تور لحظه آخری
امروز : یکشنبه ، 3 فروردین 1404    احادیث و روایات:  امام علی (ع):دانش منافق در زبان او و دانش مؤمن در كردار اوست.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

خرید پرینتر سه بعدی

سایبان ماشین

Future Innovate Tech

آموزشگاه آرایشگری مردانه شفیع رسالت

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

بانک کتاب

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

قیمت فرش

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

خرید از چین

خرید از چین

خرید محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

خودارزیابی چیست

رزرو هتل خارجی

تولید کننده تخت زیبایی

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

چاکرا

استند تسلیت

کلینیک دندانپزشکی سعادت آباد

پی ال سی زیمنس

دکتر علی پرند فوق تخصص جراحی پلاستیک

تعمیر سرووموتور

تحصیل پزشکی در چین

مجله سلامت و پزشکی

تریلی چادری

خرید یوسی

مهاجرت به استرالیا

ایونا

تعمیرگاه هیوندای

کاشت ابرو با خواب طبیعی

هدایای تبلیغاتی

خرید عسل

صندوق سهامی

تزریق ژل

خرید زعفران مرغوب

تحصیل آنلاین آمریکا

سوالات آیین نامه

سمپاشی سوسک فاضلاب

بهترین دکتر پروتز سینه در تهران

صندلی گیمینگ

سررسید 1404

قفسه فروشگاهی

چراغ خطی

ابزارهای هوش مصنوعی

آموزش مکالمه عربی

اینتیتر

استابلایزر

خرید لباس

7 little words daily answers

7 little words daily answers

7 little words daily answers

گوشی موبایل اقساطی

ماساژور تفنگی

قیمت ساندویچ پانل

مجوز آژانس مسافرتی

پنجره دوجداره

خرید رنگ نمای ساختمان

ناب مووی

خرید عطر

قرص اسلیم پلاس

nyt mini crossword answers

مشاوره تبلیغاتی رایگان

دانلود فیلم

قیمت ایکس باکس

نمایندگی دوو تهران

مهد کودک

پخش زنده شبکه ورزش

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1868191748




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

بيمه دارايي‌هاي دولت توسط بخش خصوصي


واضح آرشیو وب فارسی:فردا نیوز: بيمه دارايي‌هاي دولت توسط بخش خصوصي
مديرعامل بيمه ايران با اعلام اينكه 80 درصد پرتفوي اين شركت به بخش خصوصي تعلق دارد، گفت: درحال حاضر بيشتر اموال و دارايي هاي دولت نزد شركت هاي بيمه خصوصي بيمه شده است نه بيمه ايران و اين در راستاي حمايت اين شركت از بخش خصوصي صورت گرفته است.
مهر: جواد سهاميان مقدم صبح امروز پس از امضاي قرارداد خدمات بيمه اي با سازمان نظام روانشناسي گفت: 80 درصد پرتفوي حق بيمه نامه هاي اين شركت متعلق به پوشش هاي بيمه اي بخش خصوصي است و ما متكي به اين بخش از بازار بيمه اي كشور هستيم.

مديرعامل بيمه ايران افزود: بيمه ايران تنها شركت بيمه دولتي كشور است اما با وجود رويه ساير شركت هاي بيمه اي كه سهامداران آن تمامي خدمات بيمه اي خود را از شركت متبوعشان دريافت مي كنند اين رويه در مورد بيمه ايران كه تمامي سهام آن متعلق به دولت است اجرايي نشده است.

وي با اشاره به اصل 44 قانون اساسي و حمايت از بخش خصوصي در برنامه هاي سوم، چهارم و پنجم توسعه اظهار داشت: درحال حاضر بيشتر اموال و دارايي هاي دولت نزد شركت هاي بيمه خصوصي بيمه شده است نه بيمه ايران و اين در راستاي حمايت اين شركت از بخش خصوصي صورت گرفته است. از طرف ديگر اين نشان مي دهد ما در يك بازار رقابتي توانسته ايم عملكرد مناسبي داشته باشيم و همچنان بزرگترين شركت بيمه اي كشور و منطقه باقي بمانيم.

سهاميان مقدم درادامه به تازه ترين آمار بيمه مركزي در خصوص توانگري شركت هاي بيمه اي نيز اشاره و تصريح كرد: براساس اعلام بيمه مركزي اين شركت بالاترين رتبه توانگري را در بين شركت هاي بيمه اي در اختيار دارد و با توجه به اين توانمندي مي تواند ريسك هاي بزرگ را قبول اتكايي كند، با اين همه باز هم از اين مزيت درجهت فرصت هاي جديد براي بخش خصوصي صنعت بيمه استفاده نكرديم مگر آنكه ديگر شركت ها نتوانند و يا نخواهند در موارد خاص به حوزه اي ورود كنند.

وي در خصوص عقد قرارداد اين شركت با سازمان نظام روانشناسي نيز اظهار داشت: امنيت رواني در جامعه ارزشش از امنيت جسمي بالاتر است به عبارت ديگر امنيت جسمي در راستاي امنيت رواني قرار دارد از اين رو و براي كاهش دغدغه هاي اجتماعي روانشناسان و پر كردن بخشي از خلاء هاي حمايتي درمانگران اين بخش كه حافظان اصلي امنيت رواني كشور هستند اين قرارداد را با سازمان نظام روانشناسي امضا كرديم.

وي افزود: قرارداد ما با اين سازمان دو ساله است و طي آن اعضاي اين سازمان مي توانند با پرداخت حق بيمه نامه هاي مربوطه از خدمات بيمه اي بيمه ايران دربخش هاي درمان تكميلي، بيمه نامه هاي آتش سوزي، اتومبيل شخص ثالث و بدنه، مسئوليت و عمر بهره مند شوند.

مديرعامل بيمه ايران با تاكيد بر اينكه رعايت حقوق بيمه گذاران، سرعت درانجام كار و خلاقيت الويت هاي بيمه گري بيمه ايران بوده و از اصلي ترين اهداف ما در اين شركت است، افزود: همين مساله باعث شده تا بيمه گذاران اقبال بيشتري به اين شركت داشته باشند و اين شركت بيش از 50 درصد سهم بازار بيمه اي كشور را در اختيار بگيرد.

به گفته وي در همين راستا بيمه گذاراني كه يك بار از خدمات بيمه اي بيمه ايران بهره مند شده اند با توجه به حس مسئوليت پذيري كاركنان اين شركت حاضر نيستند به شركت بيمه اي ديگري براي دريافت خدمات بيمه اي مراجعه نمايند و بيمه گذار دائمي اين شركت شده اند.

چهارشنبه 4 دي 1392





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: فردا نیوز]
[مشاهده در: www.fardanews.com]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 145]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


اقتصادی

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن