمایت عمومی در آلمان از ادامه حضور در منطقه یورو اشاره کرد. اگرچه بنابر آخرین نظرسنجی ها بیشتر آلمانی ها از همگرایی بیشتر در منطقه یورو حمایت می کنند و این به معنای اعمال کنترل مرکزی بر روی مالیات دهی و هزینه های دیگر کشورهاست، با این حال اکثریت آنها با هر سیاستی که موجب افزایش هزینه برای آلمان شده و مستلزم پرداخت وام بیشتری از جانب کشورشان به کشورهای بحران زده منطقه یورو باشد، مخالفند.
در ادامه این گزارش آمده است: البته این موضوع جدیدی نیست، در دهه 1990 نیز زمانی که بحث یورو مطرح بود، میان رویکرد افکار عمومی و نخبگان تفاوت زیادی وجود داشت، اما اینک تردید های عمومی در شرایطی تشدید می شود که صرفه جویی های ناشی از استفاده از یورو نیز به دست مردم نرسید و در صورتی که رشد اقتصادی آلمان کند شود و بهره های بانک مرکزی اروپا کاهش یابد و یا در آینده اسکناس های بیشتری منتشر شوند، تحمل عمومی در این زمینه باز هم کاهش می یابد. با توجه به ساختار سیاسی آلمان که پس از جنگ جهانی دوم با هدف جلوگیری از تمرکز قدرت در این کشور شکل گرفت، انتخابات در این کشور مقوله ای بسیار مهم و تأثیرگذار به شمار می آید.
این گزارش می افزاید: از هم اکنون تا ژوئن 2015 که قرار است یونان به برنامه های ریاضت اقتصادی خود پایان دهد، در آلمان پنج انتخابات ایالتی برگزار می شود و این بدین معناست که سیاستمداران آلمان گریزی از افکار عمومی ندارند. همه اینها در شرایطی است که آمریکا و انگلیس بر اجرای سیاست های آلمان در زمینه مهار بحران اقتصادی انتقاداتی وارد می کنند.
در ادامه این گزارش بیان شده است:ازسوی دیگر، دادگاه قانون اساسی آلمان نیز بر تصمیم گیری ها نظارت دارد. هم اکنون کندی و فقدان اجماع بر همه ارکان دادگاه قانون اساسی آلمان سایه انداخته است و انتظار نمی رود که این وضعیت بعد از انتخابات هم تغییر کند. این دادگاه اعلام کرده پیش از آنکه منطقه یورو به اتحادیه تبدیل شود، دادگاه باید در این مورد تصمیم گیری کند و در این زمینه برگزاری رفراندوم ضروری است. این گزارش بیان می کند: البته نباید فراموش کرد که رسیدگی به این موضوع نیز از لحاظ قانون اساسی پیچیده است، چراکه پیوستگی های شدید اقتصادی و سیاسی موجب می شود ضریب حساسیت و آسیب پذیری کشورهای منطقه در برابر تحولات و بحران های داخلی یکدیگر افزایش یابد.
در ادامه گزارش بیان شده است: درحالی که سیاست یورویی مرکل بر ارائه بسته کمک مالی سوم به یونان متمرکز است، منتقدین وی پیش بینی می کنند که این کمک های مالی به دلیل فقدان برنامه رشد اقتصادی برای کشورهای بحران زده، برای آلمان گران و پرهزینه تمام خواهد شد. آلمان ها تاکنون بر ضرورت اعمال سیاست ریاضت اقتصادی در کشورهای بحران زده برای مقابله با کسر بودجه تأکید داشته اند و همین موضوع نارضایتی کشورهای دیگر از سیاست های موتور محرکه اروپا (آلمان) را به همراه داشته است و یکی از این کشورها اسپانیا بوده است.
این گزارش می افزاید: ازسوی دیگر، مهمترین مسئله ای که می تواند سیاست خارجی آلمان را با دشواری و حتی ناکامی مواجه سازد، عدم موفقیت دولت در بهبود بخشیدن به اوضاع اقتصاد داخلی کشور در حوزه های مهمی همچون پایین آوردن نرخ تورم، اصلاح نظام مالیاتی و خدمات درمانی، اصلاح بازار با هدف جذب سرمایه گذاری خارجی بیشتر و متوازن سازی برنامه کمک های خارجی می باشد. به بیان دیگر، مردم آلمان بیش از آنکه به دنبال تغییر در سیاست خارجی کشورشان باشند، منتظر بهبود در اوضاع اقتصادی و اجتماعی خود می باشند.
در ادامه در مورد محورهای سیاست خارجی آلمان در دوره سوم دولت مرکل بیان شده است: سیاست خارجی آلمان به دلیل ابتنای بر اصول مورد اجماع احزاب فعال بعید است در دوره پس از انتخابات و در دور سوم قدرت یابی مرکل دچار تغییرات اساسی و بنیادین گردد. وقتی سخن از جهت گیری سیاست خارجی آلمان به میان می آید، موضوع دوگانگی در این زمینه مطرح می گردد. در حقیقت، این کشور همواره کوشیده است تا سطحی از روابط و مناسبات را با مناطقی همچون آمریکای شمالی، اروپای غربی، اروپای شرقی و روسیه حفظ کند. به همین دلیل انتظار می رود، مرکل به سیاست خود در راستای متوازن سازی تقویت روند همگرایی اروپایی و تثبیت مشارکت فراآتلانتیکی ادامه دهد. بر این اساس، مهمترین محورهای سیاست خارجی آلمان را می توان به این شرح طبقه بندی کرد:
بر اساس این گزارش در محور برلین ـ واشنگتن آمده است: مرکل را باید نماینده نسلی جدید در آلمان ارزیابی کرد که خواهان استحکام روابط با آمریکا می باشد. پیش بینی می شود در سایه قدرت یابی این نسل (که صرفاً مختص به شاخه جوانان حزب دمکرات مسیحی نمی باشد) چنانچه مرکل بتواند اوضاع داخلی و اقتصادی آلمان را سامان دهد بر عمق مناسبات برلین ـ واشنگتن افزوده شود.
این گزارش می افزاید: آلمان همچنان ایالات متحده آمریکا را لنگرگاه امنیت اروپا می داند و از چتر حمایتی این کشور در قالب پیمان ناتو در قبال قاره اروپا حمایت می نماید. از نظر برلین، حضور آمریکا در اروپا، ستون نظم سیاسی این منطقه را تشکیل می دهد. مرکل تعمیق مناسبات برلین ـ واشنگتن را از دو جهت ضروری می داند: نخست، برخلاف فرانسه، آلمان معتقد به لزوم موازنه قدرت آمریکا از طریق تبدیل اتحادیه اروپا به عنوان بازیگری مستقل و مجزا در سپهر جهانی نیست. در حقیقت، به اعتقاد وی اتحاد فرا آتلانتیکی شرط اصلی در همگرایی اروپایی به شمار می آید.
در ادامه این گزارش بیان شده است: دوم، مرکل یکی از راه های برون رفت آلمان از یک سیاست خارجی سیال و شناور را عضویت در شورای امنیت سازمان ملل با شرایط برابر با دیگر اعضای دائم این شورا می داند. از نظر مرکل، عضویت در شورای امنیت به ثبات و تعریف جایگاه آلمان براساس یک هویت سیاسی ویژه در نظام بین الملل کمک خواهد کرد. از همین روی، به باور دولت جدید نزدیکی بیشتر با آمریکا درخصوص مسائل مختلف جهانی، می تواند زمینه ساز موافقت این کشور در حمایت از عضویت آلمان در شورای امنیت باشد.
در ادامه این گزارش آمده است: با این حال، به رغم وجود این دیدگاه راهبردی در آلمان نسبت به آمریکا، برلین همچنان اصرار دارد تا واشنگتن این کشور را به دیده «شریک» بنگرد نه «پیرو» و در ضمن روابط دو کشور نیز از مدل «وابستگی امنیتی» (آلمان به آمریکا) به مدل «تعاملات استراتژیک» تغییر یابد.
در محور برلین ـ پاریس ـ مسکو این گزارش آمده است: مرکل به خوبی از نقش فرانسه در تعمیق فرآیند همگرایی اروپایی و نقش روسیه در انتقال انرژی گاز به آلمان واقف است، اما نمی خواهد با تقویت این مدار سیاست ترمیم روابط آلمان با دو کشور آمریکا و انگلیس را ناکارآمد کند.
این گزارش بیان می کند: ازاین رو، اگر چه مرکل همچنان در دوره سوم خود نیز از روسیه به عنوان شریک استراتژیک آلمان یاد می کند، اما به نظر می رسد که این مشارکت تنها در حوزه انرژی و سرمایه گذاری برخی از شرکت های آلمانی در اقتصاد روسیه باشد و قابل تسری به همکاری های سیاسی و امنیتی دو کشور خصوصاً در حوزه مسائل اروپای شرقی نگردد.
در این گزارش در مورد سیاست خارجی مرکل در خاورمیانه آمده است: آلمان کشورهای منطقه خاورمیانه را به سه گروه تقسیم می کند: فلسطین (مناقشه رژیم اسرائیل- فلسطین)، خلیج فارس (با محوریت ایران و عراق) و کشورهای شمال آفریقا (مراکش، مغرب، تونس و مصر به عنوان شرکای تجاری آن). بعضی از این کشورها ازجمله لیبی از گذشته منطقه نفوذ فرانسه بوده است که در این موارد آلمان با احتیاط بیشتری عمل می کند.
این گزارش می افزاید: در مورد کشورهای عربی، آلمان به دنبال حفظ بازارهای خود در این منطقه و همچنین امنیت عرضه انرژی است و در مورد سوریه از سیاست همسویی با آمریکا تبعیت می کند و چندان به راه دیپلماتیک برای حل مسئله معتقد نیست.
در این گزارش بیان شده است: با وجود این آلمان متوجه محدودیت های خود در سیاست خارجی بوده و نمی تواند بدون توجه به نیازهای اقتصادی اش در این مرحله بی باکانه دنبال اسرائیل و آمریکا حرکت کند. بحران اقتصادی اروپا، مشکل انرژی و لزوم همراهی با روسیه و چین، آلمان را وادار به اتحاذ سیاست واقع گرایانه تری می کند، اما در هر صورت اگر فشار اسرائیل و همچنین آمریکا بر آلمان نبود، مسلماً آلمان می توانست روابط سیاسی بهتری با کشورهای عربی و آفریقایی و حتی ایران داشته باشد، زیرا سوابق استعماری فرانسه و آمریکا را در منطقه ندارد.
در این گزارش در مورد جایگاه ایران در سیاست خارجی مرکل بیان شده است: پس از انقلاب اسلامی در ایران، روابط خارجی ایران و آلمان، به ویژه در بُعد سیاسی، دستخوش نوسان های متعدد شد. قطع نظر از نگرش کلی دولت آلمان به ایران، طی سال های گذشته فعالیت های هسته ای ایران و اقدام دولت آلمان هماهنگ با کشورهای ایالات متحده آمریکا، فرانسه و انگلیس در اعمال فشار علیه ایران به منظور تعلیق کلیه فعالیت های هسته ای، روابط خارجی دو کشور را به ویژه در بُعد سیاسی دستخوش فرازونشیب های فراوان کرده است.
