واضح آرشیو وب فارسی:مهر: 55 شركت دانش بنيان در پارك علم و فنآوري قزوين فعاليت ميكند
قزوين- خبرگزاري مهر: سرپرست پارك علم و فنآوري امام خميني(ره) استان قزوين گفت: در حال حاضر 55 شركت دانش بنيان و 60 مركز رشد در پارك علم و فنآوري استان فعاليت مي كند كه نقش مهمي در توسعه تحقيق و پژوهش ايفا مي كند.
به گزارش خبرنگار مهر، علي رجب پور، روز پنجشنبه در آئين تجليل از پژوهشگران برتر كه در استانداري برگزار شد اظهارداشت: عليرغم اهميت شركتهاي دانش بنيان در توسعه و پيشرفت هنوز جايگاه ارزشمند اين مراكز علمي هنوز بخوبي تبيين نشده و اگر روزي تعطيل شوند كسي سراغ آنها را نمي گيرد و هيپ اتفاقي نمي افتد گويي هيچ نقشي در جامعه ندارند.
رجب پور بيان كرد: شايد مهمترين علت اين بي توجهي درگير نبودن مراكز دانش بنيان با امور و مشكلات اساسي مردم است در صورتي كه بايد چالش هاي جدي استان به اين مراكز منتقل شود تا در حل آن از ديدگاههاي كارشناسي خبرگان استفاده شود.
وي تصريح كرد: متاسفانه هنوز مشكلات جامعه به مراكز پژوهشي ارجاع نمي شود و در بهترين حالت بخش كوچكي از مسائل آنهم به مراكز مستقر در پايتخت و خاص ارجاع مي شود در حالي كه از مسئولان استان انتظار مي رود از مشاركت شركت هاي دانش بنيان براي پيداكردن راه حل هاي مشكلات موجود استفاده كنند.
سرپرست پارك علم و فنآوري امام خميني(ره) قزوين يادآورشد: حتما استاندار قزوين براي چهار سال آينده استان برنامه ريزي مدوني دارد كه در اين راستا مي توانند مطالبات حوزه هاي مختلف را به شركت هاي دانش بنيان منعكس كنند و از مراكز فنآوري در بخشهاي صنعت، راه، سلامت، كشاورزي، فرهنگ و گردشگري راه حل بخواهند تا محققان اين مراكز در كارها مشاركت كنند.
به داشته هاي امروز افتخار كنيم
رجب پور يادآورشد: فقط افتخار به علما و دانشمدان و حماسه هاي گذشته نيم تواند انگيزه حركت به جلو باشد زيرا امروز هم داشته هاي ارزشمندي داريم كه مي توان به آن افتخار كردو با استفاده از آن به توسعه كشور كمك كردكه خروج از حالت تشريفاتي و حركت در بستر كاربردي كردن امور ضرورتي اجتناب ناپذير است.
اين مسئول بيان كرد: اكتفا كردن به برگزاري مراسم تجليل و يا نمايشگاه نمي تواند حق مطلب را ادا كند بلكه بايد همت و عزم همه دست اندركاران حمايت جدي از پژوهش و كاربردي كردن آن باشد.
سرپرست پارك علم و فنآوري امام خميني قزوين اظهارداشت: دانشگاه بستر كارآفريني و توليد ثروت است و اگر ارتباط خوبي با صنعت و مراكز توليدي داشته باشد مي تواند نقش مهمي در رشد و شكوفايي اقتصاد و توليد و ساير بخشها ايفا كند.
وي تعداد شركتهاي دانش بنيان را يكي از ملاك هاي ارزيابي در جايگاه علمي هر كشوري دانست و افزود:خوشبختانه تعداد شركت هاي دانش بنيان در حال افزايش است و در استان نيز در حال حاضر يك پارك علم و فنآوري، شش مركز ر شد و 55 شركت دانش بنيان در مجموعه پارك فنآوري فعاليت مي كند.
رجب رپور يادآورشد: تا پايان سال هم مراكز رشد در شهرستان تاكستان و بوئين زهرا راه اندازي خواهد شد كه اين كار در جذب محققان و مبتكران شهرستاني موثر خواهد بود.
كد خبر: 2199163
تاريخ مخابره : ۱۳۹۲/۹/۲۸ - ۱۷:۲۷
پنجشنبه 28 آذر 1392
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: مهر]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 50]