واضح آرشیو وب فارسی:بازتاب آنلاین: زاهدي: كردستان ميتواند دروازه اشاعه فرهنگ اسلامي در دنيا باشد
عبدالمحمد زاهدي استاندار كردستان گفت: رهبر معظم انقلاب با دلايلي قوي كردستان را استان فرهنگي نام نهادهاند و كردستان ميتواند دروازه اشاعه فرهنگ اسلامي در دنيا باشد.
به گزارش بازتاب آنلاين ، عبدالمحمد زاهدي در ديدار با ائمه جمعه و جماعات و جمعي از طلاب و روحانيون استان كردستان در مركز بزرگ اسلامي غرب كشور در شهر سنندج اظهار داشت: آنچه به عنوان باورهاي و اعتقادهاي اصيل و الهي دين مبين اسلام اعم از شيعه و سني در جامعه نهادينه شده در حقيقت مرهون زحمات و تلاش هاي روحانيون است كه در طول ساليان طولاني از آن حفاظت و صيانت كرده اند.
وي افزود: روحانيون در اين راه و در طول تاريخ اسلام تا كنون مصائب و مشكلات فراواني متحمل و حتي شهداي فراواني را نيز در مسير استقرار مباني ارزشمند اخلاقي و اسلامي تقديم كرده و وظيفه خود را به بهترين شيوه ممكن به انجام رسانده اند.
استاندار كردستان ادامه داد: جهان امروز جهان ارتباطات است كه به لحاظ توسعه تعاملات اجتماعي داراي ويژگي مثبت بوده و موجب نزديكي ملت هاي مختلف شده ولي نبايد از ويژگي منفي آن نيز غافل شد زيرا دشمنان به وسيله اين امكانات از جمله شبكه هاي اينترنتي و ماهواره اي و شبكه هاي اجتماعي درصدد تخريب ارزش هاي فرهنگي ملل مختلف در جهان هستند كه بايد هوشيارانه در مقابل اين توطئه ايستاد كه در اين مسير روحانيون و علماي ديني وظيفه خطيري برعهده دارند.
زاهدي يادآور شد: دشمنان هميشه جوانان را آماج حملات خود قرار داده و تلاش مي كنند با استفاده از برنامه هاي ضد فرهنگي و برنامه هاي مخرب فرهنگي فكر و انديشه جوانان را هدف قرار داده تا از اين طريق سلطه فرهنگي خود را در جهان گسترش دهند.
وي بيان كرد: آنچه امروز به عنوان افراطي گري و شكل گيري و گسترش انحرافات ديني و اعتقادي در جهان به وقوع پيوسته ناشي از تخريب باورها و تفكرات افراد ساده انديش است كه بايد كوشش كنيم تا با تقويت مباحث دينداري در جامعه با اين هجمه هاي فرهنگي و نحله هاي انحرافي مقابله كنيم.
استاندار كردستان گفت: كردستان مهد فرهنگ و ادبيات كشور است و در طول تاريخ با تقديم شخصيت ها و بزرگان فراواني به فرهنگ كشور جايگاه خود را در تقويت زيربناهاي فرهنگي كشور به نحوه شايسته به انجام رسانده است.
زمينه بازگشت دوباره معتادين بهبود يافته به جامعه بايد مهيا شود
معاون سياسي امنيتي استاندار كردستان گفت: خانواده ها و مسئولان بايد شرايط لازم را براي بازگشت معتادان بهبود يافته به آغوش جامعه مهيا كنند.
ايرج حسن زاده در حاشيه بازديد از مراكز گذري كاهش آسيب هاي اعتياد در شهر سنندج اظهار داشت: بايد با پيش بيني و برنامه ريزي لازم به ساماندهي و كنترل معتادان خياباني پرداخت تا از بسياري از آسيب هاي ناشي از وجود اين افراد در جامعه جلوگيري و شرايط مناسب را براي ايجاد آمنيت و آرامش جامعه فراهم كرد.
وي افزود: ايجاد مراكز گذري كاهش آسيب هاي اعتياد (دي اي سي) يكي از اين اقدام است كه در صورت اجراي صحيح آن وضعيت فعلي معتادان خياباني ساماندهي مي شود.
معاون سياسي امنيتي استاندار كردستان ادامه داد: در حال حاضر با همكاري بخش خصوصي، سازمان هاي مردم نهاد، بهزيستي، دانشگاه علوم پزشكي و ديگر دستگاه هاي متولي استان تعداد دو مركز گذري كاهش آسيب هاي اعتياد در شهر سنندج راه اندازي شده كه روزانه پذيراي 40 نفر از معتادان خياباني است.
حسن زاده به تشريح خدمات ارائه شده به معتادان پرداخت و يادآور شد: بر اساس وظايف اين مراكز در طول روز به معتادان خدماتي نظير استحمام، نهار، خدمات مشاوره اي ترك اعتياد، بسته هاي اطلاع رساني و خدمات پزشكي و درماني كاهش آسيب هاي اجتماعي در اختيار معتادان قرار داده مي شود و اين افراد مي توانند با مراجعه به اين دفتر از اين خدمات استفاده كنند.
وي بيان كرد: تا كنون در شهرستان هاي قروه و سقز نيز اين مراكز راه اندازي شده است و در آينده با تخصيص اعتبارات در تعدادي ديگر از شهرستان هاي استان راه اندازي مي شود.
نظر شما:
------------
سه شنبه 3 دي 1392
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: بازتاب آنلاین]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 50]