واضح آرشیو وب فارسی:فارس: نماينده مردم زنجان و طارم در مجلس خبر دادكاهش 38 درصدي بودجه استان زنجان
نماينده مردم زنجان و طارم در مجلس شوراي اسلامي گفت: بودجه سال 93 استان زنجان 38 درصد كاهش داشته است.

به گزارش خبرگزاري فارس از زنجان، محسن عليمرداني عصر امروز در بيست و دومين جلسه هيئت نمايندگان اتاق بازرگاني زنجان با حضور اعضاي مجمع نمايندگان استان در مجلس شوراي اسلامي و اعضاي هيئت مديره اتاق تعاون اظهار داشت: موفقيت اقتصاد كشور در گرو واگذاري آن به مردم است.
وي با اشاره به اينكه حتي اگر اقتصاد به رايگان نيز به مردم واگذار شود باز هم دولت برنده است، تصريح كرد: متاسفانه در كشور ما، دولت خود يكي از بزرگترين نهادهاي اقتصادي شده است و اين امر خود سبب وارد آمدن ضررهاي زيادي به دولت ميشود.
نماينده مردم زنجان و طارم در مجلس شوراي اسلامي با تاكيد بر اينكه بايد از ظرفيت بخش خصوصي و تعاوني حداكثر استفاده را كرد، اضافه كرد: بايد سرمايهداران موجود در استان شناسايي و از آنها بيش از پيش حمايت شود تا آنها در ساير استانها و يا خارج از كشور سرمايهگذاري نكنند.
اين مسئول همچنين در زمينه بودجه سال 93 كشور با بيان اينكه اين موضوع براي خود ماه نيز قابل قبول نيست، ادامه داد: انتظار داشتيم دولت يازدهم به صورت علمي بودجه را ببندد.
* كاهش 38 درصدي بودجه استان زنجان
عليمرداني با بيان اينكه با اين وضعيت بودجه، استانهايي كه محروم هستند، محرومتر نيز ميشوند، يادآور شد: 38 درصد از بودجه استان زنجان كاهش يافته است.
وي با اشاره به اينكه كاهش 38 درصدي بودجه استان زنجان سه درصد بيشتر از متوسط كشوري است، بيان داشت: مهمتر از موضوع بودجه تخصيص آن است كه اميدواريم مسئولان در اين راستا تلاش بالايي داشته باشند.
* افزايش 90 درصدي درآمد زنجان در بودجه سال 93
نماينده مردم زنجان و طارم در مجلس شوراي اسلامي با بيان اينكه در بودجه سال 93 درآمد پيشبيني شده براي استان زنجان 90 درصد افزايش داشته ادامه داد: درآمد استان زنجان 518 ميليارد تومان در بودجه پيشبيني شده است كه قابل توجيه نيست.
اين مسئول با اشاره به اينكه متوسط رشد كشوري در بخش درآمدها 65 درصد است، اضافه كرد: در حالي كه درآمد استان زنجان را با 90 درصد رشد در نظر گرفتهاند كه اين ميزان پيشبيني شده غير منطقي بوده و عملي نيست.
عليمرداني با بيان اينكه هدف ما اعتراض علمي و منطقي به وضعيت بودجه استان زنجان است، بيان داشت: به نظر ميرسد مجموع لايحه بودجه امسال بسيار بالا در نظر گرفته شده است و به احتمال زياد عملياتي نميشود.
وي تاكيد كرد: اميدواريم با همكاري و دست به دست هم دادن ظلمي كه به استان زنجان ميشود را به حداقل رسانده و به استان ما نيز همچون ساير استانها نگاه شود.
انتهاي پيام/73006/ن۳۰
پنجشنبه 28 آذر 1392
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: فارس]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 128]