واضح آرشیو وب فارسی:فارس: دبير بخش پژوهش سومين جشنواره هنر مقاومت در گفتوگو با فارسجامعه علمي تشنه پژوهشهاي هنر انقلاب است/ كمبود منابع پژوهشي هنر انقلاب
شيرازي دبير بخش پژوهش سومين جشنواره هنر مقاومت گفت: جامعه آموزش عالي كشور و دانشكدههاي هنري، تشنه پژوهش در زمينه هنر انقلاب و مقاومت هستند و در اين حوزه با كمبود منابع پژوهشي مواجهيم.
علياصغر شيرازي دبير بخش پژوهش سومين جشنواره جهاني هنر مقاومت در گفتوگو با خبرنگار هنرهاي تجسمي فارس درباره كيفيت و كميت آثار رسيده به اين بخش توضيح داد: امسال براي اولين بار بخش پژوهش به اين جشنواره اضافه شده است كه در مجموع آثار نسبتاً خوبي به اين بخش رسيده است.
او درباره ارزيابي آثار پژوهشگران خارجي هم گفت: در بخش آثار پژوهشگران خارج از كشور به دليل غير مرتبط بودن آثارشان با محورهاي جشنواره، هيچ اثري مورد ارزيابي قرار نگرفت ولي در بخش آثار پژوهشگران ايراني كه بخش قابل توجهي از آنها پژوهشگران جوان بودند، آثار نسبتاً خوبي ارائه شده است.
وي درباره استفاده از اين آثار پژوهشي هم توضيح داد: بخشي از اين آثار در كتاب چكيده مقالات به چاپ خواهد رسيد و برخي از مقالات تأييد شده هم در كتاب مجموعه مقالات اين جشنواره به چاپ و انتشار خواهد رسيد تا مورد استفاده پژوهشگران و جامعه علمي كشور اعم از استادان و دانشجويان قرار گيرد.
اين استاد دانشگاه شاهد همچنين يكي از دلايل عدم استقبال گسترده از اين بخش را عدم اطلاعرساني مناسب و همچنين اضافه شدن اين بخش براي نخستين بار به جشنواره عنوان كرد و گفت: سطح كيفي و علمي آثار اين بخش در سطوح مختلفي بود كه نشان ميدهد پژوهشگران جوان بيشتر تمايل به حضور در اين بخش از جشنواره داشتند.
او همچنين با تقدير از فعاليتهاي پژوهشگران جوان در اين بخش گفت: فعاليت پژوهشگران قابل تقدير است و اين حوزه هم به تازگي به جشنواره اضافه شده است و به همين دليل ورود به آن با ابهاماتي همراه است ولي اگر اين بخش پژوهشي به صورت مستمر در جشنواره تداوم يابد، پژوهشگران نيز حضور فعالتري خواهند داشت و به اين ترتيب با تدوين مباني نظري در اين بخش ميتوان آثاري را براي استفاده در بخش علمي و دانشگاهي كشور پديد آورد.
شيرازي درباره محورهاي بخش پژوهش اين جشنواره هم توضيح داد: محور و پايه اصلي اين بخش انقلاب اسلامي و هنر انقلاب اسلامي در طول 35 سال گذشته است.
شيرازي درباره نكات قابل توجه در بخش پژوهش اين جشنواره هم توضيح داد: دغدغه اصلي ما گسترش اين پژوهشهاست. جامعه آموزش عالي كشور و دانشكدههاي هنري، تشنه پژوهش در اين حوزه هستند چرا كه در اين حوزه با محدوديت منابع پژوهشي روبرو هستيم و اميدواريم كه اين جشنواره و رويدادهاي هنري نظير آن بتوانند، بستر خوبي براي انتشار اين پژوهشها فراهم كنند تا مباني نظري هنر انقلاب اسلامي نيز تبيين شود و در داخل و خارج از كشور مورد استفاده علاقهمندان و جامعه علمي و هنري قرار گيرد.
به گزارش خبرگزاري فارس، بخش پژوهش سومين جشنواره جهاني هنر مقاومت با محور و موضوع مباني هنر [- هنرهاي تجسمي] انقلاب اسلامي، بررسي تحولات و دستاوردهاي هنرهاي تجسمي ايران پس از پيروزي انقلاب اسلامي، نقش هنرهاي تجسمي و كاربردي در جنبش هاي عدالت خواه و بيداري اسلامي، هنر مقاومت در جهان اسلام، نماد و نشانه شناسي هنرهاي تجسمي انقلاب و دفاع مقدس، احوال و آثار هنرمندان انقلاب اسلامي، نقد جريانات و آثار هنرهاي تجسمي انقلاب اسلامي، مطالعات تطبيقي پيرامون هنرهاي تجسمي انقلاب اسلامي با ساير انقلاب ها، و ساير موضوعات همسو با اهداف جشنواره جهاني هنر مقاومت و هنر انقلاب اسلامي. پيامبر اعظم رحمة لالعالمين برگزار شد.
به نفرات اول تا سوم اين بخش علاوه بر اهداي تنديس مقاومت و ديپلم افتخار به ترتيب مبلغ 2 ميليون تومان، يك ميليون و 500 هزار تومان و يك ميليون تومان اهدا ميشود.
انتهاي پيام/
يکشنبه 24 آذر 1392
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: فارس]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 95]