واضح آرشیو وب فارسی:اطلاعات: 30 درصد واحدهاي توليدي استان زنجان تعطيل است
زنجان خبرنگار اطلاعات:حدود 30 درصد از واحدهاي توليدي استان زنجان بهدليل انجام ندادن تعهدات بانكي خود با مشكلات تامين مواد اوليه ناشي از تحريم يا برخي مشكلات بازار محصول بهطور كامل تعطيل هستند.
مهندس جمشيد انصاري، استاندار زنجان با بيان مطلب بالا در دومين نشست مطبوعاتي خود افزود: طبق اطلاعات بهدست آمده واحدهاي توليدي فعال استان نيز فقط با 60 تا 65 درصد ظرفيت كار ميكنند كه عمده دليل آن كمبود نقدينگي است.
وي يكي از راههاي برون رفت از شرايط ركود اقتصادي در استان را فعال كردن واحدهاي غير فعال دانست و گفت: اگر بنا است سيستم بانكي كشور به رونق اقتصادي كمك كند بهتر است بهجاي صرف منابع بانكي براي تكميل يا شروع ساخت واحدهاي توليدي كه هر يك براي رسيدن به مرحله بهرهبرداري چندسال زمان نياز دارد، به استانها اجازه دهند بخش قابل توجهي از منابع بانكي در قالب سرمايه در گردش در واحدهاي نيمه فعال و تعطيل صرف شود.
استاندار زنجان گفت: اگر با تجهيز منابع مالي از طريق سيستم بانكي 45 درصد ظرفيت فعال واحدهاي توليدي استان را بتوانيم به 65 درصد افزايش دهيم زمينه اشتغال بيش از 25 هزار نيروي كار در واحدهاي صنعتي فراهم خواهد شد.
انصاري افزود: در ايجاد واحدهاي توليدي جديد بهدنبال تكميل واحدهايي هستيم كه بيش از 75 درصد پيشرفت فيزيكي داشتهاند و در مدت يكسال به بهرهبرداري ميرسند و يا خود سرمايهگذاران توان مالي لازم براي اخذ تسهيلات بانكي را داشته باشند.
استاندار زنجان تاكيد كرد: در صورتي كه خطوط اعتباري دوست از تسهيلات توسعهاي تبديل به تسهيلات سرمايه در گردش شود رفع معضل بيكاري شتاب بيشتري خواهد يافت.
وي در ادامه با اشاره به اينكه اعتبارات عمراني سال 93 نسبت به پارسال 35 درصد كاهش يافته است. اعتبارات عمراني استان در سال 92 را 149 ميليارد تومان اعلام كرد و افزود: از اين ميزان اعتبار تاكنون 16 درصد تخصيص يافت است. انصاري تدوين برنامه عملياتي توسعه استان براي برنامه پنج ساله پنجم را يادآور شد و گفت: هدفگذاريهاي اين برنامه واقعي نيست و نياز به تجديد نظر دارد.
استاندار زنجان از تشكيل هفت كارگروه مشورتي در حوزههاي مختلف خبر داد و گفت: كارگروه صنعت و معدن، آب و كشاورزي، خدمات و گردشگري، امور زيربنايي، عمران و مديريت شهري كارگروه فرهنگي و اجتماعي از جمله اين كارگروهها هستند كه اعضاي آن را صاحبنظران و كارشناساني تشكيل ميدهند كه در بخشهاي مختلف علمي، تحقيقاتي و صنعتي و ساير بخشها مشغول فعاليت هستند و نظرات ارزشمندي در مسائل توسعهاي استان دارند.
او كاهش نرخ بيكاري را از آثار ايجاد رونق در فضاي اقتصادي استان بيان كرد و افزود: مقرر شده است استانها در دو حوزه كاهش نرخ بيكاري و ايجاد رونق در فضاي اقتصادي برنامهريزي كنند در كنار سياستهاي اتخاذ شده دولت پيشنهادها، ابزارها و امكانات مورد نياز خود را براي خارج شدن از شرايط ركود و بهبود فضاي اقتصاد كشور ارائه دهند.
پنجشنبه 5 دي 1392
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: اطلاعات]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 40]