محبوبترینها
قیمت انواع دستگاه تصفیه آب خانگی در ایران
نمایش جنگ دینامیت شو در تهران [از بیوگرافی میلاد صالح پور تا خرید بلیط]
9 روش جرم گیری ماشین لباسشویی سامسونگ برای از بین بردن بوی بد
ساندویچ پانل: بهترین گزینه برای ساخت و ساز سریع
خرید بیمه، استعلام و مقایسه انواع بیمه درمان ✅?
پروازهای مشهد به دبی چه زمانی ارزان میشوند؟
تجربه غذاهای فرانسوی در قلب پاریس بهترین رستورانها و کافهها
دلایل زنگ زدن فلزات و روش های جلوگیری از آن
خرید بلیط چارتر هواپیمایی ماهان _ ماهان گشت
سیگنال در ترید چیست؟ بررسی انواع سیگنال در ترید
بهترین هدیه تولد برای متولدین زمستان: هدیههای کاربردی برای روزهای سرد
صفحه اول
آرشیو مطالب
ورود/عضویت
هواشناسی
قیمت طلا سکه و ارز
قیمت خودرو
مطالب در سایت شما
تبادل لینک
ارتباط با ما
مطالب سایت سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون
مطالب سایت سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون
آمار وبسایت
تعداد کل بازدیدها :
1831231495
راهنماي سفر به كعبه عشقبخش اجتماعي الف، 3 دي 92
واضح آرشیو وب فارسی:الف: راهنماي سفر به كعبه عشقبخش اجتماعي الف، 3 دي 92
ماهنامه جهانگردان در شماره اخير خود گزارشي با عنوان «راهنماي سفر به كعبه عشق» منتشر كرده است كه خواندن آن را به كاربران عزيز الف توصيه مي كنيم.
اطلاعات كلي كربلا
ميانگين دماي هوا در طول سال (برحسب سانتيگراد)
آشنايي با مكانهاي مختلف كربلا
قسمتهاي مختلف حرم امام حسين(ع)
ضريح امام حسين(ع)
ضريح شش گوشه معروف امام حسين(ع) به نحوي قرار دارد كه ضلع ششم آن به سمت غرب ميباشد. اين ضريح تاكنون چندين بار عوض شده است كه آخرين آن مربوط ميشود به اسفندماه سال ۱۳۹۱ كه ضريح طراحي شده توسط استاد فرشچيان، رونمايي شد. علت شش گوشه بودن ضريح نيز دفن پيكر حضرت علي اكبر(ع) در پايين پاي حضرت ميباشد و ضلع ششم مربوط به ايشان است. لازم به ذكر است كه با توجه به قرار گرفتن بدن حضرت علي اصغر(ع) بر روي سينه امام حسين(ع)، در واقع در اين ضريح يك امام و دو امامزاده دفن ميباشند.
ضريح شهدا
در ضلع جنوب غربي ضريح، پنجره فولادي قرار دارد كه نمايانگر محل دفن شهداي كربلا ميباشد. بر بالاي اين پنجره تابلويي سياه رنگ قرار دارد كه نام شهدا روي آن نوشته شده است. در رواق حبيب بن مظاهر نيز پنجرهاي قرار دارد كه ضلع مقابل محل دفن شهدا ميباشد.
ضريح حبيب بن مظاهر
در ضلع جنوبي غربي رواق حبيب بن مظاهر ضريح كوچكي قرار دارد كه محل دفن حبيب بن مظاهر ميباشد. حبيب از ياران حضرت علي (ع) بود كه در زمان واقعه عاشورا حدود ۷۵ سال سن داشت و در ركاب امام حسين(ع) به شهادت رسيد. باتوجه به اينكه حبيب از بزرگان قبيله بني اسد بود، اهالي قبيله بدن او را جداي از ديگر شهداي كربلا به خاك سپردند. اگر از باب قبله وارد حرم شويد و از طريق ايوان طلا وارد بخش داخلي شويد، ابتدا ضريح حبيب را زيارت خواهيد كرد.
ضريح سيد ابراهيم مُجاب
ابراهيم مجاب به روايتي فرزند و به روايتي نوه امام موسي كاظم(ع) بود. نقل شده است كه ايشان در هنگام زيارت امام حسين(ع) روبروي ضريح ايستاده است و گفته است كه: «السلام عليك يا جدّاه» و از درون ضريح پاسخ آمده است كه: «و عليك السلام يا ولدي» و با توجه به اينكه جواب سلامش داده شده است به او «مُجاب» ميگويند.
نكته جالب درباره ايشان اين است كه برخي از اعراب كه ميخواهند سيگار را ترك كنند به نزد ضريح او ميآيند و سيگارشان را به درون ضريح مياندازند و اينگونه با ايشان عهد ميكنند كه ديگر سيگار نكشند. براي همين بعضا درون ضريح ته مانده سيگارهايي را مشاهده خواهيد كرد كه اعراب براي ترك سيگارشان در آن انداختهاند.
قتلگاه
در تقاطع دو رواق ابراهيم مجاب و حبيب بن مظاهر، دري قرار دارد كه از طريق آن به محوطه گودال قتلگاه ميرسيد. اين درب بعضي اوقات باز است و بعضي اوقات بسته. در مواقعي كه اين در بسته ميباشد ميتوانيد از طريق صحن حرم به قسمت گودال قتلگاه رفته و پشت يكي از دو پنجره فولادياي كه بدين منظور در آن قسمت قرار دارد، بايستيد. يكي از اين دو پنجره فولادي روبروي باب القبله و پنجره ديگه روبروي باب الزينبيه قرار دارد.
رواق ابراهيم مجاب:
اين رواق از غرب تا شمال غربي ضريح مطهر قرار دارد و با توجه به اينكه ضريح سيد ابراهيم مجاب در آن قرار دارد، رواق ابراهيم مجاب ناميده شده است. در صورتيكه در اين رواق رو به ضريح امام حسين (ع) بايستيد، در سمت راست شما و در انتهاي رواق، ضريح ابراهيم مجاب را مشاهده خواهيد كرد. در اطراف ضريح ابراهيم مجاب، عالماني بسياري از قبيل سيد رضي و سيد مرتضي دفن ميباشند.
رواق حبيب بن مظاهر:
اگر از سمت باب القبله وارد حرم شويد، ابتدا وارد اين رواق ميشويد. اين رواق از جنوب تا جنوب غربي ضريح مطهر قرار دارد و به سبب قرار گرفتن ضريح حبيب بن مظاهر در آن، بدين نام شناخته ميشود.
رواق فقيهان:
اين رواق از جنوب تا جنوب شرقي ضريح مطهر را پوشش ميدهد و به دليل اينكه فقيهان و دانشمندان زيادي در آن به خاك سپرده شدهاند، رواق فقيهان نام گرفته است. اگر از ورودي رواق فقيهان به محوطه ضريح وارد شويد، روبرويتان ضلع ششم ضريح (محل به خاك سپاري حضرت عل اكبر(ع) و سمت چپتان ضريح محل دفن شهداي كربلا خواهد بود.
رواق پادشاهان:
اين رواق توسط شاه صفي ساخته شده است و با توجه به اينكه تعداد زيادي از پادشاهان قاجار از قبيل مظفرالدين شاه و محمدعلي شاه و احمدشاه، در آن دفن هستند، رواق پادشاهان ناميده ميشود. اين رواق از شمال شرقي تا شمال ضريح مطهر را پوشش ميدهد. نقطه شمالي اين رواق به ضريح ابراهيم مجاب ميرسد. در تقاطع رواق فقيهان و رواق پادشاهان ميرزا تقي خان اميركبير دفن ميباشد كه البته نشانه و نماد خاصي در ان قسمت برايش وجود ندارد.
حرم حضرت عباس(ع)
حرم حضرت عباس(ع) با فاصلهاي ۳۰۰ متري از حرم امام حسين(ع) قرار دارد. دليل اين فاصله نيز بدين علت است كه وقتي حضرت عباس(ع) در راه برگشت از نهر علقمه به شهادت رسيدند، از امام حسين(ع) خواستند كه بدنشان را به خيمهها برنگردانند تا شرمنده طفلان تشنه امام حسين(ع) نشوند. به فاصله بين حرم امام حسين(ع) و حرم حضرت عباس(ع) بين الحرمين ميگويند.
قسمتهاي مختلف حرم حضرت عباس(ع)
ضريح حضرت عباس(ع)
ضريح تقريبا مربع شكل حضرت عباس(ع) در مركز حرم قرار دارد. ابعاد اين ضريح ۴.۱۵ متر در ۵.۴۵ متر و ارتفاع آن ۴.۱۵ متر ميباشد. ضريح فعلي در سال ۱۳۸۵ ه. ق. و به دستور آيت الله حكيم ساخته و رونمايي شده است.
سرداب
از زمان به خاك سپردن بدن مطهر حضرت عباس(ع) آبي پاك و زلال قبر و دورتادور آن را فرا گرفته است كه اكنون نيز بعد از سالها هنوز با همان پاكي و زلالي باقي مانده است و حرم حضرت عباس(ع) بر روي اين كانالهاي آبي ساخته شده است. به فضاي زير حرم كه آب در آن جريان دارد، سرداب ميگويند. در رواق شمالي حرم حضرت دري قرار دارد كه محل ورود به سرداب ميباشد كه البته امروزه آن درب بر روي زوار بسته ميباشد.
رواق جنوبي
ايوان طلاي حضرت عباس كه در واقع ورودي اصلي حرم ميباشد، به اين رواق باز ميشود.
رواق شمالي
در ضلع شمال شرقي اين رواق درب نقرهاي رنگي وجود دارد كه ورودي به سرداب حضرت عباس(ع) ميباشد.
رواق شرقي و رواق غربي
اين دو رواق در شرق و غرب ضريح مطرح قرار دارند.
تل زينبيه
تل زينبيه محلي است كه كمي از سطح زمين ارتفاع دارد و در زمان واقعه عاشورا حضرت زينب(س) بر روي آن ايستاده بودند و لحظه شهادت امام حسين(ع) را نظاره ميكردند. اين تل ما بين حرم امام حسين(ع) و خيمهگاه قرار دارد. براي رسيدن به تل زينبيه اگر در حرم امام حسين هستيد ميتوانيد از باب الزينبيه خارج شويد و تل زينبيه را تقريبا در روبروي خود مشاهده كنيد ولي اگر در بين الحرمين هستيد، به سمت حرم امام حسين(ع) حركت كنيد و به نزديكي حرم كه رسيديد، از خروجي سمت راست بين الحرمين خارج شويد. در همان مسير و به موازات ديوار حرم امام حسين(ع) كمي كه جلو برويد، تل زينبيه را خواهيد ديد.
فاصله تقريبي خيمهگاه از قتلگاه ۶۰۰ متر ميباشد كه تل زينبه در ميان اين مسير قرار دارد.
بردن دوربين و موبايل به داخل تل زينبيه ممنوع ميباشد ولي اگر شانس با شما همراه باشد و نگهبان مهربوني نيز در قسمت بازرسي باشد، خيلي هم سخت نميگيرند!
در پشت تل زينبيه بازاري قرار دارد كه معروفترين مغازه آن، مغازه آقاي طباطبايي ميباشد. در اين مغازه بعد از نماز مغرب و عشاء به زائرها تربت امام حسين(ع) به رايگان داده ميشود. به شرطي كه هر نفر فقط يك تربت بگيرد و شبهاي قبل نيز تربت نگرفته باشد. در ضمن در اين مغازه هر زائر ميتواند ۳۰ مهر تربت امام حسين(ع) به رايگان بردارد.
براي رسيدن به اين مغازه سمت راست تل زينبه كوچهاي باريك است. آن را به داخل برويد تا به بازار برسيد. سپس در بازار به سمت راست حركت كنيد تا تابلوي مغازه آقاي طباطبايي در سمت چپ خود ببينيد.
بازديد از اين محل در برنامه كاروانها قرار دارد.
خيمهگاه
در قسمت جنوب غربي حرم امام حسين و با فاصلهاي نه چندان دور، خيمهگاه امام حسين(ع) قرار دارد. اين محل جايي بوده است كه كاروان امام حسين(ع) خيمههاي خود را در آنجا به پا كرده بودند. مساحت اين بنا حدود ۲۰۰۰ متر ميباشد و محل خيمه اهل بيت به تفكيك با ضريحهاي مختلف در آن مشخص شده است. نكته جالب در مورد خيمهگاه اين است كه اولين خيمه كه به نوعي ورودي خيمهگاه ميباشد، خيمه حضرت عباس(ع) است كه به نوعي تداعي كننده لقب پاسدار خيمههاي آن حضرت ميباشد. توجه داشته باشيد كه براي محل خيمه حضرت علي اكبر(ع) ضريحي ساخته نشده است و شما فقط ميتوانيد با توجه به نقشه چاپ شده در همين مجله جايگاه تقريبي آن را پيدا نماييد.
در صحن خيمهگاه در زمانهاي گوناگون برنامههايي توسط بعثه رهبري برگزار ميشود كه برنامه آن را ميتوانيد در ابتداي سفر از مدير كاروان و يا محل استقرار بعثه رهبري دريافت كنيد.
براي رسيدن به خيمهگاه از يكي از دربهاي باب الزينبيه و يا باب القبله خارج شده و از طريق بلواري كه از كنار تل زينبيه شروع ميشود، به سمت خيمهگاه برويد.
بردن دوربين و تلفن همراه به داخل خيمهگاه ممنوع است.
در صورتيكه نياز به تجديد وضو داشتيد ميتوانيد از سرويس بهداشتيهايي كه در مسير حرم تا خيمهگاه قرار دارد استفاده نماييد.
بازديد از اين محل در برنامه كاروانها قرار دارد.
مقام دست راست حضرت عباس(ع)
اگر از باب الفرات حرم حضرت عباس(ع) خارج شويد در داخل كوچهاي از خيابان علقمه، ضريح و اتاقكي قرار دارد كه محل جدا شدن دست راست حضرت عباس(ع) در هنگام بازگشت از نهر علقمه به دست سربازان عمرسعد ميباشد به همين جهت مورد احترام زائران آن حضرت قرار ميگيرد. فاصله اين مقام تا خيمهگاه حدود ۷۰۰ متر است و نزديكترين محل به نهر علقمه محسوب ميشود.
بازديد از اين محل در برنامه كاروانها قرار دارد.
مقام دست چپ حضرت عباس(ع)
مقام دست چپ حضرت عباس(ع) در مقابل باب امام علي(ع) و روبروي ضلع شرقي حرم حضرت ابوالفضل(ع) و در خيابان علقمه قرار دارد. در اين محل دست چپ حضرت عباس(ع) از بدنشان جدا شده و بر روي زمين افتاده است. فاصله اين مقام تا تل زينبيه حدود ۶۰۰ متر است. با توجه به اينكه اين مقام در كوچهاي باريك قرار دارد كه در اطراف آن مغازهدارها مشغول كار هستند، امكان توقف طولاني در كنار اين مقام وجود ندارد.
بازديد از اين محل در برنامه كاروانها قرار دارد.
محل ملاقات امام حسين(ع) با عمر سعد
ذكر شده است كه كه امام حسين(ع) در شب عاشورا مردي از ياران خود را نزد عمر سعد فرستاد و از وي خواست تا در فاصله دو لشكر با هم ملاقات كنند.
در اين ملاقات هر بار كه امام(ع) به او ميفرمود: آيا ميخواهي با من جنگ كني؟ عمر سعد بهانههايي ميآورد. يك بار گفت ميترسم خانهام را خراب كنند. امام(ع) فرمود: من خانهات را ميسازم. ابن سعد گفت: ميترسم اموال و املاكم را بگيرند. امام جواب داد: من بهتر از آن را از اموالي كه در حجاز دارم به تو خواهم داد. او ميگفت: من در كوفه بر جان افراد خانوادهام از خشم ابن زياد بيمناكم...
حضرت وقتي ديد كه وي از تصميم خود باز نميگردد از جاي برخاست؛ در حالي كه ميفرمود: تو را چه ميشود؟! خداوند جانت را در بسترت بگيرد و تو را در قيامت نيامرزد! به خدا سوگند من ميدانم كه از گندم ري نخواهي خورد! ابن سعد با تمسخر جواب داد: جو ما را بس است!
در سال ۱۱۱۳ ه. ق. بناي يادبود اين ملاقات در محله باب السلامه ساخته شده است.
بازديد از اين محل در برنامه كاروانها قرار ندارد.
نهر حسينيه (نهر علقمه)
اين نهر كه نهرحسينيه نام دارد انشعابي از رودخانه فرات است كه از شمال شهر كربلا عبور مى كند. لازم به ذكر است كه شريعهاي كه حضرت عباس(ع) در كنار آن به شهادت رسيد با اين نهر متفاوت است ولي با توجه به اينكه آن محل اكنون ديگر وجود ندارد، زائران اين نهر را نمادي براي يادآوري آن نهر كردهاند و در كنار آن روضه حضرت عباس(ع) ميخوانند و به همين جهت اين نهر به نهر علقمه معروف شده است.
براي رسيدن به اين نهر در قسمت شمالي حرم امام حسين و نزديك به بين الحرمين خيابان سدره را پيدا كنيد و آن را مستقيم برويد تا به نهر برسيد. فاصله نهر تا مركز شهر(حرمها) براي افراد ميانسال كمي زياد است و بهتر است يا از ويلچر استفاده نمايند و يا از عراقيهايي كه با چرخ دستيهايشان افراد را با هزينهاي اندك جابه جا ميكنند، كمك گرفته شود.
سرويس بهداشتيهاي تميزي نيز در كنار اين نهر قرار دارند و با توجه به اينكه معمولا بعد از بازديد از نهر حسينيه زائران به باغ امام صادق(ع) ميروند و سرويس بهداشتيهاي آنجا خيلي تميز نميباشد، در صورت نياز به تجديد وضو از سرويس بهداشتيهاي اين محل استفاده نماييد.
بازديد از اين محل در برنامه كاروانها قرار دارد.
مقام صاحب الزّمان(عج)
اين مقام در نزديك نهر حسينيه، و در انتهاي خيابان سدره قرار دارد و اعتبار آن بدين جهت است كه حضرت ولي عصر(عج) در اين مكان نماز خواندهاند. در داخل اين مقام ضريحي قرار دارد كه محراب محل نماز امام زمان(عج) ميباشد.
بازديد از اين محل در برنامه كاروانها قرار دارد.
مقام امام صادق(ع)
در كنار مقام صاحب الزمان(عج) پلي بر روي نهر حسينيه قرار دارد كه با عبور از آن وارد بازاري ميشويد كه در انتهاي آن با فاصله حدود ۳۰ متر از نهر، زيارتگاهي وجود دارد كه به مقام امام صادق(ع) معروف است.
نقل شده است در يكي از سفرهايي كه حضرت امام صادق(ع) به زيارت امام حسين(ع) ميآمدند به صورت ناشناس مهمان صاحب اين باغ ميشوند ولي صاحب باغ امام را ميشناسند و باغ پر از درختان نخلشان را به ايشان هديه ميكنند. گفته ميشود امام صادق(ع) هرگاه براي زيارت جدشان به كربلا تشريف ميآوردند، در اين باغ اقامت مينمودند و پس از غسل در آب فرات، به زيارت رفتند. اين باغ در سال ۹۱ توسط صدام به طور كامل تخريب شد ولي اكنون دوباره در همان جا ساختماني ساخته شده كه محل زيارت دوستداران آن حضرت ميباشد.
اگر قصد خريد از بازارچه مسير باغ را داريد در مسير برگشت، خريدهايتان را انجام دهيد. البته اگر ميخواهيد در مسير برگشت مستقيم به حرم امام حسين(ع) يا حضرت عباس(ع) برويد پيشنهاد ميشود خريد زيادي انجام ندهيد كه نميگذارند وارد حرمها كنيد.
بازديد از اين محل در برنامه كاروانها قرار دارد.
محل شهادت حضرت علي اكبر(ع)
اين محل در شمال شرقي حرم واقع شده و بعد از محل ملاقات امام حسين عليهالسلام با عمر سعد، دورترين مقام از خيمهگاه و جبهه خودي محسوب ميشود. علت اين موضوع آن است كه وقتي آن حضرت از شدت جراحات بيحال روي گردن اسب افتاد، اسب ايشان را به اشتباه به سوي سپاه دشمن برد. فاصله مقام شهادت علي اكبر عليهالسلام تا تل زينبيه حدود ۶۰۰ متر است.
براي رسيدن به اين محل در قسمت شمالي حرم امام حسين(ع) به كوچه سدره برويد (مسير رسيدن به نهر حسينيه) و وارد سومين كوچه از سمت راست خود شويد تا به محل شهادت حضرت علي اكبر(ع) برسيد. اين محل حدود ۶۰۰ متر از تل زينبيه فاصله دارد. با توجه به اينكه در زمان شهادت حضرت علي اكبر(ع) ايشان بيحال روي اسب افتادند و اسب بدن ايشان را به اشتباه به سمت سپاه دشمن برد، محل شهادت ايشان در محلي دور نسبت به خيمهگاه قرار دارد.
بازديد از اين محل در برنامه كاروانها قرار دارد.
محل شهادت حضرت علي اصغر(ع)
اينجا جايگاهي است كه در آن حضرت علي اصغر(ع) در آغوش پدر به شهادت رسيدند. در حال حاضر در اين محل اتاقي به ابعاد ۳ متر در ۴ متر ساخته شده است كه در داخل آن چند گهواره و لباس بچهگانه گذاشتهاند و زائران با تكان دادن گهوارهها روضه لالايي ميخوانند.
اين مقام در اولين كوچه سمت راست خيابان سدره قرار دارد.
بازديد از اين محل در برنامه كاروانها قرار دارد.
براي ديدن متن كامل گزارش نشريه جهانگردان و تصاوير بيشتر اينجا كليك كنيد.
چهارشنبه 4 دي 1392
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: الف]
[مشاهده در: www.alef.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 44]
صفحات پیشنهادی
راهنمایان گردشگری دوره آزمایشی سازمان WFTGA را گذراندند | سفر و گردشگری در ایران
تاریخ خبر ۱۳۹۲ ۱۰ ۱ – دوره آموزشی راهنمایان گردشگری ایران با حضور نمایندگان رسمی سازمان جهانی راهنمایان گردشگری WFTGA برگزار شد به گزارش خبرنگار مهر چندی پیش یکی از موسسات گردشگری خصوصی در ایران پشتیبان برگزاری این دوره آموزشی شد و به تمامی راهنمایان گردشگری ایران فراخوآموزش راهنمایان ایرانی با متد جهانی | سفر و گردشگری در ایران
تاریخ خبر ۱۳۹۲ ۱۰ ۳ – خبرگزاری میراث فرهنگی – گردشگری – همواره از آموزش و رسیدن به استانداردهای جهانی به عنوان یکی از ارکان پیشبرد گردشگری نام برده شده است چنانکه نیاز به ارتقای سطح آموزش راهنمایان کشور کانون انجمن های صنفی راهنمایان گردشگری سراسر کشور IFTGA را بر آنفصلی بودن صنعت گردشگری عمده مشکل راهنمایان یزد | سفر و گردشگری در ایران
تاریخ خبر ۱۳۹۲ ۹ ۲۵ – رونق صنعت گردشگری در کشور ایران و به دنبال آن استان یزد رفته رفته بر تعداد فعالان عرصه گردشگری افزوده است و راهنمایان گردشگری یکی از فعالین این عرصه هستند که با دریافت آموزشهای لازم و کسب مجوز در این عرصه فعالیت دارند اما مشکلات زیادی نیز از جملهراهنماي سفر به قشم
راهنماي سفر به قشم شايد به جرات بتوان گفت بيشتر مسافراني كه به قشم سفر ميكنند تمام جاذبههاي ديدني اين جزيره بكر را نميبينند تنوع جاذبههاي طبيعي در اين جزيره مانند فاصله آنها از هم بسيار زياد است بنابراين خيلي از مسافران بيشتر خود را مشغول خريد از بازارهاي درگهان و قشم ميكنارزیابی استاد فدراسیون جهانی راهنمایان گردشگری از وضعیت راهنماهای ایرانی | سفر و گردشگری در ایران
تاریخ خبر ۱۳۹۲ ۱۰ ۲ – استاد راهبر فدراسیون جهانی تشکلهای راهنمایان گردشگری با ارزیابی وضعیت راهنمایان تور ایرانی گفت راهنمایان گردشگری در ایران با استانداردهای جهانی فاصلهی زیادی ندارند و تمایل برای تغییر در آنها زیاد است به گزارش خبرنگار سرویس گردشگری خبرگزاری دانشجودبير كميته فني اتحاديه سازمانهاي حمل و نقل همگاني:خودروسازان اگر مي خواهند محصولاتشان به عنوان تاكسي استفاده ش
دبير كميته فني اتحاديه سازمانهاي حمل و نقل همگاني خودروسازان اگر مي خواهند محصولاتشان به عنوان تاكسي استفاده شود مشخصات فني را رعايت كنندبخش اجتماعي الف 20 آذر 92 كدام خودرو واجد شرايط براي ناوگان تاكسيراني كشور است اين خودرو بايد چه شرايطي داشته باشد اين روزها نام خودروهاي مزبالههاي دريايي بر سر سفره غذا!
زبالههاي دريايي بر سر سفره غذا همه ما به خوبي ميدانيم ماهياني كه ميخوريم در معرض آلودگيهاي حاصل از مواد سمي موجود در رودخانهها خليجها و اقيانوسها هستند و مهمترين اين تركيبات سمي كه توجه متخصصان بهداشتي را به خود جلب كرده جيوه است كه بالاترين ميزان مسموميت را در آبزيان داجزئيات پاداش ۶ميلياردي، كارت هديه ۱۵ميليوني به مديران تاميناجتماعي/ نامه هيات مديره سابق به لاريجاني
جزئيات پاداش ۶ميلياردي كارت هديه ۱۵ميليوني به مديران تاميناجتماعي نامه هيات مديره سابق به لاريجاني اعضاي سابق هيئت مديره تأمين اجتماعي در نامهاي ۱۰ صفحهاي به علي لاريجاني از برخي نكاتي كه در تحقيق و تفحص اخير مجلس از سازمان تأمين اجتماعي به آن پرداخته نشده بود پرده برداشتظريف به اسلامآباد سفر ميكند/ توضيح درباره تماس وزير خارجه با جان كري
ظريف به اسلامآباد سفر ميكند توضيح درباره تماس وزير خارجه با جان كري سخنگوي وزارت امور خارجه درباره مكالمه وزير امور خارجه كشورمان با همتاي آمريكايياش توضيحاتي ارائه كرد به گزارش خبرنگار سياست خارجي باشگاه خبرنگاران مرضيه افخم سخنگوي وزارت امور خارجه در نشست خبري هفتگي خودتركيه و اتحاديه اروپا موافقتنامه مذاكره درباره لغو رواديد در سفر اتباع تركيه به اروپا را امضا كردند
تركيه و اتحاديه اروپا موافقتنامه مذاكره درباره لغو رواديد در سفر اتباع تركيه به اروپا را امضا كردند تهران واحد مركزي خبر سياسي 1392 09 26 00 00 01 04 مقامات بلندپايه تركيه و اتحاديه اروپا ديروز در آنكارا موافقتنامه مذاكره درباره لغو رواديد در سفرهاي اتباع تركيه به اتحاديه اروپمواد مخدر ام الفساد جرائم در جامعه/ لزوم اجراي طرح امنيت اجتماعي در گيلان
مواد مخدر ام الفساد جرائم در جامعه لزوم اجراي طرح امنيت اجتماعي در گيلان رشت – خبرگزاري مهر جانشين فرماندهي گيلان ريشه عمده جرائم در جامعه را مصرف و اعتياد به مواد مخدر دانست و گفت هدف از ترويج و ترغيب مواد مخدر در جامعه ايجاد رخوت سستي و سلب توانمندي قشر پوياي جامعه است بهسفر روبينكازانيها به تهران منتفي شد/ ياران آزمون به تركيه ميروند
سفر روبينكازانيها به تهران منتفي شد ياران آزمون به تركيه ميروند مسئولان روبينكازان روسيه سفرشان به تهران و بازي دوستانه با پرسپوليس را منتفي كردند به گزارش خبرگزاري فارس پس از حضور دايي و رويانيان در روسيه و ديدار با مسئولان روبينكازان تصميم بر اين گرفته شد تا اين تيم نيز90 هزار زاير از مرز شلمچه به عراق سفر كردند
90 هزار زاير از مرز شلمچه به عراق سفر كردند خرمشهر – خبرگزاري مهر فرماندار خرمشهر گفت از ابتداي ماه محرم تاكنون 90 هزار زاير از مرز شلمچه به كربلاي معلي در كشور عراق سفر كردند عبداله حسيني در گفتگو با خبرنگار مهر اظهار كرد مرز شلمچه يكي از مرزهاي مشترك ايران و عراق است كه همه-
اجتماع و خانواده
پربازدیدترینها