محبوبترینها
چگونه با ثبت آگهی رایگان در سایت های نیازمندیها، کسب و کارتان را به دیگران معرفی کنید؟
بهترین لوله برای لوله کشی آب ساختمان
دانلود آهنگ های برتر ایرانی و خارجی 2024
ماندگاری بیشتر محصولات باغ شما با این روش ساده!
بارشهای سیلآسا در راه است! آیا خانه شما آماده است؟
بارشهای سیلآسا در راه است! آیا خانه شما آماده است؟
قیمت انواع دستگاه تصفیه آب خانگی در ایران
نمایش جنگ دینامیت شو در تهران [از بیوگرافی میلاد صالح پور تا خرید بلیط]
9 روش جرم گیری ماشین لباسشویی سامسونگ برای از بین بردن بوی بد
ساندویچ پانل: بهترین گزینه برای ساخت و ساز سریع
خرید بیمه، استعلام و مقایسه انواع بیمه درمان ✅?
صفحه اول
آرشیو مطالب
ورود/عضویت
هواشناسی
قیمت طلا سکه و ارز
قیمت خودرو
مطالب در سایت شما
تبادل لینک
ارتباط با ما
مطالب سایت سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون
مطالب سایت سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون
آمار وبسایت
تعداد کل بازدیدها :
1842179091
از بلندترين شب سال تا گروگانگيري وزيران نفت اوپك
واضح آرشیو وب فارسی:باشگاه خبرنگاران جوان: از بلندترين شب سال تا گروگانگيري وزيران نفت اوپك
بلندترين شب سال، تأسيس "سازمان آزادي بخش فلسطين"، آغاز بناي ساختمان مسجد امام اصفهان، تولد استالينديكتاتور شوروي سابق، گروگانگيري وزيران نفت اوپك و ... از مهمترين رخدادهاي تاريخي امروز است.
به گزارش مجله شبانه باشگاه خبرنگاران، امروز ۳۰ آذر ۱۳۹۲ خورشيدي برابر با ۱۸ صفر ۱۴۳۵ هجري و ۲۱ دسامبر ۲۰۱۳ ميلادي است. مهمترين رخدادهاي تاريخي امروز از اين قرار است:
شب يلدا، طولاني ترين شبِ سال
شب يَلدا يا شب چلّه بلندترين شب سال در نيمكره شمالي زمين است. اين شب به زمان بين غروب آفتاب از ۳۰ آذر (آخرين روز پاييز) تا طلوع آفتاب در اول ماه دي (نخستين روز زمستان) اطلاق ميشود. ايرانيان و بسياري از ديگر اقوام شب يلدا را جشن ميگيرند. اين شب در نيمكره شمالي با انقلاب زمستاني مصادف است و به همين دليل از آن زمان به بعد طول روز بيشتر و طول شب كوتاهتر ميشود.
يلدا و جشنهايي كه در اين شب برگزار ميشود، يك سنت باستاني است. مردم روزگاران دور و گذشته، كه كشاورزي، بنيان زندگي آنان را تشكيل ميداد و در طول سال با سپري شدن فصلها و تضادهاي طبيعي خوي داشتند، بر اثر تجربه و گذشت زمان توانستند كارها و فعاليتهاي خود را با گردش خورشيد و تغيير فصول و بلندي و كوتاهي روز و شب و جهت و حركت و قرار ستارگان تنظيم كنند.
سرنگوني سلسله ساساني با قتل يزدگرد سوم (21 ش)
به دنبال شكست يزدگرد سوم آخرين پادشاه سلسله ساساني از سپاه اسلام در نهاوند، اين سلسله پس از 416 سال حكومت، منقرض شد و مسلمانان، ايران را فتح كردند. سپاه اسلام با آن كه نفرات و تجهيزات بسيار كمتري از ارتش ايران داشت، اما به خاطر روحيه بالا و ايمان محكم، در نبردهاي پياپي كه چند سال طول كشيد، ارتش ساساني را شكست داد كه آخرين آنها، جنگ نهاوند بود. با سقوط سلسله ساسانيان، ايرانيان كه از ظلم و فساد پادشاهان ناراضي بودند، به خاطر ارزشها و اصول متعالي اسلام همچون يگانهپرستي، عدالت و برابري، به اين دين گراييدند و به تدريج، خود، در گسترش آن كوشيدند.
ارسال پيمان سه جانبه بين ايران و شوروي و انگلستان به مجلس شوراي ملي (1320 ش)
مهمترين اقدام كابينه محمد علي فروغي پس از روي كار آمدن محمدرضا پهلوي و درگير و دار جنگ جهاني دوم و حضور متفقين در ايران، امضاي پيمان بين دولت ايران و دولتهاي اتحاد جماهير شوروي و انگلستان بود كه متن آن طي ماده واحدهاي در 30 آذر 1320 تقديم مجلس شد. در اين پيمان احترام به حاكميت ايران از طرف دولتهاي روس و انگليس، قراردادن تسهيلات لازم در اختيار شوروي و بريتانيا در دوران جنگ از طرف ايران و نگاهداري نيروهاي نظامي متفقين در ايراني تا هر زمان و... عنوان شده بود. اين پيمان هر چند به ظاهر ضرري به حال ايران نداشت ولي حضور طولاني مدت اين نيروها در ايران و نيز ضربات ناشي از جنگ و تحميل هزينههاي طاقتفرسا، بر مردم كشور بسيار گران آمد و فقر و فلاكت بيشتري نصيب مردم محروم نمود. بعد از جنگ، نيروهاي شوروي علي رغم تعهد جهت خروج فوري، در اين كار، بسيار تعلُّل كردند كه پس از شكايت دولت ايران به سازمانهاي بينالمللي، اين نيروها، حاضر به تخليه ايران شدند.
توافق شوروي براي ارسال تسليحات پيشرفته به عراق در جريان جنگ تحميلي (1364 ش)
گسترش مناسبات همه جانبه عراق و شوروي سابق در جريان جنگ تحميلي، اين امكان را فراهم ساخت تا روسها اهداف جديد سياست خارجي خود را در منطقه و در برابر ايران پيگيري كرده و در مقابل، عراقيها نيز با برخورداري از حمايت سياسي - نظامي شوروي، تجهيزات نظامي و كمكهاي مستشاري دريافت كنند. بر اين اساس بود كه روسها علاوه بر ارسال سلاح به عراق، با ارزيابي از ضعفهاي ساختاري ارتش آن كشور در وضعيت دفاع و حمله، در توسعه نيروهاي مسلح عراق و طرح ريزي استراتژي تهاجمي عراق نيز نقش فعال و محوري داشتند. كمكهاي شوروي سابق به عراق در اين مرحله در مقايسه با كمك ساير كشورها بسيار برجستهتر و نمايانتر بود و تا اندازهاي، تاثيرات سرنوشتسازي بر روند تحولات جنگ داشت. اين كمكها تا اندازهاي بود كه شوروي در حدود شصت درصد از تجهيزات نظامي عراق را تامين ميكرد.
وزير دادگستري در مقامات قضائي تغييرات دامنه داري داد (1350 ش)
از جمله: علي اصغر امين به رياست دادگاه عالي انتظامي قضات، دكتر علي صدارت به رياست شعبه 11 ديوان كشور، احمد ناظمي، دكتر يحيي ستوده و دكتر محمدباقر صفوي به معاونت وزارت دادگستري، دكتر مصطفي پايدار به مدير كلي بازرسي، عباس پيشوايي دادستان تهران، ناصر مجيديه دادستان ديوان كيفر، حسنقلي كيان دادستان انتظامي قضات، ابوالفتح ياسري دادستان استان مركز
درگذشت "اصمعي" دانشمند و اديب لغوي (214 ق)
ابوسعيد عبدالملك بن قريب بن عبدالملك بصري بغدادي معروف به اصمعي، از بزرگان ادباي عرب است كه در شعر، متون ادب، نحو، لغت و اخبار، گوي سبقت را از هم عصران خود گرفته بود. شيوايي كلام او شهره است و هارون الرشيد وي را شيطان الشعر ميناميد. اصمعي مدتي از نزديكان خليفهٔ عباسي و مورد علاقهٔ هارون ومأمون بود. وي دهها كتاب در لغت و... تاليف كرد كه النِحَل، لغاتُ القرآن و المصادر از آن جمله است.
آغاز بناي ساختمان مسجد امام اصفهان به فرمان شاه عباس صفوي (1020 ق)
مسجد امام كه به مسجد جامع عباسي نيز شهرت دارد يكي از مساجد ميدان نقش جهان اصفهان است كه در طي دوران صفوي ساخته شد و از بناهاي مهم معماري اسلامي ايران بهشمارميرود. اين بنا شاهكاري جاويدان از معماري، كاشيكاري و نجاري در قرن يازدهم هجري است. اين مسجد مربوط به دوره صفوي است و در اصفهان، جنوب ميدان نقش جهان واقع شده و اين اثر در تاريخ ۱۵ دي ۱۳۱۰ با شمارهٔ ثبت ۱۰۷ بهعنوان يكي از آثار ملي ايران به ثبت رسيده است.
اين مسجد كه در ضلع جنوبي ميدان نقش جهان قرار دارد در سال ۱۰۲۰ هجري به فرمان شاه عباس اول در بيست و چهارمين سال سلطنت وي شروع شده و تزئينات و الحاقات آن در دوره جانشينان او به اتمام رسيده است. معمار مهندس آن استاد علياكبر اصفهاني و ناظر ساختمان محب علي بيك الله بودهاند. و خوشنويساني چون عليرضا عباسي، عبدالباقي تبريزي، محمد رضا امامي، محمد صالح امامي در آن كتيبه نگاري كردهاند.
رحلت علامه "ميرحامد حسين هندي" عالم برجستهٔ اهل هند (1306 ق)
ميرحامد حسين، از علماي بزرگ شيعه و از بزرگان فقهي اثني عشريه و جامع علوم عقلي و نقلي ميباشد. وي علاوه بر فقاهت، در ديگر علوم ديني مانند حديث و اخبار، آثار، معرفت، احوال رجال فريقين و علم كلام، به ويژه در مبحث امامت داراي مقام عالي بود. بيشتر عمر ميرحامد حسين به تحرير و كتابت ونشر آثار ديني مصروف گشت تا آن جا كه دست راستش از كار بازماند و از آن پس به ناچار با دست چپ نويسندگي مينمود. اثر معروف وي، "عَبَقاتُ الانوار" نام دارد.
درگذشت عالم و فقيه وارسته "شيخ باقر كاظميني" (1326 ق)
آيت اللَّه شيخ باقر كاظميني از علماي شهير عراق در سال 1258 ق در كاظمين به دنيا آمد. تحصيلات خود را در كاظمين و سپس نجف اشرف دنبال كرد و از محضر علماي بزرگي همچون شيخ انصاري بهره برد. سرانجام در رديف فقهاي برجستهٔ نجف اشرف قرار گرفت و به تدريس و تأليف پرداخت. ميزانُ الحق و رسائلي در بيع از كتب اوست. آيت اللَّه كاظميني در 68 سالگي دار فاني را وداع گفت.
شهادت اويس قرني، صحابي امام علي (ع) در جنگ صفين (37 ق)
اويس بن عامر قَرَني، از پارسايانِ نامدار صدرِ اسلام، مُلَقب به «سيّدُ التابعين» و از اصحاب و حواريون حضرت علي عليه السلام بود. وي در قَرَن، از نواحي يمن ديده به جهان گشود و زماني كه خبر رسالت پيامبر اكرم صلي الله عليه و آله به او رسيد، ايمان آورد. اويس به دليل پرستاري از مادر پير و ناتوانش، موفق به زيارت ظاهري پيامبر اسلام نشد، ولي پيامبر او را «نَفَسُ الرحمان» ناميد و فرمود: «من از سوي يمن، بوي خدا مي شنوم». او سرانجام در جنگ صفين، به ياري حضرت علي عليه السلام شتافت و در نبردي سخت با سپاهيان معاويه، به درجه والاي شهادت نايل آمد.
تولد "ژوزف استالين" ديكتاتور سفاك شوروي سابق (1879 م)
متولد 6 دسامبر 1878، فوت 5 مارس 1953 او بدون شك يكي از خوفناكترين حاكمان تاريخ بشري است. او بيش از 10 بار به سيبري تبعيد شد و حداقل 9 بار از آنجا فرار كرد. با پيروزي انقلاب اكتبر او به عنوان كميسر خلق منصوب شد و در سال 1921 او فرمانده يكي از دو ارتش روسيه در حمله به لهستان بود كه به ناكامي منجر شد. او در جريان جنگ دوم جهاني ابتدا با هيتلر پيمان عدم تجاوز امضا كرد و در حمله به لهستان بصورت مشترك با هيتلر عمل كرد اما بعدها و در سال 1941 با حمله آلمان به شوروي ماه عسل اين دو ديكتاتور به اتمام رسيد و مرگبارترين جنگي كه بشر تا به امروز ديده است آغاز شد و در جريان آن بيش از 20 ميليون نفر از طرفين جان باختند. ارتش او و سرماي زمستان غلبه بر هيتلر را امكان پذير نمود و با عبور ارتش سرخ از رود اودر و در نهايت حمله به برلين و خودكشي هيتلر جنگ در اروپا خاتمه يافت. او سپس در شمال چين با ارتش ژاپن درگير شد و پس از آنكه متفقين با قدرت اتمي خود ژاپن را به تسليم وادار كردند جنگ دوم به اتمام رسيد. او پس از پايان جنگ پروژه توليد بمب اتمي را كليد زد و درسال 1949 و تنها به فاصله 4 سال پس از هيروشيما و ناكازاكي به بمب اتمي مجهز شد. او در سالهاي آخر عمرش يهوديان را به توطئه برضد خود و رژيم شوروي تحت نام پروژه پزشكان يهودي متهم كرد اما مرگ اجازه اجراي اين سناريو را به او نداد.
استقلال اوليه "بلغارستان" از امپراتوري عثماني (1908 م)
در اواخر قرن دهم ميلادي بلغارستان به امپراتوري بيزانس پيوست و با افول قدرت اين امپراتوري، بلغارستان به يك پادشاهي مستقل تبديل گرديد. ولي استقلال اين كشور دوامي نيافت و با تصرف اين كشور در سال 1396 م توسط تركان عثماني، بلغارستان قريب پنج قرن تحت سلطه عثمانيها باقي ماند. در اواخر قرن نوزدهمْ بلغارها به تحريك روسيه، برضد تركها سر به شورش برداشتند تا اينكه كشور بلغارستان براساس پيمان سن استفانو در سال 1878 م از دولت عثماني مستقل شد و با رژيم پادشاهي خودمختاري يافت. بلغارستان سرانجام در 21 دسامبر 1908 به طور كامل مستقل اعلام گرديد.
تأسيس "سازمان آزادي بخش فلسطين" توسط مبارزان فلسطيني (1964 م)
در سال 1974 م اين سازمان به عنوان عضو ناظر در سازمان ملل پذيرفته شد و تا سال 1982 م با بيش از صد كشور، رابطه رسمي پيدا كرد. در اين سال، چريكهاي سازمان آزادي بخش فلسطين به دليل حمله ارتش رژيم صهيونيستي به لبنان مجبور به عقبنشيني از اين كشور شدند. از آن زمان به بعد، اين سازمان، به تدريج، شيوه مبارزه مسلحانه را كنار گذارد، به طوري كه در سپتامبر 1993 م، ياسر عرفات، رئيس اين سازمان، با امضاي معاهده اُسلو در نروژ، رژيم صهيونيستي را به رسميت شناخت. در مقابل، رژيم صهيونيستي نيز متعهد به دادن خودمختاري به فلسطينيها در مناطق اشغالي كرانه باختري و نوار غزه شد. اما رژيم صهيونيستي به معاهده اسلو نظير ساير تعهدات خود پايبند نمانْد و تاكنون به مفاد آن عمل نكرده است. در اين حال، دادن امتيازهاي متعددي به اين رژيم توسط رهبري سازمان، همواره با اعتراض بسياري از مردم و سازمانهاي مبارز فلسطيني روبرو بوده است.
گروگانگيري وزيران نفت اوپك در جريان نشست اين سازمان در ويِن (1975 م)
در 21 دسامبر همين سال، يك گروه تروريستي كه در رأس آنها، كارلوسْ، تروريست معروف اهل ونزوئلا قرار داشت به مقر اين سازمان حمله نموده و ضمن كشتن 3 نفر و زخمي كردن 6 نفر ديگر، ساير حضار را به گروگان گرفتند. در ميان 81 گروگان، 11 وزير از كشورهاي عضو اوپك حضور داشتند. مهاجمان سپس به همراه گروگانها با يك هواپيماي جت مسافربري از اتريش به مقصد الجزاير پرواز كردند و پس از مذاكراتي كه تا روزهاي پاياني سال 1975 م به طول انجاميد، موافقت كردند كه در ازايِ آزادي گروگانها، پناهندگي سياسي به دست آورند. با پايان اين حادثه كه وقايع تا چندين روز و اخبار جهان را تحتالشعاع خود قرار داده بود، مسائل پشت پرده افشا نگرديد. وجود ابهاماتي پيرامون دريافت چند ميليون دلار باج و اينكه آيا اين اقدام در راستاي حمايت از فلسطين بود يا اين كه آنگونه كه بعضي معتقدند، دسيسهاي بود تا ميان اعضاي اوپك اختلاف ايجاد كنند و اين غول اقتصادي شكسته شود، حادثه دسامبر 1975 م را به سياسيترين حوادث مربوط به سازمان اقتصادي اوپك تبديل نمود.
سقوط هواپيماي مسافربري امريكا بر فراز "لاكربي" در اسكاتلند (1988 م)
در روز 21 دسامبر 1988 م يك فروند هواپيماي مسافربري امريكا بر فراز لاكربي در اسكاتلند منفجر شد و 259 مسافر و خدمه آن كشته شدند و بر اثر سقوط آن، يازده نفر نيز بر روي زمين جان باختند. امريكا و انگليس پس از اين حادثه، دو تبعه ليبي را متهم به بمبگذاري در هواپيماي مسافربري كردند و بر اثر فشار اين دو كشور، شوراي امنيت، در سال 1992 م، ليبي را به دليل پناه دادن به اين دو تن، تحت تحريم نظامي، نفتي و هوايي قرار داد. با اين حال موضوع سقوط هواپيماي مسافربري در بنبست باقي ماند، تاآن كه امريكا و انگليس موافقت كردند متهمان، در كشور ديگري به جز اين دو كشور محاكمه شوند. در پي آن، دو متهم در سال 1999 م تحويل دادگاهي در هلند شدند و تحريمهاي ليبي معلق گرديد.
انتخاب شارل دو گل، بعنوان رييس جمهور فرانسه (1958 م)
در چنين روزي در سال 1958 ميلادي شارل دو گل براي يك دوره هفت ساله به عنوان نخستين رييس جمهور جمهوري پنجم فرانسه انتخاب شد.
ژنرال دو گل سياستمدار برجسته فرانسوي، توانست در مراحل نهايي جنگ جهاني دوم، نقش حساس و تعيين كننده اي براي كشورش ايفا كند. وي با برخوردي واقع بينانه مساله الجزاير را در سال 1962 حل كرد و در سال 1965 براي بار دوم به رياست جمهوري فرانسه رسيد.
