تور لحظه آخری
امروز : جمعه ، 8 فروردین 1404    احادیث و روایات:  امام صادق (ع):منافق به آنچه مؤمنان بواسطه آن خوشبخت مى‏شوند، ميلى ندارد، ولى خوشبخت سفارش به تق...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

خرید پرینتر سه بعدی

سایبان ماشین

Future Innovate Tech

آموزشگاه آرایشگری مردانه شفیع رسالت

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

بانک کتاب

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

تعمیرات مک بوک

قیمت فرش

خرید بلیط هواپیما

خرید از چین

خرید از چین

خرید محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

خودارزیابی چیست

رزرو هتل خارجی

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

چاکرا

استند تسلیت

کلینیک دندانپزشکی سعادت آباد

پی ال سی زیمنس

دکتر علی پرند فوق تخصص جراحی پلاستیک

تعمیر سرووموتور

تحصیل پزشکی در چین

مجله سلامت و پزشکی

تریلی چادری

خرید یوسی

مهاجرت به استرالیا

ایونا

تعمیرگاه هیوندای

کاشت ابرو با خواب طبیعی

هدایای تبلیغاتی

خرید عسل

صندوق سهامی

تزریق ژل

خرید زعفران مرغوب

تحصیل آنلاین آمریکا

سوالات آیین نامه

سمپاشی سوسک فاضلاب

بهترین دکتر پروتز سینه در تهران

صندلی گیمینگ

سررسید 1404

قفسه فروشگاهی

چراغ خطی

آموزش مکالمه عربی

اینتیتر

استابلایزر

خرید لباس

7 little words daily answers

7 little words daily answers

7 little words daily answers

گوشی موبایل اقساطی

ماساژور تفنگی

قیمت ساندویچ پانل

مجوز آژانس مسافرتی

پنجره دوجداره

خرید رنگ نمای ساختمان

ناب مووی

خرید عطر

قرص اسلیم پلاس

nyt mini crossword answers

مشاوره تبلیغاتی رایگان

دانلود فیلم

قیمت ایکس باکس

نمایندگی دوو تهران

مهد کودک

پخش زنده شبکه ورزش

دستگاه آب یونیزه قلیایی کره‌ای

ضد لک اکسیس وای

طراحی سایت در مشهد

کنسرت حامیم کیش

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1872132352




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

مناظره اعتياد/۲۰ذبحي: اسامي مواد مخدر هنوز تصويب نشده/ طاهري: اعدام قاچاقچيان مواد متوقف نمي‌شود


واضح آرشیو وب فارسی:فارس: مناظره اعتياد/۲۰ذبحي: اسامي مواد مخدر هنوز تصويب نشده/ طاهري: اعدام قاچاقچيان مواد متوقف نمي‌شود
معاون قضايي دادستان كل كشور با بيان اينكه بعد از گذشت ۳ سال از تصويب قانون مبارزه با مواد مخدر هنوز اسامي اين مواد به تصويب نرسيده است گفت: قاضي براي صدور حكم در مورد مواد جديد به مشكل برمي‌خورد.


به گزارش خبرنگار اجتماعي خبرگزاري فارس، در ادامه برنامه مناظره اعتياد تعدادي از حضار سؤالات خود را از مسئولان مطرح كردند كه در اين ميان يكي از خبرنگاران پرسيد نظارت بر عملكرد دستگاه‌ها در بحث مبارزه با اعتياد چگونه است و اينكه سازمان ملل اعلام كرده است كه بايد مجازات اعدام براي مواد مخدر بازنگري شود واكنش ايران چه خواهد بود؟

طاها طاهري، قائم مقام دبير كل ستاد مبارزه با مواد مخدر در پاسخ گفت: وظيفه ستاد برنامه‌ريزي و تخصيص بودجه است. وزير كشور به صراحت اعلام كرد كه بودجه دستگاه‌هاي مختلف را در اين زمينه نمي‌دهم تا زماني كه آنها گزارش عملكرد خود را در زمينه مبارزه با اعتياد عرضه كنند.

وي در مورد مجازات اعدام و بازنگري آن گفت: ما كاري به حرف ديگران نداريم و امنيت ملي جوانان و ناموس خود را به خاطر حرف آنها به خطر نمي‌اندازيم. معتقديم كه قانون اعدام بايد اجرا شود و در عين حال بايد بازدارنده باشد.

در بخش ديگري از اين مناظره خبرنگار ديگري خطاب به طاهري گفت: شما در گزارشي اعلام كرديد كه انگيزه‌هاي گرايش‌ به مواد مخدر تغيير پيدا كرده اين تغييرات تا چه حد در سياست‌گذاري شما مؤثر است.

طاهري در پاسخ گفت: اگر منظور شما تغيير سبك زندگي باشد به طوري كه دختران گراس را به عنوان نقل و نبات استفاده كنند ممكن است درست باشد اما اينكه بگوييم اعتياد تغيير در ارزش‌ها ايجاد مي‌كند خير.

وي ادامه داد: بسياري از افرادي كه معتاد شدند افراد مذهبي بوده‌اند و بعد از اعتياد نيز بي‌دين نشده‌اند و اين درست نيست كه ما بگوييم معتادان بي‌دين هستند.

قائم‌مقام دبير كل ستاد مبارزه با مواد مخدر يادآور شد: تحقير معتاد، انكار و اجبار مصرف را به دنبال دارد و ما بايد نگاهمان را نسبت به اعتياد عوض كنيم.

در ادامه يكي ديگر از حضار پرسيد: وظايف سه قوه در امر مبارزه با مواد مخدر مشخص شده است اما آنچه ما مشاهده مي‌كنيم اين است كه قوانين ما جامع و مانع نبوده چرا اين مشكل وجود دارد.

حسين ذبحي، نماينده قوه قضاييه در اين مناظره نيز پاسخ به اين فرد گفت: لايحه پيشگيري از وقوع جرم مدت طولاني است كه در مجلس و مجمع تشخيص مصلحت به سر مي‌برد.

وي ادامه داد: يكي ديگر از مشكلات اساسي ما اين است كه بعد از گذشت سه سال هنوز اسامي مواد مخدر به تصويب نرسيده و قاضي هنگام صدور حكم نمي‌داند كه با قاچاق مواد مخدر جديد و پيش‌سازها چه كنند.

وي تأكيد كرد: هر سه قوه بايد پاي كار بيايند و تمام قدرت خود را براي مبارزه با مواد مخدر به كار ببندند.

انتهاي پيام/

جمعه 29 آذر 1392





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: فارس]
[مشاهده در: www.farsnews.com]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 74]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


اجتماع و خانواده

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن