واضح آرشیو وب فارسی:فارس: برگزيدگان سومين جشنواره جهاني هنر مقاومت معرفي شدند
سومين جشنواره جهاني هنر مقاومت با اعلام برگزيدگان به كار خود خاتمه داد و حبيب الله صادقي به عنوان دبير چهارمين جشنواره هنر مقاومت انتخاب شد.
به گزارش خبرنگار هنرهاي تجسمي فارس، مراسم اختتاميه سومين جشنواره جهاني هنر مقاومت با حضور سردار نقدي رئيس سازمان بسيج مستضعفين، سردار بهمن كارگر رئيس بنياد حفظ آثار و ارزشهاي انقلاب و دفاع مقدس، محمد جباري رئيس بنياد روايت فتح، حبيب الله صادقي دبيركل سومين جشنواره هنر مقاومت و جمعي از هنرمندان و داوران اين جشنواره در فرهنگستان هنر برگزار شد و برگزيدگان اين دوره از جشنواره معرفي شدند.
حبيبالله صادقي دبيركل سومين جشنواره جهاني هنر مقاومت در مراسم پاياني اين دوره از جشنواره به عنوان اولين سخنران پشت تريبون قرار گرفت و گفت: امروز دفتر جشنواره جهاني هنر مقامت در سومين مقامش بسته ميشود اما اين معنا همچنان نستوه و بزرگ، ياران و دلبستگاني در ايران و جهان به همراه دارد. چراغ اميد و راستي نسلي كه در انقلاب 1357 و 8 سال دفاع مقدس، بيرق سرافرازي ما را بر قله آزادي و شرف و صداقت و ايثار در راه خداي بزرگ برافراشتند روشنايي راه جديدي براي انسان معاصر است كه آمده است، جلوه شريف و مصلحانه قرآن نوراني را با انگشتان هنرآفرين هنرمندان به تصوير آورد.
صادقي با اشاره به حضور دانا بارتلت در ورك شاپ هاي اين دوره از جشنواره از وي به عنوان يك هنرمند آزادي خواه و صبور آمريكايي تقدير كرد.
محمدرضا نقدي رئيس سازمان بسيج نيز در اين مراسم از حضرت زينب (س) به عنوان اسطوره هنر مقاومت ياد كرد و گفت: هنر بيان خلاقانه حقيقت است كه تأثيرگذاري آن بر مخاطب ميزان توفيق هنر را تعيين مي كند و سخنراني حضرت زينب (س) در جمع طاغوتيان چنان هنرمندانه، شيوا و بليغ حقايق را نشان داد كه همه حاضران از شنيدن اين سخنان منقلب شدند.
سردار نقدي با بيان اين كه همه هنرمندان عالم بايد دربرابر مكتب اين بانوي بزرگوار اسلام زانو زده و از ايشان بياموزند تأكيد كرد: امروزه از اين هنر به منظور ابزاري براي سلطه و استثمار ديگران استفاده مي كنند.
رئيس سازمان بسيج از آمريكا نيز به عنوان رژيم منفور در بين افكار عمومي جهان ياد كرد و گفت: ماهيت آمريكا براي همه جهانيان آشكار است و دولت هاي اروپايي نيز نماد خشونت و جنايت عليه بشريت هستند اما آنها با استفاده از رسانه و هنر خود را حق به جانب جلوه مي دهند و جوايز هنري و حقوق بشري به ديگران اعطا مي كنند.
سردار نقدي جوايز كشورهاي غربي را در زمينه هنري و حقوق بشري نشانه بردگي دانست و گفت: بي شك اين جوايز نشان بردگي است نه آزادگي چرا كه آنها دستشان به خون ميليونها انسان آلوده است و هر جا منافعشان اقتضاء كند از حقوق بشر دم مي زنند.
سردار نقدي با اشاره به آثار به نمايش درآمده در نمايشگاه هنر مقاومت ، آثار اين دوره را به نسبت دو دوره قبلي قوي تر و با كيفيت بهتر ارزيابي كرد و در ادامه از هنرمندان خواست تا آثارشان را در گالري ها محبوس نكنند و اين آثار را براي استفاده مردم همه شهرهاي كشور به ديگر نقاط نيز ببرند و به نمايش بگذارند.
پروفسور جان لنت پژوهشگر آمريكايي و داور بخش كاريكاتور اين جشنواره نيز در سخناني از برپايي اين جشنواره با موضوع مقاومت تقدير كرد و گفت: خوشحالم كه اين رويداد برگزار مي شود چرا كه معتقدم چيزهاي بسياري در دنيا هست كه بايد در برابرشان مقاومت كنيم از جمله استبداد، شكنجه، ظلم، افزايش روز افزون نظام سرمايهداري فاسد، سلطه رسانههاي اجتماعي و دنياي مجازي و همچنين رشد بياعتمادي و سوءظن ميان دولتها و... بنابراين راههاي زيادي براي مقاومت وجود دارد كه هنر يكي از آنهاست و مي توان در قالب هنرهاي مختلف از جمله پوستر، كاريكاتور، نقاشي و... به آن پرداخت.
در ادامه اين مراسم حكم دبيركلي چهارمين جشنواره جهاني هنر مقاومت از سوي سردار نقدي رئيس سازمان بسيج مستضعفين به حبيب الله صادقي اعطاء شد.
پايان بخش اين مراسم نيز اهداي جوايزي به برگزيدگان اين دوره از جشنواره بود كه اسامي آنها به شرح زير معرفي شد:
برگزيدگان بخش حجم: رتبه اول فرزانه وزيريتبار (ايران)، رتبه دوم ميتسو نوري كويكه (ژاپن)، رتبه سوم زهرا شيخالحكماء (ايران)
برگزيدگان بخش خط و نقاشي: رتبه اول محمد سعيد نقاشيان (ايران)، رتبه دوم عظيم فلاح (ايران)، رتبه سوم هادي قاسمي (ايران)
برگزيدگان بخش پوستر: رتبه اول مهدي رحيمي (ايران)، رتبه دوم مهديه قاسمي (ايران)، رتبه سوم ماريو فونتس (اكوادور)
برگزيدگان بخش پژوهشهاي علمي: تقدير از مريم ماهي، منصوره كلاهكج، جواد عليمحمدي - مريم علينژاد، مسعود وحيدنيا - فاطمه عراقيهفراهاني - محمد كرمي، فاطمه فراهاني - محمدعلي پرويزيان، نجيبه رحماني، ماه منير شيرازي.
برگزيدگان بخش كاريكاتور موضوعي: رتبه اول مهدي عزيزي (ايران)، رتبه دوم ولاديمير زانوسكي (اوكراين)، رتبه سوم پروين محمدي (ايران)
برگزيدگان بخش كاريكاتور چهره: رتبه اول شانكار پامارتي (هند)، رتبه دوم حسين صافي (ايران)، رتبه سوم عليرضا باقري(ايران)
برگزيدگان بخش طراحي: رتبه اول به طور مشترك محمود حضرتي و شهباز سلماني (ايران)، رتبه دوم به طور مشترك هاني انصاري و علياكبر شريفي (ايران) رتبه سوم به طور مشترك اميرمهدي انصاري و خديجه همرنگ (ايران)
برگزيدگان بخش نقاشي: رتبه اول كريم زارعي (ايران)، رتبه دوم هيلدا هيلاري (اردن)، رتبه سوم مونا هنرمند (ايران)
برگزيدگان بخش عكس: رتبه اول كايويدن هافر (آلمان)، رتبه دوم حسن نيكزاد (ايران)، رتبه سوم حسن قائدي (ايران)
برگزيدگان بخش نگارگري: رتبه اول زهرا پايكار (ايران)، رتبه دوم مجيد اقواماسي (ايران)، رتبه سوم نغمه مولاييمقدم (ايران)
برگزيدگان بخش تصويرسازي: رتبه اول مهديه قاسمي (ايران)، رتبه دوم هاجر سليمي نمين (ايران)، حسين يوزباشي (ايران)
تقديرشدگان بخش انيميشن: محمد لطفعلي، مونا عبدالله شاهي، امير مهران.
انتهاي پيام/
شنبه 30 آذر 1392
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: فارس]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 123]