استقلال نپال (1923 م)
درچنين روزي در سال 1923 ميلادي نپال از حالت تحت الحمايگي بريتانيا به كشوري مستقل تبديل شد. نپال در نيمكره شمالي، نيمكره شرقي و در جنوب قاره آسيا قرار دارد. نژاد مردم آن مخلوطي از تيره هاي تبتي و هندي بوده و دين آنها عمدتا هندو و بودايي است. زبان رسمي اين كشور نپالي است ولي زبانهاي بيهاري و گورخايي نيز در آن رايج است. اين كشور در سال 1955 ميلادي به عضويت سازمان ملل متحد در آمد.
براي مشاهده مجله شبانه اينجا كليك كنيد
شنبه 30 آذر 1392
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: باشگاه خبرنگاران جوان]
[مشاهده در: www.yjc.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 133]
صفحات پیشنهادی
آيين هاي بلندترين شب سال در خطه گنجينه فرهنگ ها
آيين هاي بلندترين شب سال در خطه گنجينه فرهنگ ها فردا شب يلدا آخرين شب پاييز نخستين شب زمستان و شبي است كه در فرهنگ كهن ايراني ريشه دارد ايرانيان هركدام بسته به ظرفيت هاي فرهنگي و اجتماعي خود اين شب طولاني را پاس مي دارند به گزارش مجله شبانه باشگاه خبرنگاران اگرچه امروزه يلدانوري مالكي:ثروت نفتي عراق بودجه صد سال اين كشور را پوشش مي دهد
نوري مالكي ثروت نفتي عراق بودجه صد سال اين كشور را پوشش مي دهد نخست وزير عراق در سخناني بر استفاده بهينه از ثروت نفتي اين كشور تاكيد وخواستار حفظ آن براي نسل هاي بعدي اين كشور شد به گزارش پايگاه خبري شفق نيوز نوري مالكي روز دوشنبه در سخناني اظهار داشت دولت عراق گام هايي به سمتانرژيپيش بيني معاونت برنامه ريزي رياست جمهوري از كاهش سهم ايران در توليد نفت جهان تا سال 2035
انرژيپيش بيني معاونت برنامه ريزي رياست جمهوري از كاهش سهم ايران در توليد نفت جهان تا سال 2035 معاونت برنامه ريزي رياست جمهوري در گزارشي اعلام كرد برآوردها بيانگر آن است كه كل ميزان توليد نفت خام چه متعارف و چه غير متعارف تا سال 2035 سالانه به طور متوسط 1 13 درصد كاهش خواهد يافتزنگنه خبرداد:موافقت اوپك با افزايش توليد نفت ايران/ مردم در مصرف گاز،صرفهجويي كنند
زنگنه خبرداد موافقت اوپك با افزايش توليد نفت ايران مردم در مصرف گاز صرفهجويي كنند بيژن نامدار زنگنه وزير نفت عصر امروز در حاشيه مراسم چهلم مرحوم عسگراولادي در خصوص كمبود گاز در زمستان گفت اگر مردم صرفهجويي كنند مسائل حل ميشود و اميدوارم كمبود گاز در زمستان نداشته باشيم جم10 سال درآمد نفت ؛هزينه اسباب كشي پايتخت
10 سال درآمد نفت هزينه اسباب كشي پايتخت 228 سال از روزي كه آغا محمدخان قاجار تهران را به عنوان پايتخت خود انتخاب كرد مي گذرد در اين مدت اين شهر با فراز و فرودهاي زيادي مواجه بوده است نقطه مشترك تمام اين سال ها اين بوده است كه تهران هر روز بزرگتر و فربه تر شده است تهران كه درنفت برنت 108.5 و سبد نفتي اوپك ۱۰۷ دلار فروخته شد
نفت برنت 108 5 و سبد نفتي اوپك ۱۰۷ دلار فروخته شد هر بشكه نفت در بازارهاي جهاني با 10 سنت كاهش 108 57 دلار فروخته شد يکشنبه 24 آذر 1392وزیر نفت: افزایش تولید نفت ایران ربطی به اوپک ندارد
وزیر نفت افزایش تولید نفت ایران ربطی به اوپک ندارد وزیر نفت در پاسخ به اینکه اوپک با افزایش تولید نفت ایران موافقت نخواهد کرد گفت افزایش تولید نفت ما ربطی به اوپک ندارد ضمن اینکه وقتی من مساله افزایش تولید را در اجلاس اوپک مطرح کردم همه با نظر مثبت با این افزایش تولید برخورد کسياست اوپك در مواجهه با افزايش توليد نفت ايران
سياست اوپك در مواجهه با افزايش توليد نفت ايران وزراي نفت عربستان كويت و عراق گفتند اوپك براي باز كردن جاي خالي براي افزايش توليد نفت ايران ليبي و آمريكا احتياجي به كاهش توليد ندارند به گزارش خبرگزاري دانشجويان ايران ايسنا به نقل از بلومبرگ علي النعيمي وزير نفت عربستان در نبرگزاري ويژه برنامه هاي بلندترين شب سال در مترو تهران
برگزاري ويژه برنامه هاي بلندترين شب سال در مترو تهران به مناسبت فرا رسيدن شب يلدا معاونت فرهنگي و اجتماعي شركت بهره برداري مترو تهران با هدف ياد آوري اين سنت قديمي بلندترين شب سال را در كنار مسافرين مترو گرامي مي دارد به گزارش خبرنگار اجتماعي باشگاه خبرنگاران حجت الاسلام والمسلآغاز جنگ قيمت نفت ايران و كشورهاي عربي در آسيا/ سقوط آزاد جايگاه نفتي ايران در اوپك
آغاز جنگ قيمت نفت ايران و كشورهاي عربي در آسيا سقوط آزاد جايگاه نفتي ايران در اوپك بيژن زنگنه وزير نفت هر چند از استقبال اعضاي اوپك براي بازگشت ايران به بازار جهاني خبر ميدهد اما عراق و كشورهاي عربي عضو اوپك با كاهش بهاي نفت خود در بازارهاي آسيايي جنگ قيمت نفت با ايران را آغازوزارت نفت براي تحقق اهداف بودجه اي سال 93 اعلام آمادگي كرد/ تركيب تلفيق تغيير نمي كند
وزارت نفت براي تحقق اهداف بودجه اي سال 93 اعلام آمادگي كرد تركيب تلفيق تغيير نمي كند عضو هيات رئيسه كميسيون برنامه و بودجه مجلس شوراي اسلامي با بيان اينكه به احتمال قوي مجلس قيمت نفت را با بشكه اي 100 دلار خواهد بست گفت در جريان بررسي احكام بودجه 93 در كميسيون برنامه مسئولانهيچ وقت 6 ميليون بشكه نفت توليد نكردهايم/اتمام توسعه پارس جنوبي تا 3 سال آينده
هيچ وقت 6 ميليون بشكه نفت توليد نكردهايم اتمام توسعه پارس جنوبي تا 3 سال آينده معاون مهندسي و تامين شركت مهندسي و ساخت تاسيسات دريايي گفت ايران هيچ وقت در طولانيمدت نتوانسته است شش ميليون بشكه نفت در روز توليد كند به گزارش خبرنگار انرژي خبرگزاري دانشجويان ايران ايسنا غلامروزنما: ياد رفتگان در بلندترين شب سال
روزنما ياد رفتگان در بلندترين شب سال ياد رفتگان در بلندترين شب سال ياد رفتگان در بلندترين شب سال كُردستان عراق يك منطقهٔ خودمختار در بخش شمالي كشور عراق است كه از شرق با ايران از شمال با تركيه و از غرب با سوريه هممرز است واحد پول رايج در منطقه كردستان عراق دينار است و زبانهاي-
گوناگون
پربازدیدترینها