تور لحظه آخری
امروز : شنبه ، 18 اسفند 1403    احادیث و روایات:  امام علی (ع):ایمان هیچ بنده ای راستین نمی شود مگر زمانیکه اعتمادش به آنچه نزد خداست از اعتمادش به آن...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

خرید پرینتر سه بعدی

سایبان ماشین

اجاره سند در شیراز

armanekasbokar

armanetejarat

Future Innovate Tech

آموزشگاه آرایشگری مردانه شفیع رسالت

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

بانک کتاب

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

قیمت فرش

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

تعمیرات پکیج کرج

خرید از چین

خرید از چین

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

خودارزیابی چیست

فروشگاه مخازن پلی اتیلن

کاشت ابرو طبیعی

پارتیشن شیشه ای اداری

رزرو هتل خارجی

تولید کننده تخت زیبایی

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

چاکرا

استند تسلیت

کلینیک دندانپزشکی سعادت آباد

پی ال سی زیمنس

دکتر علی پرند فوق تخصص جراحی پلاستیک

تعمیر سرووموتور

تحصیل پزشکی در چین

مجله سلامت و پزشکی

تریلی چادری

مهاجرت به استرالیا

ایونا

تعمیرگاه هیوندای

کاشت ابرو با خواب طبیعی

هدایای تبلیغاتی

خرید عسل

قرص بلک اسلیم پلاس

کاشت تخصصی ابرو در مشهد

صندوق سهامی

تزریق ژل

خرید زعفران مرغوب

تحصیل آنلاین آمریکا

سوالات آیین نامه

سمپاشی سوسک فاضلاب

مبل کلاسیک

بهترین دکتر پروتز سینه در تهران

صندلی گیمینگ

کفش ایمنی و کار

دفترچه تبلیغاتی

خرید سی پی

قالیشویی کرج

سررسید 1404

تقویم رومیزی 1404

ویزای توریستی ژاپن

قالیشویی اسلامشهر

قفسه فروشگاهی

چراغ خطی

ابزارهای هوش مصنوعی

آموزش مکالمه عربی

اینتیتر

استابلایزر

خرید لباس

7 little words daily answers

7 little words daily answers

7 little words daily answers

گوشی موبایل اقساطی

ماساژور تفنگی

قیمت ساندویچ پانل

مجوز آژانس مسافرتی

پنجره دوجداره

خرید رنگ نمای ساختمان

ناب مووی

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1864059727




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

ممنوعيت حضور بازيگر «سق‌ سياه» در تلويزيون


واضح آرشیو وب فارسی:ايسنا: ممنوعيت حضور بازيگر «سق‌ سياه» در تلويزيون
مهران اماميه كه با ايفاي نقش «سق‌سياه» شناخته مي‌شود، درباره‌ي حضور كمرنگش در تلويزيون توضيح داد: بعد از فعاليتم در راديو،‌ چندين كار تلويزيوني انجام دادم اما به خاطر ممنوعيت حضور مجريان راديو در تلويزيون و بالعكس، ديگر در تلويزيون حضور نداشتم؛ ضمن اينكه خودم هم راديو را بيشتر از تلويزيون دوست دارم،

مهران اماميه - بازيگر نقش «سق‌ سياه» - درخصوص عملكرد اين روزهاي شبكه نسيم به خبرنگار سرويس تلويزيون و راديو خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا) گفت: عملكرد نسيم به عنوان شبكه طنز خوب است، اما اگر از عقايد و نظرات مردم بيشتر استفاده كند، قطعا مي‌تواند روز به روز موفق‌تر شود.

اين بازيگر طنز كه اكنون در راديو فعاليت دارد، خاطرنشان كرد: مردم ايران به شاد بودن نياز دارند و روحيه مي‌خواهند؛ بر اين اساس نسيم به عنوان تنها شبكه‌ي طنز كشورمان بايد تا جايي كه مي‌تواند از نظرات مردم بهره بگيرد و از نظراتشان مطلع شود، اگر اين اتفاق بيفتد قطعا شبكه نسيم با رويكرد بهتري مواجه خواهد شد؛ ضمن اينكه مردم هم خوشحال مي‌شوند از اينكه نظراتشان در يك شبكه تلويزيوني لحاظ مي‌شود.

او تاكيد كرد: مردم ما دوست دارند به جاي اينكه از ماهواره‌ها استفاده كنند از برنامه‌هاي طنز و خنده‌دار شبكه‌هاي خودمان استفاده كنند؛ بنابراين اميدواريم شبكه نسيم به عنوان تنها شبكه طنز تلويزيون هميشه موفق باشد.

شبكه‌ها به مخاطب اجازه انتخاب بدهند

مجري و گوينده «جمعه ايراني» در ادامه با بيان اينكه به نظر مي‌رسد رقابت ميان شبكه‌هاي تلويزيوني كم شده است، اظهار كرد: به نظرم شبكه‌هايي مثل نسيم كه به تلويزيون اضافه مي‌شوند خيلي رقابت ميان آنها حاكم نيست؛ به عنوان مثال به جاي اينكه شبكه‌ها بگويند فلان سريال در فلان ساعت پخش مي‌شود،‌ بهتر است كه در ساعت‌هاي پيك‌، برنامه‌هاي جذابشان را پخش كنند و اين اجازه را به مخاطب بدهند تا مخاطب خودش برنامه مورد علاقه‌اش را انتخاب كند.

