تبلیغات
تبلیغات متنی
محبوبترینها
قیمت انواع دستگاه تصفیه آب خانگی در ایران
نمایش جنگ دینامیت شو در تهران [از بیوگرافی میلاد صالح پور تا خرید بلیط]
9 روش جرم گیری ماشین لباسشویی سامسونگ برای از بین بردن بوی بد
ساندویچ پانل: بهترین گزینه برای ساخت و ساز سریع
خرید بیمه، استعلام و مقایسه انواع بیمه درمان ✅?
پروازهای مشهد به دبی چه زمانی ارزان میشوند؟
تجربه غذاهای فرانسوی در قلب پاریس بهترین رستورانها و کافهها
دلایل زنگ زدن فلزات و روش های جلوگیری از آن
خرید بلیط چارتر هواپیمایی ماهان _ ماهان گشت
سیگنال در ترید چیست؟ بررسی انواع سیگنال در ترید
بهترین هدیه تولد برای متولدین زمستان: هدیههای کاربردی برای روزهای سرد
صفحه اول
آرشیو مطالب
ورود/عضویت
هواشناسی
قیمت طلا سکه و ارز
قیمت خودرو
مطالب در سایت شما
تبادل لینک
ارتباط با ما
مطالب سایت سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون
مطالب سایت سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون
آمار وبسایت
تعداد کل بازدیدها :
1834466512
توهين به مقدسات در غياب ارشاد اسلامي؛ به كجا چنين شتابان؟!
واضح آرشیو وب فارسی:فارس: توهين به مقدسات در غياب ارشاد اسلامي؛ به كجا چنين شتابان؟!
آقاي جنتي بايد بداند كه پيادهنظام رسانهاي دشمن برخلاف اواخر دهه 70 و با سوءاستفاده از شعارهاي تساهل و تسامح، امروز وقيحانه و عريان با تمسك به شعار اعتدال ظاهر شده و هيچ ابايي از رفتارهاي انتحاري ندارند.
به گزارش سرويس فضاي مجازي خبرگزاري فارس، روزنامه وطن امروز نوشت: لطفا به اين جملات، خوب توجه كنيد:
1- يكي از مسائل مطروحه در بحث شهادت، نقش جنسيت در اعتبار شهادت است يعني زن يا مرد بودن تأثير بسزايي در اعتبار شهادت دارد. امروز در قوانين اغلب كشورها شرط مرد بودن در زمره شرايط لازم براي اعتبار شهادت نيست ولي در مقررات قانوني جمهوري اسلامي ايران، تفاوتهايي در اعتبار شهادت زن نسبت به شهادت مرد وجود دارد. براي بررسي اين تبعيض جنسيتي در قوانين، «قانون» با دكتر سوده حامد توسلي، حقوقدان و استاد دانشگاه به گفتوگو نشسته است.
در قانون آيين دادرسي مدني به وضوح با تبعيض آشكار جنسيتي در باب شهادت زنان در مراجع قضايي مواجه ميشويم. به عبارتي در هر چهار بند ماده 230 اين قانون و به علاوه در ماده 277 به روشني متوجه ميشويم كه در برخي امور اصولا شهادت زنان از اساس مورد پذيرش قرار نميگيرد و در برخي ديگر از امور نيز قانونگذار به روشني ميزان ارزش شهادت زنان را نصف ارزش شهادت مردان دانسته است...
بنابراين با دقت در ماده 199 قانون مجازات اسلامي جديد تبعيض آشكار جنسيتي ميان مردان و زنان در بحث ارزش شهادت و گواهي آنان دوباره آشكار و هويدا ميشود...
بحث نصف بودن ارزش شهادت زنان نسبت به شهادت مردان كه در صدر اسلام مطرح بود به گفته بسياري از علماي نوانديش جزو احكام ارشادي است و ميتوان با مقتضاي زمان و مكان آن را دستخوش تغيير و تحول كرد...
... به عبارتي در شرايط اجتماعي امروز ايران كه به حكم هر عقل سليمي بسيار متفاوت از شرايط صدر اسلام است، منطقي به نظر نميرسد كه شهادت يك بانوي دندانپزشك، جراح يا وكيل در مراجع قضايي، از شهادت يك كارگر ساده ساختماني كه مذكر است كماهميتتر تلقيشود... (روزنامه قانون 1/10/1392)
2- علي (ع) خود در جايجاي نهجالبلاغه بر اين نكته تاكيد مينهد كه حكومت سياسي از طريق بيعت و راي در اختيار قرار ميگيرد. به عنوان نمونه اميرالمومنين در نامه ششم نهجالبلاغه خطاب به معاويه مينويسد:
«مردمي كه با ابوبكر و عمر و عثمان بيعت كردند، هم بدانسان بيعت با مرا پذيرفتند. پس كسي كه حاضر است نتواند ديگري را خليفه گيرد و آنكه غايب است نتواند كرده حاضران را نپذيرد. شورا از آن مهاجرين و انصار است. پس اگر اينان بر امامت كسي گرد آمدند و او را امام خود ناميدند، خشنودي خدا هم در آن است».
كلمات مولا آشكارا بيانگر اين حقيقت است كه خلافت، امري انتصابي از جانب خداوند نيست و جانشين سياسي رسول خدا بايد توسط مردم انتخاب شود. علي(ع) هرگز از حقي در امر خلافت و حكومت كه از جانب خدا براي او در نظر گرفته شده و توسط پيامبر ابلاغ شده باشد، حرفي به ميان نميآورد. حتي آنجا كه ميخواهد از حق خود براي خلافت دفاع كند، بر ارزشها و شايستگيهاي خودش تاكيد ميكند و مردم را بر اين نكته «آگاه» ميسازد كه مبادا در «انتخاب» خود دچار اشتباه شوند. در تمام خطبههاي نهجالبلاغه، نسبت بين «آگاهي و انتخاب» چنان آشكار است كه جاي هيچ ترديدي باقي نميگذارد كه نگرش علي(ع) به مقوله حكومت چگونه و چيست! علاوه براين، نگاهي به گفتار، منش و كنش وي در طول 25 سال كنارهگيري و 5سال حكومت، مويد اين مطلب است. رفتار علي(ع) با هر سه خليفه پيش از خود بويژه ابوبكر و عمر كه در بسياري از كتب تاريخي مكتوب شده، به روشني نشان ميدهد وي آنها را كساني نميپندارد كه سخن پيامبر را بر زمين زده و حكومت را غصب كرده باشند!
.... اگر اميرالمومنين فرمان خدا را برخلافت خود بعد از رسول اكرم(ص) مييافت، آيا شجاعت و شهامت و عدالت او اقتضا نميكرد كه يك تنه شمشير بركشد و فرمان و عدل خدا را جاري سازد؟! و آيا از دروازه حكمت و شهر علم نبوي بعيد نبود كه بيان اين حق را از وقت حاجت به تاخير اندازد؟!
مروري بر مجموعه دغدغههاي علي(ع) در باب «حكومت» در آن دوران كه در كتب تاريخي و نيز نهجالبلاغه مندرج است، نشان ميدهد كه تمام اعتراض وي معطوف به نگرش حذفي بوده است، يعني اينكه خليفه يا هر كس ديگري دامنه اختيار مردم را تنگ كند. مثلا اينكه خليفه، خليفه بعد از خود را نصب كند يا بهگونهاي عمل كند كه نتيجه برآيند آرا، انتخاب فرد خاصي باشد. اعتراض علي معطوف به چنين فرآيندي است. همان چيزي كه ما امروز انتخاب مديريت شده يا هدايت يافته ميناميم. او به عدم انتخاب خود در شوراي سقيفه هيچ اعتراضي ندارد بلكه واكنش وي به محدود شدن عرصه انتخاب بود و نيز اينكه نتوانست خود را در معرض انتخاب مردم قرار دهد. نگراني علي(ع) تنها محدود شدن وسعت گزينش مردم بود و از كلماتش اين امر به آساني قابل استنباط است. مراد از «اتمام نعمت» در آيه مذكور، نه حكومت و پيشوايي دنيوي، بلكه اتمام بعثت نبي، نزول، دريافت و ابلاغ بدون كاستي و نقصان قرآن است. همين قرآن كامل و تمام است كه قادر است امام و پيشواي امت واقع شود.
آيا ميشود چيزي كه از منظر اميرمومنان(ع) قدر و منزلتش از عطسه بز كمتر است، از طرف خدا باشد و تازه از اين فراتر، اتمام نعمت و اكمال دين نيز باشد؟!... (روزنامه بهار 1/8/1392)
3- در مورد حضرت زهرا(س) شاهد چند رويكرد هستيم. در دوره انقلاب و دوران جنگ از ميان ائمه بيش از هر چيز از امام حسين(ع) و كربلا ياد ميشد و براي ادامه مبارزه از ايشان الهام ميگرفتيم. ساير ائمه نيز هر يك جايگاه خود را داشتند. از جمله از حضرت زهرا(س) به عنوان الگوي يك زن مسلمان تجليل ميشد (كتاب فاطمه فاطمه است، مرحوم علي شريعتي). يا برخي از زبان ايشان بانوان را به رعايت عفت و حجاب ترغيب ميكردند. اما به تدريج از سالهاي آخر جنگ توجه به ايشان نسبت به ساير ائمه برجستهتر و رويكرد به ايشان نيز متفاوت شد. به تدريج مهمترين فاز زندگي ايشان روزهاي اول پس از وفات پيامبر اعلام شد و برخورد خليفه دوم با ايشان براي گرفتن بيعت از ساكنين منزل ايشان و حوادث گفته شده در اين مورد پررنگ شد. پيش از آن از درگذشت آن حضرت بهعنوان وفات ياد ميشد كه بهتدريج عنوان شهادت جايگزين شد و در رسانهها هم رايج شد.
بهطوريكه به تدريج روضه حضرت زهرا(س) جاي همه ائمه ديگر را گرفت و حتي ظهر عاشورا ديده شد كه مداحان، روضه آن بزرگوار بويژه ماجراي درگيري با خليفه را ميخوانند.
دنبالكنندگان اين سوژهها به همينجا بسنده نكردند. آنها براي گرم نگهداشتن اين تنور هر روز سوژهاي جديد ميآفرينند. حضرت محسن- نام نطفهاي كه ميگويند در رحم حضرت فاطمه بوده و بر اثر فشار در جنين سقط شده است- ازجمله مسائلي است كه روز به روز در محافل نامبرده بيشتر مورد توجه قرار ميگيرد. تاكنون چندين جلد كتاب به زبان فارسي و عربي در باره اين طفل به دنيا نيامده نوشته شده است. برخي مدعي هستند كه مقام او از امام حسن و امام حسين بالاتر است. برخي براي ايشان يك هفته عزاداري ميكنند. ضمن اينكه چند دهه نيز براي حضرت فاطمه مراسم گرفته ميشود و بهتدريج سوگواري براي ايشان از عاشورا مهمتر ميشود. فعالان مذهبي به ياد دارند كه پيش از انقلاب دعاي ندبه از جمله مراسم رايج در ميان شيعيان بود. پس از انقلاب بويژه دوران جنگ، دعاي كميل و عرفه هم كه دعايي مستند و پرمغز است در كنار دعاي ندبه رواج يافت اما بهتدريج در سالهاي بعد زيارت عاشورا كه به لحاظ سندي، استحكام دعاي كميل را نداشت و برخي ترديدهايي در اين زمينه بود، ترويج شد. بهطوريكه بعدها در اغلب ادارات و مراسم مذهبي اين زيارت خوانده ميشد و روي لعن و نفرين بر خلفا در آن تأكيد ميكردند.تجليل از ائمه شيعي كه در قبرستان بقيع آرميدهاند سنت پسنديدهاي است اما برجسته كردن آن در برابر خانه خدا چه فلسفهاي دارد؟ امروز براي برخي رفتن به حج، ناخودآگاه زيارت قبرستان بقيع را تداعي ميكند. حتي در تبليغات برخي آژانسهاي مسافري حج نيز اين مساله را شاهديم. اين رويكردها پيامدها و بازتابهايي دارد كه از اختيار و انتخاب ما خارج است و بعدها با آنها روبهرو خواهيم شد. (مجله چشمانداز- مهر و شهريور 92)
موارد يادشده نوشتههاي نويسندگان ضددين فراري از كشور نيست بلكه اينها تنها نمونههايي داخلي از مطالبي است كه اين روزها در عرصه مطبوعات كشور منتشر ميشود.
درج اينگونه مطالب عريان و صريح عليه احكام نوراني اسلام و مباني ديني و قرآني در همين ابتداي كار دولت كه حدود چهار ماه از عمر آن ميگذرد، علاوه بر تريبون يافتن و حضور معنادار فتنهگران، پيادهنظام رسانهاي دشمن، وابستگان به گروهكهاي غيرقانوني از جمله گروهك نهضت آزادي و مشاركت و مجاهدين انقلاب در عرصه مطبوعات كشور در كنار انحرافاتي كه در ساير حوزههاي فرهنگي شاهديم از جمله هماهنگي براي دفن اعضاي گروه سگهاي زرد در قطعه هنرمندان، حمايت از تكخواني زنان، تلاش براي قانوني كردن فيسبوك، تعطيل كردن همايش ضداستكباري «افق نو»، انتصاب محكوم فتنه در سطح مديريت وزارتخانه، رفع تعليق از برخي ناشران متخلف، صدور پروانه نمايش براي تعدادي از فيلمهاي مسالهدار و توقيفي و... شرايطي را ترسيم ميكند كه هر انسان دلسوزي را نسبت به آينده جهتگيريهاي دولت آقاي روحاني و وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامي و متوليان آن بيمناك ميكند بويژه در حوزه دين، فرهنگ و اعتقادات جامعه مسلمان شيعي كه همه افتخار آن اتكا به تعاليم علما، مراجع و تعليمات ناب ريشهدار در حوزههاي علميه است.
وزير محترم فرهنگ و ارشاد اسلامي بايد متوجه باشند كه فرزند حضرت آيتالله جنتي (دام عزه) هستند همان كه همچون مرحوم حضرت آيتالله مشكيني (رضوانالله عليه) زبان بيلكنت اسلام، فقيه مجاهد و نعمت بيبديلي براي انقلاب هستند. همه اين رفتارهاي صورت گرفته كه شتابان و وقيحانه اعتقادات اسلامي و باورهاي ديني را هدف قرار داده، هشدارهايي است براي مسؤولان امر بويژه وزير محترم فرهنگ و ارشاد اسلامي بويژه دستگاههاي امنيتي و قضايي كه بار ديگر تذكرات رهبر انقلاب درباره «جريان نفوذ و تبليغاتچىهاى مواجببگير دشمن و برخي از تبليغاتچىهاى بىمزد و مواجب» و به طور اخص هشدار دو ماه قبل ايشان (بيانات 12/8/1392) را بشنوند و جدي بگيرند و بدانند كه پيادهنظام رسانهاي دشمن برخلاف اواخر دهه 70 و با سوءاستفاده از شعارهاي تساهل و تسامح، امروز وقيحانه و عريان با تمسك به شعار اعتدال ظاهر شده و هيچ ابايي از رفتارهاي انتحاري نيز ندارند.
آقاي جنتي؛ امروز در برابر كساني كه اعتدال را برنميتابند، تدبير با شماست!
بازگشت به صفحه نخست گروه فضاي مجازي
انتهاي پيام/
سه شنبه 3 دي 1392
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: فارس]
[مشاهده در: www.farsnews.com]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 54]
صفحات پیشنهادی
بسيج دانشجويي دانشگاه صنعت نفت خواستار شدبرخورد قاطع دادستاني كل كشور با توهينكنندگان به مقدسات
بسيج دانشجويي دانشگاه صنعت نفت خواستار شدبرخورد قاطع دادستاني كل كشور با توهينكنندگان به مقدسات بسيج دانشجويي دانشگاه صنعت نفت از دادستاني كل كشور خواست با توهينكنندگان به مقدسات اسلامي برخورد قاطعي داشته باشد به گزارش خبرگزاري فارس از اهواز در پي نفت توهين به مقدسات اسلامي دآيا شاعران از تصميم ارشاد راضي هستند؟تشكيل وزارتخانه براي شعر هم كارگشا نيست/ دفتر شعر و ادب خروجي نداشت
آيا شاعران از تصميم ارشاد راضي هستند تشكيل وزارتخانه براي شعر هم كارگشا نيست دفتر شعر و ادب خروجي نداشت محدثي خراساني گفت هنوز هم شعر جايگاه اصليش را در مديريت فرهنگي ما ندارد نه ارشاد نه حوزه هنري نه جاي ديگري متولي سياست گذاري دراز مدت در حوزه شعر نيست خبرگزاري فارس- مهناز سچند نكته مهم در حاشيه افشاي فساد در تامين اجتماعي كفنپوشان و مدعيان هميشگي كجا هستند؟/ سكوت در برابر فساد نشا
چند نكته مهم در حاشيه افشاي فساد در تامين اجتماعي كفنپوشان و مدعيان هميشگي كجا هستند سكوت در برابر فساد نشانه چيست برخي از جوانان اين كشور گاه حاضر نيستند يك فيلم سينمايي بهخاطر مفسدههاي اخلاقي مترتب بر اكران آن نمايش داده شود اما گاهي در قبال زد وبندهاي باندهاي قدرت و ثروتممنوعيت زنان در مشاغل تا كجا پيش مي رود؟
ممنوعيت زنان در مشاغل تا كجا پيش مي رود در حالي كه زنان امروز در مشاغلي چون رانندگي مهندسي معماري و مشاوران آژانسهاي مسافر بري حضور پر رنگي دارند اما رييس اتحاديه مشاوران املاك از ممنوعيت مشاوره املاك براي زنان خبر مي دهد به گزارش خبرانلاين پيش از اين زنان در قانون تامين اجپيروزي تيم فوتبال بيرامار در غياب بازيكن ايراني
پيروزي تيم فوتبال بيرامار در غياب بازيكن ايراني تيم فوتبال بيرامار درحالي هفته بيست و يكم ليگ دسته اول پرتغال را با پيروزي به پايان رساند كه افشين اسماعيلزاده بازيكن ايراني اين تيم تنها در فهرست 18 نفره قرار داشت به گزارش خبرنگار مهر هفته بيست و يكم از رقابتهاي ليگ دسته اول پربازخواني توهين هاي اصلاح طلبان به آيت الله هاشمي +تصاوير
بازخواني توهين هاي اصلاح طلبان به آيت الله هاشمي تصاوير شايد اين بخش از خاطرات روزانه مسئول دفتر محمد خاتمي به اين سوالات پاسخ دهد آنجا كه محمدعلي ابطحي در وب سايتش مي نويسد بسياري از افراد و جريانات كه سال ها قبل توهين هاي غيرمنصفانه اي نسبت به رفسنجاني روا مي داشتند و وي رممنوعيت زنان در مشاغل مختلف تا كجا پيش مي رود؟
ممنوعيت زنان در مشاغل مختلف تا كجا پيش مي رود هادي معيري نژاد پيش از اين زنان در قانون تامين اجتماعي از مشاغل سخت و زيان آور منع شده اند اين مطلب را محمدحسن زدا در نشست خبري مربوط به عملكرد ۱۰۰ روزه سازمان تامين اجتماعي گفت و افزود در قانون كلي حضور خانمها در مشاغل سخت و زيانرئيس اداره ارشاد قوچان:بودجه فرهنگي ارشاد قوچان از ابتداي سال 1.2 ميليون تومان بوده است
رئيس اداره ارشاد قوچان بودجه فرهنگي ارشاد قوچان از ابتداي سال 1 2 ميليون تومان بوده است رئيس اداره فرهنگ و ارشاد اسلامي قوچان گفت بودجه فرهنگي اين اداره در سال گذشته 2 ميليون و 400 هزار تومان بود كه در سالجاري تاكنون تنها 1 ميليون و 200 هزار تومان به آن تخصيص داده شده است به گتوهين مهمان شبكه من و تو به زنان مسلمان/عكس
توهين مهمان شبكه من و تو به زنان مسلمان عكس اين جملات را بارها و در اشكال مختلف از شبكه من و تو ديده ايم اگر زني تصميم بگيرد كه آگاهانه حجاب داشته باشد و خودش را از دنيا نامرئي كند اين آدم آدم دانايي نيست اين خانم خانم دانايي نيست خانمي نيست كه بخواهد در جامعه نقش مؤثربازديد معاون توسعه مديريت و منابع وزير ارشاد از تئاتر شهرهزينه بازسازي تئاتر شهر ۱۲ ميليارد تومان است/ اتمام ف
بازديد معاون توسعه مديريت و منابع وزير ارشاد از تئاتر شهرهزينه بازسازي تئاتر شهر ۱۲ ميليارد تومان است اتمام فاز اول تا قبل از جشنواره تئاتر فجر معاون توسعه مديريت و منابع وزير فرهنگ و ارشاد اسلامي روز گذشته ـ ۲۵ آذر ـ از مجموعه تئاتر شهر بازديد كرد به گزارش خبرگزاري فارس قادرمعاون مطبوعات و تبليغات اداره كل فرهنگ و ارشاد اسلامي استان قم:نشريه تخصصي نقد وهابيت مجوز گرفت
معاون مطبوعات و تبليغات اداره كل فرهنگ و ارشاد اسلامي استان قم نشريه تخصصي نقد وهابيت مجوز گرفت معاون مطبوعات و تبليغات اداره كل فرهنگ و ارشاد اسلامي استان قم گفت پژوهشنامه نقد وهابيت ـ سراج منير با اخذ مجوز از هيئت نظارت بر مطبوعات به جمع نشريات قم پيوست محمد خامهيار امروزمظلومي:عدد 4 مودبانه ترين واكنش به توهين پرسپوليسي ها بود/اينبار داوري خوب بود و الم شنگه نمي خواست؟
مظلومي عدد 4 مودبانه ترين واكنش به توهين پرسپوليسي ها بود اينبار داوري خوب بود و الم شنگه نمي خواست سه شنبه 26 آذر 1392رئيس ديوان عدالت اداري:ديدار هيئت پارلماني اروپا با دو نفر از محكومين نشان داد ريشه و آبشخور فتنه كجاست
رئيس ديوان عدالت اداري ديدار هيئت پارلماني اروپا با دو نفر از محكومين نشان داد ريشه و آبشخور فتنه كجاست رئيس ديوان عدالت اداري گفت ديدار هيئت پارلماني اروپا با دو نفر از محكومين فتنه 88 نشان داد ريشه و آبشخور فتنه 88 در كجا بوده است به گزارش خبرنگار قضايي فارس حجت الاسلام و ا-
گوناگون
پربازدیدترینها