واضح آرشیو وب فارسی:خبرگزاری رسا:
در کتاب نگاه از بیرون دو بررسی شد؛
فتنه 88 در نگاه تحلیلگران آمریکا خبرگزاری رسا ـ گزیده نظرات تحلیلگران و روزنامهنگاران آمریکایی در خصوص حوادث بعد از انتخابات سال 88 ایران اسلامی، در رسانه های آمریکایی گردآوری و به همت علی فتحعلی آشتیانی در کتاب نگاه از بیرون ترجمه شده است.
به گزارش خبرگزاری رسا، دفتر دوم کتاب «نگاه از بیرون» با زیر عنوان «فتنه 88 در نگاه تحلیلگران آمریکا» با ترجمه علی فتحعلی آشتیانی از سوی دفتر مطالعات جبهه فرهنگی انقلاب اسلامی و دفتر نشر معارف منتشر شد.
در دنیای امروز، هیچ بحرانی، به ویژه مسائل سیاسی در محدوده مرزهای جغرافیایی باقی نمیماند و هر قدرتی به دنبال منفعت خود در آن است. فتنه سال 88 فقط بر مبنای یک دروغ شکل گرفت. دروغ بزرگی به عنوان تقلّب! تقلّبی که برای اثبات آن، هیچگاه فتنهگران قانونشکنِ مدعی قانونگرایی و مردمسالاری، از مجاری قانونی ادعاهای خود را پیگیری نکردند و نه حتی دلایل مستدلی ارایه کردند! در این ایام، شاهد ائتلاف نامبارک رسانههای غربی و حکومتی کشورهای عربی بودیم که علیه مردمسالاری دینی ایران قیام کرده بودند. حجم بالای نگاشته ها درباره انتخابات ایران بدون شک بیانگر جایگاه مهم و راهبردی ایران در روابط بین الملل و مناسبات منطقه است.
بازخوانی، نقد و تحلیل فتنه 88 از نگاه بیرونی بسیار خواندنی است و ابعاد ناشناخته بینالمللی این فتنه فراگیر را آشکار میکند. با توجه به اهمیت ثبت تاریخ مبارزات و حوادث انقلاب اسلامی برای آیندگان و تحلیل درست از آنها، گزیده نظرات تحلیلگران و روزنامهنگاران آمریکایی در خصوص حوادث بعد از انتخابات سال 88 ایران اسلامی، در رسانههای آمریکایی گردآوری و به همت علی فتحعلی آشتیانی ترجمه است.
در این مجموعه، سه مقاله به قلم روزنامهنگاران و تحلیلگران آمریکایی که در نقد و تحلیل فتنه 88 نوشته شده و به سئوالات و شبهات درباره انتخابات سال 88 در ایران پاسخ میدهند، ترجمه و منتشر شده است. یک مقاله هم از منظر شکاف طبقاتی جامعه، به حوادث پس از انتخابات میپردازد.
این کتاب از مقالات زیر تشکیل شده است: «حقهای به نام تقلب» (جیمز پتراس، استاد ممتاز جامعهشناسی در دانشگاه بینگهمتون نیویورک)، «تقلب در انتخابات ایران: ادعایی بدون سند و مدرک»(گلن کسلر و یان کوهن، اعضای تحریریه واشنگتن پُست)، «تفرقه در میان ملت»(علیرضا دوستدار، دانشجوی دوره دکترای مردمشناسی و مطالعات خاورمیانه دانشگاه هاروارد)، «آیا احمدینژاد، نتایج انتخابات سال 2009 ایران را به نفع خود دستکاری کرد؟»(اریک آلن بریل).
چاپ اول این کتاب در 1392، در 72 صفحه و قطع رقعی، تیراژ 1000 نسخه و قیمت 1700 تومان به جامعه فرهنگی و سیاسی کشور عرضه شده است.
گفتنی است پیش از این، دفتر اول این کتاب که به تحلیل روزنامهنگاران خاورمیانه از فتنه 88 دارد، به کوشش حجتالاسلام حمیدرضا غریب رضا، مدیر موسسه گفتگوی دینی منتشر شد. دفتر مطالعات جبهه فرهنگی انقلاب اسلامی و دفتر نشر معارف برای تبیین و ثبت حقایق فتنه 88 تاکنون کتابهایی چون «تیغ دودم»، «اعتراف سبز: گزیدهای از نوشتار وبلاگنویسان شورش سبز و مخالفان دکتر احمدینژاد در رفع شبهه تقلب» و «تقلب سبز: طنز سیاسی در فتنه 88» را منتشر کرده است. /916/د102/ق
۱۳۹۲/۱۰/۸
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: خبرگزاری رسا]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 49]