تور لحظه آخری
امروز : سه شنبه ، 15 آبان 1403    احادیث و روایات:  امام صادق (ع):هرکس نماز را سبک بشمارد ، بشفاعت ما دست نخواهد یافت.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

لوله بازکنی تهران

آراد برندینگ

موسسه خیریه

واردات از چین

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

قیمت پنجره دوجداره

بازسازی ساختمان

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

زانوبند زاپیامکس

روغن بهران بردبار ۳۲۰

قیمت سرور اچ پی

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

تعمیرات پکیج کرج

لیست قیمت گوشی شیائومی

خرید فالوور

پوستر آنلاین

بهترین وکیل کرج

بهترین وکیل تهران

اوزمپیک چیست

خرید اکانت تریدینگ ویو

خرید از چین

خرید از چین

تجهیزات کافی شاپ

نگهداری از سالمند شبانه روزی در منزل

بی متال زیمنس

ساختمان پزشکان

ویزای چک

محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

دوربین سیمکارتی چرخشی

همکاری آی نو و گزینه دو

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1826123687




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

همكاري بسيج و سازمان سينمايي و گذشته‌اي كه جاماند


واضح آرشیو وب فارسی:خبرگزاري قرآني ايران: همكاري بسيج و سازمان سينمايي و گذشته‌اي كه جاماند
گروه هنر: ديدار سردار نقدي با رئيس سازمان سينمايي و بررسي راه‌هاي همكاري اين دو نهاد، حذف نام «گذشته»ي اصغر فرهادي از اسكار از جمله مهم‌ترين اخبار حوزه هنر در اين هفته بود.


به گزارش خبرگزاري بين‌المللي قرآن(ايكنا)، هفته جاري حوزه هنر و به ويژه‌ سينما، روزهاي پرخبري داشت؛ از اعلام ليست نهايي اسكار تا استعفاي معاون فرهنگي بنياد سينمايي فارابى و خبرهايي از جشنواره فيلم فجر.

گزارش ذيل نگاهيست اجمالي به مهم‌ترين اخبار حوزه هنر در هفته‌ جاري:

«گذشته» از اسكار حذف شد/ اعلام نامزدهاي اسكار خارجي

هفته‌اي كه گذشت با خبر حذف «گذشته» جديدترين اثر اصغر فرهادي آغاز شد كه اين خارج شدن از دور رقابت مايه شگفتي و تعجب بسياري از سايت‌هاي خارجي فيلم و رسانه‌هاي غربي شده بود.

آكادمي اسكار ليست نهايي فيلم‌هاي رقابتي اسكار سال جاري را اعلام كرد كه در ميان 9 فيلم انتخاب شده براي رقابت در بخش فيلم‌هاي غيرانگليسي زبان فيلم «گذشته» ساخته اصغر فرهادي به چشم نمي‌خورد.

بنابر اين گزارش، در اين ليست 9 فيلمي، فيلم‌هاي «عمر» ساخته «هاني ابواسعد» از فلسطين، «تصوير گمشده» از كامبوج، «شمارش معكوس دايره‌هاي شكسته» از بلژيك، «يك بخش از زندگي يك آهن جمع‌كن» از بوسني و هرزگوين، «شكار» از دانمارك، «دو زندگي» از آلمان، «استاد بزرگ» از هنگ كنگ، «نوت بوك» از مجارستان و «زيباي بزرگ» از ايتاليا به چشم مي‌خورد.

پايگاه خبري ورايتي مهمترين اتفاق نامزدهاي اسكار سال جاري را حذف فيلم‌هايي چون «گلوريا» از شيلي و «گذشته» از ايران و «والسا مردي از اميد» از لهستان و «وجده» از عربستان سعودي عنوان كرده است.

ديدار ايوبي با سردار نقدي

حجت الله ايوبي، معاون وزير فرهنگ و ارشاد اسلامي و رئيس سازمان سينمايي با سردار محمدرضا نقدي رئيس سازمان بسيج مستضعفين ديدار كرد.

ايوبي ضمن تشريح وضعيت امروز سينماي ايران، بر تأثيرگذاري هنر هفتم در ارتقاء فرهنگ ايثار، معنويت‌گرايي و نيز نقش سينما در ديپلماسي عمومي به ويژه در دوران كنوني تأكيد كرد.

وي بسيج را يك سرمايه ملي و الگويي جهاني برشمرد كه بي ترديد سينماي كشور بايد از اين ظرفيت فوق‌العاده نهايت بهره را ببرد.

در اين ديدار، سردار نقدي نيز ضمن تقدير از حضور رئيس سازمان سينمايي در سازمان بسيج مستضعفين اين اقدام را بي‌سابقه دانست و تأكيد كرد كه برنامه‌هاي فرهنگي و هنري در اولويت فعاليت‌هاي بسيج است و در بين هنرها، سينما از جايگاه ويژه‌اي برخوردار بوده و هست.

وي از آمادگي سازمان بسيج مستضعفين براي هر گونه همكاري با‌ سازمان سينمايي خبر داد.

همچنين در اين نشست مقرر شد كميته كاري مشتركي براي فروش احتمالي فيلم‌هايي با مضامين معنوي، انقلابي و دفاع مقدس به سازمان بسيج و نيز بررسي استفاده بهتر و بيشتر از سالن‌هاي سينماي در اختيار اين سازمان تشكيل شود.

سيمرغ شايسته‌ترين‌هاي سينما توسط ابراهيم حقيقي طراحي مي‌شود

ابراهيم حقيقي طراح سيمرغ جشنواره بين المللي فجر از طراحي مجدد تنديس براي بازگردان آن به مفهوم اصلي سيمرغ خبرداد.

وي گفت: اجراي سيمرغ در سال گذشته عليرغم همه تلاش هايي كه انجام شد به دليل محدوديتهاي ساخت كه هنوز وجود دارد آن را از شكل و مفهوم اصلي دور كرده بود و در عمل آن حجم نتوانست مفهوم رويايي و دست نيافتني سيمرغ را به نمايش بگذارد. همين علت سبب شد تا نشان جشنواره همچون تنديس بسياري از جشنواره هاي ديگر به يك نشان قابل دسترسي تبديل شود و از هدف طراحي اوليه سيمرغ فاصله داشته باشد.

حقيقي افزود: در اين دوره ما تلاش كرديم تا بتوانيم آن نگاه متعالي كه در فرم سيمرغ بود (بلندي قامت، كشيدگي و پرداحت به جزئيات) را به سازندگان انتقال دهيم اما با مشورت ها و اتودهاي انجام شده در حجم و كريستال اين مفهوم هنوز قابل اجرا نيست و همين علت باعث شده بود كه در طراحي سال گذشته تنديس تبديل به حجمي شود كه فاصله زيادي با معناي اصلي اش داشته باشد.

وي تصريح كرد: ساخت تنديس بايد نشانه اي از سينما را درخود جاي دهد.استفاده ازبلور و كارتركيبي در اجراي تنديس براي ايجاد تلالو و بازتاب روشنايي هدف طراحي مجدد نشان جشنواره فجر است كه سعي شده با تغييرات اندكي به طرح اصلي نشان جشنواره نزديك شويم. ايجاد انعكاس نور در پايه تنديس يكي از مهمترين تغييرات جزئي است كه در حال طراحي مي باشد كاري كه به لحاظ فني و اجرايي در سال هاي گذشته قابل اجرا نبود. البته هنوز نمونه اول و كامل آن نهايي نشده است تا بتوانيم درباره آن تصميم گيري كنيم. اما تلاشمان بر اين است كه بهترين كيفيت را با حداقل تغيير داشته باشيم.

ايوبي: نبود توجه جدي به حوزه كودك‌ و‌ نوجوان از خلاهاي تلويزيون است

رئيس سازمان سينمايي كشور درباره ضرورت برگزاري جشنواره تلويزيوني جام جم گفت: مهمترين موضوع در توليدات تلويزيوني بايد شناسايي، نيازسنجي و بررسي خلاهاي موجود در توليدات گوناگون فرهنگي با بهره‌گيري از انواع و اقسام ظرايف هنري باشد و يكي از اين خلاها عدم توجه جدي به حوزه كودك و نوجوان است.

ايوبي اظهار كرد: هر سازمان و دستگاهي براي آسيب شناسي و نيز بهبود آثار و توليداتش، نياز به ارزيابي و سنجش محصولات خود به شكل هاي گوناگون دارد.

وي به رابطه سيما و سينما اشاره كرد و گفت: از آنجايي كه عوامل اصلي توليدات هنري – سينمايي به طور مشترك در سيما و سينما به فعاليت مشغول هستند ارتباط تنگاتنگي بين اين دو حوزه وجود دارد، لذا رشد و يا كاستي در هر حوزه تاثير خود را در حوزه ديگر مي گذارد.

ايوبي افزود: بنابراين هر چه توليدات سيما جدي‌تر، فني‌تر و فراگيرتر شود، توليدات سينمايي از غناي بيشتري برخوردار خواهد شد.

وي به رسالت خطير سيما در دنياي كنوني اشاره كرد و ادامه داد: با توجه به هجمه هاي گسترده فرهنگي در ابعاد مختلف، مهمترين موضوع در توليدات تلويزيوني بايد شناسايي، نيازسنجي و بررسي خلاهاي موجود در توليدات گوناگون فرهنگي با بهره‌گيري از انواع و اقسام ظرايف هنري باشد.

ايوبي گفت: يكي از اين خلاها عدم توجه جدي به حوزه كــودك و نوجوان است. كشورهاي‌خارجي بااستفاده از اين خلاء برنامه‌ريزي گسترده اي جهت توليد فيلم هاي سينمايي و بازي هاي رايانه اي انجام داده‌اند كه در شكل گيري شخصيت كودكان و نوجوانان كشور ما بسيار اثرگذار است.

وي اظهار كرد: بديهي است پرداخت آگاهانه به اين بخش و پُر كردن كاستي‌هاي آن، عامل موثري در گرايش مردم به تلويزيون خواهد بود.

وي در پايان با اظهار اميدواري نسبت به اعتلاي برنامه‌هاي صدا و سيما براي برگزار كنندگان جشنواره جام جم آرزوي توفيق كرد.

بيانيه تند سخنگوي شوراي صنفي نمايش/ دكتر هرچه بگويد نمي داند و معذور است اما شما چرا؟!

همزمان با آغاز رايزني سازمان سينمايي براي تعيين اعضاي جديد شوراي صنفي نمايش حبيب كاوش سخنگوي شوراي صنفي با بيانيه تندي مواردي را يادآور شد كه متن كامل بيانه به شرح زير است؛

پس هر كسي سنگي مي انداخت - شبلي -گِلي در انداخت - حلاج – آهي كرد. گفتند آخر اين همه سنگ انداختند هيچ نگفتي از اين گِل آه كني؟ گفت آنها نمي دانند معذورند از او سختم مي آيد كه دانه ونمي بايد انداخت، اگر دكتر سنگ مي اندازد! سرمان مي شكافد! وماراچالش برانگيز،نگران كننده! وحاشيه دار!..... مي خواند باكي نيست او نمي داند ومعذور است اما اين دوست وهمكار فرهيخته چرا؟ او كه مي داند او كه خود سالها بر سرير رياست اين شوراي صنفي تكيه داشته است چرا؟ او كه حتي سالي را بي هيچ حضوري از اعضاءِ صنوف سينماداران، تهيه كنندگان، پخش كنندگان، كارگردانان وحتي ناظري از ارشاد اكران فيلم ها را با همفكري مديركل وقت! مثلا به سامان مي كرده است چرا!؟

البته گفتني هاي بسياري از زمان رياست حضرتش بر شوراي صنفي به ياد اهالي سينما باقيمانده است كه ذكرش بيهوده مي نمايد و مقال به سياهي مي كشد. اما.... خدارا عصر سايبر همه چيز آسان كرده است! همه چيز از هرزمان وعصري در دسترس است به آنان كه نمي دانند ! واطلاع كافي ندارند! عرض مي كنم اگر به آرشيو انواع سايت ها ورسانه ها مراجعه كنند تمام گزارشات ومصاحبه ها ونقدهاي اكران سال 89 در يك كلام مشترك است- فيلم سوزي – در مقابل خيل فيلمهايي كه اكران شده بود كل فروش سينماهاي تهران – دقيق وقابل ارائه – فقط كمتر از 9 ميليارد تومان است! توضيح اينكه سال 89 سالي بوده است كه اكران وشوراي صنفي در دست تواناي ! ياران وشخص آقاي دوست وهمكار مدعي امروز بوده است ! و اما سال 90 سالي كه با انتخاب اصلح اعضاءِ صنوف سينماداران ، تهيه‌كنندگان ، پخش كنندگان ، كارگردانان و مسئولي ناظر از وزارت محترم ارشاد، اداره شوراي صنفي با تغييراتي در آئين نامه بدست جمع به واقع منتخب صنوف درآمد نگاه كنيد تفاوت عملكردرا! فروش‌كل سينماهاي تهران در سال 90 با 48 فيلم در گروههاي معمولي و5 فيلم در گروه آزاد به رقم 182 ميليارد ريال كه با محاسبه فروش پشت اكران ها به نزديك 220 ميليارد ريال نايل آمد يعني نزديك به 120 درصد رشد در فروش وبه تبع آن جذب مخاطب، حال ببينيد ومقايسه آماري كنيد كه لغت" بحران " راكه دوست فرهيخته وهمكار مدعي مان بر شوراي صنفي فعلي مُتَصِف مي كند واز آن سخن مي گويد چه‌معناي با مسمايي ! پيدا مي كند. آدمي بي اختيار ياد آن فكاهه شيرين مي افتد كه صاحب خانه اي از خواب بيدار شد ودزدي به منزل خويش ديد! فرياد كشيد آي دزد! آي دزد!

اسفنديارى نيامده از فارابى رفت!

شهاب اسفندياري معاون فرهنگي بنياد سينمايي فارابى استعفا كرد؛ اين خبري است كه پس از انتشار در يكي از رسانه هاي مجازي، ذهن هر انسان مطلعي را به سمت خود معطوف مي سازد كه چطور ميشود كسي تنها پس از ۱۳ روز از حكم انتصاب در اين جايگاه مهم، آنهم با درجه تعهدي كه محافل فرهنگي و سياسي از او طي اين سالها سراغ دارند، ازاين مسئوليت كناره گيري مي نمايد؟

شمقدري: «روزگاري عشق و خيانت» تنها فيلم فجر امسال با موضوع انقلاب اسلامي است

روح الله شمقدري؛ تهيه كننده فيلم سينمايي «روزگاري عشق و خيانت» درباره آخرين وضعيت «روزگاري عشق و خيانت» گفت: نسخه اوليه فيلم را براي بازبيني روز پنج شنبه تحويل دبيرخانه جشنواره داديم.

وي ادامه داد: مراحل پاياني فني فيلم باقي مانده است كه ظرف روزهاي آينده آماده خواهد شده و نسخه اصلي قبل از ۲۰ دي براي نمايش در جشنواره ارسال خواهد شد.

شمقدري درباره شرايط توليدي «روزگاري عشق و خيانت» افزود: به لحاظ توليد با توجه به تعداد بازيگر و اينكه بخش عمده‌اي از فيلم در خارج از تهران فيلمبرداري شد فيلم خاصي بود، اما به هر ترتيب پروسه توليد را توانستيم به خوبي پشت سر بگذاريم.

اين تهيه كننده درباره دليل انتخاب «داود بيدل» به عنوان كارگردان گفت: ما قبلا در حوزه هاي مختلف با بيدل همكاري داشته‌ايم و با توجه به فراخوان سال ۹۰ مبني بر حمايت سازمان سينمايي از فيلم هايي با‌ مضمون انقلاب در همان سال بيدل فيلمنامه‌اي با اين مضمون را به من دادند و من متوجه ظرفيت هاي بالا اين فيلمنامه شدم و بعد از تاييد سازمان سينمايي توانستيم وارد مرحله توليد شويم، در واقع مقدمه اين همكاري فيلمنامه بيدل بود.

شمقدري درباره ويژگي فيلم سينمايي «روزگاري عشق و خيانت» گفت: البته هنوز اطلاعات دقيقي از فيلم هاي حاضر در جشنواره مشخص نيست اما تصور مي كنم كه فيلم «روزگار عشق و خيانت» تنها فيلم جشنواره امسال باشد كه با موضوع انقلاب ساخته شده است، بعد از مدتها كه موضوع انقلاب اسلامي در آثار سينمايي مفقود واقع شد، شايد مي توان گفت اين فيلم بعد از چند سال اولين فيلمي است كه با موضوع انقلاب ساخته شده است و از اين حيث منحصر خواهد بود.

روابط عمومي فجر: جشنواره فقط فيلم‌هاي «با مجوز» را بررسي كرده‌ است

اكبري صحت مي‌گويد كه جشنواره فقط فيلم‌هايي را مي‌بيند كه مجوز ساخت يا پروانه نمايش دارند و چيزي غير از اين در ليست هيئت بازبيني ما ديده نشد.

در روزهايي كه به 30 آذر آخرين مهلت ارسال آثار به دبيرخانه جشنواره فيلم فجر نزديك مي شديم شنيده‌هايي مبني بر حضور برخي فيلم‌هاي بدون مجوز ساخت در جشنواره امسال به گوش مي‌رسيد. يك تعداد از فيلم‌هايي كه از سال قبل باقي مانده مثل «مهموني كامي» به كارگرداني علي احمدزاده، «گس» به كارگرداني كيارش اسدزاده «قصه ها»‌ به كارگرداني رخشان بني اعتماد كه اين مورد اخير عنوان مي‌شود پروانه ساخت ويدئويي دارد و تعدادي نيز فيلم هاي جديدي است كه طبق شنيده ها فاقد پروانه ساخت است.

اين خبرها در حالي بود كه آمار رسمي فيلم هاي بازبيني شده توسط هيئت انتخاب اين دوره از جشنواره اعلام شد.

در همين راستا جليل اكبري صحت مدير ارتباطات سي و دومين جشنواره فيلم فجر عنوان كرد:‌ جشنواره فقط فيلم هايي را مي بيند كه مجوز ساخت يا پروانه نمايش دارند و چيزي غير از اين در ليست هيئت بازبيني ما ديده نشد.

اين تنها توضيحي بود كه ما از مسئولين جشنواره شنيديم و حالا بايد تا اعلام نهايي اسامي فيلم هاي بازبيني شده و راه يافته به بخش مسابقه صبر كنيم تا دقيقا متوجه منظور مديران فجر از برخي مجوزها و فيلم‌هاي مجاز بشويم.

چهارشنبه 4 دي 1392





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: خبرگزاري قرآني ايران]
[مشاهده در: www.iqna.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 122]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


فرهنگ و هنر

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن