محبوبترینها
چگونه با ثبت آگهی رایگان در سایت های نیازمندیها، کسب و کارتان را به دیگران معرفی کنید؟
بهترین لوله برای لوله کشی آب ساختمان
دانلود آهنگ های برتر ایرانی و خارجی 2024
ماندگاری بیشتر محصولات باغ شما با این روش ساده!
بارشهای سیلآسا در راه است! آیا خانه شما آماده است؟
بارشهای سیلآسا در راه است! آیا خانه شما آماده است؟
قیمت انواع دستگاه تصفیه آب خانگی در ایران
نمایش جنگ دینامیت شو در تهران [از بیوگرافی میلاد صالح پور تا خرید بلیط]
9 روش جرم گیری ماشین لباسشویی سامسونگ برای از بین بردن بوی بد
ساندویچ پانل: بهترین گزینه برای ساخت و ساز سریع
خرید بیمه، استعلام و مقایسه انواع بیمه درمان ✅?
صفحه اول
آرشیو مطالب
ورود/عضویت
هواشناسی
قیمت طلا سکه و ارز
قیمت خودرو
مطالب در سایت شما
تبادل لینک
ارتباط با ما
مطالب سایت سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون
مطالب سایت سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون
آمار وبسایت
تعداد کل بازدیدها :
1843209745
بررسی سیاست خارجی و تحولات ایران پس از انقلاب در موسسه ˈابرار هاوسˈ لندن
واضح آرشیو وب فارسی:ایرنا:
بررسی سیاست خارجی و تحولات ایران پس از انقلاب در موسسه ˈابرار هاوسˈ لندن لندن - ایرنا - در آستانه سی و پنجمین سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی ایران، جلسه ویژه بررسی سیاست خارجی و تحولات ایران در دوران پس از انقلاب با حضور دو تن از اعضای پارلمان انگلیس و جمعی از کارشناسان و علاقه مندان به مسائل ایران در موسسه پژوهشی ˈابرار هاوسˈ لندن برگزار شد.
به گزارش خبرنگار ایرنا، در این جلسه که سه شنبه شب برگزار شد، ˈجرمی کوربینˈ یکی از نمایندگان شهر لندن در مجلس عوام انگلیس و عضو حزب کارگر طی سخنانی ضمن استقبال از تحولات اخیر در روابط ایران و غرب و از جمله امضای موافقتنامه ژنو در مورد موضوع هسته ای، خواستار احیای روابط ایران و انگلیس و بازگشایی سفارتخانه های دو کشور در تهران و لندن شد.
وی که ماه گذشته و در قالب یک هیات پارلمانی به ایران سفر کرده بود، گفت: با اینکه اعضای هیات پارلمانی انگلیس از احزاب مختلف و با دیدگاه های متفاوت بودند ولی همگی از تنش زدایی در روابط ایران با کشورهای غربی و بویژه انگلیس حمایت می کردند.
وی اظهارداشت: هدف اصلی سفر ما به تهران تلاش برای احیای روابط دو کشور بود و با توجه به بازدیدی که از ساختمان سفارت انگلیس در تهران داشتیم، من معتقدم که از سرگیری روابط دو کشور و بازگشایی سفارتخانه ها از نظر اجرایی می تواند در مدت زمان کوتاهی صورت بگیرد.
این نماینده مجلس عوام انگلیس با اشاره به سوابق تاریخی روابط تهران - لندن گفت: مداخلات انگلیس در ایران سابقه ای دیرینه دارد و به دوران استعمار باز می گردد.
وی در این زمینه به عملکرد منفی شرکت نفت انگلیس، اشغال ایران در جریان جنگ جهانی دوم، مشارکت در کودتا علیه دولت دموکراتیک دکتر مصدق در دهه 1950 میلادی (28 مرداد 1332)، حمایت از رژیم شاه در سال های پیش از انقلاب اشاره کرد.
کوربین گفت: ما اگر خواهان صلح در جهان و منطقه هستیم باید اختلافات فرهنگی و سوابق تاریخی را درک کنیم و به رسمیت بشناسیم... متاسفانه نقش انگلیس در منطقه و از جمله در قبال تحولات ایران سازنده و مثبت نبوده است.
وی که ریاست ائتلاف ضدجنگ انگلیس را نیز برعهده دارد با انتقاد از مشارکت انگلیس در جنگ عراق و افغانستان گفت: ما در منطقه خاورمیانه نیاز به صلح و امنیت داریم و باید از به راه افتادن هرگونه جنگ و درگیری تازه جلوگیری کنیم.
وی در ادامه سخنان خود با اشاره به موضوع هسته ای ایران اظهارداشت: من به عنوان یک فعال مدنی شخصا حتی با انرژی هسته ای نیز مخالفم ولی بر اساس قوانین و مقررات بین المللی برخورداری از انرژی هسته ای صلح آمیز و فرآوری اورانیوم برای مقاصد غیرنظامی کاملا قانونی است و ایران نیز همچون دیگر کشورهای امضاء کننده پیمان عدم اشاعه هسته ای (ان پی تی) حق دارد از فناوری صلح آمیز هسته ای برخوردار باشد.
وی گفت: ایران بارها تاکید کرده است که به دنبال تسلیحات اتمی نیست و خود را به اجرای مفاد پیمان عدم اشاعه هسته ای پایبند می داند.
آقای کوربین افزود: ما در سفر اخیر خود به تهران درباره موضوع هسته ای گفت و گو کردیم و امیدواریم که توافق موقت امضاء شده در ژنو با مذاکرات آتی به یک موافقتنامه جامع و فراگیر تبدیل شود.
وی با انتقاد از تحریم های اعمال شده علیه ایران، تاکید کرد: این تحریم ها مشکلاتی را برای مردم عادی و از جمله ایرانیان مقیم خارج از کشور در زمینه نقل و انتقالات مالی و تردد به ایران ایجاد کرده است. به نظر من این تحریم ها غیرسازنده بوده و اثر معکوس داشته است.
وی گفت: ایران یک کشور پیشرفته با تاریخ و فرهنگ غنی است و یک نیروی اقتصادی تاثیر گذار در منطقه به شمار می رود. راه پیش رو این است که ما این موضوع را به رسمیت بشناسیم و برای عادی سازی روابط و افزایش تعاملات میان ایران و انگلیس تلاش کنیم.
وی همچنین حضور ایران را در مذاکرات صلح سوریه ضروری خواند.
لرد ˈنظیر احمدˈ عضو مسلمان مجلس اعیان انگلیس نیز که اخیرا برای شرکت در کنفرانس وحدت اسلامی به تهران سفر کرده بود، طی سخنانی با تمجید از تاریخ و تمدن غنی ایران، گفت: ما علاوه بر جنبه مذهبی و اسلامی باید از دیدگاه تاریخی و فرهنگی نیز به تحولات ایران نگاه کنیم.
وی افزود: تجربه ثابت کرده است که نمی توان مردم ایران را با تهدید و تحریم مرعوب کرد... ما باید با حسن نیت و احترام متقابل با ایران برخورد کنیم و از تحولات گذشته برای آینده درس بگیریم.
لرد احمد اظهارداشت: به رغم تحریم های سنگینی که طی سال های گذشته بر ایران تحمیل شده، این کشور توانسته است با اتکا به نیروهای داخلی در بسیاری از زمینه ها خودکفا شود.
وی گفت: من هم در زمان شاه و هم پس از انقلاب به ایران سفر کرده ام و با قاطعیت می توانم بگویم که توسعه و پیشرفت ایران قابل مقایسه با گذشته نیست.
وی افزود: بر خلاف تبلیغات منفی رسانه های غربی، ساخت و ساز و توسعه زیربناها در ایران به رغم تحریم ها ادامه دارد و به هیچ وجه نمی توان وضعیت ایران را با کشورهای دیگری که تحت تحریم های غرب قرار داشته اند، مقایسه کرد.
این عضو پارلمان انگلیس با اشاره به پیشینه روابط ایران و انگلیس گفت: روابط دو کشور بویژه در سال های پس از پیروزی انقلاب اسلامی دارای فراز و نشیب های زیادی بوده است... در مجموع سیاست انگلیس در قبال ایران تحت تاثیر سیاست های آمریکا و اتحادیه اروپا بوده است.
وی از موضوع هسته ای، مذاکرات خاورمیانه و موضوع حقوق بشر به عنوان مهمترین موضوعات مورد اختلاف غرب و از جمله انگلیس با ایران یاد کرد و افزود: در موضوع هسته ای ایران بارها اعلام کرده است که به دنبال تسلیحات هسته ای نیست و پیشرفت در مذاکرات اخیر ژنو در این زمینه امیدوار کننده است.
وی از حمایت ایران از حقوق مردم فلسطین دفاع کرد و گفت: جای تاسف دارد که برخی از کشورهای مسلمان و عرب و از جمله عربستان سعودی به جای حمایت از حقوق مردم فلسطین، با رژیم اسراییل در مخالفت با ایران هم صدا شده اند.
لرد احمد در مورد حقوق بشر نیز گفت: من حامی حقوق بشر در همه نقاط جهان هستم ولی معتقدم که در بررسی این موضوع باید به تفاوت های موجود در میان جوامع مختلف توجه کرد و از برخورد دوگانه پرهیز نمود... ما شاهد هستیم که کشورهای غربی به دلایل سیاسی و اقتصادی هیچ گونه انتقادی از نقض حقوق بشر در کشورهایی مثل عربستان نمی کنند و یا چشمان خود را به روی نقض حقوق اساسی مردم فلسطین توسط اسراییل بسته اند.
ˈتام فنتونˈ خبرنگار سابق شبکه تلویزیونی ˈسی بی اسˈ آمریکا که در دوران انقلاب اخبار ایران را پوشش می داد، دیگر سخنران این جلسه بود که درباره روابط ایران و آمریکا مطالبی را بیان کرد.
وی گفت: مقامات وقت دولت آمریکا درک درستی از تحولات ایران در اواخر دهه 1970 نداشتند و به همین دلیل با پیروزی انقلاب به نوعی غافلگیر شدند.
این خبرنگار بازنشسته آمریکایی در ادامه به بررسی فراز و نشیب های روابط ایران و آمریکا پرداخت و گفت: اتفاقات متعدد در روابط دو کشور از جمله مداخلات آمریکا در امور ایران و سرنگونی دولت دموکراتیک دکتر مصدق از طریق کودتا، اشغال سفارت آمریکا توسط دانشجویان ایرانی و ادامه دشمنی میان دو کشور، دیواری از بی اعتمادی را ایجاد کرده است.
وی با استقبال از تحولات اخیر در روابط دو کشور و از جمله مذاکرات مستقیم بر سر موضوع هسته ای گفت: هر دو طرف راه دشواری را پیش رو دارند و باید تلاش کنند گام به گام از بی اعتمادی موجود بکاهند.
وی گفت: برای اولین بار شاهد هستیم که لابی های طرفدار اسراییل و از جمله لابی ˈایپکˈ بخشی از قدرت و نفوذ خود را بر کنگره آمریکا از دست داده و به رغم اعمال فشارهای زیاد طی ماههای اخیر نتوانسته است تحریم های جدیدی را علیه ایران در کنگره تصویب کند.
فنتون با این حال تاکید کرد که شانس موفقیت مذاکرات آتی برای رسیدن به یک توافق جامع و فراگیر هسته ای با ایران حدود 50 درصد است و دولت اوباما در صورت ناکامی در این عرصه با مشکلات زیادی مواجه خواهد شد.
وی افزود: مهمترین نشانه های بی اعتمادی میان دو کشور این است که آمریکا همچنان معتقد است که ایران به دنبال دستیابی به سلاح هسته ای و یا توان بالقوه تولید چنین سلاح هایی است و از سوی دیگر ایران نیز هدف نهایی واشنگتن را تغییر نظام می داند.
وی اظهارداشت: افکار عمومی آمریکا از جنگ و مداخله نظامی در دیگر کشورها خسته شده اند و دولت آمریکا نیز نفوذ و ارتباطات سابق را در منطقه خاورمیانه ندارد و به همین دلیل تلاش می کند نوعی موازنه قوا در منطقه برقرار سازد.
وی گفت: در مجموع با تحولات سال های اخیر و از جمله سقوط رژیم صدام در عراق، توازن قوا به نفع ایران تغییر کرده و به همین دلیل آمریکا تلاش می کند از گسترش نفوذ ایران در منطقه جلوگیری کند.
دکتر احسان پدرام فعال سیاسی و معاون ارتباطات اتحادیه انجمن های اسلامی دانشجویان ایرانی در اروپا نیز سخنرانی خود را در این جلسه به موضوع سیاست خارجی جمهوری اسلامی ایران اختصاص داد و گفت: به رغم تحولات مختلف طی سه دهه گذشته، اصول سیاست خارجی ایران ثابت بوده است.
وی با اشاره به شعار ˈنه شرقی، نه غربی، جمهوری اسلامیˈ که از پیش از پیروزی انقلاب اسلامی توسط مردم ایران مطرح شد، گفت: این شعار اشاره مستقیمی به اصل استقلال و عدم وابستگی دارد که یکی از اهداف مهم انقلاب اسلامی ایران بوده است.
وی افزود: جمهوری اسلامی ایران طی 35 سال گذشته همواره بر استقلال تاکید داشته و همچنین در مقابل ظلم و ستم ایستاده است... در واقع دفاع از مظلوم و مقابله با ظالم جزو اصول سیاست خارجی ایران بوده است.
وی در این زمینه به موضع قاطع ایران در مقابل رژیم صهیونیستی و همچنین رژیم نژادپرست آفریقای جنوبی اشاره کرد و اظهارداشت: ایران پس از پیروزی انقلاب اسلامی ضمن اعلام حمایت خود از آرمان های مردم فلسطین، روابط خود را با رژیم اسراییل قطع کرد و همچنین در حمایت از مبارزات مردم آفریقای جنوبی علیه نژادپرستی، از به رسمیت شناختن رژیم آپارتاید خودداری نمود.
دکتر پدرام گفت: جمهوری اسلامی ایران از مردم مظلوم در نقاط مختلف جهان اعم از مسلمان و غیرمسلمان حمایت کرده است و در سیاست اصولی خود در عدم به رسمیت شناختن رژیم صهیونیستی ثابت قدم بوده است.
وی اظهارداشت: در مورد مسائل دیگر نیز به رغم برخی تغییر و تحولات در شیوه ها و تاکتیک ها در دولت های مختلف، اصول اصلی سیاست خارجی نظام ایران ثابت بوده است.
وی در مورد ارزیابی سیاست خارجی ایران گفت: من در مجموع سیاست خارجی ایران را سیاستی موفق می دانم که توانسته است با استمرار و ایستادگی بر اصول، توطئه های متعدد دشمنان را در فضای متلاطم بین المللی خنثی کند و امروز شاهد هستیم که جایگاه ایران نزد افکار عمومی جهان تقویت شده و برخی از مهمترین دشمنان و رقیبان آن هم یا از بین رفته اند و یا تضعیف شده اند.
این فعال سیاسی خاطرنشان کرد: آمریکا طی بیش از سه دهه همه تلاش خود را به کار گرفت تا جمهوری اسلامی ایران را شکست دهد ولی در این راه ناکام ماند و اکنون حداقل لحن خود را در مقابل ایران تغییر داده است.
وی با اشاره به توافق ژنو، گفت: برای موفقیت مذاکرات آتی و رسیدن به یک توافق جامع، آمریکا باید دست از تهدید و ارعاب بردارد و از موضعی برابر و توام با احترام متقابل با ایران صحبت کند... چون تجربه سه دهه گذشته و از جمله حمایت های آمریکا از صدام در حمله نظامی به ایران، جاسوسی، اقدامات تروریستی و خرابکارانه و تحریم اقتصادی تاثیری بر اراده مردم و دولت ایران نداشته است.
وی افزود: باید منتظر ماند و دید که آیا دولت آمریکا در ادعاهای خود صداقت دارد یا نه؟ و تا چه میزان می تواند در برابر فشارهای تندروها و لابی های صهیونیستی مقاومت کند؟
در پایان این جلسه سخنرانان به سوالات تعدادی از شرکت کنندگان درباره تحولات ایران و روابط ایران و غرب پاسخ دادند.
اروپام**345
انتهای پیام /*
: ارتباط با سردبير
[email protected]
16/11/1392
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: ایرنا]
[مشاهده در: www.irna.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 47]
صفحات پیشنهادی
انقلاب اسلامی ایران منشاء تحولات جهان امروز است
استانها شمال گیلان عظمتی انقلاب اسلامی ایران منشاء تحولات جهان امروز است رشت - خبرگزاری مهر فرماندار شهرستان رشت گفت انقلاب اسلامی ایران منشاء تحولات در جهان امروز است به گزارش خبرنگار مهر ولی الله عظمتی ظهر سه شنبه در جمع مدیران استان با بیان اینکه دهه فجر از سرنوشت ساز/جدیدترین تحولات عراق/ نارضایتی لندن از جنگ بغداد با «داعش»/ تغییر سیاست ترکیه در قبال عراق
جدیدترین تحولات عراق نارضایتی لندن از جنگ بغداد با داعش تغییر سیاست ترکیه در قبال عراقلندن که همسو با برخی کشورهای عربی حوزه خلیج فارس از تروریستها حمایت میکند از مقابله بغداد با داعش ابراز نارضایتی میکند به گزارش خبرگزاری فارس به نقل از رسانههای عراقی از جمله کردپرس و پگسترش روابط با کشورهای اسلامی جزو اولویت های سیاست خارجی دولت ایران است
دکتر نهاوندیان در دیدار فرستاده ویژه رییس جمهوری اندونزی گسترش روابط با کشورهای اسلامی جزو اولویت های سیاست خارجی دولت ایران است تهران - ایرنا - رییس دفتر رییس جمهوری با بیان اینکه توسعه روابط با کشورهای اسلامی جزو اولویت های سیاست خارجی ایران است افزود اندونزی به عنوان دارندهتأثیرگذاری انتخابات میان دورهای بر سیاست خارجی آمریکا/ اگر سنا به دست جمهوریخواهان بیافتد، لغو تحریمهای بیش
امریکن کانسرویتیو تأثیرگذاری انتخابات میان دورهای بر سیاست خارجی آمریکا اگر سنا به دست جمهوریخواهان بیافتد لغو تحریمهای بیشتر ایران مشکل خواهد بود امریکن کانسرویتیو در تحلیلی به بررسی تاثیر متقابل انتخابات میان دوره ای آمریکا و سیاست خارجی این کشور پرداخته است به گزارش&nbخودروسازان خارجی باید بر اساس سیاست برد - برد وارد ایران شوند
مدیر عامل ایران خودرو خودروسازان خارجی باید بر اساس سیاست برد - برد وارد ایران شوند تهران - ایرنا - مدیر عامل گروه صنعتی ایران خودرو اعلام کرد همکاری های جدید با خودروسازان خارجی باید بر اساس سیاست برد - برد باشد و آنها با یک نگرش جدید وارد بازار خودروی ایران شوند به گزارش خبرانقلاب اسلامی ایران از نگاه سیاستمداران و اندیشمندان
انقلاب اسلامی ایران از نگاه سیاستمداران و اندیشمندان تهران - ایرنا - سخنان سیاستمداران قرن بیستم که شاهد وقوع انقلاب اسلامی در ایران بودند نشانگر بیم و امید آنان از بزرگترین واقعه قرن بود بیم برای ستمگران و امید برای مظلومان جهان شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی روز شنبه در آستانهدیپلمات سابق روسیه: انقلاب ایران در تحولات خاورمیانه تاثیرداشته است
دیپلمات سابق روسیه انقلاب ایران در تحولات خاورمیانه تاثیرداشته است مسکو-ایرنا- ویاچسلاو ماتوزوف از دیپلمات های ارشد سابق روسیه و رییس گروه دوستی روسیه و کشورهای عربی اعلام کرد انقلاب اسلامی ایران در تحولات سه دهه اخیر منطقه خاورمیانه به ویژه رویدادهای اخیر این منطقه تاثیر مثبتیرویکرد سیاست خارجی ایران در استقبال سخنرانان برجسته خارجی از همایش کیش موثر بود
رویکرد سیاست خارجی ایران در استقبال سخنرانان برجسته خارجی از همایش کیش موثر بود کیش- ایرنا- دبیر علمی سومین همایش دوسالانه بین المللی انجمن جراحی زانو آرتروسکوپی و آسیب های ورزشی گفت رویکرد کنونی سیاست خارجی ایران در استقبال سخنرانان برجسته خارجی از این همایش در جزیره کیش بسیارتاریخ شناس آذری:ویژگی بارز انقلاب ایران عدم وابستگی به قدرتهای خارجی است
تاریخ شناس آذری ویژگی بارز انقلاب ایران عدم وابستگی به قدرتهای خارجی است باکو- ایرنا - محرم ذوالفقارلی تاریخ شناس واز فعالان جامعه مدنی جمهوری آذربایجان انقلاب اسلامی ایران را به خاطرعدم وابستگی به قدرتهای خارجی وخود جوش بودن آن متمایز از سایر انقلاب ها توصیف کرد وی درمصاحبهسفیر رومانی: ایران جایگاه ویژهای در سیاست خارجی رومانی دارد
سفیر رومانی ایران جایگاه ویژهای در سیاست خارجی رومانی داردسفیر رومانی در تهران در دیدار با رئیس گروه دوستی پارلمانی ایران و رومانی گفت جمهوری اسلامی ایران در سیاست خارجی رومانی از جایگاه ویژهای برخوردار است به گزارش خبرگزاری فارس به نقل از اداره اخبار مجلس شورای اسلامی محمدامضای یادداشت تفاهم همکاری میان کمیسیونهای سیاست خارجی ایران و مکزیک
امضای یادداشت تفاهم همکاری میان کمیسیونهای سیاست خارجی ایران و مکزیکروسای کمیسیونهای امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس شورای اسلامی و کمیسیون سیاست خارجی مجلس سنای مکزیک یادداشت تفاهم همکاری میان دو کمیسیون امضا کردند به گزارش خبرگزاری فارس به نقل از اداره اخبار مجلس شورای اسلامیگزارش اختصاصی فارس بررسی نزدیکی غرب و ایران در موسسه استراتژی خزر ترکیه
گزارش اختصاصی فارسبررسی نزدیکی غرب و ایران در موسسه استراتژی خزر ترکیهموسسه استراتژی خزر ترکیه HASEN در نشستی با موضوع نزدیکی غرب و ایران به بررسی تاثیرات این روند در موازنههای ژئوپلتیکی اقتصادی و سیاسی خاورمیانه و اوراسیا پرداخت به گزارش خبرنگار خبرگزاری فارس در ترکیه موسس«موضوع فهم و ترجمه متون سیاست خارجی و بین الملل» بررسی می شود
دین و اندیشه موضوع فهم و ترجمه متون سیاست خارجی و بین الملل بررسی می شود بررسی موضوع فهم و ترجمه متون سیاست خارجی و بین الملل با حضور علیرضا طیب فردا در سالن همایشهای پژوهشکده مطالعات استراتژیک خاورمیانه برگزار می شود به گزارش خبرگزاری مهر گروه روندهای فکری پژوهشکده مطالعات اتحولات امروز ایران از برکات انقلاب اسلامی است
تحولات امروز ایران از برکات انقلاب اسلامی است باغین - ایرنا - امام جمعه باغین گفت تحولات و دستاوردهای امروز ایران در زمینه های مختلف از برکات انقلاب اسلامی است به گزارش ایرنا حجت الاسلام عبدالرضا محی الدینی در خطبه های نماز جمعه باغین افزود انقلاب اسلامی یادگار امام خمینی ره«فیضل رافنین» در دیدا با بروجردی: ایران از جایگاه خاصی در سیاست خارجی سریلانکا برخوردار است
فیضل رافنین در دیدا با بروجردی ایران از جایگاه خاصی در سیاست خارجی سریلانکا برخوردار استسفیر سریلانکا در تهران در دیدار با رئیس کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس تأکید کرد که ایران از جایگاه خاصی در سیاست خارجی سریلانکا برخوردار است به گزارش حوزه پارلمانی خبرگزاری فارس فیضلفضاسازی تصنعی نسبت به ایران در دولت جدید شکسته شد/استفاده از ظرفیتهای دیپلماسی اقتصادی مهمترین اولویت سیاست خ
سرمدی در گفتگوی ویژه خبری فضاسازی تصنعی نسبت به ایران در دولت جدید شکسته شد استفاده از ظرفیتهای دیپلماسی اقتصادی مهمترین اولویت سیاست خارجی قائم مقام وزارت امور خارجه جمهوری اسلامی ایران با اشاره به اینکه استفاده از تمام ظرفیتهای دیپلماسی اقتصادی به عنوان مهمترین اولویت سیاستانقلاب اسلامي ايران منشاء اصلي تحولات منطقه بود
استانها غرب کردستان سياوشي انقلاب اسلامي ايران منشاء اصلي تحولات منطقه بود سنندج - خبرگزاری مهر رئیس ستاد دهه فجر استان کردستان پيروزي انقلاب اسلامي به منشاء اصلي تحولات منطقه تبديل شد به گزارش خبرنگار مهر محمد قاسم سياوشی صبح سه شنبه در دیدار با نماینده ولی فقیه در کردست-
گوناگون
پربازدیدترینها