پرچم تشریفات با کیفیت بالا و قیمت ارزان
پرواز از نگاه دکتر ماکان آریا پارسا
دکتر علی پرند فوق تخصص جراحی پلاستیک
تجهیزات و دستگاه های کلینیک زیبایی
سررسید تبلیغاتی 1404 چگونه میتواند برندینگ کسبوکارتان را تقویت کند؟
چگونه با ثبت آگهی رایگان در سایت های نیازمندیها، کسب و کارتان را به دیگران معرفی کنید؟
بهترین لوله برای لوله کشی آب ساختمان
دانلود آهنگ های برتر ایرانی و خارجی 2024
ماندگاری بیشتر محصولات باغ شما با این روش ساده!
بارشهای سیلآسا در راه است! آیا خانه شما آماده است؟
بارشهای سیلآسا در راه است! آیا خانه شما آماده است؟
قیمت انواع دستگاه تصفیه آب خانگی در ایران
نمایش جنگ دینامیت شو در تهران [از بیوگرافی میلاد صالح پور تا خرید بلیط]
9 روش جرم گیری ماشین لباسشویی سامسونگ برای از بین بردن بوی بد
ساندویچ پانل: بهترین گزینه برای ساخت و ساز سریع
مطالب سایت سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون
تعداد کل بازدیدها :
1850996433
ايران مقام چهارم تعداد زندانيان به نسبت جمعيت را در اختيار دارد
واضح آرشیو وب فارسی:تابناک: ايران مقام چهارم تعداد زندانيان به نسبت جمعيت را در اختيار دارد
دهمين سالگرد زلزله بم با بررسي وضعيت امروز اين شهر در بسياري از روزنامهها همراه شده است. در آستانه سالگرد نهم دي نيز سخنان آملي لاريجاني در مورد عوامل فتنه و بعضي اخبار در اين باره مورد توجه روزنامهها قرار گرفته است. آينده روابط ايران و اروپا، سوال و استيضاح از وزرا و تعداد زندانيان در ايران، ديگر مطالب مهم روزنامههاي امروز هستند.
دهمين سالگرد زلزله بم با بررسي وضعيت امروز اين شهر در بسياري از روزنامهها همراه شده است. در آستانه سالگرد نهم دي نيز سخنان آملي لاريجاني در مورد عوامل فتنه و بعضي اخبار در اين باره مورد توجه روزنامهها قرار گرفته است. آينده روابط ايران و اروپا، سوال و استيضاح از وزرا و تعداد زندانيان در ايران، ديگر مطالب مهم روزنامههاي امروز هستند.
ايران مقام چهارم جهاني تعداد زندانيان به نسبت جمعيت را در اختيار دارد
نگراني از بالا رفتن آمار زندانيان در كشور مسالهاي است كه امروز مورد توجه روزنامه تهران امروز قرار گرفته است. به نوشته اين روزنامه فرياد كارشناسان اين روزها از خط قرمزهاي حوزه آسيبهاي اجتماعي بالا رفته است. خط قرمزهايي كه باعث ميشود يكسري مگوهاي خودساخته در ذهن مسئولان ايجاد شود كه همينها باعث ميشود در غياب فعاليت جدي مسئولان و ناآگاهي مردم، انواع آسيبهاي اجتماعي زير پوست شهرها رشد كنند و فعال شوند، موضوعي كه ديروز رئيس انجمن مددكاري هم هشدار آن را داد. همانطور كه رئيس مجلس شوراي اسلاميهم دو روز پيش اعلام كرد بايد آمار آسيبهاي اجتماعي مانند طلاق، اعتياد و... از محرمانه بودن در بيايد. به گزارش تهران امروز، سيد حسن موسوي چلك رئيس انجمن مددكاري اجتماعي، در پنجمين همايش ملي آسيبهاي پنهان كه ديروز برگزار شد، به بالا رفتن آمار آسيبهاي اجتماعي در سطح كشور اشاره كرد و گفت: در حال حاضر و براساس آمارهاي موجود، به ازاي هر 100 هزار نفر در كشور 800نفر وارد زندان مي شوند كه نگران كننده است، چرا كه در حال حاضر آسيبهاي اجتماعي امروز خانواده ايراني را نشانه گرفته است. اما اصليترين بخش از صحبتهاي چلك جايي است كه به موضوع خط قرمزهاي آسيبهاي اجتماعي اشاره ميكند:« وقتي آسيبهاي اجتماعي را خط قرمز اعلام كنيم زيرزميني ميشود و در صورتي كه آسيبهاي اجتماعي زيرزميني شود، مشكلات ما بيشتر خواهد شد. با آسيبهاي اجتماعي به عنوان يك واقعيت تلخ بايد برخوردي اجتماعي شود، نه نظامي و انتظامي.»
در ادامه گزارش تهران امروز آمده است: دكتر مصطفي اقليما در مورد رتبه چهارم ايران در ورودي به زندان ها به تهران امروز ميگويد: بزهكاريها و جرمهايي كه منجر به زندان ميشود ناشي از عدم تعادل، ناملايمات، نابساماني ساختارهاي اجتماعي، فرهنگي، اقتصادي و سياسي است. اگر چارچوبهاي هنجارها مشخص باشد علي القاعده كمتر با چنين بزهكاريها و هنجارشكنيهايي مواجه خواهيم شد. در جامعهاي كه بحران تورم، بيكاري، شكاف طبقاتي و... وجود دارد طبيعي است كه شرايط براي جرم خيزي در آن فراهم است.
اين آسيب شناس با اشاره به اينكه مردم كمتر به سمت روانشناس، جامعه شناس و... ميروند و وقتي جرم اتفاق ميافتد سيستم امنيتي وارد آن ميشود، ميافزايد: ما امنيت را بيش از آنكه نرم افزاري ببينيم سخت افزاري ديدهايم. يعني جامعه به سمت امنيت نرم افزاري بروند و از كارشناسان كمك بگيرند و مشكل خود را حل كنند. دليل انجام نشدن آن هم ميدان ندادن به اين افراد است. اگر كسي بخواهد چنين فرهنگي را در جامعه جا بيندازد، به راحتي اجازه فعاليت به او نميدهند و با هزار و يك قيدو بند روبهرو ميشود. امروزه با چماق بر سر علوم انساني كه كار آن ترويج امنيت نرم افزاري است ميزنيم. چگونه انتظار داريم كه خروجي در حوزه امنيت غير از سخت افزاري باشد؟
در همين حال، عباس صلاحي عضو كميسيون اجتماعي حبسزدايي را نياز فوري دستگاه قضايي دانسته است. وي در يادداشتي براي تهران امروز نوشته: روند فزاينده آمار زندانيان در كشور اگر چه بحث جديدي نيست اما صعود ايران به رتبه چهارم جهاني از نظر تعداد زنداني به نسبت جمعيت موضوع جديدي است كه نشان ميدهد بايد براي كاهش آمار زندانيان و به اصطلاح «حبسزدايي» وارد عمل شويم. طي ساليان گذشته اقدامات زيادي از سوي دستگاه قضا براي حبس زدايي از برخي تخلفات انجام شده كه در كاهش تعداد زندانيان بي تاثير نبوده است ليكن به نظر ميرسد روابط اجتماعي در بطن جامعه به نحوي است كه اصطكاك ميان شهروندان را در حد بالايي نگه داشته است و به همين دليل هم اقدامات اخير براي كاهش تعداد زندانيان چندان موثر واقع نشده است. در واقع موضوع كاهش زندانيان را نميتوان صرفا يك مقوله قضايي و حقوقي ناميد. بحث زندان و زنداني موضوعي چند وجهي است و تمام شئون زندگي اجتماعي را در بر ميگيرد. به همين دليل هم براي كاهش تعداد زندانيان بايد در حوزههاي مختلف اجتماعي، فرهنگي و حقوقي كارهاي زيربنايي انجام داد. از يكسو بايد مقررات و ساختار روابط اجتماعي شهروندان را به گونه اي چيد كه كمترين اصطكاك را بهوجود آورد و از سوي ديگر هم با كارهاي زيربنايي فرهنگي و اجتماعي ميزان مداراي اجتماعي ميان شهروندان را ارتقاي كيفي داد تا در روابط خود با ساير شهروندان به سرعت به اين نتيجه نرسند كه موضوع را از طريق قضايي حل و فصل كنند. ميتوان گفت ورودي پروندهها به دستگاه قضايي يكي از مشكلات اصلي كشور در بخش قضايي است كه بخش مهمياز اين پروندهها ماهيتا جنبه جرم يا تخلف آشكاري ندارند و اگر سطح مداراي شهروندان بالا تر باشد يا اينكه مقررات جدي تر و شفاف تر باشد، اصولا اين تعداد از پروندهها وارد دستگاه قضا نميشود تا در نتيجه آن قضات مجبور به صدور احكاميمانند زندان شوند. بخش ديگر هم به آسيبشناسي اجتماعي بر ميگردد. در اين راستا، آسيبهاي اجتماعي بايد شناسايي شوند و راه حلهايي كه منجر به كاهش آسيبهاي اجتماعي ميشود،بايد بررسي شود..بهترين كار در كاهش حجم زندانيان در كشور،بررسي راه حلهاي كاهش آسيبهاي اجتماعي و برخورد با آنها،در نظر گرفتن مجازاتهاي معادل با زندان است.برخوردهاي قضايي در مواردي كه بايد بازدارنده باشد متاسفانه بازدارنده نيست.وقتي برخورد سختگيرانه در زندان نشود،فرد چند مدتي در زندان ميماند،سپس آزاد ميشود و دوباره به زندان بازميگردد.در واقع زندان خانه دوم بعضي از افراد شده است.اگر زندانها را بررسي كنيم افرادي هستند كه براي چندمين بار به زندان ميآيند و درواقع يك امنيتي برايشان ايجاد شده است و نه تنها متنبه نميشوند،بلكه وقتي از زندان خارج ميشوند هم رفتارهاي جديد ياد ميگيرند و به هرچه دسترسي نداشتند از ساير زندانيان ياد ميگيرند كه كجا پيدا كنند!
قوه قضائيه بايد اول در مواردي كه ميخواهد مجازات اعمال كند،معادل زندان را در نظر بگيرد و در مقابل افرادي كه جرائميرا مرتكب شده اند متناسب با جرمشان جرائم سنگين تعيين كند،چنين برخوردهاي قاطعانه اي كه صورت بگيرد مطمئنا از آمار جرم و جنايت ميكاهد.اما نبايد از علل اصلي جرم و جنايت غافل شد كه ريشه در مسائل اجتماعي دارد.آسيبهاي اجتماعي سرمنشا جرم و جنايت هستند كه بايد بررسي شود.نهادها و سازمانهاي زيادي در مسائل اجتماعي دخيل هستند كه بايد به وظايف خودشان عمل كنند تا طي يك كارگروهي اين مشكلات حل شود؛اگر نه اين مشكلات در كوتاه مدت حل نخواهد شد.
حمله كيهان به سيد محمد خاتمي
بيشتر روزنامه، سخنان آملي لاريجاني در جلسه ديروز مسئولان قضايي را مورد توجه قرار دادهاند. شرق در اين باره نوشته است: رييس قوهقضاييه در آستانه سالگرد «9 دي» اين رويداد را «حادثهاي عظيم» توصيف كرد و گفت: «حركت مردمي 9 دي، بساط فتنه را يكجا جمع كرد.»
آيتالله صادق آمليلاريجاني در جلسه روز گذشته مسوولان عالي قضايي با بيان اينكه «داستان فتنه 88 فراموششدني نيست؛ زيرا به جزيي از تاريخ كشور تبديل شده است»، افزود: «نميدانيم اگر آن حركت و حماسه مردمي روي نميداد، اكنون كشور در چه وضعي قرار داشت.» رييس دستگاه قضايي عنوان كرد: «بصيرت مردم سبب شكلگيري حركت خودجوش و حماسه نهم دي شد؛ بنابراين فتنهگران توجه داشته باشند كه مردم ما همان مردم هستند و اگر فتنهگران بخواهند دوباره دست به اقداماتي بزنند، چنين اجازهاي به آنان نخواهند داد، بلكه مستحكمتر از گذشته در برابر فتنهگران خواهند ايستاد.» آمليلاريجاني با توجه به اظهارات برخي از كساني كه بهنحوي در شكلگيري فتنه 88 نقش داشتند، گفت: «متاسفانه برخي از كساني كه در فتنه دخيل بودند و براي راهاندازي جريانهاي فتنه در كشور اتاق فكر تشكيل دادند، ادعا ميكنند از ظلمي كه به ما شده است ميگذريم كه در پاسخ به آنان بايد گفت پررويي و بيحيايي هم حدي دارد؛ شما با دشمنان اين كشور همصدا شديد، با دشمنان اين كشور همنوا شديد و حالا ادعا ميكنيد بر شما ظلم رفته است؟ ظلمي كه شما بر نظام و مردم روا داشتيد، هيچ وقت فراموششدني نيست.»رييس قوهقضاييه به انتقاد از برخي تلاشها براي كوچكنمايي ابعاد فتنه 88 پرداخت و گفت: «عدهاي در تلاش هستند فتنه 88 را كه در كشوري ديگر ممكن بود به يك فتنه مخرب خطرناك تبديل شود به يك سوءتفاهم كوچك تقليل بدهند؛ اين يك سوءتفاهم نبود؛ زيرا با آن همه نصايح و توصيههايي كه شد متاسفانه بر رايشان باقي و بر عمل خودشان پافشاري كردند و اين چيزي نيست كه ملت ما فراموش كند.»
در همين رابطه، كيهان يادداشت روز خود را به سيد محمد خاتمي اختصاص داده اشت. حسين شريعتمداري در ابتداي مطلبي با عنوان «حرمت اين حريم را نشانه رفتهاند ! » نوشته: يك سوي اين خبر تقريباً قطعي است ولي سوي ديگر آن هنوز در هالهاي از ابهام است و احتمال تحقق آن بسيار بعيد و ناممكن به نظر ميرسد. خبر اين كه يكي از سران فتنه 88 براي روز 9 دي از برخي مراجع عظام تقليد درخواست ملاقات كرده است! و شماري از واسطهها كه بارها در نقش «وسواس خناس» ظاهر شدهاند، اينبار نيز با مأموريت انجام ملاقات ياد شده به تكاپو افتادهاند.
اين ملاقات احتمالي اگرچه براي به اصطلاح سفيد كردن پرونده سران فتنه آمريكايي - اسرائيلي 88 تدارك ديده شده است و اصحابفتنه در پي آنند كه با انجام اين ملاقات و سوءاستفاده از جايگاه مورد احترام مراجع عظام تقليد - آنهم در سالروز حماسه 9 دي - خيانت و جنايت فتنهگران را از اذهان عمومي بزدايند كه صدالبته زدودني و فراموش شدني نيست ولي با توجه به سابقه و كارنامه آقاي محمد خاتمي ميتوان گفت تلاش براي انجام اين ملاقات توطئه خطرناكي است كه نتيجه آن خدشه به جايگاه رفيع مراجع عظام تقليد خواهد بود و اين توهم را القاء ميكند كه آنان نستجيربالله، نسبت به حرمت عاشورا و تكريم ساحت مقدس حضرت اباعبدالله الحسين عليهالسلام بياعتناء! هستند. چرا كه حماسه 9 دي، در اعتراض دههاميليوني مردم مسلمان اين مرز و بوم به فتنه آمريكايي- اسرائيلي 88 و مخصوصا بياحترامي فتنهگران و جسارت وقيحانه آنان به ساحت مقدس سيدالشهدا(ع) و شهداي بزرگوار كربلا شكل گرفته و برپا شده بود، بنابراين بديهي است ملاقات خاتمي با برخي از مراجع عظام تقليد توهم بياعتنايي آن بزرگواران نسبت به حرمتشكني فتنهگران در عاشوراي حسيني(ع) را به اذهان و افكار عمومي متبادر كند.
با سفر وزير خارجه ايتاليا تحريم هاي سياسي شكسته شد
اعتماد خبر داده است كه وزيران خارجه لهستان و سوئد در راه تهران هستند. به نوشته اين روزنامه يك منبع مطلع گفته است: «رادوسلاو سيكورسكي Rados aw Sikorski» وزير خارجه لهستان و «كارل بيلدت Carl Bildt» وزير امور خارجه سوئد طي دو ماه آينده به تهران سفر خواهند كرد. اين منبع مطلع كه خواست نامش بيان نشود، در گفت وگو با ايرنا افزود: پس از سفر «اما بونينو» وزير خارجه ايتاليا كه روز اول دي ماه به عنوان نخستين وزير امور خارجه اروپايي به تهران سفر كرد، اينك نوبت به وزيران خارجه لهستان و سوئد رسيده است تا براي ديدار و گفت وگو با مقامات كشورمان راهي تهران شوند.
دكتر علي خرم، نماينده پيشين ايران نزد سازمان هاي بين المللي در گفت وگو با اعتماد به سفر وزير خارجه ايتاليا به ايران پرداخته و گفته است كه با سفر وزير خارجه ايتاليا تحريم هاي سياسي شكسته شد. اعتماد نوشته: «اروپا به مردم سالاري ايران اعتقاد پيدا مي كند». اين پيش بيني علي خرم، نماينده پيشين ايران در سازمان هاي بين المللي از آينده روابط اتحاديه اروپا پس از روي كار آمدن دولت يازدهم است. سفر هفته گذشته وزير خارجه ايتاليا به تهران و دستاوردهاي اين سفر مي تواند اين اميد را بيافريند كه در آينده يي نه چندان دور دايره بسته تحريم ها حداقل از بعد سياسي زودتر شكسته شود:
مهمترين سخنان خرم در اين مصاحبه به قرار زير است:
آن چيزي كه ما شاهد آن هستيم سياستي شبيه دوره آقاي خاتمي است. اروپا كم كم به مردم سالاري ايران اعتقاد پيدا مي كند. ايران هم نشان داده كه اهل همكاري در سطح بين الملل است. در نتيجه مشكلاتي كه در هشت سال گذشته ايجاد شده بود اروپايي ها به همين ترتيب قانع مي شوند كه به ايران به عنوان شريك و همكار نگاه كنند.
با توجه به اينكه تحريم ها ابعاد مختلفي دارد كه شامل ابعاد اقتصادي، تجاري، تكنولوژيكي و سياسي و بين المللي است، در اين سفر ابعاد سياسي آن مطرح است. سفر وزير خارجه ايتاليا را مي توان چنين معنا كرد كه اتحاديه اروپا در حال سست كردن تحريم سياسي ايران است. حالااز بين كشورهاي اروپايي هر كدام كه زودتر پيشي بگيرند زودتر به شكستن تحريم سياسي روي مي آورند. بر همين اساس اين ايتاليا بود كه پيشقدم شد. از سويي اگر روال طبيعي اوضاع پيش برود حتي ويليام هيگ، وزير خارجه انگلستان نيز به ايران سفر خواهد كرد. من فكر مي كنم وزراي خارجه اروپا در حال كم كردن فاصله خود با ايران است.
ايتاليا پيشقدم شده است، به خاطر اينكه ايتاليا، اتريش و سويس همواره به ايران نزديك تر بوده اند. همين طور اسپانيا. رابطه اسپانيا و ايران هم در بعد صنعتي به گونه يي بوده كه حتي در شرايط اجراي تحريم ها از طرف اروپا جزو آخرين كشورهايي بود كه به تحريم ايران تن دادند.
به نظر من ايتاليا حامل هيچ پيامي نبود. كشورهاي اروپايي با هم كار مي كنند و از يك سياست واحد و نزديك به هم استفاده مي كنند ضمن اينكه اگر بعضي از كشورهاي اروپايي مثل ايتاليا نسبت به ايران نزديك تر باشند اين به معناي داشتن پيامي براي ايران نيست و تنها ممكن است كه برداشت جامعه اروپا در اين سفر مطرح شده باشد.
پنجشنبه 5 دي 1392
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
ايران مقام چهارم تعداد زندانيان به نسبت جمعيت را دارد
ايران مقام چهارم تعداد زندانيان به نسبت جمعيت را دارد دهمين سالگرد زلزله بم با بررسي وضعيت امروز اين شهر در بسياري از روزنامهها همراه شده است در آستانه سالگرد نهم دي نيز سخنان آملي لاريجاني در مورد عوامل فتنه و برخي اخبار در اين باره مورد توجه روزنامهها قرار گرفته است آيندهيك عضو شوراي شهر تهران: يك چهارم جمعيت ايران در خطر است
يك عضو شوراي شهر تهران يك چهارم جمعيت ايران در خطر است آلودگي هوا تبديل به قافيه تكراري شده است بهتر است به صورت شخصي براي حل آلودگي به صحنه بيايم چه قدر از ما حاضرين از وسيله عمومي استفاده كنيم يك عضو شوراي شهر تهران يك چهارم جمعيت ايران در خطر است ايلنا يك عضو شوراي شهر تهعربستان توان مقابله با ايران را دارد؟/ تعداد سربازان ارتش ايران 2 برابر سربازان كشورهاي خليج فارس
عربستان توان مقابله با ايران را دارد تعداد سربازان ارتش ايران 2 برابر سربازان كشورهاي خليج فارس عبدالباري عطوان سردبير روزنامه اينترنتي رأي اليوم در مقاله اي به بررسي سياست هاي عربستان براي مقابله با قدرت روز افزون منطقه اي ايران پس از شكست سياست هايش در سوريه پرداخته و نوشتبررسي جايگاه نقد ادبي در ايران؛ /۲/ تمجيد و تملق نسبتي با نقد ندارد
بررسي جايگاه نقد ادبي در ايران ۲ تمجيد و تملق نسبتي با نقد ندارد نوشتههايي كه دربارهي شعر و قصه در روزنامه مجله يا سايتها ميخوانم نقد نيست و از چنين تواني بيبهره است نه بنيانها و استراتژي نوشتن اثر را برملا ميكند و نه فرم را تحليل بررسي جايگاه نقد ادبي در ايران ۲مقام سوري: سوريه به انداز كافي ذخاير راهبردي مواد غذايي در اختيار دارد
مقام سوري سوريه به انداز كافي ذخاير راهبردي مواد غذايي در اختيار دارد تهران واحد مركزي خبر سياسي 1392 10 05 رئيس بانك مركزي سوريه گفت اين كشور ذخاير راهبردي مواد غذايي در اختيار دارد و ارزش پول اين كشور نيز ثابت است به گزارش پايگاه اينترنتي خبري سوريه الان اديب مياله گفت حمقائم مقام وزير كار در امور بينالملل: ايران ظرفيت مهارتآموزي در سطح بينالمللي دارد
قائم مقام وزير كار در امور بينالملل ايران ظرفيت مهارتآموزي در سطح بينالمللي دارد قائم مقام وزير كار در امور بينالملل با اشاره به اينكه ايران ظرفيت بسيار خوبي براي توسعه مهارتآموزي كارآفريني و توسعه بينالمللي دارد گفت توانمندي نسل جوان كشورها از مهمترين مزاياي همكاريهايايران تجهيزات انهدام ناوهاي آمريكايي را در اختيار دارد فرمانده نيروي دريايي سپاه پاسداران:
ايران تجهيزات انهدام ناوهاي آمريكايي را در اختيار دارد فرمانده نيروي دريايي سپاه پاسداران فرمانده نيروي دريايي سپاه پاسداران گفت تسليحات لازم براي انهدام ناوها و هواپيماهاي آمريكايي را در خليج فارس در اختيار داريم سردار فدوي در آيين رژه امروز يكشنبه به مناسبت آغاز هفته گرامديمديرعامل جمعيت هلال احمر استان: استان كرمانشاه از نظر تعداد داوطلبان هلال احمر جايگاه برتركشور را دارد
مديرعامل جمعيت هلال احمر استان استان كرمانشاه از نظر تعداد داوطلبان هلال احمر جايگاه برتركشور را دارد كرمانشاه - خبرنگار روزنامه جمهوري اسلامي مديرعامل جمعيت هلال احمر استان كرمانشاه گفت اين استان از لحاظ تعداد داوطلب داراي جايگاه نخست كشور است عادل شفيعي به مناسبت روز جهانيرئيس دانشگاه پيام نور استان سمنان:ايران رتبه نخست منطقه در توليد علم را در اختيار دارد
رئيس دانشگاه پيام نور استان سمنان ايران رتبه نخست منطقه در توليد علم را در اختيار دارد رئيس دانشگاه پيام نور استان سمنان گفت با توجه به تازهترين آمار از پايگاه استنادي اسكوپوس ايران رتبه نخست منطقه در توليد علم را كسب كرده است به گزارش خبرگزاري فارس از استان سمنان به نقل از رايران مقام اول پيوند كليه را در منطقه دارد
ايران مقام اول پيوند كليه را در منطقه دارد دكتر ناصرسيم فروش در ششمين جشنواره پژوهشي بوعلي سينا گفت ايران با 30 هزار پيوند كليه و 5 هزار جراحي لاپاراسكوپي مقام نخست در منطقه را دارد به گزارش خبرنگار بهداشت و درمان باشگاه خبرنگاران دكتر ناصرسيم فروش متخصص اورولوژي در ششمين جشمهراد:ايران با توليد 32 هزار و ۸۴ مقاله مقام شانزدهم دنيا را دارد
مهراد ايران با توليد 32 هزار و ۸۴ مقاله مقام شانزدهم دنيا را دارد سرپرست پايگاه استنادي علوم جهان اسلام با اشاره به آخرين وضعيت توليد علم كشور گفت ايران با توليد 32 هزار و ۸۴ مقاله در حال حاضر مقام 16 توليد علم جهان را در دست دارد به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاري فارس به نقل از رقائم مقام مديرعامل شركت مخابرات ايران:ابزارها و بازار لازم براي درآمدزايي مخابرات وجود دارد
قائم مقام مديرعامل شركت مخابرات ايران ابزارها و بازار لازم براي درآمدزايي مخابرات وجود دارد قائم مقام و معاون هماهنگي در امور اجرايي مديرعامل شركت مخابرات ايران گفت ظرفيتها و بازار لازم براي درآمدزايي شركتهاي مخابرات در استانها فراهم است و از اين رو نبايد هيچ شركت مخابراتي زديدهبان شفافيت افغانستان اعلام كرد:اقتصاد افغانستان در دست تعدادي مقام دولتي قرار دارد
ديدهبان شفافيت افغانستان اعلام كرد اقتصاد افغانستان در دست تعدادي مقام دولتي قرار دارد ديدهبان شفافيت افغانستان در گزارش تازهاي اعلام كرده است برخي مقامات افغان اقتصاد اين كشور را در اختيار خود قرار داده و در تمام بازارها و تجارت اين كشور دخالت دارند به گزارش خبرنگار خبرگزا-