تور لحظه آخری
امروز : جمعه ، 8 تیر 1403    احادیث و روایات:  امام علی (ع):دانش، نابود كننده نادانى است.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

اتاق فرار

خرید ووچر پرفکت مانی

تریدینگ ویو

کاشت ابرو

لمینت دندان

ونداد کولر

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

دانلود سریال سووشون

دانلود فیلم

ناب مووی

رسانه حرف تو - مقایسه و اشتراک تجربه خرید

سرور اختصاصی ایران

تور دبی

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

پیچ و مهره

طراحی کاتالوگ فوری

دانلود کتاب صوتی

تعمیرات مک بوک

Future Innovate Tech

آموزشگاه آرایشگری مردانه شفیع رسالت

پی جو مشاغل برتر شیراز

قیمت فرش

آموزش کیک پزی در تهران

لوله بازکنی تهران

ویترین طلا

کاشت پای مصنوعی

مورگیج

میز جلو مبلی

سود سوز آور

پراپ رابین سود

هتل 5 ستاره شیراز

آراد برندینگ

رنگ استخری

سایبان ماشین

قالیشویی در تهران

مبل استیل

بهترین وکیل تهران

مبلمان اداری

شرکت حسابداری

نظرسنجی انتخابات 1403

استعداد تحلیلی

کی شاپ

خرید دانه قهوه

دانلود رمان

وکیل کرج

آمپول بیوتین بپانتین

پرس برک

بهترین پکیج کنکور

خرید تیشرت مردانه

خرید نشادر

خرید یخچال خارجی

وکیل تبریز

اجاره سند

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1802501358




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

در گفت‌وگو با فارسانيميشن سينمايي «نوح» توليد مي‌شود/ساخت «آرزو» با داستان دفاع مقدسي


واضح آرشیو وب فارسی:فارس: در گفت‌وگو با فارسانيميشن سينمايي «نوح» توليد مي‌شود/ساخت «آرزو» با داستان دفاع مقدسي
مدير گروه عروسكي تك فريم مركز صبا گفت: براي سال آينده تله فيلم سينمايي با محوريت زندگي «حضرت نوح(ع)» داريم كه برنامه‌ريزي‌هاي آن انجام شده ولي با توجه بحران بودجه و مراحل كار بر روي فيلم نامه سال آينده كليد مي‌خورد.


خبرگزاري فارس- گروه راديو و تلويزيون: «حسين مرادي‌زاده» مدير گروه عروسكي تك فريم مركز پويانمايي صبا توليد پروژه‌هاي بسياري را بر عهده دارد كه گفت‌وگو با وي را در ادامه مي‌خوانيد:

**با توجه به محدود بودن تعداد استوديوهاي انيميشن عروسكي در ايران و تعداد نفراتي كه در اين زمينه مشغول به كار هستند تعداد پروژه‌هاي عروسكي تك‌فريم محدودتر از تكنيك‌هاي ديگر انيميشن است.

-قديمي‌ترين همكاري كه افتخار همكاري با ايشان را داريم، استاد رازاني است كه از سال ١٣٤٩ با تلويزيون مشغول به همكاري هستند. برنامه‌اي كه در دست توليد دارند با نام «بازي كنيم، بخنديم» در رابطه با بازي‌هاي ايراني است و در ٢٦ قسمت ٤ دقيقه‌اي در حال توليد است كه ٢٠ قسمت آن به پايان رسيده و مراحل موسيقي و صداگذاري را پشت سر مي‌گذارد و انشالله براي ايام نوروز از شبكه پويا پخش خواهد شد.

همچنين برنامه بعدي با نام «خانه ما» كه سري چهارم آن صداگذاري و دوبله شده، در ٥٢ قسمت ١٣ دقيقه‌اي تهيه و توليد شد و سري پنجم آن مراحل ساخت را پشت سر مي‌گذارد و در سال ٩٤ براي پخش آماده خواهد شد. اين برنامه و برنامه‌اي با نام «موزه» كه در رابطه با موزه‌هاي كشور است با كارگرداني آقاي يغماييان در حال توليد است.

پروژه‌اي با نام «پ مثل پولاد»، «قصه‌هاي من و آقاجون» به كارگرداني آقاي امير فيضي توليد شد كه به مناسبت ماه مبارك رمضان و در رابطه با احكام روزه بود. اين برنامه در مدت زمان ٢٠٠ دقيقه (٢٠ قسمت ١٠ دقيقه‌اي) در ماه مبارك رمضان از رسانه ملي پخش شد.

پروژه بعدي با نام «دهكده پرماجرا» كه زير نظر خانم كشاني در حال توليد است در مدت زمان ١٣٠ دقيقه (١٣ قسمت ١٠ دقيقه‌اي) با ياري خدا سال آينده پخش خواهد شد.

**در مرحله پيش توليد چه پروژه‌هايي داريد؟

-چون تكنيك عروسكي زمان بر و نياز به ساخت عروسك‌ها و لوكيشن‌ها در مدت زمان طولاني است پيش توليد آن زمان زيادي را طلب مي‌كند.

در حال حاضر در اين مرحله ما يك كار جشنواره‌اي كوتاه هنري پيش رو داريم كه كار خانم شعباني است كه نام آن «اختيار» است.

پروژه ديگر «گالش» توسط خانم پرداختي در حال توليد است و موضوعي فرهنگي در رابطه با معلوليت كودكان دارد اين كار يك كار كوتاه ١٠ دقيقه‌اي است.

پروژه ديگر «بچه‌هاي محله ما» نام دارد كه توسط استاد رازاني مراحل پيش توليد را پشت سر مي‌گذارد.

و در نهايت پروژه‌اي با نام «مبارك» كه توسط آقاي خرميان در حال تهيه است كه از افراد با سابقه سازمان و صبا است. داستان اين مجموعه در ارتباط با يك عروسك مبارك است كه در يك گروه خيمه شب بازي مشغول اجراي برنامه هستند و اتفاقات متفاوتي براي آن‌ها رقم مي‌خورد.

در نهايت پروژه «مردي كه نيافتاد» كه كاري كوتاه و ١٠ دقيقه‌اي است كه توسط آقاي ارژنگ توليد مي‌شود.

به طور كلي گروه ما در مجموع 2964 دقيقه كار عروسكي تك فريم در دست توليد و برنامه‌ريزي توليد داريم.

برنامه بعدي با نام «داني» در ارتباط با كاربرد عملي بازيافت است كه كودكان مي‌توانند با استفاده از مواد قابل بازيافت اسباب بازي‌هايي مناسب سن خود بسازند. اين پروژه در ٥٢ قسمت ٢ دقيقه‌اي و تحت نظارت آقاي رفيع‌زاده برنامه‌ريزي شده است.

**براي عيد نوروز چه برنامه‌هاي تدارك ديده است؟

-به ياري خدا سعي ما بر اين است كه برنامه «بازي كنيم، بخنديم» استاد رازاني براي عيد نوروز آنتن شبكه پويا را به خود اختصاص دهد.

متاسفانه پروژه‌هايي كه در سال گذشته برنامه ريزي كرده بوديم به دليل مسايل كمبود بودجه مراحل توليد خود را آنچنان كه بايد و شايد طي نكرد از اين رو ما در برحه‌اي به سر ميبريم كه هدف اصلي ما حفظ استوديوهاي موجود و جلوگيري از بسته شدن آن‌هاست در حاليكه قبل از بروز بحران هدف ما ارتقاء تعداد استوديوها از ٦ به ١٥استوديو بود.

همچنين براي سال آينده يك برنامه ويژه و عظيم را در نظر داريم. يك تله فيلم سينمايي با محوريت زندگي «حضرت نوح(ع)» كه برنامه‌ريزي‌هاي آن انجام شده ولي با توجه بحران بودجه و مراحل كار بر روي فيلم نامه سال آينده كليد خواهد خورد كه يكي از كارهاي فاخر اين حوزه به شمار مي‌رود.

علاوه بر آن يك برنامه با موضوعيت دفاع مقدس هم داريم كه «آرزو» نام دارد و توسط آقاي كيهاني توليد خواهد شد و در قالب تله فيلم براي سال آينده كليد خواهد خورد.

**شما در جشنواره رشد هم حضور چشمگيري داشتيد؟

-از گروه عروسكي در جشنواره امسال كار «قصه‌هاي من و آقاجون» كه توسط آقاي امير فيضي كارگرداني شده بود در بخش بين الملل حضور داشت. حقيقتي كه وجود دارد اين است كه جشنواره رشد جزو قديمي ترين جشنواره‌هاي داخل ايران است و سياست‌هاي خاص خود را همانند تمام جشنواره‌هاي دنيا داراست. ما نمي‌توانيم توقع داشته باشيم كه اگر كاري خلاف سياست‌ها به جشنواره فرستاده مي‌شود، قطعا مورد تقدير قرار گيرد. اساس بوجود آمدن جشنواره‌هاي مختلف در دنيا تعدد سياست‌ها و خطوط فكري متفاوت در پس زمينه آن هاست. برفرض مثال ما مي‌توانيم كاري را براي جشنواره كودك اصفهان كه بودجه بسيار وسيع‌تري را به خود اختصاص مي‌دهد، ارسال كنيم و در آن جشنواره به دستاوردهاي خوبي دست يابيم اما اگر همان كار را براي جشنواره ديگري بفرستيم حتي انتخاب هم نشود. در دنيا هم همين است. هر جشنواره‌اي سياست هاي خاص خود را داراست و اساس تمايز جشنواره ها همين سياست هاست.

**در جشنواره جام جم چطور؟

-در دوره اول اين جشنواره اتفاقات بسيار خوبي با توجه به تعدد آثار شركت كننده در جشنواره براي بخش عروسكي افتاد و دو جايزه اين جشنواره به كارهاي ماردوش و انگشتر سحر آميز رسيد. براي امسال با توجه به دوسالانه بودن جشنواره ما چند برنامه را در جشنواره خواهيم داشت. داستان‌هاي فرشته با كارگرداني آقاي كيهاني بود كه عيد سال ٩٢ از شبكه دوم سيما پخش شد و ديگري قصه هاي من و آقا جون با كارگرداني آقاي اميرفيضي ماجراهاي بهادر آقاي خرميان ، بز و بزغاله خانم كشاني، وقت ديدار به كارگرداني آقاي معماري كه در جشنواره جام جم امسال حضور پيدا خواهند كرد.

**الان موقعيت شبكه پويا را چطور ارزيابي مي‌كنيد؟

-شبكه پويا يك شبكه جوان است.اين شبكه در مدت كوتاه عمر فعاليت خود توانسته به جايگاه نسبتا قابل قبولي در شبكه هاي فعلي دست يابد كه جاي بسي خرسنديست. براي اينكه بتوانيم اين جايگاه را هم ارتقاء دهيم بايد برنامه ريزي دقيق و مدوني را در نظر بگيريم. اينكه مخاطب بتواند در زمان مشخص برنامه مورد علاقه خود را مشاهده كند. براي اينكه بهتر اين شبكه ديده شود بايد پخش آن به صورت ٢٤ ساعته ادامه يابد ثانيا پيشنهاد بنده اين است كه اين شبكه بر روي ماهواره هم قرار داده شود تا بچه‌هاي فارسي زبان سراسر دنيا هم بتوانند شاهد برنامه هاي مورد علاقه خود به زبان فارسي از اين شبكه باشند.

متاسفانه از نظر رويكرد تكنيكي به اين زودي ها نميتوان به جايگاه انيميشن در جهان رسيد زيرا ما از نظر تكنولوژي اين تكنيك عقب هستيم.نه تنها ما بلكه خيلي از كشورها هم راه بسيار طولاني را براي رسيدن به اين مهم در پيش دارند.ميشود تا حدي و با گذر زمان تكنولوژي را بدست آورد ولي از ديدگاه تكنيك همچنان راه درازي در پيش است.كشورهاي اروپايي هم همين شرايط را دارا هستند.بطور مثال كيفيت كار يك استوديوي آلماني يا انگليسي به هيچ وجه با حتي يك كمپاني تازه تاسيس امريكايي هم قابل مقايسه نيست.هدف ما اين است كه بتوانيم خود را به اتفاقاتي كه در اروپاي شرقي مي افتد نزديك كنيم. ما اميدواريم با بومي سازي سبك خاص آن ها بتوانيم به كارهايي همانند «پت و مت» دست يابيم.

يكي از دلايلي كه نميشود با انيميشن امريكا رقابت كرد اين است كه چون انيميشن تك فريم يك كار كاملا صنعتي است،بايد ارتباط مناسبي بين صنعت و استوديو هاي توليد انيميشن وجود داشته باشد ولي متاسفانه در ايران اين ارتباط وجود ندارد.

انيميشن عروسكي نوع خاصي از تكنيك انيميشن است كه به خاطر نزديكي تكنيك آن به سينما، مخاطبان زيادي را به خود جلب مي‌كند كه اين مخاطبان طيف زيادي از سنين را تشكيل مي‌دهند. اين تكنيك به دليل حساسيت ويژه آن نياز به حمايت زيادي دارد كمااينكه در نقاط مختلف دنيا نظير انگليس و امريكا هم اين تكنيك حمايت بسياري ميشود. اين حمايت هم مبحث مالي را شامل ميشود هم حمايت بخش هاي صنعتي مرتبط.متاسفانه تا زمانيكه اين حمايت صورت نگيرد ما از اين حد فراتر نخواهيم رفت و توان رقابت با بخش‌هاي جهاني را نخواهيم داشت.

انتهاي پيام/

شنبه 30 آذر 1392





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: فارس]
[مشاهده در: www.farsnews.com]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 108]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


فرهنگ و هنر

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن