واضح آرشیو وب فارسی:فارس: ۹ دي؛ حماسه شور و شعور / فارس گزارش ميدهدعاشوراي 88 اوج خيانت فتنهگران/لكه ننگي كه از دامن فتنهگران پاك نشد
اگر چه فتنهگران كوشيدند كه از عاشورا به مثابه ابزاري براي پيشبردن مقاصد سياسي خود استفاده كنند اما قطعا آنچه پس از هشت ماه فتنهگري، كار فتنه پيچيدهاي كه خواص را هم با خود درگير كرده بود، تمام كرد، عاشوراي 88 بود.
![](http://media.farsnews.com/media/Uploaded/Files/Images/1392/10/05/13921005000237_PhotoA.jpg)
به گزارش خبرنگار سياسي خبرگزاري فارس حرمتشكني در عاشوراي 88 لكه سياهي است كه تاريخ هيچگاه آن را از خاطر نميبرد، اما واقعيتي كه نميتوان آن را كتمان كرد اين است كه هيچ كس در ابتدا فكر نميكرد گستاخي عدهاي بعد از انتخابات به هتك حرمت عاشوراي 88 بيانجامد و شايد باز هم عاشوراست كه بايد نقطه عطف و تاريخساز باشد.
اگر چه فتنهگران كوشيدند كه از عاشورا به مثابه ابزاري براي پيشبردن مقاصد سياسي خود استفاده كنند كما اينكه پيش از اين با راي مردم، عكس امام (ره)، روز قدس، روز دانشجو هم اينچنين كرده بودند، اما قطعا آنچه پس از هشت ماه فتنهگري، كار فتنه پيچيدهاي كه خواص را هم با خود درگير كرده بود، تمام كرد، همين عاشوراي 88 بود.
در عاشوراي 88 اغتشاشگران به صورت سازماندهي شده نمادهاي سبز را حمل ميكردند و در يك تركيب سازماندهي شده در چند خيابان تهران دست به تجمع زدند، اين جماعت شعارهاي ساختارشكنانه سر ميدادند و از سوي ديگر سوت و كف ميزدند.
در 6 ديماه 88 در حالي كه مردم عزادار ايران اسلامي يكپارچه سياهپوش و غرق در عزاي امام شهيدشان بودند، لايههاي عميقي از فتنه آشكار شد؛ بسياري از تحليلگران معتقد بودند كه جريان آشوب هرچه منحرف باشد، حرمت حسينبن علي (ع) را نگه خواهد داشت و به ساحت ائمه اطهار اهانت نخواهد كرد، اما عناد آنها با مقدسات حدي نداشت.
در سويي ديگر رسانههاي غربي از تغيير چهره تهران در روز عاشورا خبر ميدادند و حتي نوريزاده ضد انقلاب لندن نشين به اعلام جزئيات برنامه فتنهگران در عاشورا پرداخت، ظهر روز عاشورا فرا رسيد؛ جماعتي آشوبطلب كه خيابانهاي تهران را خلوت ديدند به خيابانها ريختند و به هلهله، پايكوبي و سر دادن شعارهاي ساختار شكنانه پرداختند و اصل ولايت فقيه را مورد هجمه قرار دادند.
در آن سوي دنيا هم هلهلهاي برپا بود؛ مريم رجوي اين عاشورا را بهار تهران ناميد و ريگي، ايهود باراك وزير جنگ اسرائيل و اوباما به نمايندگي از دشمنان ايران اسلامي به ستايش فتنهگران پرداختند، سران داخلي فتنه نيز به توجيه اقدامات غير قابل باور حاميان خود پرداخته و به اصطلاح صورت مساله را پاك كردند، كروبي در بيانيه خود عزاداران حسيني را مشتي وحشي ناميد و مير حسين موسوي نيز فتنهگراني كه حرمت سيدالشهدا و عزاداران حسيني را هتك كرده بودند، «مردان خدا جوي» عنوان كرد.
پس از اين واقعه نفرت و انزجار مردم از فتنهگران و سران آنها ديگر قابل كنترل نبود، مراجع تقليد از اين حوادث فجيع كه در روز عاشورا اتفاق افتاده بود، اعلام برائت كردند.
ميتوان وقايع عاشوراي سال 88 را از نگاهي ديگر بررسي كرد، عاشوراي 88 بار ديگر و بعد از گذشت بيش از 13 قرن و بعد از آنكه غبار فتنه فضاي تنفسي را در كشور سخت كرده بود باعث بهبود فضا و فرود آمدن باران ايمان و رحمت شد.
آري؛ نهم دي نقطه عطفي در تاريخ كشور و انقلاب اسلامي ما است و قطعاً هتك حرمت عاشورا نياز به خلق حماسهاي همچون نهم دي داشت.
پس از خط بندي فتنهگران با نظام اسلامي در روز عاشورا مردمي كه صبورانه و با بزرگواري هشت ماه تمام اقدامات فتنهگران را تحمل كرده بودند، با شعارهايي همچون «حسين جان شرمندهايم» در روز 9 دي سراسر تهران را مشحون از شور حسيني كردند و اينگونه بود كه طومار طوفاني هشت ماهه با نقشآفريني مردم و محاكمه خياباني سران فتنه به پايان رسيد.
مقام معظم رهبري پس از حماسه 9 دي درباره عظمت حضور مردم فرمودند كه مطمئن باشيد روز 9 دي در تاريخ ماند و متمايز شد و در اين قضايا هم عاشورا به كمك ملت آمد.
انتهاي پيام/
جمعه 6 دي 1392
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: فارس]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 121]