واضح آرشیو وب فارسی:ایرنا:
تمایل ایران برای ایجاد پنجره مشترک مرزی با گمرک افغانستان تهران - ایرنا - رئیس کل گمرک جمهوری اسلامی ایران، از تمایل ایران برای ایجاد پنجره مشترک مرزی با گمرک افغانستان خبر داد و گفت: در حالی که اسناد گمرک افغانستان را قبول داریم چرا باید این اسناد در دو گمرک بررسی شود.

به گزارش روز یکشنبه ایرنا، مسعود کرباسیان در مراسم اختتامیه دوره آموزشی ویژه مدیران و کارکنان گمرکات کشور افغانستان با قدردانی از زحمات گمرکات ایران در مرز میلک در جنوبی ترین نقطه مرزی ایران و افغانستان تا میل 73، یزدان، ماهیرود و دوغارون در شمالی ترین نقطه مرزی دوکشور گفت: خوشحالیم که می توانیم همکاری خوبی با افغانستان داشته باشیم.
وی افزود: گمرک یک زبان مشترک دارد و گمرکات یک سازمان یاد گیرنده هستند.
رئیس کل گمرک ایران در این مراسم که با حضور سفیر افغانستان، وزیر مختار ژاپن در تهران و رئیس هیأت نمایندگی دفتر جایکا با هدف بهره گیری از توانمندی ها و قابلیت های جمهوری اسلامی ایران در این بخش برگزار شد، افزود: یکی دیگر از ویژگی های ایران این است که دارای 15 همسایه است و در شاهراه ترانزیت شمال به جنوب و شرق به غرب قرار دارد.
کرباسیان یک پیشنهاد هم داد و گفت: اگر بخواهیم عملا تجارت خارجی از طریق گمرکات ایران و افغانستان از یک مزیت برخوردار شود باید ما فعالان اقتصادی خوشنام آنها را هم بپذیریم و هم فعالان اقتصادی خودمان را به آنها معرفی کنیم.
احمد نور سفیر افغانستان در ایران نیز از برگزاری مراسم اختتامیه دوره آموزشی ویژه مدیران و کارکنان گمرکات افغانستان همزمان با جشن های سی و پنجمین سالگرد پیروزی شکوهمند انقلاب اسلامی ابراز خرسندی و از ایران و ژاپن به عنوان دوستان مطمئن افغانستان تقدیر و تشکر کرد.
وی افزود: انتخاب گمرک جمهوری اسلامی ایران برای آموزش کارکنان گمرک افغانستان به جا و شایسته بوده است.
در این مراسم چیبا وزیر مختار ژاپن در تهران نیز گفت: خوشحالم که در این دوره آموزشی مهارت های بسیاری از گمرک جمهوری اسلامی ایران به کارکنان گمرک افغانستان منتقل شده است.
به گزارش روابط عمومی گمرک جمهوری اسلامی ایران، در مراسم یادشده تاکه اوچی رئیس هیأت نمایندگی دفتر جایکا و مدیرکل غرب آسیای وزارت امور خارجه از تلاش های گمرک جمهوری اسلامی ایران برای آموزش مدیران و کارکنان گمرکات افغانستان تقدیر و تشکر کردند.
این گزارش می افزاید، گمرک جمهوری اسلامی ایران از 30 دی ماه تا 20 بهمن ماه سال جاری میزبان مدیران و کارکنان گمرکات افغانستان بود و با برگزاری یک دوره آموزشی، در خصوص تشریفات گمرکی صادرات، واردات، مبارزه با تخلفات گمرکی، تعرفه و ماهیت کالا و سایر مطالب مرتبط به صورت نظری و عملیاتی مطالبی به آنها آموزش داده شد و مدیران و کارکنان گمرکات افغانستان با حضور در گمرکات اجرایی از نزدیک با نحوه انجام تشریفات گمرکی در ایران آشنا شدند.
اقتصام(1)9141**1558
انتهای پیام /*
: ارتباط با سردبير

[email protected]
20/11/1392
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: ایرنا]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 47]