واضح آرشیو وب فارسی:سیمرغ: حاشیه های دیشب جشنواره فیلم فجر 92 + تصاویر
حاشیه نگاری بر جشنواره فیلم فجر: کیفیت پایین تصویری و کشدار بودن لحن روایی اثر و کندی آن در اغلب قسمتها موجب شد اولین کف و سوت اعتراض آمیز جشنواره فیلم فجر 92 بر سر نمایش فیلم «مردن به وقت شهریور» رقم بخورد.
حاشیههای شب دوم جشنواره فیلم فجر 92در حالی که روز اول جشنواره فیلم فجر همه چیز طبق برنامه زمان بندی از پیش اعلام شده پیش رفت و نمایش فیلمها با حداقل تاخیر انجام شد اما اولین تغییر برنامه در روز دوم رقم خورد که طی آن و به دلیل عدم اجرای نسخه نهایی فیلم «مردن به وقت شهریور» توسط اپراتور سالن نمایش برج میلاد نمایش این فیلم با تاخیری یک ساعته و نیم آغاز شد. جالب اینجاست که سیستم نمایش مرکز همایشها نسخه نهایی فیلم که اصلاحات رنگ هم روی آن انجام شده بود را اجرا نکرد اما نسخه ابتدایی فیلم که 20 آذر به هیات انتخاب ارائه شده بود و کیفیت تصویری بسیار پایینی داشت را اجرا کرد!
نشست خبری فیلم مردن به وقت شهریور در جشنواره فیلم فجر 92
نشست خبری فیلم مردن به وقت شهریور در جشنواره فیلم فجر 92
نشست خبری فیلم مردن به وقت شهریور در جشنواره فیلم فجر 92
اولین کف و سوتهمین کیفیت پایین تصویری و البته از آن مهمتر کشدار بودن لحن روایی اثر و کندی آن در اغلب قسمتها موجب شد اولین کف و سوت اعتراض آمیز جشنواره سی و دوم بر سر نمایش این فیلم رقم بخورد. کارگردان جوان «مردن به وقت شهریور» به جای اینکه بکوشد داستان را در نقطه اوج به پایان برساند مرتب با شکل دادن اتفاقات تازه، فیلم را ادامه می داد و این کش دادن بود که باعث شد در نیم ساعت پایانی فیلم این کف و سوتهای پیاپی باشد که در سالن میلاد طنین انداز شود. جالب که در پایان فیلم یکی از حاضران سالن به طعنه گفت:«این فیلم را سال بعد به اسکار بفرستید!»
هومن سیدی در جشنواره فیلم فجر 92
رپـــرها در کاخ جشنوارهنگاهی به فیلمهایی که تاکنون در جشنواره فیلم فجر به نمایش درآمده بیانگیر یک نکته مهم است و آن هم اینکه کارگردانان امسال سعی کرده اند هرازگاه در آثار خود از ترانه های رپ استفاده کرده و یا حتی یک یا تعدادی از کاراکترها را رپر قرار دهند. در «سیزده» هومن سیدی یک رپر طناز وجود دارد که به بهترین شکل در خدمت رگه های طنز فیلم قرار گرفته است و در «مردن به وقت شهریور» هم بار اصلی فیلم بر دوش رپری است که قصد دارد با تلکه کردن رفیق خود، از ایران مهاجرت کند. در میان موسیقی های انتخابی که در فیلمها مثلا به هنگام سخن گفتن کاراکترها درون تاکسی یا خودروی شخصی قرار داده شده نیز هرازگاه موسیقی رپ شنیده می شود.جالب اینجاست که موسیقی رپ در ایران همچنان غیرمجاز به شمار می رود و هیچ خواننده رپی با حفظ سبک خود نتوانسته است مجوز بگیرد اما سینمای ایران زودتر از موسیقی این حیطه را به رسمیت شناخته است.
1392/11/14
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: سیمرغ]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 124]