واضح آرشیو وب فارسی:ایرنا:
رییس هیات مدیره اتاق تعاون اصفهان: مصرف کالای داخلی پاسخی به دشمنی استکبار است اصفهان- ایرنا- رییس هیات مدیره اتاق تعاون استان اصفهان با بیان اینکه مردم باید توان تولید کننده داخلی را باور کنند، افزود: شرایط تحریم، فرصتی است تا دشمنی های جهان استکبار را با خرید کالای ایرانی پاسخ دهیم.
به گزارش روز یکشنبه روابط عمومی اتاق تعاون استان اصفهان، ˈعباس حاج رسولیهاˈ افزود: مردم اگر به این موضوع توجه کنند می توان به آینده صنعت و حتی صادرات بیشتر کالای ایرانی امید داشت.
وی با اشاره به اینکه تعاونی ها بخشی مهم از اقتصاد کشور است و طبق سیاستهای کلی اصل 44، سهم تعاونی ها از اقتصاد کشور تا پایان برنامه پنجم توسعه باید به 25 درصد برسد، گفت: با گذشت نزدیک به سه سال از برنامه پنجم این مهم محقق نشده و سهم بخش تعاون در اقتصاد کشور حدود 10 درصد است.
حاج رسولیها اظهار کرد: به دلیل عدم سیاست گذاری صحیح و تبلیغات گسترده محصولات خارجی و کم توجهی تولید کنندگان به کیفیت، استفاده از کالای داخلی یک ارزش تلقی نمی شود و مردم ایران به صورت غیر ارادی به سمت استفاده از کالای خارجی گرایش پیدا کرده اند که این موضوع برای اقتصاد کشور آسیب جدی محسوب می شود و برخورد با آن یک ضرورت است.
وی با اشاره به ظرفیت تقاضای داخلی اضافه کرد: ایران اسلامی بازاری 75 میلیون نفری دارد و صنعت داخل به این حجم از تقاضا چشم دوخته است.
رییس هیات مدیره اتاق تعاون استان اصفهان افزود: اگر این بازار به صنعت داخلی خود بی توجهی کند نمی توان انتظار داشت صنعت و اقتصاد کشور شکوفا شود.
عضو شورای اسلامی شهر اصفهان گفت: اگر مدیران، رسانه ها، فعالان فرهنگی و هنری بتوانند فرهنگ استفاده از کالای ایرانی را در کشور نهادینه کنند، تولید کنندگان برای ارائه محصولی با کیفیت تر و مطابق با نیاز جامعه تشویق خواهند شد.
حاج رسولیها افزود: بر اساس آمارهای دقیق، بخشی از کالاهایی که در کشور به خصوص اصفهان با برند خارجی به فروش می رسد تولید داخل است.
وی گفت: برخی از کالاهای تولیدی در استان با برند کشورهایی همچون فرانسه، آلمان و سایر کشورهای صنعتی به فروش می رسد که این نشاندهنده وجود کالای با کیفیت در داخل کشور و نبود فرهنگ استفاده توسط مصرف کنندگان است.
وی با اشاره به بالا بودن قیمت تمام شده کالا در کشور افزود: به دلیل تحریم های ناجوانمردانه و بالا رفتن نرخ ارز، واردات توجیه اقتصادی کمتری یافته و باید واردکنندگان دیروز به تولید کنندگان امروز تبدیل شوند و بازاری که برای دیگر کشورها فراهم شده است را به سمت داخل سوق دهند.
وی ایجاد چند شرکت تعاونی بازرگانی به شکل کنسرسیوم برای صادرات محصولات تعاونی های استان به سایر کشورها را از برنامه های اتاق تعاون استان برشمرد و گفت: برای اشتغالزایی بیشتر در بخش تعاونی در تعامل با اتاق بازرگانی، خانه صنعت، معدن و تجارت استان به دنبال ایجاد شرکتهای بزرگ تعاونی با عنوان سهامی عام هستیم تا از طریق جذب سرمایه های کوچک نیازهای اساسی استان را تامین کنیم.
د/7143/ 607
انتهای پیام /*
: ارتباط با سردبير
[email protected]
20/11/1392
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: ایرنا]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 34]