واضح آرشیو وب فارسی:فارس: مسئول نهاد رهبري در دانشگاه بناب:وحدت عملي حوزه و دانشگاه در كنار گذاشتن اختلاف سليقهها است
مسئول نهاد رهبري در دانشگاه بناب گفت: كنار گذاشتن اختلاف سليقهها به عنوان وحدت عملي بين حوزه و دانشگاه است.
به گزارش خبرگزاري فارس از تبريز، حجتالاسلام امير ابراهيمزاده بعد از ظهر امروز در گفتوگو با خبرنگاران با اشاره به 27 آذر سالروز وحدت حوزه و دانشگاه اين روز بزرگ را به تمام دانشگاهيان و حوزويان تبريك گفته و افزود: وحدت حوزه و دانشگاه از انديشه والاي مقاومت نشأت گرفته و مقام معظم رهبري ساليان سال است كه اهتمام جدي دارند بر بزرگداشت اين روز و اهداف اين روز را بارها و بارها تبيين كردهاند.
مسئول نهاد رهبري دانشگاه بناب تصريح كرد: اميدوارم كه اين وحدت فقط مختص به يك روز نباشد و در طول سال دانشگاهيان بزرگوار، حوزويان عزيز و علماي بزرگوار سعي كنند هدفي را كه وحدت حوزه و دانشگاه است، به آن هدف خود را سوق بدهند.
وي در توصيهاي به دانشگاهيان و حوزويان تصريح كرد: اولين مطلب اين است كه نبايد نسبت به همديگر ذهنيت خاص نامحدودي داشته باشيم. بعضاً نگاه به حوزه از سوي دانشگاهيان و بعضاً نگاه به دانشگاه از سوي حوزويان نگاه عكس است كه اين باعث شده دشمن از اين ترفند استفاده كرده و متأسفانه فاصله بين حوزويان و دانشگاهيان را احساس كرده و ترفند خودش را پياده كند.
حجتالاسلام ابراهيمزاده تأكيد كرد: حوزه و دانشگاه كه دو بال نيرومند انقلاب اسلامي هستند، به معناي حضور حوزويان در دانشگاه يا دانشگاهيان در حوزه نيست، بلكه وحدت رويّه و پيگيري اصل واحد يعني پيشرفت در همه عرصهها به همراه تدين و تعهد است.
وي ادامه داد: ما نياز به دانشمنداني داريم مثل ابوعلي سيناها، پرفسور حسابيها و مثل دانشمندان هستهاي كه در راه آرمانهاي انقلاب اسلامي قدم بر ميدارند، ما نياز به علماي آگاه به زمان و مسلط به علم روز همانند آيتالله جوادي آملي، حسنزاده آملي، علامه طباطبايي و شخصيتي مانند مقام معظم رهبري در غور علوم مختلف روز كه توانستهاند در بين دانشگاهيان جايگاه ويژهاي داشته باشند.
مسئول نهاد رهبري در دانشگاه بناب در بخش ديگري از سخنان خود افزود: حوزه از ظرفيت علمي دانشگاه از جهت به روز بودن طلاب استفاده كند و دانشگاههيان با پيدا كردن اخلاق و دين در پيكره دانشگاه و كلاسهاي درسي و جذب اساتيد متعهد و متدين علوم را به صورت ديني به دانشجو تبيين كنند.
وي ادامه داد: نگرش مثبت به دانشگاهيان و تكريم علوم تخصصي براي پيشرفت و آباداني كشور و تربيت نيروهاي متخصص و متعهد ديندار توسط اساتيد ارزشي دانشگاه در داخل كلاسها كه دانشجو را با باور و اعتقاد ديني بار بياورد و علوم را براي رضاي خدا منتقل كند، به معني وحدت حوزه و دانشگاه است.
ابراهيمزاده اظهار كرد: تلقي كردن فنون جديد در دانشگاه به عنوان ابزار براي آباداني دنياي بشر و توجه داشتن به آخرت و هدف زندگي و جهتدار كردن تحصيل و تدريس در هر دو جامعه علمي و ديني حوزه و دانشگاه، وحدت عملي و عيني بين اين دو مركز بزرگ علمي است و كنار گذاشتن اختلاف سليقهها به عنوان وحدت عملي بين حوزه و دانشگاه است.
انتهاي پيام/60001/ع30
پنجشنبه 28 آذر 1392
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: فارس]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 109]