محبوبترینها
قیمت انواع دستگاه تصفیه آب خانگی در ایران
نمایش جنگ دینامیت شو در تهران [از بیوگرافی میلاد صالح پور تا خرید بلیط]
9 روش جرم گیری ماشین لباسشویی سامسونگ برای از بین بردن بوی بد
ساندویچ پانل: بهترین گزینه برای ساخت و ساز سریع
خرید بیمه، استعلام و مقایسه انواع بیمه درمان ✅?
پروازهای مشهد به دبی چه زمانی ارزان میشوند؟
تجربه غذاهای فرانسوی در قلب پاریس بهترین رستورانها و کافهها
دلایل زنگ زدن فلزات و روش های جلوگیری از آن
خرید بلیط چارتر هواپیمایی ماهان _ ماهان گشت
سیگنال در ترید چیست؟ بررسی انواع سیگنال در ترید
بهترین هدیه تولد برای متولدین زمستان: هدیههای کاربردی برای روزهای سرد
صفحه اول
آرشیو مطالب
ورود/عضویت
هواشناسی
قیمت طلا سکه و ارز
قیمت خودرو
مطالب در سایت شما
تبادل لینک
ارتباط با ما
مطالب سایت سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون
مطالب سایت سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون
آمار وبسایت
تعداد کل بازدیدها :
1832441580
آيا شاعران از تصميم ارشاد راضي هستند؟تشكيل وزارتخانه براي شعر هم كارگشا نيست/ دفتر شعر و ادب خروجي نداشت
واضح آرشیو وب فارسی:فارس: آيا شاعران از تصميم ارشاد راضي هستند؟تشكيل وزارتخانه براي شعر هم كارگشا نيست/ دفتر شعر و ادب خروجي نداشت
محدثي خراساني گفت: هنوز هم شعر جايگاه اصليش را در مديريت فرهنگي ما ندارد نه ارشاد نه حوزه هنري نه جاي ديگري متولي سياست گذاري دراز مدت در حوزه شعر نيست.
خبرگزاري فارس- مهناز سعيدحسيني: يكي از اخبار مهمي كه اين روزها در حوزه شعر و ادبيات منتشر شد، بحث انحلال دفتر شعر و ادب و بازگشت آن به ساختار قبلي در زير مجموعه معاونت فرهنگي بود. دفتر شعر و ادب كه تقريبا يكي دو سالي از تاسيس آن ميگذرد و قادر طراو پور مسئول اين دفتر يك روز، خبر از تاسيس آن داد و دو روز پيش همايون اميرزاده مشاور علمي، فرهنگي و مديريتي معاون فرهنگي خبر از انحلال آن و بازگشت نظارت بر امور شعر به حوزه معاونت فرهنگي، تاريخچه كوتاهي داد.
در واقع در دولت پيشين در پاسخ به تقاضاي شاعران براي ايجاد نهاد و دفتري مستقل در وزارت ارشاد براي رسيدگي به امور شاعران و گله از اينكه، در ميان تمام هنرهاي ما، شعر تنها طفل يتيمي است كه بي سرپرست مانده و از موسيقي و سينما گرفته تا ادبيات داستاني و تئاتر هر يك نهاد مستقل مربوط به خود دارند، دفتر شعر و ادب وزارت ارشاد تاسيس شد. اما اكنون كه پس از دو سال اين دفتر منحل شده است، ما در گفتگوهايي كه با تعدادي از شاعران پيشكسوت و صاحب راي در اين حوزه داشتيم، جوياي نظرات آنها در اين باره شديم تا بدانيم آنها كاركرد اين دفتر را در اين دو سال چگونه ارزيابي ميكنند؟ آيا اين انحلال و بازگشت به قبل خوب بوده يا نه؟ و اينكه الان ناراحتي از اين بابت وجود ندارد كه باز حق شعر، اين ملي ترين هنر ما ادا نشود و باز هم چون طفل بيپدر بماند؟ نظرها متفاوت و در خور تامل بود كه مروري بر آنها داريم:
**دفتر شعر و ادب اختياراتي نداشت كه موفق باشد
مصطفي محدثي خراساني از شاعران كشورمان كه وجود اين دفتر را در اين دو سال مثبت ارزيابي نميكند در اين باره گفت: عملا از اين دفتر در اين يكي دوسال به جز نامي در ميان نبود و نميتوان گفت كه وجودش به حال شعر و ادب اين كشور مفيد بوده است. البته اين دفتر با هدفهايي شروع به كار كرد اما از آنجايي كه هيچ اختيار و هيچ كار مهمي را به آن نسپرده بودند، عملا كاري از پيش نبرد. ما دفتر شعر داشتيم اما امورات شعر را باز هم همان كارمندان اطراف وزير اداره ميكردند و چون اين دفتر توان اجرايي نداشت، اگر قرار بود به آن صورت باقي بماند، نبودش بهتر است.اما اگر به آن صورتي كه تعريف شده بود و قرار بود باشد، اختيار به آن ميدادند كارهايي ميتوانست انجام دهد.
اين شاعر كه دوران طلايي شعر را دوران محسن پرويز ميداند، افزود: دوران طلايي شعر همان زماني بود كه شعر زير نظر معاونت فرهنگي بود و به خصوص دوراني كه آقاي پرويز مسئوليت داشتند و بناي شعر فجر را گذاشتند يا چاپ و نشر تكا راه افتاد و كارهاي بزرگي انجام شد. بعد از جدايي از معاونت فرهنگي به جز شعارها و كارهاي نمايشي چيزي نديديم.
**هنوز هم شعر در مديريت فرهنگي مظلوم است
محدثي خراساني كه پيش از اين يكي از منتقدان جدي بيسرپرست بودن شعر در حوزه مديريت فرهنگي بود، در پاسخ به اين سوال كه قبل از ايجاد اين دفتر اعتقاد بر آن بود كه هر هنري در ارشاد متولي دارد به جز شعر و اتفاقا اين دفتر در پاسخ به اين مطالبهها شكل گرفت. با اين وجود اعتقاد داريد باز هم نبود اين دفتر بهتر از بودنش به آن شكل است، اظهار داشت: بر اساس همان خلايي كه احساس ميشد و مطالبات جامعه ادبي و رهبر انقلاب، رئيس جمهور قبلي با عجله اعلام كرد كه قائم مقام شعر ايجاد ميشود ولي عملا اين كار خلائي را پر نكند. ولي در وزارت ارشاد بايد سازماني قدرتمندتر از معاونت سينمايي يا موسيقي براي شعر داشته باشيم. چون شعر نقش مبنايي دارد و مادر هنرهاي ديگر است و زير ساخت فرهنگي ما در جامعه شعر است و هنوز هم شعر جايگاه اصليش را در مديريت فرهنگي ما ندارد نه ارشاد نه حوزه هنري نه جاي ديگري متولي سياست گذاري دراز مدت در حوزه شعر نيست. همه از حاصل دسترنج شاعران استفاده ميكنند و خودشان هيچ تكليفي براي كاشت ندارند و همه اهل برداشت از شعر هستند.
**شعر بايد متولي داشته باشد/ بودنش بهتر از هيچ بود
علي محمد مودب هم در ارزيابي فعاليت دفتر شعر و ادب و تاثيري كه اين دفتر در اين سالها داشته است، گفت: به نظر من شعر بايد متولي داشته باشد. كاركرد اين دفتر هر چند چندان مطلوب نبود اما از هيچ چيز بهتر بود و در ساختار جديد بايد فكري به حالش كرد.
وي در تشريح اينكه چرا بايد شعر متولي داشته باشد، اظهار داشت: شعر هنر اول ما است و بايد جايگاهي هم شان آن در مديريت فرهنگي داشته باشد كه هم رسمي باشد و هم اسمي. شعر هنر كم هزينهاي است و شاعران عمدتا با اين مسائل ميانه ندارند و همين باعث شده در مديريتها به آن ظلم شده است.
مديرعامل موسسه شهرستان ادب كه توليت امور شعر را منوط به بودجههاي آن چناني نميداند، گفت: شعر اصلا محتاج بودجههاي دولتي به آن معنا نيست اما محتاج سياست گذاري و هدفمند شدن چيزهايي است كه به اسم شعر برگزار ميشود تا آنها سامان و نظمي پيدا كنند و اين سامان و نظم شامل سياست گذاري در حوزههاي مختلف از آموزش و پرورش استعدادها تا توزيع و نشر و معرفي و چهره سازي ميشود كه اين نيازمند يك اتاق فكر جدي است .
**راه حل، شورايي براي سياست گذاري شعر است
اين شاعر اظهار داشت: در سطح كلان بايد يك اتاق فكر جدي براي شعر باشد تا اتفاقات را رصد و در قبال آنها برنامه ريزي كند. متاسفانه يك حركتي كه انجام شد اما ادامه پيدا نكرد، شوراي سياست گذاري بود. من در جلسه شوراي سياست گذاري شعر هم گفتم اگر اين شورا به خاطر جشنواره تشكيل شده فايده ندارد و بايد شورايي باشد كه فارغ از جشنوارهها به خود شعر بپردازد. و جشنواره يكي از فروعاتش باشد اما آن شورا هم ناقص ماند و ادامه پيدا نكرد.
مودب گفت: به نظرم راهكار اين وضعيت يك شورا است كه ممكن است ذيل هر بخشي در وزارت ارشاد تعريف شود كه اين بستگي به چارت وزارت و تعريف كار آنها دارد كه ما خيلي در جريان نيستيم ولي خوب است كه براي شعر كه هنر اول ماست، خيلي جدي تر از سينما تدبير كنيم. به هر حال بايد در اين اتاق فكر، گروهي به شعر فكر كنند. تا به حال برعكس عمل شده است. ابتدا برنامههايي بوده و بعد شاعران را جمع كردهاند تا در برنامه شركت كنند در حالي كه بايد به شعر فكر كنند و بعد سياست گذاري شود بعد برنامه ريزي بعد بودجه ريزي شود در حالي كه متاسفانه هميشه همه چيز از بودجه شروع ميشود.
**بايد نتيجه فعاليتها ديده شود/ اوضاع شعر و ادب فرقي نكرد
اسماعيل اميني هم درباره تاثيري كه اين دفتر در اوضاع شعر و ادب داشته است، معتقد است كه وجود اين دفتر هيچ فرقي به حال شعر و ادب نداشت چه زماني كه به صورت افراطي به صورت قائم مقام شعر در آمد و چه زماني كه به صورت دفتر شعر و ادب درآمد.
به نظر اميني اين چنين دفترهايي فقط يك بازي اداري است براي امتياز دادن به افرادي كه اهل تفكر خاصي هستند و هر تفكري سياسي كه غالب شود، افراد همان تفكر امتياز ميگيرند و غالبا اين تغييرات به نفع افرادي است كه پست ميگيرند و در مجموع اين كارها فرقي به حال فرهنگ ندارد.
اما اسماعيل اميني درباره زمان اعلام اين خبر نظر جالبي داشت و گفت: اين خيلي جالب است كه اين روزها كه مصادف است با تاكيد رهبر معظم انقلاب بر زبان و ادبيات فارسي و سخنان ايشان كه فرهنگ اصل است و اقتصاد و سياست در حاشيه و بر اهميت شعر و ادبيات فارسي تاكيد كردند، اين اتفاق ميافتد.
اين شاعر و منتقد معتقد است حاصل سخنان رهبر انقلاب درباره فرهنگ و ادبيات در اجرا بايد جايي ديده شود و فقط نبايد به صورت خبر منتشر شود. من هيچ حاصل و واكنشي را نسبت به اين سخنان در هيچ جا نديدم انگار كه اين تاكيد بر اهميت فرهنگ و به ويژه بر ادبيات فارسي و شعر، صرفا به شكل خبر منتشر ميشود.
**اگر وزرات شعر و ادب هم تشكيل شود ولي كار نشود...
اسماعيل اميني درباره دليل اينكه چرا اين دفتر كارايي و خروجي نداشته است، قضاوتش را متوجه ساختار و نوع مديريت اين دفتر نكرد و اظهار داشت: من رفت و آمدي نداشتم و نميدانم به خاطر ضعف ساختاري و اداري اين دفتر بود يا به خاطر مديريتش. من از بيرون نگاه ميكنم و ميبينم هيچ تغييري در احوال شعر، جلسات شعر، نشريات شعر رخ ميدهد يا نه. من از ساختار اداري اين دفتر خبر ندارم اما بازتاب فعاليتهايش بالاخره بايد به شكلي ديده شود. مثلا اگر سازمان محيط زيست فعاليتي انجام ميدهد نتيجهاش بايد در پاكي هواي تهران يا حفظ محيط زيست ديده شود. درباره دفتر شعر و ادب هم بايد نتيجهاي از فعاليتهاي اين دفتر را در حوزه شعر و ادب ببينيم.
وي افزود: قبل از دفتر شعر و ادب گفتند قائم مقام شعر داشته باشيم اما عملا كار محسوسي ديده نشد و اين نشان ميدهد براي كساني كه اين طور تصميم ميگيرند، اين گونه پستها و دفترها فانتزي است و كاري نميخواهد. مثل مغازهاي كه باز شود و خريد و فروشي در آن انجام نشود صرفا به مغازه دار حقوق بدهند. اصلا بگويند وزارت شعر و ادب اسمش هر چه كه باشد. بايد كاري انجام شود وگرنه چه فايدهاي دارد. البته براي كساني كه در اين مناسبتها منصوب ميشوند و پست ميگيرند فايده دارد اما براي فرهنگ نه.
**تشكيل دفتر شعر و ادب عجولانه و بدون مشورت و تحقيق بود
پرويز بيگي حبيب آبادي هم از بازگشت روند سرپرستي امور شعر در معاونت فرهنگي استقبال و آن را خوب ارزيابي كرد و براي اين صحبتش اين چنين دليل آورد: چون در آن حالت اين دفتر نه بودجه كافي داشت و مديريتي هم در آن اعمال نميشد. وقتي شعر زير نظر معاونت فرهنگي ميرود بديهي است كه بودجه دارد، مدير و مسئول دارد و به شكل بهتري كارها دوام و قوام مييابد .
اين شاعر تصميم قبلي وزارت ارشاد را كه منجر به تاسيس دفتر شعر و ادب شد، فوق العاده عجولانه خواند و گفت: قبل از گرفتن چنين تصميمي بايد كارگروهي مينشستند چند ماهي تحقيقات ميداني انجام ميداند با شعرا مشورت ميكردند و بعد تصميمي ميگرفتند ولي اين حركت ناگهاني سودي به حال شعر نداشت.
در مجموع آنچه كه از برآيند سخنان شاعران ما بر ميآيد اين است كه جايي كه عهدهدار امور شعر است،بايد قدرت اجرايي داشته باشد، بتواند سياست گذاري كند، بودجه داشته باشد و جمعي از شاعران صاحب نام و دلسوز در گرداندن امور نظر بدهند و خلاصه اينكه كار شعر به اهلش واگذار شود.
انتهاي پيام/و
سه شنبه 26 آذر 1392
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: فارس]
[مشاهده در: www.farsnews.com]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 61]
صفحات پیشنهادی
رييس اداره فرهنگ و ارشاد اسلامي آران و بيدگل: شعرهاي آييني شاعران آران و بيدگل، جايگاه شايستهاي يافته است
رييس اداره فرهنگ و ارشاد اسلامي آران و بيدگل شعرهاي آييني شاعران آران و بيدگل جايگاه شايستهاي يافته است رويكرد شاعران آران وبيدگل به شعرهاي آييني جايگاه شايسته اي را براي شاعران اين شهرستان در طراز كشوري فراهم ساخته است رييس اداره فرهنگ و ارشاد اسلامي آران و بيدگل شعرهاي آييمدير جهاد كشاورزي جيرفت اعلام كردتشكيل 50 پرونده تخلف تغيير كاربري اراضي كشاورزي در جيرفت
مدير جهاد كشاورزي جيرفت اعلام كردتشكيل 50 پرونده تخلف تغيير كاربري اراضي كشاورزي در جيرفت مدير جهاد كشاورزي شهرستان جيرفت گفت طي يك سال گذشته حدود 50 فقره پرونده تخلف تغيير كاربري اراضي زراعي و باغي در جيرفت تشكيل كه 20 فقره منجر به صدور كيفرخواست و حكم دادگاه شده است محمدعلي سربيعي خبر دادتشكيل شوراي راهبردي وزارتخانه براي به كارگيري ايدههاي كاربردي
ربيعي خبر دادتشكيل شوراي راهبردي وزارتخانه براي به كارگيري ايدههاي كاربردي وزير تعاون كار و رفاه اجتماعي از تشكيل شوراي راهبردي و سياستگذاري براي به كارگيري ايدههاي كاربردي در حوزه فعاليتهاي اين حوزه در اين وزارتخانه خبر داد به گزارش خبرگزاري فارس به نقل از مركز روابط عموميآیا وزارت ارشاد به حرمت شکنی در ماه صفر تن داده است؟
آیا وزارت ارشاد به حرمت شکنی در ماه صفر تن داده است ظاهرا اين سياست وزارت ارشاد را هم بايد در ادامه باقي رفتارها و موضعگيريهاي وزير و معاونانش در روزها و ماههاي اخير تحليل و تفسير كرد سياستهايي كه به جاي پرداختن به موضوعات اساسي حوزه فرهنگ بيشتر يا به دنبال پرداختن به حاشيهمعاون مطبوعاتي وزارت ارشادخبرداد / تشكيل يك هيات براي رسيدگي به در خواست صدور پروانه حرفهاي خبرنگاري
معاون مطبوعاتي وزارت ارشادخبرداد تشكيل يك هيات براي رسيدگي به در خواست صدور پروانه حرفهاي خبرنگاري معاون مطبوعاتي وزارت ارشاد از تشكيل يك هيات پنج نفره با هدف رسيدگي به درخواست صدور پروانهي حرفهاي براي خبرنگاران در روزهاي آينده خبر داد دوشنبه 25 آذر 1392تاريخ را به روايت شاعران بخوانيم/ صد سال شعر فارسي از نگاه ساعد باقري و سهيل محمودي
تاريخ را به روايت شاعران بخوانيم صد سال شعر فارسي از نگاه ساعد باقري و سهيل محمودي سيدعبدالجواد موسوي ساعد باقري و سهيل محمودي همت كردهاند و سيوسه جلد از گزيدهاي از صد سال شعر فارسي را تحويل انتشارات اميركبير دادهاند اين پروژه كه قرار است در صد جلد منتشر شود قرائت و روايتتشكيل هياتي براي صدور پروانه حرفهاي خبرنگاري معاون مطبوعاتي و اطلاعرساني وزارت ارشاد خبر داد
تشكيل هياتي براي صدور پروانه حرفهاي خبرنگاري معاون مطبوعاتي و اطلاعرساني وزارت ارشاد خبر داد معاونت مطبوعاتي وزارت فرهنگ وارشاد اسلامي با اشاره به ايده اوليه صدور پروانه فعاليت حرفهاي از سوي پروفسور معتمدنژاد بر لزوم پيگيري اين موضوع تأكيد كرد به گزارش روابط عمومي معاونت مهشدار جالب دفتر يك وزير به مسئولان وزارتخانه
هشدار جالب دفتر يك وزير به مسئولان وزارتخانه روزنامه خراسان در ستون ويژه هاي خود نوشت بر اساس بخشنامه اي كه طي روزهاي اخير از سوي دفتر يكي از وزراي اقتصادي به تمام مديران ارشد اين دستگاه ابلاغ شده از آنها خواسته شده است با توجه به برگزاري برخي مراسم ها همايش ها رونمايي ها و ديآيا بودجه لازم براي بقاي قلب تئاتر ايران تامين ميشود؟معاون مالي وزير ارشاد از تئاتر شهر بازديد ميكند
آيا بودجه لازم براي بقاي قلب تئاتر ايران تامين ميشود معاون مالي وزير ارشاد از تئاتر شهر بازديد ميكند علياصغر كارانديش مروستي معاون اداري و مالي وزير ارشاد جهت برآورد بودجه لازم جهت آغاز مرحله دوم بازسازي و تعميرات و بررسي وضعيت مجموعه تئاتر شهر ظهر امروز 25 آذر ماه از اين مجمرئيس اداره فرهنگ و ارشاد اسلامي پلدختر:كنگره منطقهاي شعر «به رنگ صبح» در پلدختر برگزار ميشود
رئيس اداره فرهنگ و ارشاد اسلامي پلدختر كنگره منطقهاي شعر به رنگ صبح در پلدختر برگزار ميشود رئيس اداره فرهنگ و ارشاد اسلامي پلدختر از برگزاري كنگره منطقهاي شعر به رنگ صبح با موضوع انقلاب اسلامي در دهه فجر امسال در پلدختر خبر داد به گزارش خبرگزاري فارس در پلدختر غلامرضارئيس اداره ارشاد اسلامي نطنز:انجمن شعر و ادب در شهر خالدآباد تاسيس ميشود
رئيس اداره ارشاد اسلامي نطنز انجمن شعر و ادب در شهر خالدآباد تاسيس ميشود نخستين نشست جمع كثيري از شعرا و هنرمندان شهر خالدآباد براي تاسيس انجمن شعر و ادب برگزار شد به گزارش خبرگزاري فارس از نطنز علي مشربي رئيس اداره فرهنگ و ارشاد اسلامي نطنز ظهر امروز در جلسه تشكيل انجمن مذكوردر ديدار وزيرارشاد و مديرعامل تامين اجتماعي مطرح شد با اصلاح اساس نامه صندوق حمايت و تشكيل كارگروه مشكل بيمه ن
در ديدار وزيرارشاد و مديرعامل تامين اجتماعي مطرح شد با اصلاح اساس نامه صندوق حمايت و تشكيل كارگروه مشكل بيمه نوسندگان وهنرمندان حل ميشود در ديدار وزير ارشاد و مدير عامل تامين اجتماعي عنوان شد تا با تشكيل يك كارگروه و اصلاح اساس نامه صندوق حمايت از نويسندگان و هنرمندان مشكل اينانتقاد علي اكبر اشعري به استمرار روند گذشته مميزي كتاب در وزارت ارشاد
انتقاد علي اكبر اشعري به استمرار روند گذشته مميزي كتاب در وزارت ارشاد مديرعامل باغ كتاب كشور در گفت و گو با خبرآنلاين گفت اميدوار هستيم شاهد تحولات مهمي در حوزه مميزي كتاب در ارشاد باشيم اما روند كنوني وخبرهاي كنوني حاكي از ادامه همان روند قبلي است و اين روند به زودي موجب دلزدگيرييس اداره فرهنگ و ارشاد اسلامي آران و بيدگل: شعرهاي آييني شاعران آران و بيدگل، جايگاه شايستهاي يافته است
رييس اداره فرهنگ و ارشاد اسلامي آران و بيدگل شعرهاي آييني شاعران آران و بيدگل جايگاه شايستهاي يافته است رويكرد شاعران آران وبيدگل به شعرهاي آييني جايگاه شايسته اي را براي شاعران اين شهرستان در طراز كشوري فراهم ساخته است رييس اداره فرهنگ و ارشاد اسلامي آران و بيدگل شعرهاي آييمدير جهاد كشاورزي جيرفت اعلام كردتشكيل 50 پرونده تخلف تغيير كاربري اراضي كشاورزي در جيرفت
مدير جهاد كشاورزي جيرفت اعلام كردتشكيل 50 پرونده تخلف تغيير كاربري اراضي كشاورزي در جيرفت مدير جهاد كشاورزي شهرستان جيرفت گفت طي يك سال گذشته حدود 50 فقره پرونده تخلف تغيير كاربري اراضي زراعي و باغي در جيرفت تشكيل كه 20 فقره منجر به صدور كيفرخواست و حكم دادگاه شده است محمدعلي سربيعي خبر دادتشكيل شوراي راهبردي وزارتخانه براي به كارگيري ايدههاي كاربردي
ربيعي خبر دادتشكيل شوراي راهبردي وزارتخانه براي به كارگيري ايدههاي كاربردي وزير تعاون كار و رفاه اجتماعي از تشكيل شوراي راهبردي و سياستگذاري براي به كارگيري ايدههاي كاربردي در حوزه فعاليتهاي اين حوزه در اين وزارتخانه خبر داد به گزارش خبرگزاري فارس به نقل از مركز روابط عموميآیا وزارت ارشاد به حرمت شکنی در ماه صفر تن داده است؟
آیا وزارت ارشاد به حرمت شکنی در ماه صفر تن داده است ظاهرا اين سياست وزارت ارشاد را هم بايد در ادامه باقي رفتارها و موضعگيريهاي وزير و معاونانش در روزها و ماههاي اخير تحليل و تفسير كرد سياستهايي كه به جاي پرداختن به موضوعات اساسي حوزه فرهنگ بيشتر يا به دنبال پرداختن به حاشيه-
فرهنگ و هنر
پربازدیدترینها