واضح آرشیو وب فارسی:مهر: پيشرفت علمي و عملي جامعه در گرو وحدت حوزه و دانشگاه/ به پژوهشگران جوان ميدان داده شود
خرم آباد - خبرگزاري مهر: نماينده ولي فقيه در استان لرستان و امام جمعه خرم آباد گفت: پيشرفت علمي و عملي جامعه در گرو وحدت حوزه و دانشگاه است.
به گزارش خبرنگار مهر، حجت الاسلام سيد احمد ميرعمادي ظهر چهارشنبه در مراسم تجليل از پژوهشگران برتر لرستان با بيان اينكه حيات يك جامعه در گرو پژوهش است، اظهار داشت: پژوهش كليد و اساس همه چيز است و بايد در همه ابعاد حرف اول را بزند.
وي با تاكيد بر ضرورت شناسايي عوامل شكوفايي پژوهشگران و از ميان برداشتن موانع موجود بر سر راه پژوهش بيان داشت: پژوهش قدم نهادن به جلو و غير از نويسندگي است چرا كه هر نويسنده اي پژوهشگر نيست.
ضرورت ميدان دادن به پژوهشگران جوان
حجت الاسلام ميرعمادي با بيان اينكه لرستان مغزهاي متفكر و پژوهشگران جواني دارد كه اگر به آنها ميدان داده شود مي توانند كارهاي بزرگي انجام دهند، عنوان كرد: بايد براي پژوهشگران جوان ارزش قائل شد چرا كه آنها هستند كه مي توانند نوآور و خلاق باشند.
وي در ادامه سخنان خود به سالروز شهادت شهيد مفتح اشاره كرد و بيان داشت: شهيد مفتح عالمي آگاه به زمان و مكان، مبارزي خستگي ناپذير، استاد و مدرسي ماهر و شخصيتي تاثير گذار بود.
نماينده ولي فقيه در استان لرستان و امام جمعه خرم آباد با بيان اينكه يك پژوهشگر نيز به مانند شهيد مفتح بايد آگاه به زمان و مكان باشد، عنوان كرد: شهيد مفتح انديشه هاي والايي داشت كه بايد اين انديشه ها را براي نسل جوان بازخواني كرد.
ضرورت بازخواني انديشه هاي شهيد مفتح
حجت الاسلام ميرعمادي به برخي انديشه هاي شهيد مفتح اشاره كرد و بيان داشت: جامع نگري نسبت به دين اسلام يكي از انديشه هاي اين استاد بزرگوار بود و به همين دليل توانست جاي خود را در دانشگاه باز كند.
وي پيوند علم و دين، دين و سياست را از ديگر انديشه هاي شهيد مفتح عنوان كرد و بيان داشت: نيروي قوي علم و دين اگر در كنار هم قرار بگيرند سعادت ابدي را براي جامعه به ارمغان خواهند آورد.
نماينده ولي فقيه در استان لرستان و امام جمعه خرم آباد با بيان اينكه برخي در يك فضاي مسموم موضوع جدايي دين و علم و دين و سياست را مطرح مي كنند، افزود: اين در حاليست كه دين، علم و سياست يك هدف دارند و آن رسيدن انسان به كمال است.
حجت الاسلام ميرعمادي ضرورت زدودن خرافات از دين، دانشگاهها و حوزه ها را از ديگر انديشه هاي شهيد مفتح برشمرد و عنوان كرد: بايد به گونه اي عمل كنيم كه ضمن معرفي چهره تابناك دين، خرافات را از چهره حوزه و دانشگاه بزداييم و اين كار مهمي است.
حاكميت ولايت بر زندگي مردم از انديشه هاي شهيد مفتح
وي حاكميت ولايت بر زندگي مردم را از ديگر انديشه هاي شهيد مفتح برشمرد و عنوان كرد: ايشان همواره پافشاري مي كرد كه اگر ولايت در زندگي مردم نقش آفريني كند مردم سربلند و باعزت خواهند بود.
نماينده ولي فقيه در استان لرستان و امام جمعه خرم آباد به مسئله وحدت حوزه و دانشگاه به عنوان يكي ديگر از انديشه هاي شهيد مفتح اشاره كرد و بيان داشت: شهيد مفتح 60 سال پيش انديشه وحدت حوزه و دانشگاه را دنبال مي كرد كه اين وحدت مي تواند در جامعه بسيار كارساز باشد.
حجت الاسلام ميرعمادي ادامه داد: اهميت اين وحدت از آنجاست كه انديشه ها، مواضع، مديريت و عملكرد حوزه و دانشگاه ه سرعت بر سرنوشت جامعه اثر مي گذارد.
وي با تاكيد بر اينكه آينده جامعه در گروه وحدت حوزه و دانشگاه است، يادآور شد: به همين دليل است كه دشمنان نمي خواهند اين دو مغز متفكر در كنار هم قرار بگيرند و به بالندگي جامعه كمك كنند.
پيشرفت علمي و عملي جامعه در گرو وحدت حوزه و دانشگاه است
نماينده ولي فقيه در استان لرستان و امام جمعه خرم آباد با تاكيد بر اينكه پيشرفت علمي و عملي جامعه در گرو وحدت حوزه و دانشگاه است يادآورشد: يكي از دستاوردهاي انقلاب اسلامي ايران وحدت حوزه و دانشگاه بوده است.
حجت الاسلام ميرعمادي از وحدت حوزه و دانشگاه به عنوان قرارگيري علم و دين در كنار هم و حركت پا به پاي اين دو ياد كرد و گفت: بايد امتيازهايي كه حوزه و دانشگاه دارند ميان هم تبادل و به يكديگر منتقل شود.
وي تبادل علمي، مذاكرات علمي، اخلاق، معنويت، احترام به ارزشها، تحول پذيري، نوآوري و پويايي را از امتيازات حوزه و دانشگاه دانست و بيان داشت: بايد اين امتيازات بين حوزه و دانشگاه تبادل شود تا شاهد از بين رفتن موانع و مشكلات آموزشي و پژوهشي باشيم.
نماينده ولي فقيه در استان لرستان و امام جمعه خرم آباد تصريح كرد: در اين راستا بايد مطالبات مقام معظم رهبري در زمينه برگزاري كرسي هاي آزاد انديشي، توليد علم و جنبش نرم افزاري در حوزه و دانشگاه دنبال شود.
حجت الاسلام ميرعمادي در ادامه سخنان خود با تاكيد بر پرداختن به موضوعات بااهميت در جريان پژوهش عنوان كرد: پژوهشگران ما نبايد وقت خود را صرف موضوعاتي كه ارزش ندارد كنند چرا كه موضوع شناسي در پژوهش يك امر ضروري است.
وي با بيان اينكه پژوهشگران بايد به موضوعاتي بپردازند كه بتواند مشكلي از مشكلات جامعه را حل كند، يادآور شد: همچنين پژوهشگري يعني تحمل سختي ها و حركت در اين مسير با رفاه و راحت طلبي جور در نمي آيد.
كد خبر: 2198672
تاريخ مخابره : ۱۳۹۲/۹/۲۷ - ۱۸:۰۴
چهارشنبه 27 آذر 1392
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: مهر]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 98]