تور لحظه آخری
امروز : سه شنبه ، 12 تیر 1403    احادیث و روایات:  امام صادق (ع):برآورد اعمال در شب نوزدهم انجام مى‏گيرد و تصويب آن در شب بيست ويكم و تنفيذ آن در شب بي...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

اتاق فرار

خرید ووچر پرفکت مانی

تریدینگ ویو

کاشت ابرو

لمینت دندان

ونداد کولر

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

دانلود سریال سووشون

دانلود فیلم

ناب مووی

رسانه حرف تو - مقایسه و اشتراک تجربه خرید

سرور اختصاصی ایران

تور دبی

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

پیچ و مهره

طراحی کاتالوگ فوری

دانلود کتاب صوتی

تعمیرات مک بوک

Future Innovate Tech

آموزشگاه آرایشگری مردانه شفیع رسالت

پی جو مشاغل برتر شیراز

قیمت فرش

آموزش کیک پزی در تهران

لوله بازکنی تهران

کاشت پای مصنوعی

میز جلو مبلی

پراپ رابین سود

هتل 5 ستاره شیراز

آراد برندینگ

رنگ استخری

سایبان ماشین

قالیشویی در تهران

مبل استیل

بهترین وکیل تهران

شرکت حسابداری

نظرسنجی انتخابات 1403

استعداد تحلیلی

کی شاپ

خرید دانه قهوه

دانلود رمان

وکیل کرج

آمپول بیوتین بپانتین

پرس برک

بهترین پکیج کنکور

خرید تیشرت مردانه

خرید نشادر

خرید یخچال خارجی

وکیل تبریز

اجاره سند

وام لوازم خانگی

نتایج انتخابات ریاست جمهوری

خرید سی پی ارزان

خرید ابزار دقیق

بهترین جراح بینی خانم

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1803858869




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

افزایش ارتباطات عاطفی افراد، موجب کاهش گرایش به شبکه های اجتماعی می شود


واضح آرشیو وب فارسی:باشگاه خبرنگاران: روانشناس و مشاور خانواده تاکید کرد؛
افزایش ارتباطات عاطفی افراد، موجب کاهش گرایش به شبکه های اجتماعی می شود
یک روانشناس و مشاوره خانواده گفت: بخشی از نیازهای ارتباطی در خانواده تامین می شود. در خانواده های امروزی ارتباطات عاطفی به حداقل رسیده است.
به گزارش گروه اجتماعي باشگاه  خبرنگاران افسانه وکیلی تصریح کرد: خانواده ها به لحاظ شکلی محدودتر شده اند. خانواده ها از حالت گستردگی به هسته ای تغییر شکل یافته اند و تعداد فرزندان کمتر شده است.

وی افزود: یکی از دلایل عمده سست شدن پایه های خانواده این است که افراد وقت کمتری را در کنار هم می گذرانند.کوچک شدن خانواده ها از یک سو و تلاش برای تامین هزینه های خانواده و امرار معاش از سوی دیگر منجر به کاهش ارتباط اعضای خانواده بخصوص روابط عاطفی آنها شده است. در فضای کنونی هر کدام از اعضای خانواده به دنبال کارهای شخصی خود هستند و زمان مشخصی برای در کنار هم بودن و برقراری ارتباط با یکدیگر ندارند.

این مشاور خانواده دوری اعضای خانواده نسبت به هم و تامین نشدن نیازهای عاطفی و ارتباطی افراد را در این شرایط امری اجتناب ناپذیر دانست و گفت: در چنین شرایطی فضاهای مجازی و شبکه های اجتماعی که بین جوانان و دیگر اقشار رواج یافته اند، جایگزینی برای تامین نیاز عاطفی و ارتباطی افراد می شوند.

وی تاکید کرد: تقویت و استحکام نهاد خانواده و اینکه افراد وقت بیشتری را با هم بگذرانند، جلوی احساس تنهایی و انزوای فردی را می گیرد و نیازهای افراد را در محیط خانواده تامین می کند. در این شرایط افراد می توانند از فضاهای مجازی و شبکه های اجتماعی استفاده ای درست داشته باشند و به جای جایگزین کردن فضایی برای نیازهای عاطفی خود، کارکردهای متناسب با تکنولوژی روز جهان را از اینترنت و شبکه های اجتماعی مطالبه کنند.

وکیلی تصریح کرد: شبکه های اجتماعی از این منظر باعث وسعت ارتباطات می شوند که بسیار خوب است. البته باید توجه داشت که افرادی که در این شبکه ها با هم ارتباط برقرار می کنند هیچ شناختی نسبت به یکدیگر ندارند و ممکن است اطلاعاتی که رد و بدل می شود، صادقانه نباشد.

وی با تاکید بر اینکه مشاجره افراد در محیط خانواده و دیگر فضاها یکی از مشکلاتی است که به دلیل عدم برقراری ارتباط صحیح با دیگران اتفاق می افتد گفت: در فضای مجازی معمولا مشاجره و درگیری وجود ندارد. افراد بدون هیچ شناخت و سابقه ای نسبت به هم، با پرداختن به صحبت های کلیشه ای، احساس می کنند که طرف مقابل با آنها همدلی و همدردی می کند و هیچ جبهه و مقاومتی را در وی نمی بینند و این یکی از دلایلی است که افراد در فضای مجازی احساس آرامش بیشتری داشته و به این فضا گرایش دارند.

وکیلی افزود: استفاده از این شبکه ها، عطشی است که در بین جوانان وجود دارد  و اگر به درستی هدایت نشود، ممکن است به بیراهه رود. آموزه های دینی و آموزش جوانان از سوی خانواده و دیگر نهادهای آموزشی و اجتماعی موجب کنترل و کاهش آسیب های فضای مجازی و شبکه های اجتماعی می شوند. با آموزش صحیح، جوانان ما چارچوب های استفاده از این فضاها را خواهند شناخت و از آنها به درستی بهره برداری خواهند کرد.

انتهاي پيام/






تاریخ انتشار: ۲۱ دی ۱۳۹۲ - ۱۵:۲۱





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: باشگاه خبرنگاران]
[مشاهده در: www.yjc.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 120]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


اجتماع و خانواده

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن