واضح آرشیو وب فارسی:ایرنا:
رویکرد وزارت علوم در دوره جدید، افزایش کیفیت دوره های آموزشی است گرگان - ایرنا - سرپرست دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی گرگان گفت: رویکرد وزارت علوم، تحقیقات و فناوری در دوره جدید، افزایش کیفیت دوره های آموزشی است.
دکتر ˈعلی نجفی نژادˈ روز دوشنبه در نشست اعضای هیات علمی دانشکده شیلات و محیط زیست دانشگاه در تالار خلیج فارس افزود: هم چنین کیفی سازی منابع، امکانات و فضاهای فیزیکی و آموزشی دانشگاه ها از دیگر اولویت های کاری جدید وزارت علوم، تحقیقات و فناوری است.
وی اضافه کرد: دانشگاه ها نباید صرفا دارای نقش آموزشی باشند بلکه باید اتفاقات و نیازهای جامعه را در کنار مسائل آموزشی خود قرار دهند.
وی اظهار کرد: در برنامه های دانشگاه نیاز به بازنگری و ایجاد نوآوری داریم تا روحیه نشاط علمی در اعضای هیات علمی و دانشجویان ایجاد شود و این روحیه از قشر دانشگاهی به جامعه انتقال یابد.
وی با اشاره به مشکل فضای فیزیکی دانشگاه خاطرنشان کرد: اولین موضوعی که دغدغه کاری من است بهره برداری سریع طرح های عمرانی دانشگاه است.
وی تأکید کرد: اولین طرحی که طی چند ماه آینده به بهره برداری می رسد، کتابخانه مرکزی دانشگاه واقع در پردیس دانشگاه خواهد بود.
سرپرست دانشگاه با اشاره به ساختمان مجتمع آموزش نظری اضافه کرد: این پروژه با تلاش ریاست قبلی دانشگاه و با امکانات موجود به این مرحله رسیده است، اما با توجه به سفر کاری خود به تهران، از سوی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری ردیف اعتباری ویژه ای برای تکمیل این طرح دانشگاه در نظر گرفته شده است.
وی تصریح کرد: رویکرد وزارت علوم در مسائلی هم چون پذیرش و ظرفیت دانشجو در مقاطع مختلف تحصیلی، ایجاد رشته های جدید، تفکیک جنسیتی و ... بر اساس نظر گروه های آموزشی ترسیم شده است.
دکتر نجفی نژاد با اعلام این که در آینده وسایل آزمایشگاهی شناسنامه دار خواهد شد گفت: باید نحوه صحیح استفاده از امکانات آزمایشگاهی به کاربران آموزش داده و سرویس نگه داری از امکانات نیز نباید نادیده گرفته شود.
وی افزود: رسیدگی به سیستم گرنت ها، ارتقاء و تبدیل وضعیت اعضای هیات علمی یکی از برنامه های بنده است که حتما آن را پیگیری خواهم کرد.
سرپرست دانشگاه با اشاره به این که فعلا درخواست آغاز عملیات اجرایی هیچ طرحی را نمی دهیم اضافه کرد: پروژه های در دست ساخت دانشگاه را تکمیل می کنیم و اگر این پروژه ها به مرحله نهایی نزدیک شوند، شروع به احداث پروژه های جدید خواهیم کرد.
اعضای هیات علمی دانشکده شیلات و محیط زیست در این نشست به موضوعاتی هم چون احداث آزمایشگاه مرکزی، انتقال کتابخانه مرکزی دانشگاه به پردیس، نیاز به فارم، شکاف میان اعضای هیات علمی و کارکنان، ارائه خدمات دانشکده ها به یکدیگر، احترام به جایگاه اعضای هیات علمی، کارمندان و دانشجویان و ... اشاره کردند.
دکتر نجفی نژاد هم چنین در نشستی که با حضور دانشجویان تحصیلات تکمیلی دانشکده شیلات و محیط زیست برگزار شد گفت: دانشجویان با کاربردی کردن تحقیقات خود، می توانند نیازهای جامعه را برطرف کنند.
وی افزود: از رؤسای دانشکده ها می خواهم تا لیست موارد ضروری آزمایشگاه های دانشکده ها را تهیه کنند تا در کوتاه ترین زمان خریداری شوند و در مراحل بعد مواردی که نیاز به زمان بیش تری برای تهیه دارند را در برنامه خرید قرار خواهیم داد.
وی خاطرنشان کرد: برنامه های ورزشی برای دانشجویان برنامه ریزی شده که تا اواخر بهمن ماه فراخوان خواهد شد.
وی تصریح کرد: با برگزاری جشن هایی نظیر جشن فارغ التحصیلی و روز دانشجو برای دانشجویان می توان خاطره خوبی را از دوره تحصیلی در ذهن آن ها رقم زد.
وی هم چنین یادآور شد: اگر نشریه دانشجویی دارای کیفیت بالایی باشد و خوانندگان خاص خود را داشته باشد، بیش تر حمایت خواهد شد.
دکتر نجفی نژاد اضافه کرد: مسئولیت هزینه پرداخت گرنت ها بر عهده اساتید دانشگاه است و مطمئن باشید این پول ها به حساب شخصی اعضای هیات علمی واریز نمی شود.
رییس دانشکده شیلات و محیط زیست نیز در این نشست گفت: فلسفه اختصاص گرنت به دانشجویان تحصیلات تکمیلی این است که دانشجویان بتوانند تا حدود زیادی نیازهای مالی خود را تأمین کنند.
دکتر ˈامیر سعدالدینˈ تأکید کرد: نبود صندلی در راهروی سالن های دانشکده به این خاطر است که به دلیل حضور افراد در سالن ها، آرامش و نظم کلاس های درس با مشکل روبرو نشود.
وی در این راستا تصریح کرد : ان شاء ا... با آماده شدن قرائت خانه دانشگاه مشکلات دانشجویان در این زمینه تا حدودی حل خواهد شد.
وی هم چنین با قدردانی از تلاش هایی که تا کنون در دانشگاه انجام شده اضافه کرد: استفاده از پایگاه های اینترنتی آفلاین حدود دو ماه است که در سایت دانشگاه راه اندازی شده است.
دانشجویان تحصیلات تکمیلی در این نشست خواهان پیگیری موضوعاتی مانند کاغذبازی اداری در موضوعات مرتبط به دانشجویان، تعهد محضری برای اسکان در خوابگاه ها، اختصاص مکان مخصوص درج آگهی های دانشجویان در خوابگاه، نداشتن سالن مطالعه در دانشگاه، مشکل سرویس های رفت و آمد در روزهای آخر هفته، خرابی تجهیزات آزمایشگاه، مشکل سیستم گرمایشی خوابگاه ها، نظافت سرویس های بهداشتی خوابگاه ها و ... از سوی سرپرست دانشگاه شدند.
سرپرست دانشگاه هم چنین از آزمایشگاه های دانشکده شیلات و محیط زیست بازدید کرد.
602
انتهای پیام /*
: ارتباط با سردبير
[email protected]
14/11/1392
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: ایرنا]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 111]