محبوبترینها
قیمت انواع دستگاه تصفیه آب خانگی در ایران
نمایش جنگ دینامیت شو در تهران [از بیوگرافی میلاد صالح پور تا خرید بلیط]
9 روش جرم گیری ماشین لباسشویی سامسونگ برای از بین بردن بوی بد
ساندویچ پانل: بهترین گزینه برای ساخت و ساز سریع
خرید بیمه، استعلام و مقایسه انواع بیمه درمان ✅?
پروازهای مشهد به دبی چه زمانی ارزان میشوند؟
تجربه غذاهای فرانسوی در قلب پاریس بهترین رستورانها و کافهها
دلایل زنگ زدن فلزات و روش های جلوگیری از آن
خرید بلیط چارتر هواپیمایی ماهان _ ماهان گشت
سیگنال در ترید چیست؟ بررسی انواع سیگنال در ترید
بهترین هدیه تولد برای متولدین زمستان: هدیههای کاربردی برای روزهای سرد
صفحه اول
آرشیو مطالب
ورود/عضویت
هواشناسی
قیمت طلا سکه و ارز
قیمت خودرو
مطالب در سایت شما
تبادل لینک
ارتباط با ما
مطالب سایت سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون
مطالب سایت سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون
آمار وبسایت
تعداد کل بازدیدها :
1831287851
راهنماي سفر به قشم
واضح آرشیو وب فارسی:عصر ایران: راهنماي سفر به قشم
شايد به جرات بتوان گفت بيشتر مسافراني كه به قشم سفر ميكنند، تمام جاذبههاي ديدني اين جزيره بكر را نميبينند. تنوع جاذبههاي طبيعي در اين جزيره مانند فاصله آنها از هم بسيار زياد است بنابراين خيلي از مسافران بيشتر خود را مشغول خريد از بازارهاي درگهان و قشم ميكنند و از تماشاي اين جاذبههاي گردشگري غافل ميمانند.
به گزارش جام جم سرا به نقل از سلامتيران، جزيره قشم بزرگ ترين جزيره خليج فارس و يكي از بزرگ ترين جزيره غيرمستقل دنياست كه 1491 كيلومترمربع وسعت دارد. حالا اگر قصد اين سفر را داريد به گونه اي برنامه ريزي كنيد كه براي بازديد از لااقل مهم ترين ديدني هاي جزيره وقت داشته باشيد. در بيشتر هتل هاي قشم كه هيچ كدام 5 ستاره هم نيستند، تورهاي گردشگري جزيره وجود دارد، ثبت نام كرده و از اين فرصت استفاده كنيد.
چطور برويم؟
راه سفر به قشم هم هوايي است و هم زميني. قيمت بليت رفت وبرگشت قشم-تهران حدود 366 هزارتومان است. اگر خودروي شخصي داريد مي توانيد با خودرو خود را به بندر لنگه و سپس به بندر خمير برسانيد و از بندر پهل (پل) بياييد. در اين بندر به صورت شبانه روزي لندينگ كرافت براي انتقال خودروي شما به اسكله لافت در جزيره قشم وجود دارد. فاصله دريايي اسكله پل تا اسكله لافت حدود 1800 متر است، اما اگر خودروي شخصي هم نداشتيد و مي خواستيد به قشم سفر كنيد مي توانيد با اتوبوس يا قطار به بندرعباس برويد و از آنجا با يك لنچ خود را به قشم برسانيد كه حدود 20 دقيقه زمان مي برد.
غارهاي خربس: چندسالي است كه سازمان منطقه آزاد قشم نام اين غارها را به غارهاي «خوربس» تغيير داده اما همچنان محلي ها آن را به نام «خربس» مي شناسند. غارهاي خربس در 12 كيلومتري قشم كنار جاده جنوبي در كوهي مشرف به دريا و دشت ميانكاسه قرار دارد. اين غارها از جمله غارهاي دريايي است كه بر اثر گرداب و تخليه ماسه ها، از حفره سنگ ها به وجود آمده اند. هنوز هم وقتي از پله هاي اين غارها بالا مي رويد و به حفره هاي آن مي رسيد روي ديواره هايش مي توانيد فسيل صدف هاي چند ميليون ساله را ببينيد. متاسفانه برخي روي اين ديواره ها يادگاري نوشته اند. باستان شناسان بر اين اعتقادند در دوره هاي پيش از اسلام با افزايش وسعت غار خربس در بخش هاي تالار مياني و دهليزهاي انشعابي، به احتمال زياد مردم به عنوان پناهگاه يا نيايشگاه از آنها استفاده مي كرده اند.
اگر به ديدن خربس رفتيد حواستان باشد بخش شمالي غار بخش باستاني آن است و بخش جنوبي آن حدود 15 سال پيش حفاري و حتي داخلش صورتك هاي آدم و همين طور كشتي نوح حجاري شد. بليت بازديد از اين مجموعه 500 تومان است.
غار نمكدان: غارهاي نمكدان از شهر قشم دور است و با آن 90 كيلومتر فاصله دارند. اين غارها تقريبا در جنوب غربي جزيره قرار دارند. دهانه غار نمك از جاده همجوار ساحل دريا حدود 2 كيلومتر فاصله دارد كه توصيه مي شود اين فاصله را با پاي پياده طي كنيد. براي رفتن به داخل اين غار كه در دهانه كوهي به ارتفاع 237 متر از سطح درياست، بايد از تجهيزات غارنوردي استفاده كرد و چراغ قوه را فراموش نكرد چراكه داخل آن بسيار تاريك است. متاسفانه قنديل هاي نمكي كه جلوي غار طي ميليون ها سال به وجود آمده بودند، توسط افراد مختلف كنده شده اند و براي ديدن قنديل ها و تركيب بندي رنگ ها بايد به داخل آن رفت. بخشي از غار را بايد كاملا روي زمين خزيد و در بخشي ديگر نيز اتاقك هايي با سقف حدود 20 متر ايجاد شده است. خيلي?ها مي?گويند تنفس داخل غار نمك قشم، مي تواند به بهبود بيماران مبتلا به آسم و ناراحتي هاي تنفسي كمك كند.
قلعه پرتغالي هاي قشم: همچون بوشهر، جزيره هرمز، چابهار، سيراف و بندرعباس، قشم هم از هجوم پرتغالي ها درامان نبود و سربازان پرتغالي در قلعه اي كه در اين جزيره ساخته بودند، مستقر بودند تا اينكه در زمان صفويه سرداري شجاع به نام امامقلي به جنگ پرتغالي ها رفت و آنها را از اين جزيره بيرون كرد. در حال حاضر در جزيره قشم ميداني به نام ميدان امامقلي وجود دارد و قلعه پرتغالي ها هم مرمت شده و گردشگران به عنوان موزه مي توانند از آن ديدن كنند. نورپردازي در شب هم آن را بسيار زيباتر كرده است. نزديك اين قلعه رستوراني وجود دارد كه غذاهاي محلي خوشمزه اي دارد.
انجير معابد يا درخت سبز: از گياهان شگفت انگيز مناطق حاره، به ويژه جزاير خليج فارس، درخت هميشه سبز، درخت لور معروف به انجير معابد است كه تاجي بزرگ با ريشه هاي هوايي دارد. ميوه نارنجي رنگ درخت لور، مطبوع و خوراكي است. يكي از زيباترين درخت هاي لور در تم سينتي (منطقه توريان) قرار داشته و در نزديكي آن، بقعه اي ديدني با طرح معماري كهن به نام «زيارت پير» وجود دارد.
دره ستاره ها: دره ستاره هاي قشم كه بومي هاي منطقه به آن «ستاره افتاده» يا «استاره كفته» نيز مي گويند، در روستاي بركه خلف و در جزيره پهناور قشم قرار دارد. روستاي «بركه خلف» در ?? كيلومتري شهر قشم و در جاده كناره جنوبي جزيره قرار گرفته است. برخي اهالي معتقدند با تاريك شدن هوا، اين دره محل آمد و شد ارواح و اجنه است. برخي ديگر معتقدند اين دره بر اثر سقوط ستاره اي كه هزاران سال پيش در آن افتاده به اين شكل درآمده است ولي اين دره ها و شكل هاي زيباي آن، بر اثر باران هاي فصلي و فرسايش خاك به وجود آمده اند. راه دسترسي به روستاي بركه خلف آسفالته است و از روستا تا ابتداي دره ستاره ها، جاده خاكي به طول حدود ??? متر و با شرايطي مناسب براي تردد خودروها مهيا شده است. همچنين اين دره محل مناسبي براي رصد ستارگان است و گروه هاي نجومي معمولا به آن سفر مي كنند.
جنگل هاي مانكرو (حرا): حوالي جزيره قشم، بندرپل، جزيره هرمز و بندر خمير مجموعه اي از درختان سرسبز حرا به چشم مي خورد كه با آبراهه ها، پرندگان زيبا و طبيعت بكر وحشي اش از منابع توريستي و ديدني استان هرمزگان است و هر ساله افراد زيادي را براي تماشا به سوي خود جلب مي كند. سواحل جنوبي ايران با مناطق خشك و دريايي آب شور شناخته شده اما نكته شگفت انگيز اين منطقه گياهي است كه بدون نياز به آب شيرين مي رويد. مساحت كل جنگل ها در حوزه جزيره قشم 2 هزار و ??? هكتار تخمين زده شده است. به جنگل هاي حرا در قشم، 3 عنوان جهاني منطقه حفاظت شده بين المللي، ذخيره گاه زيست كره و تالاب بين المللي داده اند چرا كه ?? درصد آبزيان خليج فارس دوره تخم ريزي خود را در اين منطقه مي گذرانند و از اين نظر اهميت فراواني دارد. اگر قصد داشتيد از اين جنگل ها ديدن كنيد بهتر است به اسكله سهيلي برويد كه قايقراناني آموزش ديده و هماهنگ دارد. نفري 8 هزارتومان مي پردازيد و با قايق موتوري بين جنگل هاي حرا گشتي مي زنيد و اگر خشكي آن وسط وجود داشت فرصتي داريد تا از قايق پياده شويد و گشتي بزنيد ولي مراقب باشيد گلي نشويد.
چاه كوه: دره چاه كوه در 100 كيلومتري شهر قشم و كنار روستاي چاهوي شرقي قرار دارد و يكي از مناطق مهم گردشگري اين جزيره است. چاه كوه دره اي است با احجام و تنديس هاي بي نظير و پوشيده از صدها حفره و كاسه و طاقچه بر بدنه عمومي آن با جوي هاي سنگي و چاه هاي آب كه از وزش باد، بارش باران هاي تند و تابش آفتاب داغ پديد آمده است. هر چقدر هواي جزيره گرم باشد وارد چاه كوه كه مي شويد باد خنك را احساس مي كنيد. اين دره آرامش و سكوتي دارد كه اعجاب انگيز است. در ميانه كوه راه آب هايي به وجود آمده كه آب باران داخل آن مي شود. همين طور توسط مردمان قديم چاه هايي حفر شده كه آب شيرين را در خود نگه مي داشت و هنوز هم از آب آنها استفاده مي شود. شكل ها و حفره هاي عجيب و غريب كوه نيز ذهن هر بيننده اي را درگير مي كند.
جزاير ناز: اهالي قشم از اين رو به اين جزاير ناز مي گويند كه گويي براي ميزباني از مسافرانش ناز دارد چرا كه اگر آب دريا در حالت مد و بالا باشد يا دريا توفاني باشد راه دسترسي به جزاير ناز مسدود مي شود و نمي توان از طريق خشكي باريكي كه بين جزيره قشم و ناز وجود دارد آن را ديد. جزيره ناز در نزديكي سواحل شرقي جزيره قشم نزديك شهر سوزا قرار گرفته و از ساحل حدود يك كيلومتر فاصله دارد. مساحت اين جزيره حدود 3 هكتار است و ديواره هاي صخره اي به ارتفاع ? تا ?? متر اطراف آن را فرا گرفته است. اين جزيره ساحل شني ندارد و كاملا مسطح است و تنها با جزر آب، براي مدت كوتاهي باريكه اي از خشكي اين جزيره را به جزيره قشم وصل مي كند.
پلاژ سيمين: متاسفانه تنها پلاژ شنايي كه در جزيره قشم وجود دارد پلاژ سيمين در رمچاه (ساحل طلايي) است كه با خشك كردن و استحصال دريا به وجود آمده و باعث اعتراض دوستداران محيط زيست شده است. جزيره قشم برخلاف جزيره كيش فاقد پلاژهاي شنايي است كه بدون آسيب رسيدن به محيط زيست به وجود آمده باشد.
شيب دراز: روستاي شيب دراز محل تخم ريزي لاك پشت هاي پوزه عقابي است. تخم ريزي اين لاك پشت ها از اواخر اسفند شروع و اواخر ارديبهشت به بچه لاك پشت تبديل مي شود. اگر در اين فاصله زماني به قشم سفر كرديد و خواستيد اين پديده طبيعي را از نزديك ببينيد بايد يادتان باشد شب به روستاي شيب دراز برويد. لاك پشت هاي پوزه عقابي در فهرست سرخ اتحاديه بين المللي حفاظت از طبيعت و منابع طبيعي و جزو گونه هاي در معرض خطر انقراض ثبت شده اند چراكه از هر يك هزار لاك پشت ماده تنها 100 لاك پشت توانايي تخم گذاري دارند و هر لاك پشت بعد از هر بار تخم گذاري تا 4 سال بعد توانايي تخم گذاري ندارد. تا چند سال پيش مردم تخم اين لاك پشت ها را مي خوردند اما پس از آموزش هاي عمومي و مشخص شدن اهميت اين لاك پشت ها درچرخه حيات وهمين طور جذب گردشگران اين اتفاق كمتر مي افتد.
لافت: مي گويند از اول اسم جزيره قشم لافت بوده اما بعدها به قشم تبديل شده و حالا لافت نام روستايي است كه در شمال غربي جزيره قرار دارد و به دليل بافت معماري زيبا و بادگيرهاي سفيدرنگش معروف است. ماهيگيري و ساخت لنچ از مشاغل بيشتر مردان روستاست. به غير از بافت روستا كه بسيار ديدني است چاه هاي آب مربوط به دوره هخامنشي و ساساني نيز از ديگر جاذبه هاي تاريخي اين روستا محسوب مي شود. نزديك قلعه نادري، حلقه هاي چاه آب متعدد داخل گودال دامنه كوه به چشم مي خورد كه حكايت از فناوري ذخيره آب پارسيان جزيره نشين عهد هخامنشي و دوره زرتشتيان دارد. هنوز هم از آب اين چاه ها براي تامين آب حيوانات و كشاورزي استفاده مي شود. اگر پل خليج فارس ساخته شود با روستاي لافت حدود 5 كيلومتر فاصله دارد و اين احتمال مي رود اين روستا بافت سنتي و معماري خود را از دست بدهد. در حال حاضر براي نخستين بار يكي از خانه هاي بادگيردار اين روستا كه خانه اي متعلق به ناخدا سليمان لافتي بوده، در حال مرمت است. قلعه نادري، قلعه پرتغالي ها، 2 آب انبار (بركه)، گنبدي مدور، گورستان تاريخي كه سنگ نبشته هاي مربوط به هزار سال پيش در آن مشهود است، زيارتگاه هاي سيد حسن منصور و شيخ اندرآبي از جاذبه هاي تاريخي اين روستا محسوب مي شود.
جزيره هنگام: جزيره هنگام يكي از جزاير زيباي نزديك به جزيره قشم است كه از زيستگاه هاي مهم پرورش آهوي ايراني به نام جبير به?شمار مي?آيد و متاسفانه در فصل زادوولد اين حيوانات، بسياري از آنها به كشورهاي عربي قاچاق مي شوند. همچنين اين جزيره محل پرورش و مزرعه كروكوديل است. زنان بومي اين جزيره علاوه بر حناكوبي، صنايع دستي خود كه بيشتر با محصولات دريايي ساخته مي شوند را نيز مي فروشند. اگر بخواهيد دلفين ها را ببينيد بايد صبح زود عازم اين جزيره شويد. مي توانيد به اسكله كندالو برويد و با پرداخت 8 هزارتومان سوار قايق موتوري شويد و بزرگ ترين موجود دريا را از نزديك ببينيد. دلفين هاي جزيره هنگام جزو معدود حيوانات ايران هستند كه هنوز منقرض نشده اند. آب اين جزيره آنقدر زلال است كه مي توان به راحتي ماهيان را ديد، درست مانند يك آكواريوم طبيعي. اگر خواستيد يك شب در جزيره هنگام بمانيد مي توانيد سراغ افشين عباس نژاد هنگامي را بگيريد كه يك خانه بومي مخصوص پذيرايي از مسافران دارد و بهاي آن نيز شبي 40 هزارتومان با غذاست.
اگر غذاي محلي دوست داريد
زيبوني: زيبوني غذاي رسمي بوميان قشم است كه در مراسم هاي ويژه مثل مراسم عروسي سرو مي شود و در حقيقت همان ته چين است كه با ماهي، ميگو و مرغ پخته مي شود و از گشنيز به عنوان سبزي معطر در آن استفاده مي كنند.
ماهي برشته: در زبان محلي به آن «ماي برشته» مي گويند و همان ماهي كبابي است كه روي منقل سرخ مي شود. بعد از سرخ شدن ماهي حتما بايد براي دقايقي در ظرفش را گذاشت تا روغن پس دهد و خوشمزه تر شود.
هواري: قشمي ها به استامبولي با ميگو يا ماهي يا گوشت بز هواري مي گويند. هواري ميگو بسيار لذيذ است. آنها براي پختن هواري گوشت را آبپز و بعد سرخ مي كنند و سپس با برنج مي پزند.
پودني: پودني غذايي است كه با گوشت كوسه پخته مي شود. از آنجا كه گوشت كوسه سفت و كمي ناپز است بايد ابتدا آن را با آبليمو و زردچوبه پخت، بعد آبكش كرد و پوستش را كند و حسابي فشارش داد تاهرچه آب دارد خالي شود بعد آن را ريش ريش مي كنند و با گشنيز، آبليمو، پياز، زردچوبه، فلفل و رب گوجه فرنگي تفت مي دهند و با نان يا برنج مي خورند. اين غذا كمي تند است.
ملوك: نوعي صدف دراز است كه صيدش كار بسيار مشكلي است و اغلب زنان اين كار را انجام مي دهند چون به حوصله و صبر نياز دارد. ملوك نيز پخته و بعد با رب، فلفل و گشنيز تفت داده مي شود.
ميگو سوخاري: ابتدا ميگو را حدود نيم ساعت آبپز و بعد با زردچوبه، نمك و فلفل سرخ مي كنند. سپس گوجه فرنگي ها را حلقه حلقه مي كنند و روي ميگوهاي سرخ شده مي چينند.
برياني: برياني غذايي است كه با ماهي يا ميگو نمي توان آن را پخت و براي پخت آن تنها بايد از گوشت بز استفاده كرد. براي تهيه اين غذا گوشت را سرخ مي كنند، سيب زميني، عدس، كشمش و زرشك را با هم مي پزند بعد گوشت و مواد ديگر لابلاي برنج، دارچين و دانه هاي درسته هل دم مي شود. بعد از پخت دانه هاي هل از غذا جدا و برياني سرو مي شود.
چهارشنبه 4 دي 1392
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: عصر ایران]
[مشاهده در: www.asriran.com]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 173]
صفحات پیشنهادی
راهنمایان گردشگری دوره آزمایشی سازمان WFTGA را گذراندند | سفر و گردشگری در ایران
تاریخ خبر ۱۳۹۲ ۱۰ ۱ – دوره آموزشی راهنمایان گردشگری ایران با حضور نمایندگان رسمی سازمان جهانی راهنمایان گردشگری WFTGA برگزار شد به گزارش خبرنگار مهر چندی پیش یکی از موسسات گردشگری خصوصی در ایران پشتیبان برگزاری این دوره آموزشی شد و به تمامی راهنمایان گردشگری ایران فراخوراهنماي سفر به كعبه عشقبخش اجتماعي الف، 3 دي 92
راهنماي سفر به كعبه عشقبخش اجتماعي الف 3 دي 92 ماهنامه جهانگردان در شماره اخير خود گزارشي با عنوان راهنماي سفر به كعبه عشق منتشر كرده است كه خواندن آن را به كاربران عزيز الف توصيه مي كنيم اطلاعات كلي كربلا ميانگين دماي هوا در طول سال برحسب سانتيگراد آشنايي با مكانهاي مختلفآموزش راهنمایان ایرانی با متد جهانی | سفر و گردشگری در ایران
تاریخ خبر ۱۳۹۲ ۱۰ ۳ – خبرگزاری میراث فرهنگی – گردشگری – همواره از آموزش و رسیدن به استانداردهای جهانی به عنوان یکی از ارکان پیشبرد گردشگری نام برده شده است چنانکه نیاز به ارتقای سطح آموزش راهنمایان کشور کانون انجمن های صنفی راهنمایان گردشگری سراسر کشور IFTGA را بر آنماهی برشته قشم | سفر و گردشگری در ایران
زنان جزیره قشم از ماهى میگو خرچنگ گوشت خرما آرد شکر روغن و حبوبات انواع غذاهاى خوشمزه و اشتهاآور درست مىکنند براى برشته کردن ماهىهاى کوچک مانند ساردین گاریز یا بیاح شکم آنها را خالى نمىکنند اما شکم ماهىهاى بزرگ مانند سنگسر سرخو هور زرده و همه ماهیان بزرگ هنگام شسفصلی بودن صنعت گردشگری عمده مشکل راهنمایان یزد | سفر و گردشگری در ایران
تاریخ خبر ۱۳۹۲ ۹ ۲۵ – رونق صنعت گردشگری در کشور ایران و به دنبال آن استان یزد رفته رفته بر تعداد فعالان عرصه گردشگری افزوده است و راهنمایان گردشگری یکی از فعالین این عرصه هستند که با دریافت آموزشهای لازم و کسب مجوز در این عرصه فعالیت دارند اما مشکلات زیادی نیز از جملهارزیابی استاد فدراسیون جهانی راهنمایان گردشگری از وضعیت راهنماهای ایرانی | سفر و گردشگری در ایران
تاریخ خبر ۱۳۹۲ ۱۰ ۲ – استاد راهبر فدراسیون جهانی تشکلهای راهنمایان گردشگری با ارزیابی وضعیت راهنمایان تور ایرانی گفت راهنمایان گردشگری در ایران با استانداردهای جهانی فاصلهی زیادی ندارند و تمایل برای تغییر در آنها زیاد است به گزارش خبرنگار سرویس گردشگری خبرگزاری دانشجوراهيابي دومقاله علمي ازقشم به كنفرانس بين المللي تفكراجتماعي
راهيابي دومقاله علمي ازقشم به كنفرانس بين المللي تفكراجتماعي دومقاله علمي در زمينه نقد كتاب جرج ريترز جامعه شناس آمريكايي از گروه اجتماعي دانشگاه آزاد واحد قشم درسومين كنفرانس بين المللي تفكر اجتماعي و جامعه درخاورميانه و شمال آفريقا پذيرفته و مورد استقبال قرار گرفت به گزارش خفارس گزارش ميدهدحاشيههاي روز نخست سفر هاشمي به رفسنجان
فارس گزارش ميدهدحاشيههاي روز نخست سفر هاشمي به رفسنجان سفر رئيس مجمع تشخيص مصلحت نظام به رفسنجان با حاشيههاي جالبي از جمله خوشحالي هاشميرفسنجاني از حضور در زادگاهش همراه بود به گزارش خبرگزاري فارس از رفسنجان سفر رئيس مجمع تشخيص مصلحت نظام به رفسنجان با حاشيههاي جالبي از جسفر رومي به كانادا و آمريكا/ سينا سرلك در وحدت ميخواند
سفر رومي به كانادا و آمريكا سينا سرلك در وحدت ميخواند به گفته پدرام بدخشاني نوازنده سنتور و آهنگساز موسيقي تلفيقي كشورمان گروه رومي براي برگزاري چند كنسرت در داخل و خارج از كشور آماده ميشود پدرام درخشاني در گفتگو با خبرنگار مهر در تشريح تازهترين فعاليتهاي خود در زمينه مدرخواست سفر سناتور آمريكايي به ايران
درخواست سفر سناتور آمريكايي به ايران اخيرا جان مك كين يكي از سناتورهاي ارشد جمهوريخواه نيز با انتقاد از سازمان اطلاعات مركزي آمريكا سيا گفت كه اين سازمان درباره لوينسون اطلاعات غلطي به كنگره داده است بيل نلسون سناتور دموكرات ايالت فلوريدا روز گذشته در سخناني در سنا گفت كه اواحتمال سفريك سناتور آمريكايي به ايران
احتمال سفريك سناتور آمريكايي به ايران خبرگزاري آسوشيتدپرس گزارش داد كه بيل نلسون سناتور عضو كميته نيروهاي مسلح به منظور كمك به پيدا شدن سرنخي درباره رابرت لوينسون پيمانكار سيا احتمالا به ايران سفر كند فارس خبرگزاري آسوشيتدپرس از طرح سفر بيل نلسون سناتور آمريكايي به ايران به منظاز سوي راهنمايي و رانندگيمحدوديتهاي تردد آخر هفته و اربعين اعلام شد
از سوي راهنمايي و رانندگيمحدوديتهاي تردد آخر هفته و اربعين اعلام شد رئيس مركز كنترل ترافيك راهنمايي و رانندگي محدوديتهاي تردد در ايام انتهايي هفته و همچنين اربعين حسيني را اعلام كرد سرهنگ حميدي رئيس مركز كنترل ترافيك راهنمايي و رانندگي در گفتوگو با خبرنگار انتظامي خبرگزاري فتصميم يك سناتور دموكرات آمريكايي براي سفر به ايران
تصميم يك سناتور دموكرات آمريكايي براي سفر به ايران سناتور بيل نلسون از حزب دموكرات آمريكا از تصميم و تمايل خود براي سفر به ايران در صورتي كه اين سفر به پيدا شدن رابرت لوينسون كمك كند خبر داد به گزارش خبرگزاري مهر به نقل از هافينگتون پست سناتور بيل نلسون تمايل دارد در صورتي-
اجتماع و خانواده
پربازدیدترینها