این گزارش می افزاید: به نظر می رسد که حداقل در کوتاه مدت سیاست های دولت جدید آلمان در قبال ایران در ادامه سیاست های قبلی و تحت تأثیر عوامل زیر قرار خواهد داشت: مشارکت در مذاکرات هسته ای با ایران به منظور تثبیت موقعیت آلمان به عنوان یک قدرت عمده اروپایی در صحنه بین المللی، نقش آفرینی آلمان به همراه سه کشور اروپایی در مذاکرات هسته ای با ایران به منظور اتخاذ سیاست خارجی واحد در قالب اتحادیه، مشارکت در مذاکرات هسته ای ایران با هدف گسترش دایره تعاملات سیاسی با آمریکا و زمینه سازی برای جلب حمایت آن کشور از نامزدی خود به منظور احراز کرسی دائم شورای امنیت.
در ادامه این گزارش آمده ات: اصول بنیادین سیاست خارجی آلمان بیش از نیم قرن است که دست نخوره باقی مانده و همچون گذشته بر محور چندجانبه گرایی، حمایت از گسترش و تعمیق اتحادیه اروپایی، تحکیم روابط آتلانتیکی و فراآتلانتیکی، ارتقای فعالیت در سازمان های بین المللی و منطقه ای، گسترش مناسبات با سایر کشورها، دفاع از سیستم امنیت دسته جمعی در چارچوب سازمان ملل، حراست از حقوق بشر و مبارزه بر علیه تروریسم استوار شده است، اما در شرایط موجود که منطقه یورو دوره سرنوشت سازی را پشت سر می گذارد و با بحران مالی و اقتصادی عظیمی دست به گریبان است.
این گزارش می افزاید: ازسوی دیگر آمریکا به عنوان متحد استراتژیک آلمان در منطقه خاورمیانه با موضوعات و بحران های مختلف مانند سوریه و اردن درگیر است، باید دید دولت جدید تا چه میزان قادر به اجرایی نمودن و سرعت بخشیدن به سیاست های خود می باشد، آیا احزاب مسیحی با ائتلاف باز هم قادرند این ذهنیت را به ملت آلمان القا کنند که آنها توانایی انجام کارهای بزرگ را دارند؟ این کارهای بزرگ از یک سو معطوف به روند همگرایی منطقه ای در اروپاست و ازسوی دیگر به صورتبندی محورهای اتحاد در سیاست خارجی با قدرت های بزرگ به ویژه آمریکا و همچنین نقش آفرینی در موضوعات خاورمیانه به ویژه سوریه و ایران مربوط می گردد.
در پایان این گزارش آمده است: بنابراین، مرکل گرچه در دوره سوم قدرت خود نیز ناگزیر از ادامه سیاست های پیشین است، اما با توجه به تغییر شرایط به ویژه مواضع آمریکا در خاورمیانه در قبال ایران و سوریه، آلمان نیز به بازنگری در شیوه ها و روش های سیاست خارجی نیاز دارد.
سیام**9121 ** 1418
انتهای پیام /*
: ارتباط با سردبير
[email protected]
21/11/1392
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: ایرنا]
[مشاهده در: www.irna.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 91]
صفحات پیشنهادی
تأثیرگذاری انتخابات میان دورهای بر سیاست خارجی آمریکا/ اگر سنا به دست جمهوریخواهان بیافتد، لغو تحریمهای بیش
امریکن کانسرویتیو تأثیرگذاری انتخابات میان دورهای بر سیاست خارجی آمریکا اگر سنا به دست جمهوریخواهان بیافتد لغو تحریمهای بیشتر ایران مشکل خواهد بود امریکن کانسرویتیو در تحلیلی به بررسی تاثیر متقابل انتخابات میان دوره ای آمریکا و سیاست خارجی این کشور پرداخته است به گزارش&nbمرکز پژوهشهای مجلس: اصول بنیادین سیاست خارجی آلمان بیش از نیم قرن دستنخورده باقی مانده است
مرکز پژوهشهای مجلس اصول بنیادین سیاست خارجی آلمان بیش از نیم قرن دستنخورده باقی مانده استمرکز پژوهشهای مجلس در تحلیلی با عنوان روند سیاست خارجی آلمان پس از انتخابات پارلمانی در 22 سپتامبر 2013 اعلام کرد اصول بنیادین سیاست خارجی آلمان بیش از نیم قرن است که دستنخورده باقی مانددولت سیاست خارجی را مترادف با پرونده هستهای نداند
بسیج دانشجویی دانشگاه شهید بهشتی خطاب به روحانی دولت سیاست خارجی را مترادف با پرونده هستهای نداند بسیج دانشجویی دانشگاه شهید بهشتی با صدور بیانیهای خطاب به رئیس جمهور اعلام کرد دولت تمامی مسائل کشور را به سیاست خارجی و پرونده هستهای گره نزند و قدری به توانمندی داخلی و حمایتاعلام زمان برگزاری انتخابات پارلمانی عراق
اعلام زمان برگزاری انتخابات پارلمانی عراق کمیته عالی انتخابات عراق اعلام کرد که انتخابات پارلمانی این کشور در روزهای 27 28 و 30 آوریل برگزار خواهد شد آفتاب به نقل از روزنامه مصری الیوم السابع کمیته عالی انتخابات عراق امروز دوشنبه در تشریح این خبر اعلام کرد عراقیهای خارج ازسیاست خارجی آمریکا در کنترل صهیونیستها است
تحلیلگر آمریکایی سیاست خارجی آمریکا در کنترل صهیونیستها است تحلیلگر آمریکایی تصریح کرد سیاست خارجی آمریکا در کنترل صهیونیستها است به گزارش سرويس بين الملل باشگاه خبرنگاران به نقل از شبکه تلویزیونی پرس تی وی دکتر کوین برت در گفتگو با این شبکه از شهر مدیسونیادداشت ظریف در دفتر یادبود سیاستمداران آلمانی
یادداشت ظریف در دفتر یادبود سیاستمداران آلمانی عکس ایرنا کد خبر 2627297 تاریخ خبر 13 4 15 11 1392 نسخه اصلیرویکرد سیاست خارجی ایران در استقبال سخنرانان برجسته خارجی از همایش کیش موثر بود
رویکرد سیاست خارجی ایران در استقبال سخنرانان برجسته خارجی از همایش کیش موثر بود کیش- ایرنا- دبیر علمی سومین همایش دوسالانه بین المللی انجمن جراحی زانو آرتروسکوپی و آسیب های ورزشی گفت رویکرد کنونی سیاست خارجی ایران در استقبال سخنرانان برجسته خارجی از این همایش در جزیره کیش بسیارپوتین برترین سیاستمدار 2013 در نظرسنجی ایتارتاس
چهارشنبه ۱۶ بهمن ۱۳۹۲ - ۱۶ ۰۰ طبق نظرسنجی خبرگزاری ایتارتاس رئیس جمهوری روسیه برترین سیاستمداران 2013 شناخته شد به گزارش خبرگزاری دانشجویان ایران ایسنا به نقل از پایگاه رادیویی صدای روسیه طبق نتایج نظرسنجی خبرگزاری ایتارتاس که بین 175 خبرگزاری در سرتاسر جهان صورت گرفت ولادریشه تروریسم را می خشکانیم/ انتخابات ریاست جمهوری پیش از پارلمانی برگزار می شود
بین الملل آفریقا و خاورمیانه عدلی منصور ریشه تروریسم را می خشکانیم انتخابات ریاست جمهوری پیش از پارلمانی برگزار می شود رئیس جمهوری مصر امروز در سخنانی اعلام کرد که انتخابات ریاست جمهوری در این کشور پیش از انتخابات پارلمانی برگزار خواهد شد به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از الیوبرگزاری انتخابات پارلمانی زودهنگام در صربستان
یکشنبه ۶ بهمن ۱۳۹۲ - ۱۰ ۰۷ حزب حاکم راست میانه صربستان اعلام کرد که قصد دارد با برگزاری انتخابات زودهنگام پارلمانی در ماه مارس اصلاحات اقتصادی انجام داده و تسلط خود بر قدرت را در این کشور استحکام بخشد به گزارش خبرگزاری دانشجویان ایران ایسنا به نقل از خبرگزاری آسوشیتدپرس الگذشته، حال و آینده سیاست خارجی/دوران تنش زدایی
گذشته حال و آینده سیاست خارجی دوران تنش زدایی تهران - ایرنا - سیدمحمدصادق خرازی نوشته است فارغ از برخی اختلاف دیدگاه ها و تفاوت نظر نسبت به روش ها و متدولوژی در اجرای سیاست خارجی آنچه مهم است ارزیابی گذشته و حال و برنامه برای آینده است که ضرورت اجتناب ناپذیر کارگزاران سیاست خابررسی سیاست خارجی و تحولات ایران پس از انقلاب در موسسه ˈابرار هاوسˈ لندن
بررسی سیاست خارجی و تحولات ایران پس از انقلاب در موسسه ابرار هاوس لندن لندن - ایرنا - در آستانه سی و پنجمین سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی ایران جلسه ویژه بررسی سیاست خارجی و تحولات ایران در دوران پس از انقلاب با حضور دو تن از اعضای پارلمان انگلیس و جمعی از کارشناسان و علاقه مندااواسط فوریه 2015 انتخابات ریاست جمهوری و پارلمانی نیجریه برگزار میشود
شنبه ۵ بهمن ۱۳۹۲ - ۱۴ ۳۰ کمیته انتخاباتی نیجریه اعلام کرد که انتخابات ریاست جمهوری و پارلمانی این کشور 14 فوریه سال 2015 برگزار خواهند شد به گزارش خبرگزاری دانشجویان ایران ایسنا به نقل از خبرگزاری رویترز انتظار میرود انتخابات ریاست جمهوری و پارلمانی نیجریه که سال آینده میلاعدلی منصور: انتخابات ریاست جمهوری مصر قبل از انتخابات پارلمانی برگزار میشود
عدلی منصور انتخابات ریاست جمهوری مصر قبل از انتخابات پارلمانی برگزار میشودرئیس جمهور موقت اعلام کرد که انتخابات ریاست جمهوری این کشور قبل از انتخابات پارلمانی برگزار خواهد شد به گزارش خبرگزاری فارس به نقل از شبکه خبری العربیه عدلی منصور رئیس جمهور موقت مصر ضمن محکوم کردنحاشیه نشست شورای روابط خارجی آلمان با ظریف
حاشیه نشست شورای روابط خارجی آلمان با ظریف محمدجواد ظریف در دریچه دوربین یکی از فیلمبرداران عکس ایرنا کد خبر 2627294 تاریخ خبر 12 40 15 11 1392 نسخه اصلی نسخه اصلی نسخه اصلی نسخه اصلی نسخه اصلی نسخه اصلی نسخه اصلی نسخه اصلی«فیضل رافنین» در دیدا با بروجردی: ایران از جایگاه خاصی در سیاست خارجی سریلانکا برخوردار است
فیضل رافنین در دیدا با بروجردی ایران از جایگاه خاصی در سیاست خارجی سریلانکا برخوردار استسفیر سریلانکا در تهران در دیدار با رئیس کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس تأکید کرد که ایران از جایگاه خاصی در سیاست خارجی سریلانکا برخوردار است به گزارش حوزه پارلمانی خبرگزاری فارس فیضلگسترش روابط با کشورهای اسلامی جزو اولویت های سیاست خارجی دولت ایران است
دکتر نهاوندیان در دیدار فرستاده ویژه رییس جمهوری اندونزی گسترش روابط با کشورهای اسلامی جزو اولویت های سیاست خارجی دولت ایران است تهران - ایرنا - رییس دفتر رییس جمهوری با بیان اینکه توسعه روابط با کشورهای اسلامی جزو اولویت های سیاست خارجی ایران است افزود اندونزی به عنوان دارنده-
گوناگون
پربازدیدترینها