تور لحظه آخری
امروز : سه شنبه ، 15 آبان 1403    احادیث و روایات:  امام علی (ع):قصد ما این است که نمیریم تا توبه کنیم، ولی توبه نمی کنیم تا اینکه می میریم
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

لوله بازکنی تهران

آراد برندینگ

موسسه خیریه

واردات از چین

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

قیمت پنجره دوجداره

بازسازی ساختمان

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

زانوبند زاپیامکس

روغن بهران بردبار ۳۲۰

قیمت سرور اچ پی

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

تعمیرات پکیج کرج

لیست قیمت گوشی شیائومی

خرید فالوور

پوستر آنلاین

بهترین وکیل کرج

بهترین وکیل تهران

اوزمپیک چیست

خرید اکانت تریدینگ ویو

خرید از چین

خرید از چین

تجهیزات کافی شاپ

نگهداری از سالمند شبانه روزی در منزل

بی متال زیمنس

ساختمان پزشکان

ویزای چک

محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

دوربین سیمکارتی چرخشی

همکاری آی نو و گزینه دو

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1826055120




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

رئيس دانشگاه علوم پزشكي بقيةالله در گفت‌وگو با فارس:غرق‌شدگي وزارت بهداشت در مشكلات باعث ضعف در كنترل آلودگي هواست


واضح آرشیو وب فارسی:فارس: رئيس دانشگاه علوم پزشكي بقيةالله در گفت‌وگو با فارس:غرق‌شدگي وزارت بهداشت در مشكلات باعث ضعف در كنترل آلودگي هواست
رئيس دانشگاه علوم پزشكي بقيه الله گفت:وزارت بهداشت آنقدر در مسائل مالي و نيروي انساني مشكلات دارد و در آنها غرق شده است كه به وظيفه اصلي خود كه وكيل مدافع سلامت مردم است، ورود نيافته و در بحث كنترل آلودگي هوا مقتدر عمل نكرده است.


جعفر اصلاني، رئيس دانشگاه علوم پزشكي بقيه الله در گفت‌وگو با خبرنگار بهداشت و درمان فارس در مورد وضعيت آلودگي هواي تهران گفت: متأسفانه چندين سال است در فصل پاييز، اواخر اين فصل و اوايل زمستان با تشديد آلودگي هوا مواجه مي‌شويم و بيماران ريوي كه تحت نظر بوده‌اند ،بيماري‌شان تشديد مي‌شود و بيماراني كه حداقل دارو مصرف مي‌كردند از كنترل خارج مي‌شوند و برخي نيز به بستري نياز پيدا مي‌كنند.

اين فوق‌ تخصص ريه ادامه داد: تعدادي از بيماران نيز در شرايط آلودگي هوا كه بيماري خاموش دارند و ماه‌ها نياز به مصرف دارو نداشته‌اند، بيماريشان عود مي‌كند و براي دريافت دارو به بيمارستان‌ها مراجعه مي‌كنند.

وي گفت: اما گروه ديگر بيماران افرادي هستند كه بيماري خاصي ندارند اما آلودگي هوا در آنها علائمي را ايجاد مي‌كند كه باعث مراجعه‌شان به پزشك مي‌شود. سوزش حلق و سرفه‌هاي غيرقابل كنترل از اين علايم است.

اصلاني تصريح كرد: يكي از عوامل ايجاد عفونت‌هاي ويروسي كه باعث تشديد سرفه‌هاي غيرقابل كنترل مي‌شود، آلودگي هوا است.

وي با اشاره به اينكه در شرايط هواي آلوده به بيماران، مردم و متوليان توصيه‌هاي جداگانه داده مي‌شود، ادامه داد: به بيماران توصيه مي‌كنيم زماني كه علائمشان شدت يافت دارويشان را حتماً مصرف كنند و آنها را كم يا قطع نكنند و در صورت تشديد علائم به پزشك مراجعه كنند.

اصلاني گفت: به اين افراد توصيه مي‌شود در مناطق آلوده و خارج از منزل كمتر حضور يابند و از برخي ماسك‌هاي فيلتر‌دار كه شايد كمك‌كننده باشد، استفاده كنند.

وي افزود: اگر ماسك فيلتر‌دار بوده و فيكس شود و طولاني‌مدت استفاده نشود تأثير‌گذار خواهد بود اما ماسك‌هاي معمولي در برابر آلودگي هوا تأثيري ندارد.

اصلاني تصريح كرد: همچنين مصرف مواد آنتي‌اكسيدان مانند ميوه‌ و مصرف شير براي كاهش عوارض آلودگي هوا و كاهش فعاليت بدني در فضاي باز توصيه مي‌شود.

وي به مردم و مسئولان توصيه كرد: سعي كنند از خودروهاي شخصي كمتر استفاده كنند و مسئولان اجرايي نيز بايد براي اين وضعيت فكري كنند و با برنامه‌ريزي سعي كنند اين آلودگي را كاهش دهند.

رئيس دانشگاه علوم پزشكي بقيةالله گفت: بسياري از كشورها در دنيا موفق شدند آلودگي را كاهش دهند چرا كه هزينه‌هاي سنگيني به كشور تحميل مي‌كنند. در اين زمينه اقدامات چند سازماني لازم است و بايد مجموعه، متمركز رفتار كند چرا كه اگر هماهنگي نباشد هر كسي نسبت به فعاليت خود شانه خالي مي‌كند و به مرحله‌اي مي‌رسيم كه ديگر كاري نمي‌توانيم بكنيم.

وي با اشاره به وضعيت شهر لندن گفت: 80 سال پيش پس از فوت چند هزار شهروند بر اثر بارش باران اسيدي در لندن، مسئولان اين شهر اقدامات لازم را انجام دادند و اكنون به اندازه كشور ما آلودگي ندارند. در برخي موارد نياز به هزينه كردن است و در برخي جاها نياز به هماهنگي داريم.

اصلاني گفت: گاهي آلودگي به تنهايي بيماري ايجاد نمي‌كند اما افرادي كه زمينه بيماري‌هايي مانند ريوي دارند با آلودگي هوا بيماريشان تشديد مي‌شود و ممكن است از مرحله معمولي به حاد برسند و بستري شوند.

رئيس دانشگاه علوم پزشكي بقيةالله در مورد اقدامات وزارت بهداشت در اين زمينه گفت: به نظر مي‌رسد وزارت بهداشت بايد با اقتدار بيشتري وارد شود چرا كه فقط مسئوليت درمان مردم را ندارد بلكه وكيل مدافع سلامت مردم است و بايد با پشتوانه مردمي با اقتدار وارد عرصه شود.

وي ادامه داد: اگر خودروها استاندارد نيستند استاندارد‌ها را اعلام كند و پاي آن بايستد. اگر كارخانجات آلودگي هوا توليد مي‌كنند با آنها برخورد كند و با تصويب قوانين و نظارت بر آنها مقتدرانه عمل كند.

وي گفت: وزارت بهداشت مي‌تواند مقتدر‌تر از اينها باشد و دليل اين وضعيت مشكلات عمده و عقب‌افتادگي اين وزارتخانه است كه در زمينه خدمات درماني دارد.

اصلاني افزود: وزارت بهداشت در زمينه مسائل بودجه‌اي و نيروي انساني آنقدر مشكلات دارد و در آنها غرق شده كه به بسياري از وظايف اصلي خود ورود پيدا نمي‌كند.

انتهاي پيام/

دوشنبه 2 دي 1392





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: فارس]
[مشاهده در: www.farsnews.com]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 160]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


اجتماع و خانواده

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن