محبوبترینها
قیمت انواع دستگاه تصفیه آب خانگی در ایران
نمایش جنگ دینامیت شو در تهران [از بیوگرافی میلاد صالح پور تا خرید بلیط]
9 روش جرم گیری ماشین لباسشویی سامسونگ برای از بین بردن بوی بد
ساندویچ پانل: بهترین گزینه برای ساخت و ساز سریع
خرید بیمه، استعلام و مقایسه انواع بیمه درمان ✅?
پروازهای مشهد به دبی چه زمانی ارزان میشوند؟
تجربه غذاهای فرانسوی در قلب پاریس بهترین رستورانها و کافهها
دلایل زنگ زدن فلزات و روش های جلوگیری از آن
خرید بلیط چارتر هواپیمایی ماهان _ ماهان گشت
سیگنال در ترید چیست؟ بررسی انواع سیگنال در ترید
بهترین هدیه تولد برای متولدین زمستان: هدیههای کاربردی برای روزهای سرد
صفحه اول
آرشیو مطالب
ورود/عضویت
هواشناسی
قیمت طلا سکه و ارز
قیمت خودرو
مطالب در سایت شما
تبادل لینک
ارتباط با ما
مطالب سایت سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون
مطالب سایت سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون
آمار وبسایت
تعداد کل بازدیدها :
1832420753
گزارش فارس از دومين جلسه شوراي اجتماعي شهرستان قروهقبح اجتماعي طلاق از بين رفته است/تشكيل 229 پرونده طلاق در قروه
واضح آرشیو وب فارسی:فارس: گزارش فارس از دومين جلسه شوراي اجتماعي شهرستان قروهقبح اجتماعي طلاق از بين رفته است/تشكيل 229 پرونده طلاق در قروه
دومين شوراي اجتماعي قروه به بررسي مهمترين معضل اجتماعي، يعني پديده شوم طلاق اختصاص پيدا كرد.
به گزارش خبرگزاري فارس از قروه، در دومين نشست شوراي اجتماعي قروه كه بعد از ظهر امروز در فرمانداري اين شهرستان برگزار شد، بررسي علل و عوامل طلاق، به عنوان مهمترين پديده اجتماعي مورد بحث و بررسي قرار گرفت.
دلايل طلاق هر چه كه باشد، رهاورد آن تنها آسيبهاي اجتماعي است، طلاق و از هم پاشيدگي كانون خانواده معضل اجتماعي است كه پيامدهاي آن از مشكلات بزرگ جوامع كنوني به شمار ميرود ولي در شرايط حاضر به صورت متداولترين راه حل يك ازدواج ناموفق درآمده است...
گسستن رابطه زناشويي و رهاساختن زندگي مشترك، زن و مردي را كه با هم پيوسته بودهاند، به راههاي گوناگون ميكشاند، هر چند امكان دارد، چنين زن و مردي، هريك خوشبختي خاصي يافته يا سعادت از دست رفته را در كنار همسري ديگر بيابند اما متأسفانه چنين امكاني اندك و تنها براي تعداد اندكي اتفاق ميافتد.
جامعه ما نسبت به زنان مطلقه پيشداوري منفي دارد و قريب 90 درصد زنان طلاق گرفته را نميپذيرند.
از طرفي ديگر مشكل وجود فرزنداني در خانوادههاي طلاق كه ناچارند به زندگي در كنار يكي از والدين بسنده كنند و روزگار را زير سايه ناپدري يا نامادري بگذرانند، مسئله ديگري است كه بسيار قصههاي غمانگيز آن را شنيدهايم.
اين مسايل و پيامدها يك ذهنيت تاريخي منفي نسبت به طلاق را شكل داده است، اين واقعيت را هر فردي ميتواند دريابد كه سابقه طلاق در زندگي هر فردي به عنوان يك نقطه منفي و ضعف محسوب ميشود.
ايجاد چنين نگرشي در سطح جامعه و تلقي منفي از «طلاق» و زنان و مردان مطلقه، از مهمترين عوامل بازدارنده طلاق است.
البته اسلام به عنوان يك دين واقعگرا نميتواند به دليل خطرات ناشي از طلاق در هيچ شرايطي طلاق را نپذيرد، زيرا به هرحال در مواقعي اختلافات زن و مرد درون خانواده به نقطه انفجارآميزي ميرسد كه اجبار به ادامه چنين وضعي، نه تنها به بهبود اوضاع نميانجامد، بلكه به مصايب و فجايع دردناكي منجر ميشود و سلامتي زن و شوهر يا فرزندان خانواده را در معرض مخاطره جدي قرار ميدهد.
با وجود اين، طلاق در شرع مقدس اسلام به عنوان مبغوضترين عمل قابلپذيرش تلقيشده و در عرف جامعه ايراني نيز فقط به عنوان آخرين راهحل قابلپذيرش است.
امروزه در كشورمان شاهد افزايش برخي از معضلات اجتماعي هستيم و طلاق از جمله معضلاتي است كه افزايش آن شكل چشمگير و خطرناكي به خود گرفته است.
بر طبق آمارهاي رسمي و غيررسمي كه ارائه شده از هر چهار يا پنج ازدواجي كه صورت گرفته يك مورد آن متأسفانه به طلاق منجر ميشود.
دو فرد با دنيايي از آمال و آرزو و اغلب با عشقي وافر در كنار هم قرار گرفته و پيوندي از روابط را با هم برقرار ميكنند. پيوندي كه اميد ميرود تا پايان زندگي دو نفر پايدار و استوار باقي بماند.
پس چه ميشود كه تمام آرزوهاي دو نفر از هم ميگسلد و زندگي آنها قبل از موعد از هم فرو ميپاشد. عوامل موجد در طلاق چيست؟ طلاق چه اثرات و عوارضي را بر زوجين طلاق گرفته و همچنين جامعه پيرامون آنها ميگذارد؟ آيا آينده و آتيهاي بهتر در انتظار مطلقين خواهد بود؟ چه راهكارهايي براي كاهش اين معضل وجود دارد؟
اينها همه سوالاتي بودند كه اعضاي شوراي اجتماعي قروه به دنبال پاسخ آن هستند، شورايي كه اولين بار در استان در اين شهرستان فعال شده است و گامهاي اوليه را خوب برداشته است.
فرماندار قروه در اين نشست با تاكيد بر اينكه نبايد نسبت اين پديده شوم اجتماعي بيتفاوت بود، گفت: از دستور كارهاي اصلي اين شورا پرداختن به مسئله طلاق است.
محمدرسول شيخيزاده با تاكيد بر بررسي عوامل متعدد طلاق در جامعه تصريح كرد: بدون ترديد در هيچ آييني به اندازه اسلام بر استحكام نظام خانواده تاكيد و پافشاري نشده است.
وي با بيان اينكه در اسلام براي لحظه لحظه زندگي زناشويي دستورالعملهايي ارائه نموده است تا با عملكردن به آنها خطرات و تهديدها بر طرف شود تصريح كرد: محبوبترين بناها در اسلام پيمان مقدس ازدواج است و منفورترين چيز نزد پروردگار، خانهاي است كه با طلاق و جدايي از هم فرو پاشد.
به گفته شيخيزاده، طلاق به عنوان يك پديده اجتماعي منبعث از مجموعه علل و عوامل متعدد اجتماعي، فرهنگي و اقتصادي خاصه مباحث فرهنگي است و تعيين يك عامل اصلي و قطعي بروز طلاق امكانپذير نيست.
وي افزود: عواملي همچون تعارضات فرهنگي، ناهماهنگيهاي طبقاتي، گسترش شهرنشيني، خشونتهاي خانگي، گسترش سطح آگاهي و ارتباطات اجتماعي افراد خاصه در زنان، دخالتهاي بيمورد ديگران، ازدواجهاي اجباري، تعدد زوجات، اعتياد، فقر و بيكاري، محكوميتهاي درازمدت، بدآموزي وسايل ارتباط جمعي، نارساييهاي جسمي ـ رواني هر يك ميتوانند به نوعي گسترش وقوع و يا احتمال طلاق را افزايش دهد.
اما در ادامه، اظهارات سرپرست بهزيستي قروه تامل برانگيز است.
به گفته حسين رسولي، تا پايان آذر ماه امسال، 229 پرونده طلاق از سوي دادگستري قروه به مركز مداخله خانواده اين شهرستان ارسال شده است كه 107 نفر از مردها و 92 نفر از زنهايي كه درگير اين پرونده بودهاند، قبلا هم سابقه طلاق داشتهاند.
و اين يعني از بين رفتن قبح اجتماعي اين معضل كه در گذشته بسياري از مردم نگرشي كاملا منفي به آن داشتهاند.
وي بيشترين دلايل درخواست طلاق در اين پروندهها را به ترتيب اولويت اعتياد با 30 مورد، كمبود مهارتهاي سازگارانه با 26 مورد، پايينبودن آستانه تحمل با 20 مورد، بيكاري مرد با 17 مورد، عدم مسئوليتپذيري همسر با 16 مورد، فرهنگ مردسالاري در خانواده با 11 مورد، عدم بلوغ فكري با 9 مورد، تفاوت تيپهاي شخصيتي با 9 مورد، عدم بلوغ اجتماعي با 8 مورد، بيشترين فراواني را در ميان ديگر علل اين پديده داشته است.
رسولي با بيان اينكه از اين تعداد متقاضي طلاق 113 مورد ساكن شهر و 45 مورد به روستاها اختصاص داشته است، افزود: 71 مورد از اين زوجها قبل از شروع زندگي مشترك اقدام به متاركه كرده بودند.
وي بيشتر اين متقاضيان را داراي شغل آزاد و كارگر معرفي كرد و افزود: 195 نفر از خانمهاي طرف متاركه نيز خانهدار بودهاند.
اما فرزنداني كه شايد تا كنون برچسب فرزند طلاق را خورده باشند، طرف ديگر اين پروندهها بودند.
رسولي گفت: 172 مورد بدون فرزند، 22 مورد يك فرزند، 18 مورد دو فرزند، 13 مورد سه فرزند و 4 مورد نيز 4 فرزند داشتهاند.
اما به گفته اين مسئول، از نظر سني نيز بيشتر زوجين به هنگام ازدواج مردها 20 تا 30 سال داشتهاند و زنها 15 تا 25 سال و اختلاف سني بيشتر آنان بين 4 سال تا 10 سال بوده است.
155 نفر از اين افراد به واسطه معرفي خانواده و بستگان، 24 نفر با معرفي دوستان و 31 نفر هم با هم همسايه بودهاند كه به عقد ازدواج يكديگر در آمده بودند و جالبتر اينكه 166 مورد از آنها سابقه آشنايي قبل از ازدواج نداشتهاند و 11 مورد يكي دو ماهي باهم بودهاند و 37 مورد هم بيشتر از يك سال باهم دوست بودهاند.
سرپرست بهزيستي قروه با اشاره به اينكه مدت زمان زندگي مشترك تا دادخواست طلاق اين افراد بين يك تا 4 سال بوده است، خاطرنشان كرد: 26 مورد از اين زوجين داراي سابقه زندگي مشترك بيش از 21 سال بودهاند.
وي با بيان اينكه در پايان مداخلات اين مركز مداخله، 22 پرونده منجر به سازش شده است، گفت: متاسفانه 179 مورد از اين پروندهها براي طي مراحل طلاق به دادگستري عودت داده شد.
رسولي اظهار داشت: 10 مورد حاضر به همكاري با كارشناسان مركز مداخله نشدند و 18 پرونده نيز در دست اقدام است.
وي افزود: با توجه به اينكه اعتياد، نداشتن مهارتهاي ارتباطي، عدم بلوغ فكري و اجتماعي و عدم مسئوليتپذيري مهمترين علل طلاق است، بايد در راستاي ارتقاي تواناييهاي رواني و اجتماعي افراد برنامهريزي كرد.
اين مسئول افزود: تلاشهاي بهزيستي در اين زمينه بر آموزش مهارتهاي زندگي پيش از ازدواج و آموزش خانوادهها در مورد پيشگيري از اعتياد متمركز است.
وي به برنامههاي در دست اجراي اين اداره نيز اشاره كرد و افزود: ارايه آموزش مهارتهاي زندگي براي تمامي مقاطع پيش دبستاني تحت نظارت بهزيستي، دانشگاهها و ساير گروهها از جمله دانشآموزان، آموزش پيش از ازدواج براي جوانان در شرف ازدواج، آموزش شيوههاي زندگي خانوادگي براي زوجين با اولويت پنج سال زندگي مشترك از برنامههاي اصلي است.
وي در پايان برنامه آينده بهزيستي قروه را آموزش پيشگيري از اعتياد در چهار مهد كودك، يك محله شهري و دو روستا اعلام كرد.
انتهاي پيام/79009/ش40
پنجشنبه 5 دي 1392
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: فارس]
[مشاهده در: www.farsnews.com]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 126]
صفحات پیشنهادی
فارس گزارش ميدهدبينتيجه ماندن دومين جلسه انتخاب رئيس شوراي استان كرمانشاه
فارس گزارش ميدهدبينتيجه ماندن دومين جلسه انتخاب رئيس شوراي استان كرمانشاه دومين جلسه شوراي عالي استان امروز در استانداري كرمانشاه براي انتخاب رئيس و نايب رئيس برگزار شد كه بدون نتيجه به پايان رسيد به گزارش خبرگزاري فارس از كرمانشاه دومين جلسه شوراي عالي استان ظهر امروز در اسرئيس فراكسيون زنان مجلس در گفتوگو با فارس:دومين جلسه شوراي عالي راهبردي زن و خانواده برگزار شد/تدوين راهكارها
رئيس فراكسيون زنان مجلس در گفتوگو با فارس دومين جلسه شوراي عالي راهبردي زن و خانواده برگزار شد تدوين راهكارهاي عملي كاهش طلاق رئيس فراكسيون زنان مجلس شوراي اسلامي گفت دومين جلسه از جلسات شوراي عالي راهبردي زن و خانواده با موضوع بررسي وضعيت طلاق در كشور برگزار شد فاطمه رهبر درفارس از سي و پنجمين جلسه شوراي شهر قم گزارش ميدهداز تذكرات ناصحانه تا حساب و كتاب روزهاي باقي مانده توسط رئيس
فارس از سي و پنجمين جلسه شوراي شهر قم گزارش ميدهداز تذكرات ناصحانه تا حساب و كتاب روزهاي باقي مانده توسط رئيس شورا سي و پنجمين جلسه علني و رسمي شوراي اسلامي شهر قم با تذكرات نايب رئيس كميسيون حقوقي و نظارت و موضعگيري رئيس شورا همراه بود به گزارش خبرگزاري فارس از قم سي و پنجميمعاون اجتماعي و پيشگيري از وقوع جرم دادگستري كرمان هشدار داد: رواج طلاق در بين زوجهاي جوان
معاون اجتماعي و پيشگيري از وقوع جرم دادگستري كرمان هشدار داد رواج طلاق در بين زوجهاي جوان طلاق توافقي دومين خواسته در پروندههاي دادگستري استان كرمان است و هشدارها در اين زمينه را بايد جدي گرفت معاون اجتماعي و پيشگيري از وقوع جرم دادگستري كرمان هشدار داد رواج طلاق در بين زوجفارس گزارش ميدهدافتتاح اداره تعاون، كار و رفاه اجتماعي قرچك
فارس گزارش ميدهدافتتاح اداره تعاون كار و رفاه اجتماعي قرچك اداره تعاون كار و رفاه اجتماعي شهرستان قرچك صبح امروز با حضور احمد لطفي نژاد قائم مقام وزير و مديركل تعاون كار و رفاه اجتماعي استان تهران در مجموعه فرهنگي ورزشي كارگران شهيد ملاآقايي افتتاح شد به گزارش خبرگزاري فارسفارس به بهانه روز پيوند علم و دين(27 آذر) گزارش ميدهدوحدت حوزه و دانشگاه؛ راهكار نظم اجتماعي در آبيك
فارس به بهانه روز پيوند علم و دين 27 آذر گزارش ميدهدوحدت حوزه و دانشگاه راهكار نظم اجتماعي در آبيك وحدت حوزه و دانشگاه به عنوان بالهايي براي خروج جوانان از بحران هويت و بحران فكري ميتواند راهگشا و موثر باشد كه شهر آبيك نيز از اين قاعده مستثني نيست به گزارش خبرگزاري فارس ازحيدرپور در گفتوگو با فارس مطرح كردبررسي كارت هديه تامين اجتماعي به نمايندگان در اولين جلسه هيئت نظارت مجلس
حيدرپور در گفتوگو با فارس مطرح كردبررسي كارت هديه تامين اجتماعي به نمايندگان در اولين جلسه هيئت نظارت مجلس عضو هيئت نظارت بر نمايندگان گفت هيئت نظارت بر نمايندگان در اولين جلسه خود موضوع دريافت كارت هديه نمايندگان از تأمين اجتماعي را مورد بررسي قرار خواهد داد عوض حيدرپور نمايفارس گزارش ميدهدجلسه همانديشي اعضاي شوراي شهر و شهرداران بابل و كرمانشاه
فارس گزارش ميدهدجلسه همانديشي اعضاي شوراي شهر و شهرداران بابل و كرمانشاه جلسه همانديشي مديريت شهري اعضاي شوراي شهر و شهرداران بابل عراق و كرمانشاه برگزار شد به گزارش خبرگزاري فارس از كرمانشاه جلسه همانديشي مديريت شهري عصر امروز با حضور اعضاي شوراي شهر و شهرداران بابل عراق وفارس از نخستين نشست بررسي آسيبهاي فرهنگي-اجتماعي گزارش ميدهدچايخانهها بايد به مكان تفريحي سالم تبديل شود
فارس از نخستين نشست بررسي آسيبهاي فرهنگي-اجتماعي گزارش ميدهدچايخانهها بايد به مكان تفريحي سالم تبديل شود به همت سرپرستي فارس در استان اصفهان نخستين نشست بررسي آسيبهاي فرهنگي-اجتماعي قليان تفريح يا تهديد برگزار و در پي آن مسائل و مشكلات آن با محوريت چايخانه داران مورد نقددر جلسه شوراي عالي انقلاب فرهنگي مقرر شد؛ مطالعه براي ارائه راهكارهاي مناسب جهت حل آسيبهاي اجتماعي
در جلسه شوراي عالي انقلاب فرهنگي مقرر شد مطالعه براي ارائه راهكارهاي مناسب جهت حل آسيبهاي اجتماعي در اين جلسه مقرر شد پايشي نسبت به چگونگي صرف بودجه در بخشهاي مختلف فرهنگي و علمي و ميزان حصول نتيجه از اين بودجه مبتني بر شاخصها انجام شود در جلسه شوراي عالي انقلاب فرهنگي مقررسعيد مرتضوي در پاسخ به گزارش هيات تحقيق و تفحص: بابك زنجاني يك چوب كبريت هم از سازمان تأمين اجتماعي نگرفته است
سعيد مرتضوي در پاسخ به گزارش هيات تحقيق و تفحص بابك زنجاني يك چوب كبريت هم از سازمان تأمين اجتماعي نگرفته است در جريان تحقيق و تفحص از سازمان تأمين اجتماعي از نحوه پيگيري برخي نمايندگان محترم متوجه گرديدم كه با رويكرد سياسي آن هم به قصد تخريب خدمات يك سال و نيم گذشته مديران اينفارس از جلسه 45 دقيقهاي شوراي اسلامي شهر قم گزارش ميدهدنامه امام علي (ع) به مالك و ديگر هيچ ...
فارس از جلسه 45 دقيقهاي شوراي اسلامي شهر قم گزارش ميدهدنامه امام علي ع به مالك و ديگر هيچ سي و دومين جلسه شوراي اسلامي شهر قم در حالي بيشترين زمان خود را به موضوع پاركينگ اختصاص داد كه از سالها پيش مطالعات در اين زمينه انجام شده و در انتظار اجرا است به گزارش خبرگزاري فانائب رئيس شوراي اسلامي شهر تهران پيشنهاد داد: پيگيري شهرداري آمل بهدنبال افق 1404 شهر با رويكرد اجتماعي
نائب رئيس شوراي اسلامي شهر تهران پيشنهاد داد پيگيري شهرداري آمل بهدنبال افق 1404 شهر با رويكرد اجتماعي نائب رئيس شوراي اسلامي شهر تهران پيشنهاد پيگيري شهرداري آمل بهدنبال افق 1404 شهر با رويكرد اجتماعي داد نائب رئيس شوراي اسلامي شهر تهران پيشنهاد داد پيگيري شهرداري آمل بهدن-
گوناگون
پربازدیدترینها