وي اضافه كرد: اگر اين اتفاق بيفتد رقابت ميان شبكه‌ها ايجاد مي‌شود. هرچند كه پيش از اين‌، اين سياست در شبكه‌ها حاكم بود. به عنوان مثال من به ياد دارم زماني كه طنز «جدي نگيريد» يا همان «سق‌سياه» خودمان پخش مي‌شد همه مي‌دانستند كه پنجشنبه شب‌ها ساعت 21 «جدي نگيريد» را مي‌بينند. اين مساله موجب مي‌شود كه شبكه‌هاي ديگر هم به فكر بيفتند و برنامه‌هايي بسازند تا مخاطبانشان را جذب كنند.

ممنوعيت حضور «سق سياه» در تلويزيون

مهران اماميه

اماميه در ادامه درباره‌ي حضور كمرنگش در تلويزيون توضيح داد: بعد از فعاليتم در راديو،‌ چندين كار تلويزيوني انجام دادم اما به خاطر ممنوعيت حضور مجريان راديو در تلويزيون و بالعكس، ديگر در تلويزيون حضور نداشتم؛ ضمن اينكه خودم هم راديو را بيشتر از تلويزيون دوست دارم، به همين خاطر ترجيح دادم در راديو بمانم. از طرفي هم كارهاي تلويزيوني كه به من پيشنهاد مي‌شد نمي‌توانست سطح توقعات مردم را برآورده كند چرا كه شخصا معتقدم بيننده هر بار بايد كار بهتري از بازيگر ببيند.

تلويزيون طنز نيش دار بسازد

اين بازيگر طنز همچنين گفت: علاقه شديدي به اجراي يك مسابقه تلويزيوني مهيج دارم كه اگر شرايط فراهم شود مي‌خواهم وارد عمل شوم؛ چرا كه فكر مي‌كنم جاي جُنگ در تلويزيون ما خالي است. در حال حاضر جنگ‌هاي كوتاه تصويري در تلويزيون ما كم است. ما بايد در كنار طنزهايمان، طنز نيش‌دار هم براي مخاطب توليد كنيم تا مردم بتوانند مشكلاتي كه در جامعه به آن مبتلا هستند را در قالب طنز ببينند تا كمي خيالشان راحت شود و بدانند كه همه مشكل دارند و فقط خودشان نيستند كه با مشكلات دست و پنجه نرم مي‌كنند.

هنوز مردم سراغ سق سياه را از من مي‌گيرند

بازيگر نقش «سق‌سياه» در ادامه گفت‌وگوي خود با اشاره به طنز «جدي نگيريد» كه اين روزها بخش‌هايي از آن از شبكه نسيم پخش مي‌شود، يادآور شد: اين طنز مربوط به 16 سال پيش مي‌شود. هنوز هم كه هنوز است مردم در كوچه و خيابان سراغ «سق‌سياه» را از من مي‌گيرند! در آن زمان كه «جدي نگيريد» شب‌ها از تلويزيون پخش مي‌شد، مردم در روز نسبت به من اظهار محبت مي‌كردند، جالب از همه اين است كه من فكر مي‌كردم مردم بعد از 15-16 سال نسبت به برنامه‌هاي قديمي فراموشي بگيرند اما الان كه هنوز در كوچه و خيابان سراغ اين كاراكتر را از من مي‌گيرند خوشحال مي‌شوم و ياد و خاطرات خوش آن دوران و صحنه‌هاي خوب جدي نگيريد برايم زنده مي شود.

او ادامه داد: البته درست است كه با آمدن اينترنت و ماهواره همه چيز به‌روز شده است اما مهم‌ترين رويكرد اين است كه بايد به طنز‌هايي توجه شود كه مردم آنها را دوست دارند.

كاراكتر سق سياه چگونه شكل گرفت؟

اماميه همچنين درخصوص طرح و ايده اوليه كاراكتر «سق سياه» در طنز «جدي نگيريد»، گفت: به ياد دارم زماني كه براي پيدا كردن لوكيشن طنز «جدي نگيريد» به يكي از روستاهاي كرج به نام چندار رفته بوديم، مردمان خيلي خوب و مهمان‌نوازي داشت. در آن لوكيشن دو درخت به فاصله دو متري در كنار هم بودند كه يكي از آنها سرسبز و تنومند بود و ديگري خشك و بي‌جان‌ بود. همان جا بود كه آقاي توكل - كارگردان «جدي نگيريد» - گفت چه اتفاق جالبي! مثل اينكه يكي اين درخت را چشم‌زده و خشك شده است. از همان جا بود كه كاراكتر «سق سياه» شكل گرفت و در واقع اولين آيتمي هم كه توليد شد، مربوط به سق سياه بود.

اين بازيگر گفت‌وگوي خود را با تعريف خاطره‌اي از طنز «جدي نگيريد» خاتمه داد.

خوشحالم كه مردم باورم كردند

وي گفت: در آن زمان كه كار ضبط «جدي نگيريد» در روستاي چندار به پايان رسيد، دو ماه پس از پايان ضبط، رودخانه‌اي كه در نزديكي آن روستا بود خشك شد و خبر رسيد كه اهالي همان روستا گفته بودند مقصر اين اتفاق سق سياه است! چرا كه 60 - 70 سال اين رود خشك نشده بود‌. بعد از مدتي خبر دادند كه رودخانه مجدد برقرار شد. اين يكي از خاطرات خيلي خوب من است و برايم جالب بود كه مردم مرا باور كردند.

مهران اماميه

انتهاي پيام

چهارشنبه 4 دي 1392





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: ايسنا]
[مشاهده در: www.isna.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 140]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


فرهنگ و هنر

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن