واضح آرشیو وب فارسی:ایرنا:
رییس انجمن جراحی زانو : دوسوم بیماران برای درمان به بیمارستان خصوصی می روند تهران - ایرنا- رییس انجمن جراحی زانو ، آرتروسکوپی و آسیب های ورزشی گفت : بیمارستان های دولتی باید تقویت شوند زیرا در حال حاضر دوسوم بیماران برای درمان به بیمارستان خصوصی مراجعه می کنند .
دکتر محمد رازی روز شنبه در گفت وگو با خبرنگار علمی ایرنا تاکید کرد که بیمارستان های دولتی باید تقویت شوند و اعتماد مردم به این بیمارستان های دولتی جلب شود. در حال حاضر مردم تمایلی ندارند بیماران خود را در بخش های دولتی تحت درمان قرار دهند مگر این که مجبور به این کار باشند یعنی یا به دلیل هزینه های گزاف و یا به دلیل توصیه پزشک معالج بیمارشان در بخش دولتی درمان کنند.
رازی در مورد پدیده زیر میزی گرفتن پزشکان اظهار داشت : اگر پزشکی در بخش دولتی استخدام و مشغول به کار شود به هیچ وجه نباید وجهی را از بیمار دریافت کند و اگر این اتفاق بیفتد پزشک متخلف است و باید با وی برخورد قانونی شود ولی زیرمیزی گرفتن پزشکان در بیمارستان های خصوصی تخلف محسوب نمی شود زیرا در اینجا بیمار و پزشک هستند که با یکدیگر توافق می کنند.
وی افزود:اعلام اسامی پزشکانی که زیر میزی دریافت کرده اند توسط وزارت بهداشت ، درمان و آموزش پزشکی یک «های و هوی اجتماعی » بیش نیست در واقع باید گفت اعلام این اسامی مشکلی را حل نمی کند.
رازی ادامه داد: وزارت بهداشت به راحتی می تواند پزشکانی را که زیر میزی می گیرند بدون سر و صدا و های و هوی مورد بازخواست قرار دهد و در صورت اثبات تخلف آنان را به مراجع قانونی تحویل دهد و اعلام اسامی این پزشکان تنها یک جو سازی اجتماعی است که شاید تاثیر مناسبی در جامعه نداشته باشد.
رییس انجمن جراحی زانو ، آرتروسکوپی و آسیب های ورزشی خواستار تقویت انجمن های علمی و صنفی در جامعه شد و گفت : این انجمن ها باید صدای مردم برای رفع نیازهای درمانی و بهداشتی جامعه باشند ولی متاسفانه هم اکنون مقررات تدوین شده در سازمان نظام پزشکی نیز در جامعه عملی نمی شود.
رازی همچنین در مورد تعرفه های پزشکی گفت : بسیاری از پزشکان برای گذراندن دوران طرح خود به مناطق دورافتاده کشور می روند و در بدترین مناطق از نظر آب و هوایی و امکانات طرح خود را می گذرانند ولی تعرفه آنان با سایر پزشکان تفاوت ندارد در حالی که باید این تعرفه متفاوت باشد.
به گفته وی تعرفه دریافتی پزشکانی که در مناطق دورافتاده کشور خدمت می کنند و یا در نوبت عصر و شب مشغول به کار هستند حتما بایدبالاتر از سایر پزشکان در نظر گرفته شود اما در کشور ما متاسفانه این گونه نیست.
وی همچنین گفت : در حال حاضر اعمال جراحی بسیار متنوع و جدیدی در کشور انجام می شود اما تعرفه جراحان با سال های گذشته هیچ تفاوتی نکرده است. در این شرایط بیمه ها هم می توانند وارد عمل شوند و به کمک مردم بشتابند و تعرفه های هزینه های جراحی را به مردم بپردازند.
وی تاکید کرد که متخصصان ایرانی در عرصه های مختلف پزشکی دارای سطح دانش بالایی هستند و به ویژه متخصصان ایرانی در زمینه ارتوپدی نسبت به سایر کشورهای دنیا پیشرفت های زیادی کرده اند ولی با این حال لازم است که متخصصان ایرانی با متخصصان خارجی در ارتباط باشند و همکاری های علمی با دیگر کشور ها گسترش یابد.
علمی (4)**1354**1581
انتهای پیام /*
: ارتباط با سردبير
[email protected]
19/11/1392
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: ایرنا]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 52]