واضح آرشیو وب فارسی:ايلنا: ابتكار؛ ضوابط سخت گيرانه زيست محيطي نشان از توسعه يافتگي است
چالشهاي بزرگ زيست محيطي در كشور وجود دارد كه به شاخصهاي مهم اقتصادي، اجتماعي و سلامت لطمه وارد ميكند و براي حل آنها بايد با قدرت و سرعت بيشتري حركت كنيم. ابتكار؛ ضوابط سخت گيرانه زيست محيطي نشان از توسعه يافتگي است
ايلنا: معاون رييس جمهوري ضوابط و دستورالعملهاي زيست محيطي دقيقتر و سختگيرانه را نشان از توسعه يافتگي كشور دانست.
به گزارش ايلنا، "معصومه ابتكار" ظهر امروز پنج شنبه در مراسم امضاي تفاهم نامه بين سازمان حفاظت محيط زيست و معاونت علمي و فناوري رياست جمهوري اظهار داشت: چالشهاي بزرگ زيست محيطي در كشور وجود دارد كه به شاخصهاي مهم اقتصادي، اجتماعي و سلامت لطمه وارد ميكند و براي حل آنها بايد با قدرت و سرعت بيشتري حركت كنيم.
وي افزود: بايد تلاش كنيم تا راه حلهاي مبتني بر علم و دانايي براي حل معضلات و چالشهاي زيست محيطي داشته باشيم و از سوي ديگر شركتهاي دانش بنيان را به ادامه فعاليتهاي اقتصادي در راستاي اقتصاد سبز تشويق كنيم.
معاون رييس جمهوري تصريح كرد: امضاي تفاهم نامه همكاري بين معاونت علمي و فناوري رياست جمهوري و سازمان حفاظت محيط زيست آغاز يك همكاري جدي و علمي در عرصه محيط زيست و توسعه پژوهشهاي مرتبط با محيط زيست است.
وي افزود: در سند چشم انداز كشور هم به موضوع حفظ محيط زيست توجه ويژه شده بنابراين دراين عرصه حركت بايد دانش بنيان و مبتني بر دانايي و پژوهش باشد و سياستهاي كلان كشور در عرصه زيست محيطي هم بر مبناي دانايي محوري ترسيم شود.
ابتكار با بيان اينكه امروزه براي دستيابي به توسعه پايدار شيوههاي مختلفي ترسيم شده است گفت: در امر توسعه پايدار بايد نگاه اقتصادي و سود آور باشد و به موازات آن محيط زيست هم حفظ شود و حتي توسعه يابد.
وي افزود: امروزه بايد در مديريت توسعه پايدار روشهايي ترسيم شود كه توسعه، رشد اقتصادي، صنعت و كار در قالب يك برنامه مديريت محيط زيستي و و طراحي سبز پيش رود. در واقع تا مرحلهاي كه كار انجام ميشود و به بهره برداري ميرسد و توليد صورت ميگيرد همه سبز و دوستدار محيط زيست باشد.
معاون رييس جمهوري تاكيد كرد: اين رويكردي است كه امروزه به عنوان اقتصاد سبز به آن نگاه ميشود كه اين حركت بايد دانش بنيان، نوآور و سازگار با محيط زيست باشد.
وي تاكيد كرد: براي حل معضلات زيست محيطي كشور بايد بر پژوهشهاي كاربردي تاكيد كرد تا پاسخگوي نيازهاي مديريتي سازمان حفاظت محيط زيست باشد.
ابتكار گفت: در گذشته مشكلات زيست محيطي زيادي را تجربه كرديم كه تمام آنها در اين تفاهم نامه دو جانبه آسيبشناسي شدهاند كه سعي ميشود با برطرف كردن اين نواقص روند سياستها به اقتصاد سبز منتهي شود.
تفاهم نامه همكاري مشترك درباره مسائل زيست محيطي امروز بين "معصومه ابتكار" معاون رييس جمهوري و رييس سازمان حفاظت محيط زيست و "سورنا ستاري" معاون علمي و فناوري رياست جمهوري در سازمان حفاظت محيط زيست به امضا رسيد.
پنجشنبه 28 آذر 1392
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: ايلنا]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 49]