تبلیغات
تبلیغات متنی
محبوبترینها
قیمت انواع دستگاه تصفیه آب خانگی در ایران
نمایش جنگ دینامیت شو در تهران [از بیوگرافی میلاد صالح پور تا خرید بلیط]
9 روش جرم گیری ماشین لباسشویی سامسونگ برای از بین بردن بوی بد
ساندویچ پانل: بهترین گزینه برای ساخت و ساز سریع
خرید بیمه، استعلام و مقایسه انواع بیمه درمان ✅?
پروازهای مشهد به دبی چه زمانی ارزان میشوند؟
تجربه غذاهای فرانسوی در قلب پاریس بهترین رستورانها و کافهها
دلایل زنگ زدن فلزات و روش های جلوگیری از آن
خرید بلیط چارتر هواپیمایی ماهان _ ماهان گشت
سیگنال در ترید چیست؟ بررسی انواع سیگنال در ترید
بهترین هدیه تولد برای متولدین زمستان: هدیههای کاربردی برای روزهای سرد
صفحه اول
آرشیو مطالب
ورود/عضویت
هواشناسی
قیمت طلا سکه و ارز
قیمت خودرو
مطالب در سایت شما
تبادل لینک
ارتباط با ما
مطالب سایت سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون
مطالب سایت سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون
آمار وبسایت
تعداد کل بازدیدها :
1834640449
رژیم غذایی در دوران بارداری
واضح آرشیو وب فارسی:جام جم آنلاین:
رژیم غذایی مناسب و دریافت مواد مغذی کافی در دوران بارداری، برای رشد و سلامتی فرزند شما الزامی است. شما میبایست روزانه 300 کیلوکالری بیشتر از آنچه در قبل از بارداری دریافت میکردید، جذب کنید. هرچند حالت تهوع و استفراق در چندماه اول بارداری میتواند، افزایش دریافت کالری را مشکل نماید، اما با رعایت رژیم غذایی سالم و دریافت ویتامینها و مکملهای اصلی به شما در رسیدن به این هدف کمک میکند. دراین نوشتار راههایی برای کمک به شما در حفظ رژیم غذایی مناسب در دوران بارداری و حفظ سلامت شما و فرزندتان در این دوران، ارائه میکنیم. اهداف رژیم غذایی سالم در دوران بارداری به گزارش جام جم سرا به نقل از پارسینه خوردن طیف گستردهای از خوراکیها و مواد مغذی. توصیه میشود روزانه 6 تا 11 نان و غلات کامل، دو تا چهار وعده میوه، چهار وعده یا بیشتر سبزیجات، 4 وعده لبنیات، سه وعده منابع پروتئینی (ماهی، مرغ، گوشت، تخم مرغ و آجیل) و میزان کمی چربی و قند مصرف نمایید.
انتخاب غذاهای پرفیبر مانند نانهای سبوسدار، غلات و حبوبات، ماکارونی، برنج، میوه و سبزیجات برای خوردن.
برای اطمینان از اینکه ویتامین و معواد معدنی کافی دریافت میکنید، از مکملهای ویتامین مخصوص بارداری استفاده نمایید.
روزانه حداقل 4 وعده خوراکیهای حاوی کلسیم، مصرف نمایید، چراکه در دوران بارداری شما باید روزانه بین 1000 ت 1300 میلی گرم کلسیم در دوران بارداری دریافت کنید.
روزانه حداقل سه وعده غذاهای غنی از آهن بخورید، چراکه باید شما روزانه 27 میلی گرم آهن دریافت نمایید.
روزانه حداقل یک منبع حاوی ویتامین c، همچون پرتقال، گریپفروت، توت فرنگی، عنبه، بروکلی، گلکلم، فلفل سبز، گوجهفرنگی و خردل و غیره مصرف نمایید. زنان باردار به روزانه 70 میلیگرم ویتامین C احتیاج دارند.
روزانه حداقل یک منبع حاوی فولیک اسید، همچون سبزیجات تیره برگدار، گوشت گوساله و حبوبات (لوبیا، لوبیا سیاه و سفید، نخود فرنگی و نخود چشم سیاه) مصرف نمایید. هر زن بارداری به روزانه 0.4 میلیگرم فولیک اسید برای حفظ سلامتی خود و جنین احتیاج دارد.
روزانه حداقل یک منبع حاوی ویتامین آ شامل هویج، کدوتنبل، سیب زمینی شیرین، اسفناج، شلغم، برگ چغندر، زردآلو و طالبی مصرف نمایید. خوراکیهایی که نباید در دوران بارداری مصرف کنید از مصرف الکل در دوران بارداری خودداری نمایید. الکل خطر زایمان زودرس، عقب ماندگی ذهنی، نقصهای مادرزادی و وزن کم هنگام تولد را افزایش میدهد.
مصرف کافئین را به حداکثر 300 میلیگرم در روز محدود نمایید. یک فنجان قهوه 180 گرمی 150 میلیگرم کافئین و یک فنجان چای 180 گرمی 80 میلیگرم کافئین درخود دارد.
مصرف ساخارین در دوران بارداری توسط FDA شدیدا مزمت شده، چراکه میتواند از جفت جنینی عبور کرده و در بافت جنینی باقی میماند.
مصرف چربی را به کم تر از 30 درصد کل غذاییکه میخورید کاهش دهید. برای فردی که روزانه 2000 کالری مصرف مینماید، این میزان چربی 65 گرم میشود.
مصرف کلسترول را به 300 میلیگرم و یا کم تر، در روز کاهش دهید.
هرگز آبزیانی چون کوسه، ارهماهی، شاهماهی خالخالی در دوران بارداری مصرف ننمایید، چراکه این آبزیان در حاوی جیوه میباشند.
از مصرف حلزون و صدف در دوره بارداری خودداری نمایید.
از مصرف پنیرهای نرم از جمله پنیر فتا، پنیر بری، پنیر کاممبر، پنیر آبی veined و پنیر مکزیکی در این دوران خودداری نمایید. این پنیرها معمولا غیرپاستوریزه بوده و ممکناست باعث عفونت لیستریایی شود. البته سایر پنیرهای پاستوریزه مشکلی ندارند. خوراکیهایی که در دوران بیماری در بارداری میتوانید بخورید در طول دوره بارداری شما ممکناست دچار بیماری صبحگاهی، اسهال یا یبوست شوید. شما ممکن است بسختی بتوانید غذا را در معده نگهدارید و یا حتی غذا بخورید، برای همین چند پیشنهاد برای کنترل بیماری با رژیم غذایی برای شما داریم:
بیماری صبحگاهی. صبحها قبل از خروج از تختخواب کلوچهکوچک، چوب شور و یا گندمک بخورید. در طول روز وعدههای غذایی کوچک و پرتعداد مصرف کرده و از خوردن غذاهای چرب و سرخ شده خودداری نمایید.
یبوست. مقدار بیشتری سبزی و میوه میل کنید، همچنین روزانه 6 تا 8 لیوان آب مصرف نمایید.
اسهال. خوراکیهایی که دارای ژلاتین و صمغ (دونوع فیبر خوراکی) هستند و بجذب آب اضافی بدن کمک میکنند، مصرف نمایید. این خوراکیها شامل موز، برنج سفید، بلغور جو و نان گندم مصرف نمایید.
سوزش معده یا رفلاکس. اگر در دوران بارداری دچار سوزش معده یا رفلاکس میشوید، سعی کنید وعدههای غذایی کوچک و پی در پی مصرف کرده و قبل از خوردن غذا کمی شیر بخورید. همچنین مصرف خوراکیهایی از جمله خوراکیها و نوشیدنیهای کافئیندار، نوشیدنیهای اسیدسیتریک دار و خوراکیهای ادویهدار در دوران بارداری خودداری نمایید. آیا میشود در دوران بارداری رژیم گرفت؟ خیر. سعی نکنید در دوران بارداری رژیم گرفته و یا وزن کم کنید، چراکه شما و فرزندتان هردو به موادمغذی احتیاج دارید.توجه داشته باشید که شما در هفته اول بارداری شروع به کاهش وزن میکنید. مصرف کلسیم در دوران بارداری کلسیم مکملی است که برای ساختن استخوانها و دندانهای سالم لازم است. همچنین کلسیم برای عملکرد صحیح خون، ماهیچه ها، اعصاب و قلب لازم میباشد. فرزند درون شکم شما برای رشد مناسب نیاز به مقدار خاصی از کلسیم دارد. اگر شما مقدار کافی کلسیم دریافت نکنید، بدن شما برای تامین کلسیم مورد نیاز فرزندتان کلسیم را از استخوانهای شما دریافت میکند، در این حالت خطر کاهش تراکم استخوانی و پوکی استخوان در شما افزایش مییابد. بارداری یکی از مواقع حساس است که زنان میبایست کلسیم بیشتری حتی اگر بدنش نیاز نداشته باشد دریافت کند. در ادامه به ارائه دستورالعملها و راهنماییهایی برای مصرف کلسیم و میزان مورد نیاز آن میپزدازیم:
مصرف روزانه توصیه شده از طرف ایالات متحده برای زنان بالای 18 سال، باردار و یا شیرده 1000 میلیگرم میباشد، این مقدار برای دختران زیر 18 سال 1300 میلی گرم در روز است.
خوردن و نوشیدن 4 وعده لبنیات و خوراکیهای کلسیمدار در روز، برای اطمینان از دریافت کلسیم کافی در زنان باردار، لازم است.
بهترین منبع کلسیم محصولات لبنی شامل شیر، پنیر، ماست میباشد. همچنین کلسیم در سایر خوراکیها از جمله سبزیجات (بروکلی واسفناج) غذاهای دریایی و حبوبات یافت میشود.
ویتامین D به بدن شما برای مصرف کلسیم کمک میکند. میزان کافی ویتامین D می تواند با قرار گرفتن در مقابل خورشید و مصرف تخم مرغ، ماهی و شیر غنی شده با ویتامین، تامین شود. مصرف آهن در دوران بارداری آهنی مادهای معدنی است که مهمترین نقش را در ایجاد هموگلوبین (ماده ای درون خون که اکسیژن را حمل میکند) دارد. آهن همچنین اکسیژن را به ماهیچههای بدن برای عملکرد معمول میرساند. همچنین آهن به مقاومت در برابر استرس و بیماری کمک مینماید. مصرف کافی آهن در دوران بارداری برای اطمینان از سلامت شما و فرزندتان الزامی بوده که با رعایت رژیم غذایی مناسب، این مورد دستیافتنی است. در ادامه به چند راهنمایی و نکته در این مورد اشاره مینماییم:
مصرف توصیه شده آهن از طرف ایلات متحده روزانه 27 میلیگرم برای زنان باردار و 15 میلیگرم برای زنان شیرده میباشد.
مصرف روزانه سه وعده غذاهای حاوی آهن در روز برای اطمینان از اینکه شما آهن کافی دریافت میکنید، لازم است.
منابع حاوی آهن شامل:
گوشت و غذاهای دریایی .
غلات و حبوبات.
بنشن.
میوهها.
سبزیجات.
و سایر خوراکیهای غنی شده با آهن است. هوس خوراکیها در دوران بارداری هوس (ویار) خوراکیهای مختلف در دوران بارداری امری عادی و طبیعی است و تقریبا دو سوم زنان باردار همچنین هوسی را تجربه مینمایند. در صورتیکه ناگهان هوس غذایی خاص کردید، میتوانید خوراکی مربوطه را مصرف نمایید، البته توجه داشته باشید، اگر این هوس شدت یافت و جلوی دریافت سایر مواد مغذی در روز را از شما گرفت، میبایست آنرا کنترل نمایید.
درطول بارداری ممکن است شما هوسهای عجیبی برای خوردن چیزهای غیرخوراکی چون یخ، خاک، کلوخ و غیره نمایند. این مشکل پیکا (pica) نام داشته و ممکن است بدلیل مشکلات دیگر از جمله فقرآهن (کم خونی) باشد. درصورت ابتلا به این مشکل با پزشکتان برای درمان مشکل مشورت نمایید و تسلیم هوس این نوع خوراکیها نشوید، چراکه ممکن است برای شما و یا فرزندتان خطرناک باشد.
در طول بارداری همچنین ممکن است شما از غذاهایی که قبلا دوست داشتید بدتان بیاید و این مشکل میتواند جلوی رسیدن موادمغذی و ویتامینهای لازم به بدن شما را بگیرد.
اگر در طول بارداری دچار مشکلات تغذیهای شدید که جلوی دستیابی شما به یک رژیم غذایی مناسب را میگیرد، حتما به پزشک و متخصصین تغذیه مراجعه نمایید.
0
0
٢۵ دی ١٣٩٢ ساعت ١٠:۴۶
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: جام جم آنلاین]
[مشاهده در: www.jamejamonline.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 82]
صفحات پیشنهادی
طرز تهیه کوکوی عدس، غذایی گیاهی و رژیمی
مواد لازم عدس نصف لیوان فلفل دلمه ای یک نصفه پیاز ۱ عدد تخم مرغ ۲ عدد متوسط پنیر صبحانه ۵۰ گرم پودر آویشن ۱ قاشق چایخوری فلفل٬ نمک و زردچوبه به مقدار لازم روغن کانولا برای سرخ کردن طرز تهیه - عدس رو سه چهار ساعت یا بیشتر خیس می کیبوست، شکایت شایع دوران بارداری
یبوست یکی از مشکلات شایع در دوران بارداری است به طوری که میتوان گفت حدود نیمی از زنان باردار طی مدت بارداری خود دچار یبوست میشوند به گزارش جام جم سرا به نقل از دخت ایران افزایش هورمون پروژسترون که باعث شل شدن تمامی عضلات بدن از قبیل دستگاه گوارش میشود یکی از دلایل متوصیه های طب سنتی در دوران بارداری
توصیه های طب سنتی در دوران بارداریگل بنفشه و ختمی ملینات مضر برای زنان باردار است دکتر سمیه عقیقی متخصص طب سنتی با بیان اینکه بارداری دوران سرنوشت سازی برای جنین و مادر است و باید به اصول تغذیهای و بهداشتی این دوران توجه شود گفت در این دوران باید از حمام زیاد حرکات ونقش رژیم غذایی نامناسب و عفونت در زنان
یک پزشک شبکه بهداشت و درمان شهرستان شیروان گفت رژیم غذایی نامناسب استرس و بیخوابی ابتلا به عفونتهای قارچی را در زنان افزایش میدهد دکتر سارا پرنده اظهار کرد بیشتر زنان در طول زندگی عفونتهای قارچی را تجربه میکنند که با سوزش ادرار خارش و علایم دیگری همراه است عفرژيم غذايي مخصوص مجردها!
رژيم غذايي مخصوص مجردها یک باور غلطی وجود دارد که مجردها بهتر زندگی میکنند دردسر زن و بچه یا شوهرداری ندارند و کلا خوش به حالشان است یک باور غلطی وجود دارد که مجردها بهتر زندگی میکنند دردسر زن و بچه یا شوهرداری ندارند و کلا خوش به حالشان است اما نتایج پژوهشهای انگلیسی نشاناگر دوران بارداری با این مشکلات مواجه شدید !
از کجا می دانید درد ناگهانی که بدن شما را فراگرفته طبیعی است شاید لازم باشد با پزشک خود تماس بگیرید یک سری نشانه ها هستند که در دوران بارداری باید حتما به آنها توجه داشته باشید و در هر ساعت شبانه روز که باشد باید با پزشک تماس بگیرید شاید برخی از آنها نشانه زایمان زودرس باشندرژيمهاي غذايي كه منجر به بروز كم خوني و فقر آهن ميشوند
رژيمهاي غذايي كه منجر به بروز كم خوني و فقر آهن ميشوند سرپرست مركز بهداشتي درماني بشرويه گفت متاسفانه عادتهاي بد غذايي مانند پرهيز از مصرف گوشت و جگر در دوران كودكي و نوجواني سبب ميشود بخش اعظمي از آهن مورد نياز از ذخائر بدن تامين شده و با كمبود آهن مواجه شوند به گزارشتاثير رژيم غذايي در افزايش قد
تاثير رژيم غذايي در افزايش قد رشيدي با بيان اينكه جذب كلسيم شير از ساير مواد لبني بالاتر است به خانوادهها توصيه كرد براي بلند قد شدن فرزندان به آنها شير بدهيد علي اشرف رشيدي رئيس كميته تغذيه هيأت پزشكي ورزشي كرمانشاه در گفتگو با خبرنگار ورزشي باشگاه خبرنگاران اظهار داشت عواملاین رژیم غذایی باعث سلامت و افزایش طول عمر زنان می شود
این رژیم غذایی باعث سلامت و افزایش طول عمر زنان می شود مصرف غذاهای سالمتر نه تنها به افزایش طول عمر منجر میشود بلکه خطر ابتلا به بیماریهای مزمن را نیز کاهش میدهد به گزارش سرویس علمی جام به نقل از باشگاه خبرنگاران پزشکان معتقدند زنان میانسالی که رژیم غذایی مدیتاین رژیم غذایی طلایی باعث افزایش عمر خانم ها می شود!
این رژیم غذایی طلایی باعث افزایش عمر خانم ها می شود الگوهای تغذیه ای برای زنان بسیار مناسب بوده و باعث افزایش طول عمر در آنها می شود حدیث هفته رسول اكرم ص فرمودند هر كسي پايان ماه صفر را خبر دهد بهشت بر او واجب است جام خانواده پزشکان معتقدند زنان میانسالی که رژیم غذایی مخوردن آجيل در دوران بارداري، آلرژي كودكان را كم ميكند
خوردن آجيل در دوران بارداري آلرژي كودكان را كم ميكند تحقيقات جديد نشان داد خوردن آجيل توسط مادران در دوران بارداري ممكن است به جلوگيري از آلرژي در كودكان و نوجوانان منتهي شود به گزارش خبرگزاري فارس به نقل از پايگاه خبري هلث دينيوز آمريكا خوردن آجيل در دوران بارداري ممكن استاین رژیم غذایی باعث افزایش عمر خانم ها می شود!
این رژیم غذایی باعث افزایش عمر خانم ها می شود الگوهای تغذیه ای برای زنان بسیار مناسب بوده و باعث افزایش طول عمر در آنها می شود حدیث هفته رسول اكرم ص فرمودند هر كسي پايان ماه صفر را خبر دهد بهشت بر او واجب است جام خانواده پزشکان معتقدند زنان میانسالی که رژیم غذایی مدیتراناين تغييرات در دوران بارداري نگران كننده، نيستند
اين تغييرات در دوران بارداري نگران كننده نيستند تغييرات پوستي در دوران بارداري بسيار شايع است و تقريبا در همهٔ زنان ديده ميشود اين تغييرات ميتوانند سبب نگرانيهايي شوند كه معمولا مربوط به زيبايي ظاهري است دكتر مسعود ملكي متخصص پوست و مو در گفتگو با خبرنگار بهداشت و درمان با-
پزشکی و سلامت
پربازدیدترینها